Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldim yavruşlarr :16::16::16::16:

bugün sabah saat 10 da maraşa gittik arkadaşımla , kızlarla buluştuk , kakara kikiri hahaha , baya eğlendikk :9::9::9:

saat 9da geldim ancak , bildiğiniz sokak çocuuu stayla Aynur oldum :27::27::27:

dün akşamda arkadaşlarla dışarı çıktı , örtmenler günü yemeği olsun dedikk , onun haricinde hayat aynen devaammm :32::32::32:

sizler naptınız cücüşler , öperim herkesi :54::54::54:

eheheh efenime söyliimm övünmek gibi olmasın o üye benimm , ever battal gaziii benniiimmm :52::52::52::52:

reca ederim bebeem , sana bi faydam olduysa ne mutlu bana , hakkaten o söz benimde felsefem , inşAllahh güzel günler hepimizin olcak kkuzuummm :16::16::16::16:

hoşgeldim Aynur cücüşü :)))

gez gez boşver, tadını çıkar arkadaşlarının. gözüm yollarda kalmıştı benim de :52:

Ben geldim yavruşlarr :16::16::16::16:

bugün sabah saat 10 da maraşa gittik arkadaşımla , kızlarla buluştuk , kakara kikiri hahaha , baya eğlendikk :9::9::9:

saat 9da geldim ancak , bildiğiniz sokak çocuuu stayla Aynur oldum :27::27::27:

dün akşamda arkadaşlarla dışarı çıktı , örtmenler günü yemeği olsun dedikk , onun haricinde hayat aynen devaammm :32::32::32:

sizler naptınız cücüşler , öperim herkesi :54::54::54:

eheheh efenime söyliimm övünmek gibi olmasın o üye benimm , ever battal gaziii benniiimmm :52::52::52::52:

reca ederim bebeem , sana bi faydam olduysa ne mutlu bana , hakkaten o söz benimde felsefem , inşAllahh güzel günler hepimizin olcak kkuzuummm :16::16::16::16:

Aaa cidden bilmiyordum, tahmin etmeliydim tabi böylesine güzel bi sözün sana ait olduğunu:) inşallah hepimizin olacak ben de inanıyorum:)

hoşgeldim Aynur cücüşü :)))

gez gez boşver, tadını çıkar arkadaşlarının. gözüm yollarda kalmıştı benim de :52:

ben geldim sen gitmişin cücüşüm :)))

kusura bakma cücüşüm , herifim aradıydı onla görüştümm :16::16::16:

Aaa cidden bilmiyordum, tahmin etmeliydim tabi böylesine güzel bi sözün sana ait olduğunu:) inşallah hepimizin olacak ben de inanıyorum:)

eheheh benim gibi filozofik bi tipten çıkar ancak o cümle dimi :9::9::9:

bende inanıyorum , yaptım olacak ( imza : Aynur AĞAOĞLU :))))))))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Hele şükür gelebildim :1: geldim ama başım felaket ağrıyor :26:
Benim şu niki bir okuyan yokmu :1: nazaramı geldim nedir bugün :1:

Dünden beri bir türlü fırsat bulamadım uğramak için :34:
Aşurem çok şükür süper oldu :1: pek mütevazi olamıyacağım :1:
Geçen sene biraz koyu yapmıştım hatta soğuduğunda pasta niyetine kesilecek kıvama gelmişti son kaseler :60: bu sene de akıllandım biraz daha sulu tutum :34:
Bütün apartmana dağıttım hatta vermeyi düşündüğüm akrabalarada kapları büyük büyük tuttum eve az kalsın diye :1:
Daha tam soğumadan eşimin halalarına da uğrayıp götürelim dedik hatta kuzenlerde bize gelmek istediklerini söyleyince sizide almış oluruz dedik :34:
Eşim ille beni kızdıracak ya başladı dalga geçmeye çorba gibi olmuş bu işte senin ayarın yok ya çok katı olur yada çok sulu :60: anam bir bozuldum o an :1: dedim yok sana aşure :1:
Bugünde bir baktı tam kıvamındaymış meğer :1: hiç donma yok geçen seneyle alakası bile yok :1: rahatladım valla okadar emek verdim yoruldum sonuçta :34:

Akşam kuzenlerle sohbet ettik hatta Öğretmenler gününüzü kutlamak için uğrayacaktım hesapta ama maalesef dalmışım :1: yenge uyuyorsun sen yat diyince kuzenler bende anında yatağa attım kendimi :1:
Sabah onlara kahvaltı hazırla, etrafı topla falan derken öğleni yaptım sonrade eşimin Anannesine aşure götürmeye gittim ama nasıl bir dalgınlıksa Anannenin kapısına geldiğimde aşureyi evde bıraktığımı hatırladım :60: :60: :60:
Neyse oradan yüzmeye geçtim eşimde çocuklarla eve döndü :34: akşamda tekrar ananneye unuttuğum aşureyi götürüp amcaoğluna geçtik çaya :1:
Anam yeni gelin bir sürü şey hazırlamış ama bennnnnn yaptığı bir sürü şeyden az birşey salata ( sarımsaklı yoğurtlu makarna salatası ) bir tanede sigara böreği kadar fırında pişmiş yağsız peynirli börekten yedim :32::32::32::32::32:
Gerçekten kendimle gurur duyuyorum :1: sonuçta hazır kurabiyelerden almış birkaç tane koymuştu tabağa, tatlı yapmıştı, tulumba almış halaları onuda tabağa eklemiş, börektende 2şer tane koymuştu ama yemedimmmmmmmmm :122: :122:

Gelin kız baya fark etmişsin sen yaa dedi :32::32::32: Eşimin halaları da kız sen bu işi kesinlikle başaracaksın aman sakın kaçamak yapma dediler :1: Tam bir motivasyon bombası oldu benim için :1:

Yeminimi ettim geldim artık asil öğretmenim :))

Hayırlı uğurlu olsun canım :34:
İnşallah sende çok başarılı öğrenciler yetiştirir geleceğe sağlam adımlarla ilerlemeleri bir destekde sen vermiş olursun :34:

İyi geceler,

Gelmemle gitmem bir olacak, kızım hasta çünkü keyfim yok. Akşam arkadaşının doğum gününe gittik, orada kustu, apar topar eve geldik, evde de kustu, az önce de uykudan uyandı alttan da üstten de kaçırmış yavrum. Güzelce temizledim, yıkadım, yatağını değiştirdim uyuyor şimdi :(
Pek alışkın değiliz hastalanmasına, moralimiz bozuldu. Akşam babam muayene etmişti, biz de şimdilik takip ediyoruz, devam ederse kendi doktoruna da götüreceğim. Ya virütik ya üşütme tipi bir şey herhalde:(

Bu saatte öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlamak için girdim. Hepinizi sevgiyle öpüyor, kutluyorum. İnsan anne olunca daha iyi anlıyor öğretmenlerin değerini :71:

İlk fırsatta geçmişi okurum, herkes iyidir umarım...

Canım çok geçmiş olsun kızına :71: Okuduğum kadarıyla sabah biraz daha iyidi ama inşallah bir daha tekrarlamaz :34:

Bu arada kızlar bugün öyle birşey başıma geldi ki inanamazsınız :1:

Yüzmeye giderken yazın aldığım kotumu giydim. Satın aldığımda kot düdük gibiydi hatta annem kızım onun içinde rahat edebilecekmisin demişti :1:
Neyse giydim kotu ay sanki hafif bir bollaşma var dedim ve yüzmeye gittim. Tam arabayı park ettim spor salonuna doğru giderken sırtımda spor çantamla hafif bir serinlik hissettim :1: ay pantalon kayıyor diye elimi bir attım belime ki totoşumdan düşüyormuş meğer pantalon :60: bende diyorum ki bukadar mı soğudu havalar :60: o an 4 adım daha atsam düşmez nasılsa diye pantolonu yerden topalaycaktım herhalde :60: :60: :60:

Yüzmedeki arkadaşlarada anlattım koptular resmen gülmekten :1: Giyinip soyunurken düğümelerini ve fermuarını açmama gerek bile kalmadı :60: tabi artık sokağa kemersiz çıkılmayacağınıda öğrenmiş bulunuyorum :1:
Bakalım yarın dar gelen bir kotumu vardı onu denemeyi planlıyorum :1: inşallah o olur totoşumada tekrar kot almak zorunda kalmam :1: olmadı bu kışı eşortmanla idare etsemmi diye düşünüyorum :1: tek sorun özel bir yere giderken oluşur :1:

2gündür çok yoğunum......

selam hatunlar dun icin cok utandim yine bu gidisle listeye alinmamak uzere uzaklastirilicam sanirim unutkanligim yuzunden.. farkettigimde cok gecti kizlar dun edirneye gittim turla tr deydim yani :50:

aynı unutkanlık bendede var, bende yine bildirim yapmayı unuttum, bu kadarmı olur yaa....
bende senin gibi çok uykucuyum....

inan kendimden şuan şüphe duydum; bu kadar unutkanlık ve bu kadar uyku niye diye.......:(((((

bugün dukan'a başladım kızlar sonum nolcak bilmiyorum valla :52:

Rabbim kolaylık versin inşaallah canım.....:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
darısıd abana inşaallah...

merhaba hanımlar
100 gun oluyor tup mıde amelıyatı olalı. arada gırer durumumu bıldırırım demıstım. salı gunu tartıda 88.2 yı gordum. darısı ısteyen herkesın basına. 115 baslangıc kılom du
ins sizin icin hayirlisi olurda sorunsuz atlatirsiniz..kendim icin dusunemiyorum kesinlikle cesaret edemem :50:

2gündür çok yoğunum......

aynı unutkanlık bendede var, bende yine bildirim yapmayı unuttum, bu kadarmı olur yaa....
bende senin gibi çok uykucuyum....

inan kendimden şuan şüphe duydum; bu kadar unutkanlık ve bu kadar uyku niye diye.......:(((((

Rabbim kolaylık versin inşaallah canım.....:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
darısıd abana inşaallah...
sadece unutkanlik degil canm birde imkanimda yoktu bu hafta yurtdisindaydim.. gunluk tura gitmistim..bikac haftadirda annemle kosusturuoduk hastaneydi falan kaldi hep..keske aklima gelseydide aksamdan bildirseydim ama iste maalesef.. ya bende okudum biraz dukani nedense bir turlu odaklanip anliyamadim :9:duzenli bir diyet listesine uymaya karar verdim

sadece unutkanlik degil canm birde imkanimda yoktu bu hafta yurtdisindaydim.. gunluk tura gitmistim..bikac haftadirda annemle kosusturuoduk hastaneydi falan kaldi hep..keske aklima gelseydide aksamdan bildirseydim ama iste maalesef.. ya bende okudum biraz dukani nedense bir turlu odaklanip anliyamadim :9:duzenli bir diyet listesine uymaya karar verdim

bence bizim konsantre problemimiz var.

kızlarrrrrrrrrr hayırdır kimseden ses çıkmıyor tvye mi dalındı yoksa bir yandan :1:

Selam kizlar bugunki programim asiri yogundu,
sabah babamla birlikte sabah namazi icin camiye gittik, (kilamadim aslinda malum durumumdan dolayi)
ama olsun oturduk dua ettik filistin icin filan, cok hostu, birde kahvalti ettik,
gerci kahvalti olayini erkekler ayarlamis, e erkeklerin kahvaltidan anladiklari ne olabilir ? Tabiki CORBA :1:
neyse lokantandan güzelce kazanlarla mercimek corbasi geldi sicacik taze pismis, ictik güzel oldu,
sonra eve geldim 1-2 saat yattim,
kalktim bi parca salata yedim birde cay ictim (annem kahvalti gibi hazirlamistida)
sonrada zaten hemen hazirlanip 1001 hatim programina gittim,
orda hatim duasi filan yapildi, asure dagitildi filan cok hostu,
e ordan sonrada kizlarla hadi toplasin bize gidelim dedim,
kizkardesim abla dedi bana gelin, bizim damatta cikmis arkadasiyla :)
e iyi dedik gittik kizkardesime ordada oturduk sohbet ettik kahve ictik derken,
anca geldim :)
simdi annem yine dösümü bagrimi sirtimi kremledi :)) malum öksürügüm iyice azdi bugun, daha kötü oluyorum günden güne nedense,
cigerim soguk sanki, üsüyor cigerim, öyle tuhaf bir his,
insallah rahat uyurum, bakalim

Selam kizlar bugunki programim asiri yogundu,
sabah babamla birlikte sabah namazi icin camiye gittik, (kilamadim aslinda malum durumumdan dolayi)
ama olsun oturduk dua ettik filistin icin filan, cok hostu, birde kahvalti ettik,
gerci kahvalti olayini erkekler ayarlamis, e erkeklerin kahvaltidan anladiklari ne olabilir ? Tabiki CORBA :1:
neyse lokantandan güzelce kazanlarla mercimek corbasi geldi sicacik taze pismis, ictik güzel oldu,
sonra eve geldim 1-2 saat yattim,
kalktim bi parca salata yedim birde cay ictim (annem kahvalti gibi hazirlamistida)
sonrada zaten hemen hazirlanip 1001 hatim programina gittim,
orda hatim duasi filan yapildi, asure dagitildi filan cok hostu,
e ordan sonrada kizlarla hadi toplasin bize gidelim dedim,
kizkardesim abla dedi bana gelin, bizim damatta cikmis arkadasiyla :)
e iyi dedik gittik kizkardesime ordada oturduk sohbet ettik kahve ictik derken,
anca geldim :)
simdi annem yine dösümü bagrimi sirtimi kremledi :)) malum öksürügüm iyice azdi bugun, daha kötü oluyorum günden güne nedense,
cigerim soguk sanki, üsüyor cigerim, öyle tuhaf bir his,
insallah rahat uyurum, bakalim

Tekrar geçmiş olsun canım :71:
İnşallah bir iki güne kadar birşeyin kalmaz :34:
Bu arada Rabbim okuduğunuz kuranları ve duaları kabul etsin :34: Aminnnnnnnn

Ben spora başladığımdan bari hapşırıyordum :1: eee ne kadar orada duşta alsam şalla kafamı tam sarsamda yine nemli kalıyor hatta bazen de ıslak :1:
Bir dahakine evdeki fönü götüreceğim salona en azından saçımın diplerine kadar kurutayımda daha beter üşütmeyeyim :34: bugün hafif rüzgarı yedim felaket başım ağrıdı sonradan :27: Şükür baya bir azaldı ağrım :34:

Herkese gunaydın
yenacım çok çok özür diliyorum bildirim yapamadım
bildiginiz uzere pc yok bizde esim arkadasindan tablet aldi ona ben telefon sim kartimi taktim ve oyle internete giriyodun fakat tel faturami odeyemedigim icin kapandi netim yok yani suanda
kuzenime kahvaltiya geldim hemen yazayim dedim
bizim netin ne olacagi belli degil tableti arkadasina geri verecez sanirim cunku ttnetten adsl +pc almayi dusunuyorum (ttnetin çağrı merkezinde işe baslayacagim ben 4GB internetimiz hediye sadece cihazin faturasini odicem) ama oda 3'hafta sonra ancak cunku şuanda egitimdeyiz 3 hafta sonra egitim bitip kesin ise baslayip baslamayacagimiz belli olacak
egitimler cok zor 3gunde bir sinavimiz oluyo
bu sure zarfinda beni izinli yazmani rica ediyorum sadece bildirim yapmam cumadan cumaya baska arkadaslarima haksizlik olr yoksa sms ile de birilerine bildirim yapabilirim
hepiniz iyi bakin kendinize allaha emanet olun

ayşeciğim kolay gelsin.. başarıyla atlatırsın eğitimini ve başlarsın mesaiye hayırlı bir şekil de inşallah..

slm kizlarrr
umutcum gecmis olsun insallah simdi daha iyidir

yenacim övgü dolu mesajini gorseydim bu sabah seytana yuz vermezdim
seytan sabah kahvaltiyi hazirlarken masaya pasta kek borek felan koydum o arada seytan dediki sabahtan yersen biseycik olmaz bende bahane ariyordum yedim malesef uzgunum :17:

yemeden önce neden açmadın kk yı :)
afiyet olsun canım doğru düşünmüşsün sabah yeyince bişey olmuyor.:)

merhaba hanımlar
100 gun oluyor tup mıde amelıyatı olalı. arada gırer durumumu bıldırırım demıstım. salı gunu tartıda 88.2 yı gordum. darısı ısteyen herkesın basına. 115 baslangıc kılom du

citolcüm,seni sorduydum geçen topiğe selam veren bir üyeye..
Hıh hatırladım ''oirpata'' ydı sanırım..
Çok seviniyiorum senin adına...

teessuf ederim yaniii. lutfen onyargılı olmayalımm. iki kucuk cocukla calısan bayan olarak cok aktif olamayabiliriz belki ama bastan ben bunu soylemıstım.

O kadar fazlaki aranıza katılmak,listeye girmek istiyorum deyip 2-3 hafta sonra habersizce yok olan..
Burayı daha önce takip ettiysen aramızda ki diyaloğu görmüşsündür..
bizler hakikaten çok iyi arkadaş olduk hepimiz,çünkü burayı birbirimizi önemseyip zaman ayırıyoruz..
Çoğumuz çocukluyuz,çalışanız buna rağmen bir şekil de haberleşiyoruz,giremezsek bilgilendiriyoruz..Diyelimki haber vermeden girmedik merak edip telefonla öğreniyoruz durumu :) kaçış yok..
Her gelen arkadaşı aynı içtenlikle aramıza alıyoruz..Çünkü birbirimizi ancak biz anlarız diye..
Lİste konusuna gelince sembolik bişi belki ama..Motive gücü çok etkili, hele dereceye girmek iyice kamçılıyor insanı...

Her hafta cuma günü listeyi hazırlamak yaklaşık 1-1,5 saatimi alıyor..Bunu bana zorla yaptıran yok,gönüllü yapıyorum.Fakat gerçekten özellikle son iki aydır özveriyle zamanımdan ayırıp hazırlıyorum.Bu sebeple senin deyiminle önyargılı olma hakkımız var..

Bu arada kızlar bugün öyle birşey başıma geldi ki inanamazsınız :1:

Yüzmeye giderken yazın aldığım kotumu giydim. Satın aldığımda kot düdük gibiydi hatta annem kızım onun içinde rahat edebilecekmisin demişti :1:
Neyse giydim kotu ay sanki hafif bir bollaşma var dedim ve yüzmeye gittim. Tam arabayı park ettim spor salonuna doğru giderken sırtımda spor çantamla hafif bir serinlik hissettim :1: ay pantalon kayıyor diye elimi bir attım belime ki totoşumdan düşüyormuş meğer pantalon :60: bende diyorum ki bukadar mı soğudu havalar :60: o an 4 adım daha atsam düşmez nasılsa diye pantolonu yerden topalaycaktım herhalde :60: :60: :60:

Yüzmedeki arkadaşlarada anlattım koptular resmen gülmekten :1: Giyinip soyunurken düğümelerini ve fermuarını açmama gerek bile kalmadı :60: tabi artık sokağa kemersiz çıkılmayacağınıda öğrenmiş bulunuyorum :1:
Bakalım yarın dar gelen bir kotumu vardı onu denemeyi planlıyorum :1: inşallah o olur totoşumada tekrar kot almak zorunda kalmam :1: olmadı bu kışı eşortmanla idare etsemmi diye düşünüyorum :1: tek sorun özel bir yere giderken oluşur :1:

:nazar::nazar:Harika bişi banucuğum..spor etkisini göstermeye başladı bile...

Son düzenleme:
Tekrar geçmiş olsun canım :71:
İnşallah bir iki güne kadar birşeyin kalmaz :34:
Bu arada Rabbim okuduğunuz kuranları ve duaları kabul etsin :34: Aminnnnnnnn

Ben spora başladığımdan bari hapşırıyordum :1: eee ne kadar orada duşta alsam şalla kafamı tam sarsamda yine nemli kalıyor hatta bazen de ıslak :1:
Bir dahakine evdeki fönü götüreceğim salona en azından saçımın diplerine kadar kurutayımda daha beter üşütmeyeyim :34: bugün hafif rüzgarı yedim felaket başım ağrıdı sonradan :27: Şükür baya bir azaldı ağrım :34:

Allah razi olsun canim amin,
sende fönle saclarini banucum öyle islak cikma, bak havalarda sogudu, valla boynun filan tutulur sonra benim gibi tuhaf tuhaf gezinirrsin, boynunu bile döndüremessin :) ay ne cekmistim 2 hafta önce cok sükür gecti, ama simdide öksürük tuttu :))
off ben cok cürük bir insanim ya nefret ediyorum bu yüzden kendimden :5:
Bu arada ne güzel kot filan farketetmis buna cok sevindim yaa :) dar oturan kotun resmen popondan düstü demek :)
bu cok süper bir his dimi?
Darisi basima :)
bu arada dedigim gibi aynen devam, gercekten muhtesem gidiyorsun, bende sporuma devam etcem leslie yapiyorum malum,
sende dedigim gibi tartida hemen cikmasada acayip inceliyorsun, ne güzel :nazar:

:nazar::nazar:Harika bişi banucuğum..spor etkisini göstermeye başladı bile...

Sağ ol canım yaa bende inanılmaz sevindim bugün :32:
Eşimin halası kız sen artık askı tak pantalonlarına diye nasıl gülüyor :1: kemer nereye kadar direk askı daha garanti diyor heee dedim çokta severim askıları arada çeker çeker bırakırım ben onları :1:
Beni sevdiği için takıldığını bildiğim için hoşuma gidiyor hem gaza geliyorum :34:

Bakalım inşallah ufak ufak tartıyada yansır bu değişimlerim :34:

Acaip yorgunum kızlar..Herkes uyuyor şu an..
KEyif yapıyorum ben de çayımı içiyorum bir de bişey yiyorum yanında..Cıss bişey..:17:

Haftaiçi iki günümü temizliğe ayırdım pazar günü ailecek rahat rahat vakit geçirelim diye..Ütü vb.yi saymıyorum artık :)
Planımız dışarıda güzel bir kahvaltı sonra yeni açılan AVM de dolaşmaktı..

Çoğu pazar olduğu gibi bu sabah ta kayınvaldem aradı bize gelmek için.:)
Durumu anlattım istersen programımızı iptal ederiz istersen gittiğimiz yerde buluşuruz dedim..
Tamam dışarıda buluşuruz dedi sevindim açıkçası..Çünkü hiiç ev de kalmak istemiyordum.
Genel olarak yorucu ama güzel bir gündü,hava çok güzeldi..

Peki sizler ne yaptınız.?

Son düzenleme:
Ben de randevu aldım yarın oğlumu doktora götüreceğim..
Yaklaşık 2-3 haftadır burun akıntısı ve tıkanıklığı geçmiyor son 1 haftadır hafifte olsa gece öksürmeye başladı..
Korkuyorum yine tıkanıcak diye :(
Sürekli oğluma sarıldığım da nefesini dinliyorum bir gariplik varmı diye veya göbeğini açıp karnına bakıyorum nefes alışı nasıl,yada burun deliklerine,steteskop misali :(

Son düzenleme:
Ben de randevu aldım yarın oğlumu doktora götüreceğim..
Yaklaşık 2-3 haftadır burun akıntısı ve tıkanıklığı geçmiyor son 1 haftadır hafifte olsa gece öksürmeye başladı..
Korkuyorum yine tıkanıcak diye :(
Sürekli oğluma sarıldığım da nefesini dinliyorum bir gariplik varmı diye veya göbeğini açıp karnına bakıyorum nefes alışı nasıl,yada burun deliklerine,steteskop misali :(

Canım inşallah önemli birşey değildir :34:
Bende önümüzdeki ay senelik takip için götüreceğim bakalım boy ve kilo ne alemde diye :34: hemşire geçenlerde gittiğimizde tembihledi :34: Bu arada benim küçük cadının da geniz eti var herhalde felaket horluyor cadı :1: yan komşunun eşiyle karşılıklı koro halindeler :60:
Valla ödüm kopuyor doktor ameliyat diyecek diye. Ablamız geniz eti ve bademcik ameliyatı aynı anda oldu ama o gün bugündür direk faranjit oluyor. Ufaklığada aynı şey olur diye korkuyorum :nazar:

Canım inşallah önemli birşey değildir :34:
Bende önümüzdeki ay senelik takip için götüreceğim bakalım boy ve kilo ne alemde diye :34: hemşire geçenlerde gittiğimizde tembihledi :34: Bu arada benim küçük cadının da geniz eti var herhalde felaket horluyor cadı :1: yan komşunun eşiyle karşılıklı koro halindeler :60:
Valla ödüm kopuyor doktor ameliyat diyecek diye. Ablamız geniz eti ve bademcik ameliyatı aynı anda oldu ama o gün bugündür direk faranjit oluyor. Ufaklığada aynı şey olur diye korkuyorum :nazar:

İnşallah canım..hatırlarsan alerjisinden dolayı geçen kış kaç kez acile götürmüştük hava verilmişti :(
neyse yüreğimi ferah tutayım...

Benim kızım da 5 yaşındayken olmuştu geniz eti ve bademcik ameliyatı..
Aslında oğlumu da bir ara KBB a muayene ettirmeyi istiyorum..
Takibi sağlık ocağındamı yaptırıyorsun.?

İnşallah canım..hatırlarsan alerjisinden dolayı geçen kış kaç kez acile götürmüştük hava verilmişti :(
neyse yüreğimi ferah tutayım...

Benim kızım da 5 yaşındayken olmuştu geniz eti ve bademcik ameliyatı..
Aslında oğlumu da bir ara KBB a muayene ettirmeyi istiyorum..
Takibi sağlık ocağındamı yaptırıyorsun.?

Evet sağlık ocağı yapıyor takibi hatta eğer doktorla hemşire ihmal edipte hatırlatmazlarsa maaşlarından devlet 100 er lira kesiyormuş çocuk başına :1: o yüzden aman haa sakın gelmemezlik etme dedi doktor :1: dedim mutlaka geliceğim :34:

Neyse canım benim hazır baş ağrımda geçmişken yatayım karnım acıkmaya başladı :1:
Demin bir buzdolabının başına geçtim tabi aşurede var :1: kazaya kurban gitmemek için bir şişe su vardı onu alıp içtim :1:
Yatayım uyuyayımda sabah olsun kahvaltı edeyim :1:

Herkese iyi geceler :3:
Yarın görüşürüz inşallah :34:

:54::54::54::54:

Back
X