Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Süpersin tatlım
Ben en yakın zamanda mezura alıp tekrar ölçücem, güncellersin demi:9::9: Keşke 115 kilodayken de ölçseymişim
kızlar benide ekleyin benide en kısa zamanda ölçüp size bildirim yaparım :1:
canım 45 dakıkada o kadar yuruduyse hızı nerdeyse 6km/s. Çok hızlı degılmı. Ben bu hızla yuruyorum ama çok hızlı oluyo resmen koşar gibi. Gerçi doktor olduğu için biliyodur ama araitırdıgımda hamileler 4.5km/s hızı gecmesın dıyodu. 9 aylıkken yurumus oylemı. O zaman ben de yuruyum ama ben gene de 5km/s hızı gecmem. Zaten 45 dakka o hızla yurusem ve bunu haftada 3-4 kez bıle yapsam yeter. Şu aralar leslıe saha cok hosuma gıttıgı ıcın kosu bandını bırakmıstım. Benım bagırsaklar anormal derecede hassas. 2 gunluk yola gıtsem dırek kabız oluyorum ki çok dikkat etmeme rağmen. Mecbur yürüycem hamileyken kaçarı yok

Resmine yorum yazdım kuzum. Sen canını sıkma, ideal kılona gelınce gıdecek o basenler. Benım kılom her tarafımda ama bu sefer de bacaklarım kalın. Senın bacaklar ınce. Alt bacak ınce ozellıkle. Rahatlıkla etek gıyebılıyosundur

ya kuzum leslıe nasıl blg aktarıyoruz bilgin varmı?:34:

bugün annemle konuştuk telefonda, kaç kilo verdin dedi neredeyse 11 dedim, 10u unut dedi, 1 kilo verdim de dedi, ben de niye öyle diyon anne 10 az bir sayı mı dedim, o da banaaaa 86da diyete başlanacak bir kilo demez mi :(

herkeselere merhaba
bugün off günü yaptım kendime yemek dışında bir iş yapmadım :)
akşam arkadaşıma gideceğim sadece
nursena o bel ölçüsünü yanlış aldın gibi geldi bana canım sen tekrar ölç yanlış yerden ölçtün galiba sanırsam

bugün annemle konuştuk telefonda, kaç kilo verdin dedi neredeyse 11 dedim, 10u unut dedi, 1 kilo verdim de dedi, ben de niye öyle diyon anne 10 az bir sayı mı dedim, o da banaaaa 86da diyete başlanacak bir kilo demez mi :(

Canim bence Annen seni gaza getirmek icin soylemistir hani 11 kilo verdim diye havalara girip vazGecmenden korkuyordur :34:
Yoksa Annen hic seni kirmak icin oyle dermi :34: Uzulme Bebisim :1: daha bir 11 daha verirsin hatta fazlasi bile gider yeterki sen iste.

Günaydın kızlar sabah kalktım duşumu aldım kahvaltımı yaptım ve okul icin hazırlanma vakti minikler beni bekler yarın bol eksiler görmek ümidiyle gerçi ben çok göremiycem heralde emzirdigm icin biraz fazla kacamak yaptım;-)
eee öyle tabi canım senin bebiş daha küçük emzirmen lazım fazla sıkma kendini diyet konusunda biraz dikkat etsen yeter bence canım :1::1:
umut geçmiş olsun yorulmuşsun bu hafta birazz
benim büyük kızımda oklda gözüne kalem batırmış gözü çizilmiş dr ilaçladı kapattık gözünü çok şükür kapanmış ama okuldan arayınca öğretmeni panik yapmayın falan diyince korktumm vallla
küçük yazıları okuyamıyomuş bir ders elimle tuttum anne gözümü diyo neyseki dün açtılar damla damlatıyorum inşallah bi şeyi kalmaz ama çocuklardan kendimize zaman ayıramaz oldukkk

canım senin kızınada çok geçmiş olsun allahtan kötü bişey olmamış rabbim beterinden saklasın inşallah :1::1:

Canim bence Annen seni gaza getirmek icin soylemistir hani 11 kilo verdim diye havalara girip vazGecmenden korkuyordur :34:
Yoksa Annen hic seni kirmak icin oyle dermi :34: Uzulme Bebisim :1: daha bir 11 daha verirsin hatta fazlasi bile gider yeterki sen iste.

inş canım hepimizin de fazlaları en az zamanda gitsin... ben de öyle düşündüm ama insan bazen gerçekleri duymak istemiyor..

Kizlar bana musaade :3:

KV birazdan kurstan cikar gelir :27:
Kizina gunduz gidecekti ama esime telefon acip buraya gelecegini soylemis.
Oglenlik Pirasa yaptim ac kaldim diye birde bana sardirmasin :60:
Aksam kizina gidecegiz ben spordan donunce :34: Aslinda o gunduzden gitmek istedi ama kusura bakma ben sporu erteleyemem dedim :122: madalya takmayacagina gore gerenk yok :1:

Insallah gece firsat bulursam ugrarim olmadi yarin sabah kosa kosa gelir bildirimimi yapar bol bol sohbet ederim sizlerle :3:

kocaman opuldunuz :54::54::54::54::54:

dumancıkmı hastalandı, kıyamam ben ona yaaa, çok geçmiş olsun tatlım....
bu arada ben bi ara senin burcunu sormuştum, ama sen görmedin galiba mesajımı??:17::17::17:

Sağol canım biraz tırstı ilk başta şimdi iyi, bıyığı uzar heralde tekrardan.
Canımm ben o yazdığını görmüştüm hatırlıyorum ama bana sorduğunu anlamamışım demek ki :1::1:
Balık burcuyum ben şubat 25 :69: Sen?

benim büyük kızımda oklda gözüne kalem batırmış

Çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış valla...

bel 101/ göbek 123 göğüs 113/ basen 114/ bacak 69/

Sen de bendensin demek her yerimi ölçüyorum ben de kol bacak göbek fln bile :1:

bende olcup bildireyim en iyisi olur yillar once diyet yaptigimda surekli olcup takip ediyordum farki gorunce sanki insanin motivasyonu daha artiyor yoksa banami oyle gelmisti bilemedim :9:

Hani bazen kilo vermen duraklasa bile ölçüler de iyi motive ediyo kesinlikle cnm :34:

aman aman göğüste girerse yandıkk benim helkelerde büyük zatiii:)))
Merak etme tatlım ben de varım :33: Ama süzüldüm ya, ölçüsü değişmese de görünüşte biraz toparlandılar gibi :1:

fadimecim seni de eklicem. yalnız elimizde çoğu arkadaşın bel ve basen ölçüsü olduğu için listeye sadece onları yazmıştım. isterseniz göğüsleri de keleyebilirim herkes bildirdiğinde.
Çekinmeyin yerli Pamela Andersonlarım benim, yerim sizi :1::1:
Ben de söyliyim bari 115 cm, çoğunluk söylerse eklersin kuzum...

kızlar benide ekleyin benide en kısa zamanda ölçüp size bildirim yaparım :1:

ya kuzum leslıe nasıl blg aktarıyoruz bilgin varmı?:34:

canım youtube video converter programı indirdim ben. Ordan yükledim. Free youtube download yazıp aratırsan bulursun. Daha sonra indireceğin videonun linkini o download programına yapıstırıyosun

olculerimi bildiriyorum :18:ya sanki kilo gibi bu olculerde karsidan hic bu kadar durmuyolar gibi :18: Gogus-110cm. Bel-96cm. Kalca-122cm. Bacak-68cm. kilom su an tartildim 105kg boyumda 1.75 :1: tum olculeri yazdim
canım bizim kilolar seninle hemen hemen aynı bende sabah çıktım 102.8 çıktı neyse sadete geleyim KAPIŞALIMMI senle tatlım:1::1:
Selamun aldykum kizlarrrrr :122: :122:

Hele şükür gecte olsa gelebildim :1:
Dünden beri neler oldu neler. KV dün ablasıyla büyük Kavga etmiş ve eşime gel beni al diye Telefon actı :1:
Saçma Sapan bir sebepten Anne ve Ablasıyla tartışıp evi terk etmiş :1: anlatiginda esim bile sasirdi anne ne gerek vardi diye ama ne dese inat etti bir daha asla anneme gitmem ablamla konusmam diye :26:
Neymis Annesi hic Allah senden razi olsun dememis, ablasida niye oglunun yanina tasinip ona rahat vermiyormus :1:
Zaten 1 ay sonra kizinin yanina gitcekmis ne halt ederlerse etsin diyo :26:
Esime de Annesini almaya gittiginde dedim o sevmedigi hala bosatmaya calistigi gelinine muhtac oldumu iste bak Allah buyuk ama ben onun yaptigini yapmayacagim diye :34:

Simdi suyunu yaptirip evine gececekmis ve asla anneme bakmam ablam baksin diyor :47: ancak haftada bir gidip bir yarim saat oturacakmis oda ablasi evde degilse yoksa hic gitmem diyor:47:
Bende bir gece zor kaldi bu aksam bir iki gunlugune kizina gidecekmis hatta bizde aksam cay gidecegiz oraya :1:

Bakalim daha neler gorecegiz :1:

I love you too beybi :1: :1: :1:

Anammmmm sen fistik olmusun bile :34: Banu Alkanda kimmis :1:
Hatunda o olculer yok bile :60: ancak iki kati belki vardir :1:

Aramiza hos geldin canim :34: insallah hedeflerimize birlikte ulasiriz :34:

Bende varim bende varim :122: :122: :122: :122:
bismillah diyip yaziyorum :1:
basen; 132
bel; 111
gogus; 116

hey massallah :60: insallah yakinda ufalir o koca totos :1:

Gule gule kullan canim :34:

Canim insallah her gunun bir oncekinden daha keyfli gecer :34:
kuzucuk insallah sorun cikarmiyordur :34:

sağol canım valla çok keyifli geçiyo çok mutluyum tam kafama göre bi iş buldum şükür tek derdim sıpamı bırakmak gerçi çok şükür oda fazla aramıyomuş beni bi uyurken oda emiyodu o yüzden onun dışında no problem zaten buğün olmasa yarın bırakcaktım mecburen çünkü çalışmaya ihtiyacım var benim neyse çok uzattım gene tatlım

selamün aleyküm kızlar ben de katılmak istiyorum bu liste işine.ne kadar zamanda bir yeni ölçüleri yazıcaz.bu arada sanırım iki ay kadar oldu diyete başlıyalı.plateste yapmaya çalışıyorum düzenli olarak adet olduğumda yapmıyorum bi tek.105 kilodan 98 e indim çok şükür ama takıldım daha gitmiyo.iki tane kızım var sağolsunlar bütün gün peşlerine koşmaktan kk ya pek vakit ayıramıyorum.fırsat bulduğumdada anca geçmişi okuyorum yorum yazmaya sıra gelmiyo ama bende aşırı derecede zayıflamak isteyenlerdenim ve bu iş destek olan birileri olmadan olmuyo.oyüzden lütfen benide aranıza kabul edin:17:
hoşgeldin aramıza canım buyur gel burda herkese yer var :1::1:
Sorma canim bugun esimin teyzesiylede konustum duyduklarim sok etti beni resmen :26:
Kadin resmen Ablasinin uzerine yurumus hatta bir tane de vurmus kadina :52: inanamadim ama teyzesi dobra bende o sinirle onun koluna git basimdan diye vurdum ve evden kovdum dedi :1:
Meger asil mesele Annesine devamli hakaret etmesiymis :26: kadina bakarken devamli sen Annemisin yok iste kollarim koptu seni cekerken falan diye soyleniyormus ablasida onun icin kizim zaten devamli bir yerlere kaciyorsun cogu zaman ben ilgileniyorum ne diye kadina bagiriyorsun diye cikismis :26: bizimkide zaten ben mecbur degilim buyuk olan sensin sen bakmak zorundasin diye baslamis :47:
Hatta evde eline ne gecerse etrafa atmis gozlukleri de dahil :47:

Valla komsular bile ne oluyor diye kapiya cikmis :26: kvnin ablasinin gorumceleride ayni apartmanda onlar bile ne oluyor diye kapiya gelmis :27:
Anliyacagin kadin kendinide annesiyle ablasinida rezil etmis apartmana :47:
Dunden beri Allah islah etsin diye dua ediyorum :5:
Birak Ananne sabaha kadar uyumamis aglamis :14: sonucta kulak tam duymasada kizi karsisina gecip bagirip durdu agrina gitmis dogal olarak :14:

Aramiza hos geldin insallah hep birlikte kilolardan kurtuluruz :34:

yani kusura bakmada tatlım senin kv ne kötü kadınmış insan annesine ablasına öle şeyler yaparmı ya ayıp be :1::1:

parka türkçede varmı bilmiyomda ben bilmiyordum parkayı canım:))
senin sayende öğrenmiş oldum işte, saol:)):16:

bak şimdi birde handy deeyo:)))) şaka şaka.....
öptüm

hayırlı olsun tatlım telin.....

benim telimde beyaz:))):1::21::21::21:

sagol canim :))) beyaz tel seviyorum ben ya havasi bir baskami oluyor ne ?
Gerci ben lacivert hastasi oldugum icin bu samsung S3 nin lacivertinimi alsam diyede düsündüm bi ara,
ama beyaz telefonda daha güzel gidiyo :16:

sagol hayatimmm :8:

GÜNAYDIN KIZLAR...:1::1:
2.iş günüme başlamış bulunmaktayım şükür dünü atlattık kazasız belasız darısı buğüne inşallah umarım herkesler iyidir pek fazla giremiyorum artık burda patron kızıyla aynı odadayız çaktırmadan arada giriyorum ama akşam giremiyorum artık eve git çocukla ilgilen işleri hallet sonra tumba yatağa giriyorum herşey bi rayına oturursa daha iyi olacak allahın izniyle:1::1:
öpüldünüz kızlar:54::54:

Canim yeni isin hayirli olsun insallah cabuk adapte olursun :)

benim büyük kızımda oklda gözüne kalem batırmış

Nursenacim kizina cok cok gecmis olsun, insallah iyilesir hemencicik gözü,
bu cocuklar ne muzur dimi :) nasil batirmis onu gözüneee

Selamun aldykum kizlarrrrr :122: :122:

Hele şükür

Gule gule kullan canim :34:

aslm canim, cok sagol, sana da cok gecmis olsun bu arada :1:
malum kv (kurtlar vadisi:1:) seni eve yerlesmis bulundu,
Biraz ilginc bir insan sanirim kimseyle anlasamiyor :) Allah islah etsin gercekten, akli basina gelir insallah

selam canlarım kaçak Nevin geldi...

Hepinize koaman öpücükler benden...

Eminecim telefon harika olmuş bende yeni aldım geçen hafta yıllardır kullanıyordum blackberrymi ama gitti artıkın yenisini aldık mecburen ben çok pintiyimdir bu konuda...
yine gelmeye çalışıcam...:16:

Meraba nevincim sagol canim, blackberry bi ara bende düsündüm ama iyi degil dediler, hem sarj konusunda hemde bi kapatip actimmi on saat acilmiyormus :)))
sen ne aldin?

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan :1::1:

sagol canimmmmm :)) gelsin kullancam insallah

Kizlar gece cok güzel bir rüya gördüm,
biraz aktionlu bir rüyaydi her rüyam gibi :1::1: macera mübarek,
kar gördüm ilk, kafama kar topu atiyorlardi, bende atiyim derken biyerin camini kirmisim :1:
sonrada polis beni ariyor ben kaciyorum, bu arada bir binaya giriyorum ve cok yakisikli bir oglan görüyorum,
benle bir iki bisey konusuyor, herhalde bisey soruyorum,
ama sonra yine benim pesimden geliyor cok ilgili, bende anlatiyorum polis beni ariyor ama sucsuzum diye :)))
Asik olmustuk ama cok tatliydi yaaaaaaaa :16:
rüyaya bak demi:60::60::60:
ha bu arada bu sabah kalktigimda baktim kar yagmis :))) hala yagiyor ince ince

Herkes iyidir umarımm

Birazdan yürüyüş yapıcam kızlar. Artık spora baslama vaktım geldi de geçiyor. Hergün yürümediğim sürece hamileliğe de zararı olmaz diye düşünüyorum yürüyüş bandının. Zaten daha bişey yok bakalım bu ay ne olucak:9::9: Daha 1 aydır çocuk istiyoruz ama insan her an hamile kalacakmış gibi hissediyor

Bu arada daha önce bahsetmiştim annem evini satıcak biz de ev alıcaz istanbuldan diye. Ev satılmıyo malesef. Annem fiyatı düşürmüyo, düşürmeyince de o fiyata gitmiyo ev. Şimdilik o iş yattı. Yalnız çocuk olursa doğumdan önce ev almak istiyorum. Bilen bilir 3 senedir baya sıkıntı çektiğimiz için peşinatımız da yok köşede. Annemlerden bir miktar isteyebilirim ama onlar da ancak kredi çekip verebilir. Eşimle önce 1+1 mi alsak dedik, çocuk 5 yaşına gelinceye kadar nasılda beşiğinde ya da yanımızda yatar, sonra da 5 yaşına gelince satar daha büyük bir ev alırız diye. Sonra düşündül öyle yapacağımıza giriş katı bi daire bakalım 2+1 dedik. Zaten 1+1ler de öyle çok ucuz değil. Ben tek apartmanda kalamam korkuyorum, site içi bakıcaz artık. Şöyle 110-120'yi geçmemesi lazım fiyatının. Benim işim olunca da ara ödeme yapa yapa erken öder daha büyük bir eve çıkarız. Bir başlangıç yapmamız lazım artık, ufak olsun ama en azından bizim evimiz olmuş olur. Ben şu an çalışmıyorum ama ufak tefek satış yaparsam( bahsetmiştim tasarruf ürünleri satıyorum diye) harçlığımı da çıkarırım

Çok konustum kusura bakmayın. Aldığım şu 1-2 kiloyu acilen vermek için bu 2 hafta spora çok yüklenicem mecburen

Son düzenleme:

sagol canim :))) beyaz tel seviyorum ben ya havasi bir baskami oluyor ne ?
Gerci ben lacivert hastasi oldugum icin bu samsung S3 nin lacivertinimi alsam diyede düsündüm bi ara,
ama beyaz telefonda daha güzel gidiyo :16:

sagol hayatimmm :8:

Canim yeni isin hayirli olsun insallah cabuk adapte olursun :)

Nursenacim kizina cok cok gecmis olsun, insallah iyilesir hemencicik gözü,
bu cocuklar ne muzur dimi :) nasil batirmis onu gözüneee

aslm canim, cok sagol, sana da cok gecmis olsun bu arada :1:
malum kv (kurtlar vadisi:1:) seni eve yerlesmis bulundu,
Biraz ilginc bir insan sanirim kimseyle anlasamiyor :) Allah islah etsin gercekten, akli basina gelir insallah

Meraba nevincim sagol canim, blackberry bi ara bende düsündüm ama iyi degil dediler, hem sarj konusunda hemde bi kapatip actimmi on saat acilmiyormus :)))
sen ne aldin?

sagol canimmmmm :)) gelsin kullancam insallah

Kizlar gece cok güzel bir rüya gördüm,
biraz aktionlu bir rüyaydi her rüyam gibi :1::1: macera mübarek,
kar gördüm ilk, kafama kar topu atiyorlardi, bende atiyim derken biyerin camini kirmisim :1:
sonrada polis beni ariyor ben kaciyorum, bu arada bir binaya giriyorum ve cok yakisikli bir oglan görüyorum,
benle bir iki bisey konusuyor, herhalde bisey soruyorum,
ama sonra yine benim pesimden geliyor cok ilgili, bende anlatiyorum polis beni ariyor ama sucsuzum diye :)))
Asik olmustuk ama cok tatliydi yaaaaaaaa :16:
rüyaya bak demi:60::60::60:
ha bu arada bu sabah kalktigimda baktim kar yagmis :))) hala yagiyor ince ince
sağol canım adapte oldum bile tabi tek sorun oğluşum o geliyo aklıma arada özlüyorum ama mecburum napalım hayırlısı herşeyin :1::1: bu arada annem her zaman rüyada kan görmek rüyayı bozar der hani hevesini kırmak gibi olmasın o kadar aşık olmuşsun felan :1::1:
Herkes iyidir umarımm

Birazdan yürüyüş yapıcam kızlar. Artık spora baslama vaktım geldi de geçiyor. Hergün yürümediğim sürece hamileliğe de zararı olmaz diye düşünüyorum yürüyüş bandının. Zaten daha bişey yok bakalım bu ay ne olucak:9::9: Daha 1 aydır çocuk istiyoruz ama insan her an hamile kalacakmış gibi hissediyor

Bu arada daha önce bahsetmiştim annem evini satıcak biz de ev alıcaz istanbuldan diye. Ev satılmıyo malesef. Annem fiyatı düşürmüyo, düşürmeyince de o fiyata gitmiyo ev. Şimdilik o iş yattı. Yalnız çocuk olursa doğumdan önce ev almak istiyorum. Bilen bilir 3 senedir baya sıkıntı çektiğimiz için peşinatımız da yok köşede. Annemlerden bir miktar isteyebilirim ama onlar da ancak kredi çekip verebilir. Eşimle önce 1+1 mi alsak dedik, çocuk 5 yaşına gelinceye kadar nasılda beşiğinde ya da yanımızda yatar, sonra da 5 yaşına gelince satar daha büyük bir ev alırız diye. Sonra düşündül öyle yapacağımıza giriş katı bi daire bakalım 2+1 dedik. Zaten 1+1ler de öyle çok ucuz değil. Ben tek apartmanda kalamam korkuyorum, site içi bakıcaz artık. Şöyle 110-120'yi geçmemesi lazım fiyatının. Benim işim olunca da ara ödeme yapa yapa erken öder daha büyük bir eve çıkarız. Bir başlangıç yapmamız lazım artık, ufak olsun ama en azından bizim evimiz olmuş olur. Ben şu an çalışmıyorum ama ufak tefek satış yaparsam( bahsetmiştim tasarruf ürünleri satıyorum diye) harçlığımı da çıkarırım

Çok konustum kusura bakmayın. Aldığım şu 1-2 kiloyu acilen vermek için bu 2 hafta spora çok yüklenicem mecburen

canım çocuk düşünüyosan bence ben çocuk düşünüyorum düşüncesini kafandan at böyle yaparak strese girersin ki stres hamile kalmanın can düşmanı malesef ben çok çektim bu durumdan çünkü o yüzden söledim :1::1: inşallah en kısa zamanda bi ev sahibi olursunuz bu zamanda 2 maaşda çalışsan bi desteğin olmayınca ev sahibi olmak çok zor ne diyim hayırlısı tatlım:34::34:

sağol canım adapte oldum bile tabi tek sorun oğluşum o geliyo aklıma arada özlüyorum ama mecburum napalım hayırlısı herşeyin :1::1: bu arada annem her zaman rüyada kan görmek rüyayı bozar der hani hevesini kırmak gibi olmasın o kadar aşık olmuşsun felan :1::1:

kan degil kiz kar kar :1:
rüyam bozulmadi yani yuhu :1::1:

canım çocuk düşünüyosan bence ben çocuk düşünüyorum düşüncesini kafandan at böyle yaparak strese girersin ki stres hamile kalmanın can düşmanı malesef ben çok çektim bu durumdan çünkü o yüzden söledim :1::1: inşallah en kısa zamanda bi ev sahibi olursunuz bu zamanda 2 maaşda çalışsan bi desteğin olmayınca ev sahibi olmak çok zor ne diyim hayırlısı tatlım:34::34:

Canım haklısın stres yapmamak lazım da tuhaf bi duygu acaba hamilemiyim diye düşünmek. Her an bebek olabilir düşüncesiyle hep sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Geç olsun güç olmasın çok da takmıyorum kafama.

2 maaş olsak çok rahat 3+1 ev alabilirdik. Ama bana kalıcı bir iş lazım. O yüzden şimdilik tek maaşmış gibi uygun bir ev alıp çift maaş olunca bir kaç sene sonra da onu satıp daha büyük alırız diye düşünüyoruz. Zaten ben çok eşyayı sevmıyorum, küçük bi ev alırsak az eşya olucak evimde.

ellerine sağlık canım ama ben hala çikilobum :D

eirny resimlerde o kadar kilolu gözükmüyorsun ...

Umut ufaklıklar nasıl oldu...

hürrem hayırlı olsun canım güle güle kullan telefonunu...

nursena geçmiş olsun canım.. çabucak iyileşir kuzun inş..

cecoş ailede fırtınalar kopuyor sanırım :D

gözde az kaldı güneş çabucak doğsun o güne doğru...

efeem her günün kazasız belasız geçsin yeni işinde...

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz..

bu arada bende kızlar bugün eşimi erken yolculadım kızla uyurum dedim ama nerde...uyandııı ..Kv ile çarşıya gittik gezdik hava da güzelken...

Kızıma saç bantı yapmak için malzeme aldık..babaanneside kış için pantolon örmek için yün aldı...2 saate yakın yürüdük..

Sabah az peynir 1 dilim tahıllı ekmek yedim öğlende peynir domates simit yedim...

sabah çıkmadan evi sildim süpürdüm derken oldu akşam :)) yarın anneme gitmek istiyorum eşimi kandırabilirsem sabah beni bırakmasını istiyorum ama...bakalım..

İşte böyle

Back
X