Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir yanlis anlama oldu galiba. Ben mesaj atmadan kabul edin beni demedim ki. Zaten bu 3. Haftam. Sadece miyop da listeye girmis denmesine ithafen daha beni tanimadan cogu gidiyor gibi laflar edilmesi. Direkt laf bana geldi gibi hissettim. Yani zaten ben onemsemesem busozleri de onemsemezdim. Ama bi sans verilseyi pesin hukumlu olunmadan. Acaba onemsemiyor gibi mi gorunuyorum, oyle lakayt bir izlenim mi verdim diye de dusunuyorum. İki hafta kuralina da bir lafim yokki.
Hem senin paylasimin yetersiz. Bizim ambiyansi bozuyorsun derseniz tamam, ben boynumu buker giderim yahu.
bence yanlış anlaşma olmuş genel bahsedilen bir konuda alınmışsın canım
hatırladığım kadarıyla senin paylaşım konusunda bir sorunun yok aktifsin bu konuda
bence sen vazgeçme ve devam et önce kendin için kalman sana her yönden artılar getirir sadece kilon eksilir :)
Arkadşlarım merhaba,
2 gündür buraya anca buraya vakit ayırabildim. Öncelikle, pazar kahvaltısı oldukça başaralı geçti. Koca bir peynir tabagi, 1ad. yumurta, 3-4 parça jambonla ile kahvaltıyı geçirdim. Tabağımı gören ardaşlarım :7: direk aaa bu dukan yapiyor dediler. iki laf geçiştirmesi ile konu değişti:9:: Kendime çok şaşırdım açık büfede var olan bilumum haburişlerinden hiç canım istemedi. Sadece biraz tatlılarda ağzım sulandı:56:
Yarın atak dönemim bitiyor. Kendimi biraz hafilemiş hissediyorum. İnşallah atak dönemi sonucuna ulaşırım.

Dün gece, 107 kilo olan çok sevdigim bir dostum bende misafirdi...sanırım onu peşimden sürükliyeceğim....

Bugun doğum günüm ve 40 oldum...:16:

sevgiler.....

doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneler gör inşallah sevdiklerinle beraber

merhaba demeden başladım söze
iyi akşamlar herkese
bugün sabah arkadaşıma aşure yapmaya gittim hem aşureyi yaptık hem de beraberce kahvaltımızı yaptık
ben ceco gibi başarılı olamadım malesef yedim aşureden valla
zaten bu sıra hedefim aşure zamanı geçene kadar artıya geçmemek sonrasında eksiler de olur inşallah
yürüyüşümü aksatmamaya çalışacağım tabii mutlaka
yenacım barışa geçmiş olsun canım başladı malesef hastalık sezınu Allah beterinden korusun
elma salyangozu geçmiş olsun babaannene inşallah gönlünce bir ev bulursun
dukancılar da artmış maşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah

merhaba demeden başladım söze
iyi akşamlar herkese
bugün sabah arkadaşıma aşure yapmaya gittim hem aşureyi yaptık hem de beraberce kahvaltımızı yaptık
ben ceco gibi başarılı olamadım malesef yedim aşureden valla
zaten bu sıra hedefim aşure zamanı geçene kadar artıya geçmemek sonrasında eksiler de olur inşallah
yürüyüşümü aksatmamaya çalışacağım tabii mutlaka
yenacım barışa geçmiş olsun canım başladı malesef hastalık sezınu Allah beterinden korusun
elma salyangozu geçmiş olsun babaannene inşallah gönlünce bir ev bulursun
dukancılar da artmış maşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Asuuu ben yemedim aşure , görmedim bile gördüysemde görmezden geldiiiiimmm :53::53::53::53:

YENA , UMUT cücüşleriniz hasta olmuş sanırımm , geçmiş olsun kuzularaa, Rabbim şifa versin....

Himm bende migrosa baktım yoktu artık internetten sipariş vercem kitabı bir daha gözden gecireyimde

MUTLU YILLAR SANA MUTLU YILLAR SANA MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR SANA:-):-):-):-)
bu arada dukan yapıyorsun galiba kaç gün atak yaptın birde atakta neler yedin hiç kaçamak yaptinmi bende dukana başlıcam ama yulaf kepegi bulamadım

Bütün şımarıklğımla, herkese çook çok tesekkürederim.

Ben dukana geçen hafta salı başladım. Yarın 7. gün ve atak dönemim bitiyor. bu 7 günü nasıl buldum dersen. US - Dukan US sitesine girerek dukan testi yaptım. İngilizce olduğu için sorun yaşarsan, dukan diyeti tarifleri: DUKAN TEST adresinden destek alabilirsin. Eke resim ekledim .Benim test sonucum asagidaki gibi. 7 gün atak 132 gün seyir dönemin var.

Okuduklarımdan anladığım kadarı ile atakta kaçamak yapılmasına pek olumlu bakılmıyor.Seyir döneminde yapilan bazı kaçamalrın telafileri var. Bunları okudum. Benim en büyük kaçamagım pazar sabahı yedigim bir paça eski kaşar.(atakta sadece beyaz peynire izin var) Yarın sabah tartıda. 89.4'u görmem gerekiyor. Eger göremezsem tek sorumlu o kaşar:16:

Yulaf Kepeğini bir aktardan aldım. Ru-Sheim marka. Bunu aldıktan sonra internet araştırmalarımda bu yulaf kepeginden insanların pek memnun kalmadığını okudum. Bazan ağzıma pirinçten taş çıkar ya tık diye. Böyle küçük birşey geliyor. Özelikle dukan krebi yaptıgımda. Sonra geri kalanını yiyesim kalmıyor. Bu yüzden dün, kaşıkla ağzıma atıp üzerien su içtim. Süper kolay oldu.
En sevilen yulaf kepeği markaları: Mornflake/Doğasan/ EnerBio imiş. Bende yakın zamanada market market aramaya koyulacağim.

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu arada bir kedi muhabetti görür gibi oldum:9:
7 yıldır, suanda 6.5 kilo olan (birlikte kilo aldık) canımın içi tarçınım ile birlikte yaşıyorum. Benimle birlikte oda diyete girdi.. Günlük mama miktarında azalma var. acayıp asabiyiz...anca biraber kanca beraber dimi?:33:

Son düzenleme:
Asuuu ben yemedim aşure , görmedim bile gördüysemde görmezden geldiiiiimmm :53::53::53::53:

YENA , UMUT cücüşleriniz hasta olmuş sanırımm , geçmiş olsun kuzularaa, Rabbim şifa versin....

maşallah seni takdir ediyorum canım ama ben kayıtsız kalamıyorum malesef :))
henüz ben yapmadım cuma günü düşünüyorum arkadaşta ben yaptım gerçi eve az getirdim valla eşime göre sadece
ama eşim de elinde aşureyle gelmez mi akşam yemeği niyetine 1 kase yemeyi düşünüyorum valla yalan yok yani ben görmezden gelemiyorum yaaaaa

Bütün şımarıklğımla, herkese çook çok tesekkürederim.

Ben dukana geçen hafta salı başladım. Yarın 7. gün ve atak dönemim bitiyor. bu 7 günü nasıl buldum dersen. US - Dukan US sitesine girerek dukan testi yaptım. İngilizce olduğu için sorun yaşarsan, dukan diyeti tarifleri: DUKAN TEST adresinden destek alabilirsin. Eke resim ekledim .Benim test sonucum asagidaki gibi. 7 gün atak 132 gün seyir dönemin var.

Okuduklarımdan anladığım kadarı ile atakta kaçamak yapılmasına pek olumlu bakılmıyor.Seyir döneminde yapilan bazı kaçamalrın telafileri var. Bunları okudum. Benim en büyük kaçamagım pazar sabahı yedigim bir paça eski kaşar.(atakta sadece beyaz peynire izin var) Yarın sabah tartıda. 89.4'u görmem gerekiyor. Eger göremezsem tek sorumlu o kaşar:16:

Yulaf Kepeğini bir aktardan aldım. Ru-Sheim marka. Bunu aldıktan sonra internet araştırmalarımda bu yulaf kepeginden insanların pek memnun kalmadığını okudum. Bazan ağzıma pirinçten taş çıkar ya tık diye. Böyle küçük birşey geliyor. Özelikle dukan krebi yaptıgımda. Sonra geri kalanını yiyesim kalmıyor. Bu yüzden dün, kaşıkla ağzıma atıp üzerien su içtim. Süper kolay oldu.
En sevilen yulaf kepeği markaları: Mornflake/Doğasan/ EnerBio imiş. Bende yakın zamanada market market aramaya koyulacağim.

bende rusheim kullandım ilk başta ama çok kötüydü , mersine gittiğimde migrostan doğalsan aldım çook memnunumm :34::34::34:

eğer migros yoksa netten sipariş verebilirsiniz :32::32:

maşallah seni takdir ediyorum canım ama ben kayıtsız kalamıyorum malesef :))
henüz ben yapmadım cuma günü düşünüyorum arkadaşta ben yaptım gerçi eve az getirdim valla eşime göre sadece
ama eşim de elinde aşureyle gelmez mi akşam yemeği niyetine 1 kase yemeyi düşünüyorum valla yalan yok yani ben görmezden gelemiyorum yaaaaa

Asuuuşş sağol şekerimm , irade irade irade diyorum başkada bişey diyemiyoruummm :51::51::51:

akşam onu yeme adam akıllı bişey ye , tutsun seni:32::32:

:)))

benimde çok hoşuma gidiyo, teşekkürler canım...

kedileri gerçekten çok seviyorum, ama evimde kedi besleyemiyorum malesef çok sevmeme rağmen, çünkü eşim istemiyo, eşimede hak veriyorum sevmeye bilir olabilir, bende işte fotolarla sokakta gördüğüm kedilerle falan idare edip gidiyorum bakalım:))

Benim de kedim var, hatta albümümde bi tane fotosu var bakabilirsin çok cool bi herif :51: Küçükken hayvanlardan çok korkardım ama 1 yıldır benimle birlikte çok alıştım. Hastayken gece sürekli elim üzerinde nefes alıyor mu diye kontrol ediyodum o derece...

Ben de evlenirsem eşim sevmezse naparım bilmiyorum
:50: Ayrılmak çok zor olur ondan. Gerçi kardeşim de benim kadar seviyo ama emanet edemem onu kimseciklere :50:

Ayy millet demiyormu eski resimlerime baktıkça ay ne kadar zayifmissin sinirlerim tepeye çıkıyor :((

Sorma çok fena bişey. Geçen gün arkadaşla facebook'tan fotolarama bakıyoruz, tanımadı kadın beni yaa bu kim diye bana soruyo çıldırdım resmen :53:

....
Bugun doğum günüm ve 40 oldum...:16:

sevgiler.....

Nice mutlu yaşlara. seneye istediğin kiloya ulaşmış şekilde kutlarsın umarım :)

...

Asucuğum bizler iyice saldık gibi, ne dersin? Gerçi diğer her öğüne dikkat edince bir kase aşureden zarar geleceğini düşünmüyorum ben. Ball gibi tatlı, kuru meyvesi aşırı olan aşureleri zaten yiyemem ben içim bayılıyor. Şekeri kararında olursa diğer ara öğünleri ona göre ayarlayıp, tahıl miktarını ona göre ayarlayıp, karbonhidrat alımını azaltıp günde bir kase yenir yav. ama iş bunla bitmiyor değil mi?

Kendime izin verince ipleri azıcık saldım, yemeklere saldırmadım ama kısıtlama da yapmadım. Eşim bu halimi çok sevdi. Her öneriye açık, her konuda uyumlu olmuşum :)) Çocuklar annemlerdeyken sinema+yemek programı yaptık başbaşa (senası kaçırdık gidemedik sinemaya o ayrı). Yemek için eşim soruyor "kebap mı yesek ev yapımı hamburger mi" Sen bilirsin cevabı gelio, gittiğimz yerde de her gelene eşlik edince bayıldı. Giderken dondurma alalım mı? cevap "alalım". Önceden o zararlı, bu asla olmaz diye hiçbir programına uymuyordum adamın :)) Ama bu kısa tatili bitirdim kafamda. Bugün hiç vukuatım yok, kısa vadede ipleri salmak iyi geldi sanki ama aslında çok tehlikeli. Sağlığımız için ben eski gıcık Umut oldum, her şeye karışan hiç bir şey aldırmayan :) Eğer hafta boyu böyle gidersem haftaya yıllık iznimi bitiririm :)

Son düzenleme:
İlk 3 gün çok zor geçiyor...Ben 3. günden sonra sürekli tok duruma geçtim. Nedenini yulaf kepeği olarak yorumluyorum ve ilk 3 gün sabahları kulandigim yulaf kepeğini akşama aldım. Böylece gece tırmalama durumu geçti.Her metelboluzmada farkı olabilir vucudu dileyip, denemeler yapıpı, doğru teknigi çözmek gerekiyor diye dünüşüyorum.
Lütfen pes etme herşey süper olacak....38 beden elibseler alacağız:27:

Doğum günün kutlu mutlu olsun!!! Şimdiden bakıyorum zaten gözüme kestirdim bikaç elbise, pantolon :118:

Benim de gündüz sorun yok ama geç kalktığım geç yattığım için gece acıkıyorum, yoğurt falan idare ediyorum işte. En zoru tatlılara hayır demek. Az önce kuzenime tatlı verdim hani kapağında kalır ya onu yalamak üzereyken zor tuttum kendimi. Ben bu hallere düşçek kadın mıydım aaah ahh
:1::1:

hay MaşAllaaahh +90 topicinin DUKANCANları artmış , ooohh yalnız değilimm ülleeyynnnn :118::118::118::118:

yavrular yardım isterseniz 1.5 aylık dukancan olarak her türlü soru ve sorunlarınıza açığımm :34::34::34::34:

Topicin kıdemli dukancanı seniii :1: Eksik olma canım deneyimlerinden faydalanırız artık bol bol :34:

Yulaf Kepeğini bir aktardan aldım. Ru-Sheim marka. Bunu aldıktan sonra internet araştırmalarımda bu yulaf kepeginden insanların pek memnun kalmadığını okudum. Bazan ağzıma pirinçten taş çıkar ya tık diye. Böyle küçük birşey geliyor. Özelikle dukan krebi yaptıgımda. Sonra geri kalanını yiyesim kalmıyor.

bende rusheim kullandım ilk başta ama çok kötüydü , mersine gittiğimde migrostan doğalsan aldım çook memnunumm :34::34::34:

eğer migros yoksa netten sipariş verebilirsiniz :32::32:

Aaaaa bendeki de aynı marka ve aynı şey oluyo. Yalnız evde hepimiz yiyoruz bitek bana oluyo nedense anlamadım, bana mı gıcığı var acaba :9: Eve yakın 2 Migrosa baktım yoktu bu bitsin başka marka alcam ben de..

Bu arada bir kedi muhabetti görür gibi oldum:9:
7 yıldır, suanda 6.5 kilo olan (birlikte kilo aldık) canımın içi tarçınım ile birlikte yaşıyorum. Benimle birlikte oda diyete girdi.. Günlük mama miktarında azalma var. acayıp asabiyiz...anca biraber kanca beraber dimi?:33:

Benimki de 6 yaşını bitirdi ve tam 6 kg bir tosuncuk! Sadece 1 yıldır bende, ondan önce de misafirliğe geliyodu sahibi tatildeyken falan :1:

Herifimi küçükken kısırlaştırmışlar ,sonra çok kilo almış, şimdi tam bir obez :1:

Doğum günün kutlu mutlu olsun!!! Şimdiden bakıyorum zaten gözüme kestirdim bikaç elbise, pantolon :118:

Benim de gündüz sorun yok ama geç kalktığım geç yattığım için gece acıkıyorum, yoğurt falan idare ediyorum işte. En zoru tatlılara hayır demek. Az önce kuzenime tatlı verdim hani kapağında kalır ya onu yalamak üzereyken zor tuttum kendimi. Ben bu hallere düşçek kadın mıydım aaah ahh
:1::1:

Topicin kıdemli dukancanı seniii :1: Eksik olma canım deneyimlerinden faydalanırız artık bol bol :34:

Aaaaa bendeki de aynı marka ve aynı şey oluyo. Yalnız evde hepimiz yiyoruz bitek bana oluyo nedense anlamadım, bana mı gıcığı var acaba :9: Eve yakın 2 Migrosa baktım yoktu bu bitsin başka marka alcam ben de..

Benimki de 6 yaşını bitirdi ve tam 6 kg bir tosuncuk! Sadece 1 yıldır bende, ondan önce de misafirliğe geliyodu sahibi tatildeyken falan :1:

Herifimi küçükken kısırlaştırmışlar ,sonra çok kilo almış, şimdi tam bir obez :1:

kızlar Rusheimi eleyip kullanın o ağzınıza gelen ne idüğü belürsüz şeyler azalıyor en azından :34::34::34::34:

Ben de yapmıştım testi. Şimdi 90 kg'yum, eskisi gibi 55 kg istiyordum ama Dukan amca 57,50 kg uygun gördü bana :1:

5 gün atak: 2,16 kg
228 gün seyir: 30,34 kg
325 gün güçlendirme demiş.

oysa ben bu kiloları ne kadar kolay, çabucak almıştım
:1: vermesi de öyle olsa keşke :52::52:

Himm bende migrosa baktım yoktu artık internetten sipariş vercem kitabı bir daha gözden gecireyimde

MUTLU YILLAR SANA MUTLU YILLAR SANA MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR SANA:-):-):-):-)
bu arada dukan yapıyorsun galiba kaç gün atak yaptın birde atakta neler yedin hiç kaçamak yaptinmi bende dukana başlıcam ama yulaf kepegi bulamadım

Ama canim,dukan sana uygun olurmu emzirirken. Bol sutlu gunler..

bence yanlış anlaşma olmuş genel bahsedilen bir konuda alınmışsın canım
hatırladığım kadarıyla senin paylaşım konusunda bir sorunun yok aktifsin bu konuda
bence sen vazgeçme ve devam et önce kendin için kalman sana her yönden artılar getirir sadece kilon eksilir :)

doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneler gör inşallah sevdiklerinle beraber

Evet canim bende buranin bana faydasi olacagina inaniyorum. Yani eksilmesem de en azindan artislari onlese bile kardir. Sagol canim. Acikcasi yazmaktan daha cok bazen okumayi seviyorum. Ozellikle chickpeas in muhabbetleri cok enerji dolu oluyor, cok guluyorum ona

Selamlar, valla bugunler benim icin cok tehlikeli. Asureye bayilirim. Bgn de asure yedim malesef. Allahtan bu apartmanda yeniyiz, getiren olmaz. Herkes kendi halinde. Ama annemin komsularindan geliyor. Bebisim kac haftadir iyilesemedi. Geceleri beni de uykusuz birakiyor. Hani su tam bruno reklamindaki gibi. Burnu tikaniyor, ajitasyon yapiyor. Tam iyilesti diyoruz,tekrar oksuruk, aksirik, burun akintisi, hiril hiril geniz akintisi,sirtindan duyuluyor. Simdilik akcigerleri temiz ama daha da inerse antibiyotik baslicaz artik.yavrum benim, burnu rahatlayinca da 4 saat uyuyor. Rabbim tum sevdiklerimizi ve cocuklari korusun.

Back
X