kızlar benide ekleyin benide en kısa zamanda ölçüp size bildirim yaparımSüpersin tatlım
Ben en yakın zamanda mezura alıp tekrar ölçücem, güncellersin demiKeşke 115 kilodayken de ölçseymişim

canım 45 dakıkada o kadar yuruduyse hızı nerdeyse 6km/s. Çok hızlı degılmı. Ben bu hızla yuruyorum ama çok hızlı oluyo resmen koşar gibi. Gerçi doktor olduğu için biliyodur ama araitırdıgımda hamileler 4.5km/s hızı gecmesın dıyodu. 9 aylıkken yurumus oylemı. O zaman ben de yuruyum ama ben gene de 5km/s hızı gecmem. Zaten 45 dakka o hızla yurusem ve bunu haftada 3-4 kez bıle yapsam yeter. Şu aralar leslıe saha cok hosuma gıttıgı ıcın kosu bandını bırakmıstım. Benım bagırsaklar anormal derecede hassas. 2 gunluk yola gıtsem dırek kabız oluyorum ki çok dikkat etmeme rağmen. Mecbur yürüycem hamileyken kaçarı yok
Resmine yorum yazdım kuzum. Sen canını sıkma, ideal kılona gelınce gıdecek o basenler. Benım kılom her tarafımda ama bu sefer de bacaklarım kalın. Senın bacaklar ınce. Alt bacak ınce ozellıkle. Rahatlıkla etek gıyebılıyosundur
ya kuzum leslıe nasıl blg aktarıyoruz bilgin varmı?