Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun oğluşuna umarım önemli bişey olmaz en kısa zamanda iyileşir
ayrıca şu gece geç saatlere kadar nasıl oturuyosun ne güzel sabah kaçta kalkıyosun ben dayanamıyorum malesef:25:

Teşekkür ederim canım...
gittik doktora gribal bir durum dedi çok rahatladım sevindim...
Oğlumun bu gibi durumlarda kullandığı şurubu var 3-4 gün onu kullancağız ve ılık içeceklerle destekleyin dedi..Ihlamur-adaçayı gibi..

Geç yatmak aslında hiiç iyi bir alışkanlık deği.l şimdiler de çalışma saatimden dolayı iyice alışkanlık yaptı..
Sabahlari 7.15 te kalkıyorum eşim ve kızım çıktıktan sonra eğer oğlum uyuyorsa ben de uyuyorum kalkııncaya kadar. onun dışında 5 saat uyku yetiyor bana...

canım Allah kabul etsin ayrıca bence sen bi doktora görün artık çok zor bi durum inşallah en kısa zamanda atlatırsın:71:

Sagol canim amin ben bugun doktora gitmeyi düsünüyorum suan hazirlanmam gerekiyor zaten, iyice kötü oldum busabah cikardim biraz malesef :( igreniyom kendimden ya of

Oyy kıyamam sana yaa sen çok uzun zamandır hastasın, iyileş artık :50:

Benim doğumgünüm de Şubatta :38:

3 ay var ama gerçekçi bir hedef belirleyemedim
Çünkü 3 ayda ne kadar kg verebilirim hiç bir fikrim yok, kestiremedim
:1:

Sagol canim düsünülmek ne güzel,
simdi hazirlanip cikcam doktora, iyice kötü oldum artik,

bu arada benimde dogum günüm subatta :16:
subata kadar 10 kilo, cok güzel bir hedef, bende o hedefi koyim kendime,
bu arada benimki 10 subat, sizlerinki kac??

Sagol canim amin ben bugun doktora gitmeyi düsünüyorum suan hazirlanmam gerekiyor zaten, iyice kötü oldum busabah cikardim biraz malesef :( igreniyom kendimden ya of

Canım öksürmektenmi çıkardın.?
geçmiş olsun tekrar..

Az kaldı doğum günümüze :)
ben doğum günüm kutlansın hediyelerim gelsin istiyorum ama yaşım sorulsun istemiyorum artık :)

Bu arada kızlar bugün öyle birşey başıma geldi ki inanamazsınız :1:

Yüzmeye giderken yazın aldığım kotumu giydim. Satın aldığımda kot düdük gibiydi hatta annem kızım onun içinde rahat edebilecekmisin demişti :1:
Neyse giydim kotu ay sanki hafif bir bollaşma var dedim ve yüzmeye gittim. Tam arabayı park ettim spor salonuna doğru giderken sırtımda spor çantamla hafif bir serinlik hissettim :1: ay pantalon kayıyor diye elimi bir attım belime ki totoşumdan düşüyormuş meğer pantalon :60: bende diyorum ki bukadar mı soğudu havalar :60: o an 4 adım daha atsam düşmez nasılsa diye pantolonu yerden topalaycaktım herhalde :60: :60: :60:

Yüzmedeki arkadaşlarada anlattım koptular resmen gülmekten :1: Giyinip soyunurken düğümelerini ve fermuarını açmama gerek bile kalmadı :60: tabi artık sokağa kemersiz çıkılmayacağınıda öğrenmiş bulunuyorum :1:
Bakalım yarın dar gelen bir kotumu vardı onu denemeyi planlıyorum :1: inşallah o olur totoşumada tekrar kot almak zorunda kalmam :1: olmadı bu kışı eşortmanla idare etsemmi diye düşünüyorum :1: tek sorun özel bir yere giderken oluşur :1:

Ayy inşallah bende kotumun bollastigi günleri görürüm :-)

Dün Dukan 1. günümdü kızlar.
Bi afalladım ne yalan söyliyim. Gündüz iyiydi de sabaha karşı yattığım için gece biraz acıktım ben de yoğurt yedim.
Zor bir geceydi: Yoğurt almak için dolabı açtım. Karşımda kazandibi, profiterol ve aşure vardı :1: Neyse ki aşure sevmiyorum ama diğerleri gözüme çok cazip göründü :47: Hazır herkes uyurken bi tane götürsem mi diye çok düşündüm. Sonra aklıma gündüz yediğim yulaf kepeği geldi, bütün gün boşuna mı o iğrenç şeyi yedim diye kendime mantıklı bi açıklama yaptıktan sonra suyumu yoğurdumu alıp hemencik kaçtım mutfaktan
:1::1:

Bende dukana başlıcamda yulaf kepegini nerden buldun canım

İyi yaparsın canım, hatta ilaçlar etki etmediyse iğne falan yaparlar belki toparlarsın.

Benim de 25'inde
:17:

Herkese iyi haftalar :) Bezgin bir haftaya daha başladım. Geçen haftaya benzemez umarım gidişim. Son haftalarda uyku düzenim iyice bozuldu bu da tüm hayatımı olumsuz etkiliyor.
Dün bitkinlikte uyuyakalmışım saat 22.30 gibi kızımın yanına kıvrılıp. Babası oğlumla göz ucuyla ilgileniyor sağolsun. Çocuk da ne isterse gelip benden istiyor gene. Yok çişim var, yok bana kalem ver, yok kamyonum nerede derken uyandırdı beni 23.30'da. Kalkıp onu uyuttum, eşim de yattı ben kaldım mı kabak gibi? Uykumu da aldığım için 3'e kadar ayaktaydım. Sonra yattım ama gene uyuyamadım yatakta dönüp durdum. Sabah hergünkü seneryo tekrarlandı, acele acele kızı hazırla, yedir, gönder, yat yarım saat, kalk; oğlanı hazırla, yedir, gönder. Hepsi gidince 3 saatlik uykuyla duramadım, gene yattım tabii. Yürüyüş de yalan oldu gitti :(

malzemeler:

orta boy karnıbahar(bizim karnıbahar çok büyük olduğu için yarısı orta boya denk geliyor)
2 yumurta(3 de kullanılabilir)
2y.k silme galeta unu(ben kurutulmuş rondodan geçirilmiş ekmeklerden hazırladım)
1/2ç.b dan 1parmak fazla sıvı yağ
tuz ,karabiber
sarımsaklı yoğurt
kırmızı biber
hazırlanışı:

karnıbaharları varsa buharlı pişiricinizde pişirin.yoksa benim gibi bir tencerenin üzerine süzgeç yerleştirip,üzerine tam gelecek bir kapak kapatıp suya değmeden pişirebilirsiniz.yaklaşık 15 dk kadar sürüyor.buharda piştiği için besin değerlerinden hiç birşey kaybetmiyor.
yumurta,galeta unu,yağ,karabiber ve tuzu bir kaba alıp karıştırın.yoğun kıvamlı bir karışım oluyor.
çiçeklere ayrılmış karnıbaharları bu karışıma iyice bulayıp yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine alın.
185dr.de üzerleri kızarana kadar pişirin(yaklaşık 40 dk sürüyor)
fırından çıkınca servis tabağınıza alıp hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu üzerine dökün.dilersiniz tereyağla hazırladığınız dilerseniz sade kırmızı biberi üzerine dökün.
netten buldum tarifi ben denemiştim gayet güzel olmuştu yağdaki kadar olmasa da pek aratmamıştı bana
en yakın zamanda yapayım ben de
Üşenmeyip yazmışsın sağol Asumancığım. Benim de işime yaradı tekrar :) O gün karnıbahar o kadar büyüktü ki, yarısını ayırmıştım. Bugün de bunu yaparım artık ;)
...Canım çok geçmiş olsun kızına :71: Okuduğum kadarıyla sabah biraz daha iyidi ama inşallah bir daha tekrarlamaz :34:
Sağol canım. Çok şükür iyi. Dün hiç sorunu yoktu gene de pek dışarı çıkmadık, hafif yedirdik. Bugün sabah da gönderdim okula...
Bu arada tebrik ediyorum seni ;) Çabalarının sonuç verdiğini görmek çok güzel değil mi?
...
simdi annem yine dösümü bagrimi sirtimi kremledi :)) malum öksürügüm iyice azdi bugun, daha kötü oluyorum günden güne nedense,
cigerim soguk sanki, üsüyor cigerim, öyle tuhaf bir his,
insallah rahat uyurum, bakalim[/B][/COLOR]
Geçmiş olsun canım. İyice kronik hale gelmeden doktora görünsen? İlaç tedavisine ihtiyacın olabilir...
Ben de randevu aldım yarın oğlumu doktora götüreceğim..
Yaklaşık 2-3 haftadır burun akıntısı ve tıkanıklığı geçmiyor son 1 haftadır hafifte olsa gece öksürmeye başladı..
Korkuyorum yine tıkanıcak diye :(
Sürekli oğluma sarıldığım da nefesini dinliyorum bir gariplik varmı diye veya göbeğini açıp karnına bakıyorum nefes alışı nasıl,yada burun deliklerine,steteskop misali :(
Geçmiş olsun Yenacığım, grip mevsimi açıldı malum :( Kreşe giden yavrular daha fazla risk altında tabii. Çabuk atlatır umarım.
yena'cım, umut'cum, kuzucuklarınız hastaymış.. umarım daha ilerlemeden iyileşirler..
benim oğlan da gece yanmda yattı öksürüp durdu.. nerden çıktı birdenbire bu öksürük bilmiyorum gündüz bişeyi yoktu.
sabah da o uyanmadan çıktım evden. bakamadım genel durumuna.. eşime zytrec ver dedim uyanınca.. vermiş belki alerjik bişidir bilemedim ateşi falan yoktu çünkü.

cecoşcum, kotlar üzerinden düşüyorumuş ne güzel ya, sen kemer ve askıyla idare et bi süre daha sonra 2013 şubatta onları komple atarsın artık inşallah :nazar:
Çok sağol canım, size de geçmiş olsun, ilerlemeden geçer inşallah öksürüğü.

toksin, daha epey varmış canım sizin doğum gününe. O zaman kadar sağda solda gördüğüm orijinal tarifleri yollarım ben sana ;) Geçen sene ben de kızımın aile arasındaki doğum günü için Hello Kitty kalıpları almıştım ben de. Pastasını evde yaptım, marshmallow'dan şeker hamuru yapıp pastayı kapladım, kurabiye kalıpları ile hamurun üzerine Hello Kitty desenleri çizdim renkli gıda kalemi ile. Ayrıca hello kitty desenli kurabiyeler yapıp şeker hamuru kapladım, kızım çok sevmişti :)

Hem iş yapıp hem de maziyi yad ediyorum :)
Paylaşmak istedim..

Ay ben de mutfaktayım yemek yaparken ne dinlesem diyodum çok iyi oldu bu paylaşım teşekkürler :32:
Dün de Boney M'e sarmıştım. Dukan ekmeği yaparken fonda Rasputin, Ma Baker

Her ne kadar 80lerin sonunda doğsam, çocukluğum 90lara denk gelse de bayılıyorum 80lerin müzik ve filmlerine!!!

Arkadşlarım merhaba,
2 gündür buraya anca buraya vakit ayırabildim. Öncelikle, pazar kahvaltısı oldukça başaralı geçti. Koca bir peynir tabagi, 1ad. yumurta, 3-4 parça jambonla ile kahvaltıyı geçirdim. Tabağımı gören ardaşlarım :7: direk aaa bu dukan yapiyor dediler. iki laf geçiştirmesi ile konu değişti:9:: Kendime çok şaşırdım açık büfede var olan bilumum haburişlerinden hiç canım istemedi. Sadece biraz tatlılarda ağzım sulandı:56:
Yarın atak dönemim bitiyor. Kendimi biraz hafilemiş hissediyorum. İnşallah atak dönemi sonucuna ulaşırım.

Dün gece, 107 kilo olan çok sevdigim bir dostum bende misafirdi...sanırım onu peşimden sürükliyeceğim....

Bugun doğum günüm ve 40 oldum...:16:

sevgiler.....

Migros'a baktım normalde varmış ama kalmamıştı. Bizim buradaki bir marketten aldım. Çevrede çok Dukan yapan var heralde özel istek üzerine getirmişler çünkü öyle büyük bir market falan değil :1:

Himm bende migrosa baktım yoktu artık internetten sipariş vercem kitabı bir daha gözden gecireyimde
Arkadşlarım merhaba,
2 gündür buraya anca buraya vakit ayırabildim. Öncelikle, pazar kahvaltısı oldukça başaralı geçti. Koca bir peynir tabagi, 1ad. yumurta, 3-4 parça jambonla ile kahvaltıyı geçirdim. Tabağımı gören ardaşlarım :7: direk aaa bu dukan yapiyor dediler. iki laf geçiştirmesi ile konu değişti:9:: Kendime çok şaşırdım açık büfede var olan bilumum haburişlerinden hiç canım istemedi. Sadece biraz tatlılarda ağzım sulandı:56:
Yarın atak dönemim bitiyor. Kendimi biraz hafilemiş hissediyorum. İnşallah atak dönemi sonucuna ulaşırım.

Dün gece, 107 kilo olan çok sevdigim bir dostum bende misafirdi...sanırım onu peşimden sürükliyeceğim....

sevgiler.....

MUTLU YILLAR SANA MUTLU YILLAR SANA MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR SANA:-):-):-):-)
bu arada dukan yapıyorsun galiba kaç gün atak yaptın birde atakta neler yedin hiç kaçamak yaptinmi bende dukana başlıcam ama yulaf kepegi bulamadım

Selam...

İletin çok hoşuma gitti ~~~KEDİCİ~~~
:1:

:)))

benimde çok hoşuma gidiyo, teşekkürler canım...

kedileri gerçekten çok seviyorum, ama evimde kedi besleyemiyorum malesef çok sevmeme rağmen, çünkü eşim istemiyo, eşimede hak veriyorum sevmeye bilir olabilir, bende işte fotolarla sokakta gördüğüm kedilerle falan idare edip gidiyorum bakalım:))

Dün Dukan 1. günümdü kızlar.
Bi afalladım ne yalan söyliyim. Gündüz iyiydi de sabaha karşı yattığım için gece biraz acıktım ben de yoğurt yedim.
Zor bir geceydi: Yoğurt almak için dolabı açtım. Karşımda kazandibi, profiterol ve aşure vardı :1: Neyse ki aşure sevmiyorum ama diğerleri gözüme çok cazip göründü :47: Hazır herkes uyurken bi tane götürsem mi diye çok düşündüm. Sonra aklıma gündüz yediğim yulaf kepeği geldi, bütün gün boşuna mı o iğrenç şeyi yedim diye kendime mantıklı bi açıklama yaptıktan sonra suyumu yoğurdumu alıp hemencik kaçtım mutfaktan

İlk 3 gün çok zor geçiyor...Ben 3. günden sonra sürekli tok duruma geçtim. Nedenini yulaf kepeği olarak yorumluyorum ve ilk 3 gün sabahları kulandigim yulaf kepeğini akşama aldım. Böylece gece tırmalama durumu geçti.Her metelboluzmada farkı olabilir vucudu dileyip, denemeler yapıpı, doğru teknigi çözmek gerekiyor diye dünüşüyorum.
Lütfen pes etme herşey süper olacak....38 beden elibseler alacağız:27:

Arkadşlarım merhaba,

sevgiler.....

doğum günün kutlu olsun canım....

Selamm fıstıkgiller familyasııı :16::16::16::16::16:

nassınız yavrılarrrr ? benden iyilik , öğlen okuldan geldim , mammişlerimi hüplettim , geçen aldığım abajurun parasını vermeye gittim , oohh kendimi sokağa atmak için neden oldu bana , ama soğuku haaa ,uuyyhh bbrrrrrrrr :30::30::30::30:

hay MaşAllaaahh +90 topicinin DUKANCANları artmış , ooohh yalnız değilimm ülleeyynnnn :118::118::118::118:

yavrular yardım isterseniz 1.5 aylık dukancan olarak her türlü soru ve sorunlarınıza açığımm :34::34::34::34:

İlk 3 gün çok zor geçiyor...Ben 3. günden sonra sürekli tok duruma geçtim. Nedenini yulaf kepeği olarak yorumluyorum ve ilk 3 gün sabahları kulandigim yulaf kepeğini akşama aldım. Böylece gece tırmalama durumu geçti.Her metelboluzmada farkı olabilir vucudu dileyip, denemeler yapıpı, doğru teknigi çözmek gerekiyor diye dünüşüyorum.
Lütfen pes etme herşey süper olacak....38 beden elibseler alacağız:27:

Doğumm günün kutlu olsuunn şekeriiimmm , herşey gönlünce olsuunnn :16::16::16::16:

Back
X