- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bence yanlış anlaşma olmuş genel bahsedilen bir konuda alınmışsın canımBir yanlis anlama oldu galiba. Ben mesaj atmadan kabul edin beni demedim ki. Zaten bu 3. Haftam. Sadece miyop da listeye girmis denmesine ithafen daha beni tanimadan cogu gidiyor gibi laflar edilmesi. Direkt laf bana geldi gibi hissettim. Yani zaten ben onemsemesem busozleri de onemsemezdim. Ama bi sans verilseyi pesin hukumlu olunmadan. Acaba onemsemiyor gibi mi gorunuyorum, oyle lakayt bir izlenim mi verdim diye de dusunuyorum. İki hafta kuralina da bir lafim yokki.
Hem senin paylasimin yetersiz. Bizim ambiyansi bozuyorsun derseniz tamam, ben boynumu buker giderim yahu.
hatırladığım kadarıyla senin paylaşım konusunda bir sorunun yok aktifsin bu konuda
bence sen vazgeçme ve devam et önce kendin için kalman sana her yönden artılar getirir sadece kilon eksilir :)
Arkadşlarım merhaba,
2 gündür buraya anca buraya vakit ayırabildim. Öncelikle, pazar kahvaltısı oldukça başaralı geçti. Koca bir peynir tabagi, 1ad. yumurta, 3-4 parça jambonla ile kahvaltıyı geçirdim. Tabağımı gören ardaşlarımdirek aaa bu dukan yapiyor dediler. iki laf geçiştirmesi ile konu değişti
: Kendime çok şaşırdım açık büfede var olan bilumum haburişlerinden hiç canım istemedi. Sadece biraz tatlılarda ağzım sulandı
Yarın atak dönemim bitiyor. Kendimi biraz hafilemiş hissediyorum. İnşallah atak dönemi sonucuna ulaşırım.
Dün gece, 107 kilo olan çok sevdigim bir dostum bende misafirdi...sanırım onu peşimden sürükliyeceğim....
Bugun doğum günüm ve 40 oldum...
sevgiler.....
doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneler gör inşallah sevdiklerinle beraber