ah canım ah bende tam tersi tüm gün gayet güzel besleniyorum ama akşam eve gittikten sonra başlıyorum acayip ekmek yemeye başladım pilav makarna kızartma coştum resmen kilo aldım yine nefes almakta zorlanıyorum hamile gibi oldu karnım off offf
temmuzun 8inde kuzenimin nişanı var hadi onu atlattım diyelim
13ünde orduya gidicem ve kuzenimin düğünü var benden başka şişman yok malesef herkes abiyeleri giyerken ben ne yapıcam ne bulup alıcam üstüme bilmiyorum depresife bağladım yine iyice
halbuki burcunun söylediklerinin 3te 2sine bile uysam süper olucak sonuç biliyorum
günaydın mutlu sağlıklı bir hafta olur hepimiz için inşallah
kollarımın ve bacaklarımın ağrısından uyuyamadım 5buçuktan beri ayaktayım kalkıp ufak tefek dökülen boyaları temizledim
birazdan da bonyanun duvarlarını sileceğim ama şimdi de uykum geldi
günaydınnn....
3 gün erken regl oldum şimdi hafiften karın ağrısı çekiyorum. Haftasonu annemler samsundan kendi bahçelerinden kiraz yolladılar baya yedim adet söktürücü özelliği var zaten ondan sanırım...
Dünde misafirim vardı kahvaltıya ama teferruatlı bişey yapmadım 4te kalktılar sonra evi süpür topla akşam babalar günü sebebiyle kp ye gittik sonra döndüm reçellik çilek almış kp herkese onu temizledim şekerini koydum.uyudum yine bir pazar günü göz açıp kapayıncaya kadar bitti.
Haftaya c.tesi akşamı yaklaşık 20 kişilik misafirim olacak maaile çağırıcam yeni eltide gelecek. üst katımda terasımız var orda ağırlıcam... Neyseki ev dağılmaz böylece
Menü şöyle aklımda
fasulye turşu kavurması
mısır ekmeği
makarna salatası
kaşarlı börek
mercimek köfte
fındıklı kek
sütlü tatlı yada parfe gibi bişey...
Hünerli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum.
Hepimize huzurlu sağlıklı bereketli günler diliyorum..
fasülye turşusu kavurcan da yanında patates haşlamıycan mı??
Menün eksik olmuş bence ...ama bu haliyle bile rejim bozmaya değer..mısır ekmeğini çok severim turşuyuda
haşlarım canım mercimek köfte var diye patatesli bişey düşünmedim tıkanmasın millethaşlama yapabilrim... Saol.
nevinciğim,madem patates haşlayacaksın püre yapıp borcama yay bir güzel..üzerine sarımsaklı,mayonezli yoğurtla sıva.üzerinede haşlanmış mısırla süsle ama bol olsun mısırı..dilimleyip servis yap hem tadı hemde görüntü güzel.:)
iyi günler kzlar nasılsınız bende öldüm yorgunluktan dün kaynanam daydım 175 maden suyu şişesine kayısı + şeftali suyu yaptık bittim valla 35 tanede kendime yaptım kış için hazırlık yaww öldüm bittim daha neler yapıyım diye planlıyor öldürdü valla beni
Şimdiden ellerine sağlık Nevinciğim. Karadeniz menüsü demek hagünaydınnn....
3 gün erken regl oldum şimdi hafiften karın ağrısı çekiyorum. haftasonu annemler samsundan kendi bahçelerinden kiraz yolladılar baya yedim adet söktürücü özelliği var zaten ondan sanırım...
dünde misafirim vardı kahvaltıya ama teferruatlı bişey yapmadım 4te kalktılar sonra evi süpür topla akşam babalar günü sebebiyle kp ye gittik sonra döndüm reçellik çilek almış kp herkese onu temizledim şekerini koydum.uyudum yine bir pazar günü göz açıp kapayıncaya kadar bitti.
haftaya c.tesi akşamı yaklaşık 20 kişilik misafirim olacak maaile çağırıcam yeni eltide gelecek. üst katımda terasımız var orda ağırlıcam... neyseki ev dağılmaz böylece
menü şöyle aklımda
fasulye turşu kavurması
mısır ekmeği
makarna salatası
kaşarlı börek
mercimek köfte
fındıklı kek
sütlü tatlı yada parfe gibi bişey...
hünerli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum.
hepimize huzurlu sağlıklı bereketli günler diliyorum..
Senin kayınvalide de biraz tezcanlı demek :) Benimki olsa söylerdi kesin; "babalar gününü kutlamak için aradım" diye :)Dayı kim.? Dur iğrenç bir espri yapayım Ramiz dayımı.?
Benimde kaynanam aradı öğleden sonra. nefes nefese eşimi soruyor o anda yoktu dışarıdaydı yok dedim. gelince muhakak beni arasın dedi..
KEsin bişey oldu diye düşündüm...Sonra eşim geldi aradı..Oğluşunun babalar gününü kutluyormuş meğer :)
iyi günler kzlar nasılsınız bende öldüm yorgunluktan dün kaynanam daydım 175 maden suyu şişesine kayısı + şeftali suyu yaptık bittim valla 35 tanede kendime yaptım kış için hazırlık yaww öldüm bittim daha neler yapıyım diye planlıyor öldürdü valla beni
kendimize yapıyoruz ne olcak şimdi... Ekimdede kaynım evleniyor malum bende büyük eltiyim baya bi şık olmam lazımda bu kiloyla şık hissetmiyorum kendimi...biliyorsun ki canım pilav makarna kızartma bunları yediğimizde iştahımız tavan yapıyor...
Bunları pişirmemn lazım tabi çalışan bayan için kolaylık oluyor ama ben yapmıyorum makarna yaparsam içine ton balığı koyarım yanına salata sadece. Pilav kırk yılda bir.mesela akşama menemen yapıcam yanına kahvaltılık. Ertesi gün için taze fasulye etsiz.. Sonrası için enginar zeytinyağlı.ben evde iyim ben dışarda sapıtıyorum hele işyerinde...eşimede söyledim sebze yemeklerini etsiz yapıcam kusura bakma diye çünkü öğle yemekleri iş yerinde illaki etli oluyor günlük ihtiyacımızı almış oluyoruz. Canım erkekler ağır yemekleri seviyor malesef ama ben eşime baya aşılamaya calışıyorum en azından evimizde sağlıklı beslenelim diye...tek başına zor zaten ama yazı iyi değerlendirmek şart canım çünkü meyve bol sıcak hava, su daha çok içiliyor...emir de yok ıvır zıvır alma çay yanına ceviz fındık kuru meyve koy...ne biliyim herşeyi biliyoruzda teorikte pratikte sıfırız..
HAFTANIN 1.si _________ - 2,5 kg. ________ LEAH
HATANIN 2.si __________ - 2,1 kg. ________ Gulma:81: :118:
HATANIN 3.sü _________ - 1,8 kg. _______ Pınar110:119:
AYIN 1.si _____________ - 4,1 kg. __________ ejje89
AYIN 2.si ____________ - 2,9 kg. __________egedeniz
AYIN 3.sü ___________ - 2,4 kg. __________ Umutttt
HAFTANIN BİRİNCİSİ..........................GULMA..............................400 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............................TOMBULKELEBEKİM..............300 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........................İLBATUM............................250 DAK
kolay gelsin canım yaz ortası geldi millet temizliği bitirip tatillere bilem çıktı ben hala koca popomu kaldırıpta yaz temizliğine başlayamadım yapılacak o kadar çok iş varki duvarlarım silinecek oturma grubum yıkanacak camlar silinecek tüller perdeler mutfak banyo fayansları halılar offf offff hiç gücüm enerjim yok herşey moralle oluyormuş bunu anladım
Ayran detoksu yerine kendi diyetine birebir uysan daha iyi olmaz mı? Diğerini yapmak daha meşakkatli. Hem kendi diyet listende daha dengeli beslenirsin, gidenler gelmez. Bu tip detokslarda genellikle sadece su kaybı oluyor ve hemen geri geliyor. Gerçi tam hatırlamıyorum, bu detoks kısa süreli ve baklagil vb. çeşitleri de içeren bir şeydi galiba?slm kızlar diyetim çok kötü sporum yokk yardım edinn bana..2 gün iyi 3 gün kötü diyetim napıcam yaa evlilik yıldönümümüzde geliyo..acaba ayran detoksunumu denesem bilemedim şimdi offf
merhabaa kızlaarr
bende hafta sonu köye gittim.
bahçede heryerde semizotları çıkmış onları topladım. eve gelince semizotunun faydaları yazıp arama motoruna bastım bakın karşıma ne çıktı.....
Sayılan bütün bu etkileri için semizotu, diyete katılıp bolca yenilmelidir.
Hu huuu Beyzaaa. Naber? Orada mısın hala? Bugün seni düşündüm. Sabah hışırım çıkınca ve "ben bütün yaz böyle gidemem" diye düşününce sen geldin aklıma. Söyle eşine dostuna, sana kesinlikle madalya vermeliler. Sen hem bebekle, hem ortancayı okula getir götürle, hem kızını konservatuara-spora getir götürle yıllardır nasıl baş ediyorsun arkadaşım?? Uzaylı mısın sen nesin??
...
Arkadaşlar az önce kızım bir şeyler yazmış, pek hoşuma gitti sizlere de yazayım: Benim kız bu sene ilkokula başlayacak, sakın okuma yazma öğretmeyin diyorlardı öğretmiyorduk biz de. Ama kendi kendine bazı kelimeleri okumaya başladı, anaokulunda harfleri öğrendikleri için doğal olarak söküyor çocuklar birşeyleri. 2-3 heceli kelimelerin tamamını okumaya başlamıştı, bugün kağıtlarla bir şey yapıyor, bir baktım dumur oldum; "bu bir ritm sopası" yazmış kendi kendine. Her harfi de yerli yerinde. Sonra diğer yaptıklarına baktım, bu bir piyono (piyano yazmak istemiş), bu bir keman, bu bir nota defteri, bu bir bombo (bongo yazmak istemiş herhalde), bu bir yöntmen (yönetmen-orkestra şefi) yazmış. Hepsinin yanında da resimleri var. Okumayı biliyordum da yazabildiğinden haberim bile yoktu.Yavrucağım yabani semizotları gibi kendi kendine yazmayı sökmüş haberim bile olmamış?? :)))))
Bir de "ev" ya da "top" filan değil, "bu bir ritm sopası" yazmış?? Herhalde ne zamandır yazıyordu, ya da bir anda söktü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?