Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Hele şükür gelebildim

geldim ama başım felaket ağrıyor :26:
Benim şu niki bir okuyan yokmu

nazaramı geldim nedir bugün
Dünden beri bir türlü fırsat bulamadım uğramak için

Aşurem çok şükür süper oldu

pek mütevazi olamıyacağım
Geçen sene biraz koyu yapmıştım hatta soğuduğunda pasta niyetine kesilecek kıvama gelmişti son kaseler

bu sene de akıllandım biraz daha sulu tutum
Bütün apartmana dağıttım hatta vermeyi düşündüğüm akrabalarada kapları büyük büyük tuttum eve az kalsın diye
Daha tam soğumadan eşimin halalarına da uğrayıp götürelim dedik hatta kuzenlerde bize gelmek istediklerini söyleyince sizide almış oluruz dedik

Eşim ille beni kızdıracak ya başladı dalga geçmeye çorba gibi olmuş bu işte senin ayarın yok ya çok katı olur yada çok sulu

anam bir bozuldum o an

dedim yok sana aşure

Bugünde bir baktı tam kıvamındaymış meğer

hiç donma yok geçen seneyle alakası bile yok

rahatladım valla okadar emek verdim yoruldum sonuçta
Akşam kuzenlerle sohbet ettik hatta Öğretmenler gününüzü kutlamak için uğrayacaktım hesapta ama maalesef dalmışım

yenge uyuyorsun sen yat diyince kuzenler bende anında yatağa attım kendimi

Sabah onlara kahvaltı hazırla, etrafı topla falan derken öğleni yaptım sonrade eşimin Anannesine aşure götürmeye gittim ama nasıl bir dalgınlıksa Anannenin kapısına geldiğimde aşureyi evde bıraktığımı hatırladım

Neyse oradan yüzmeye geçtim eşimde çocuklarla eve döndü

akşamda tekrar ananneye unuttuğum aşureyi götürüp amcaoğluna geçtik çaya

Anam yeni gelin bir sürü şey hazırlamış ama bennnnnn yaptığı bir sürü şeyden az birşey salata ( sarımsaklı yoğurtlu makarna salatası ) bir tanede sigara böreği kadar fırında pişmiş yağsız peynirli börekten yedim

Gerçekten kendimle gurur duyuyorum

sonuçta hazır kurabiyelerden almış birkaç tane koymuştu tabağa, tatlı yapmıştı, tulumba almış halaları onuda tabağa eklemiş, börektende 2şer tane koymuştu ama yemedimmmmmmmmm :122: :122:
Gelin kız baya fark etmişsin sen yaa dedi

Eşimin halaları da kız sen bu işi kesinlikle başaracaksın aman sakın kaçamak yapma dediler

Tam bir motivasyon bombası oldu benim için
Yeminimi ettim geldim artık asil öğretmenim :))
Hayırlı uğurlu olsun canım

İnşallah sende çok başarılı öğrenciler yetiştirir geleceğe sağlam adımlarla ilerlemeleri bir destekde sen vermiş olursun
İyi geceler,
Gelmemle gitmem bir olacak, kızım hasta çünkü keyfim yok. Akşam arkadaşının doğum gününe gittik, orada kustu, apar topar eve geldik, evde de kustu, az önce de uykudan uyandı alttan da üstten de kaçırmış yavrum. Güzelce temizledim, yıkadım, yatağını değiştirdim uyuyor şimdi
Pek alışkın değiliz hastalanmasına, moralimiz bozuldu. Akşam babam muayene etmişti, biz de şimdilik takip ediyoruz, devam ederse kendi doktoruna da götüreceğim. Ya virütik ya üşütme tipi bir şey herhalde
Bu saatte öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlamak için girdim. Hepinizi sevgiyle öpüyor, kutluyorum. İnsan anne olunca daha iyi anlıyor öğretmenlerin değerini
İlk fırsatta geçmişi okurum, herkes iyidir umarım...
Canım çok geçmiş olsun kızına

Okuduğum kadarıyla sabah biraz daha iyidi ama inşallah bir daha tekrarlamaz