Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ZEYnep ablacımm geçmiş olsun annene biran önce iyileşir inş..

YENA cımm sana da geçmiş olsun, kendine dikkat et sen bize lazımsın, listeyle de uğraşmışsın hasta hasta ellerine sağlık..

spor yapan yapmayan, kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum(kendimi değil)) kendime çok kızgınım..

bu arada asumancımm her hafta beni spor listesine ekliyorsun 20 dk da olsa, hakkını helal et, ellerine sağlık, istersen ekleme yorma kendini, ya da spor listesine de bir şart koyabiliriz, mesela 100 dknın altındakiler eklenmeyebilir veya başka bişey ne bileyimm.. ben her hafta fazla fazla spor yapmak istiyorum ama olmuyor :((

benim de bugün canım çok sıkkın aslında akşama kadar iyiyidim ama hiç ummadığım, beklemediğim, şaşırdığım, hatta şaşkınlıktan cevap bile vermediğim bir telefon konuşması yaşadım bir arkadaşımla, canım çok sıkıldı bu yüzden.. neyse artık yaşanacakmış yaşandı yapacak bişey yok..
başım o kadar ağrıyor ki neyse, sabaha geçer inş...

burda var olan arkadaşlara hayırlı geceler, başim gerçekten çok ağrıyor..

bütün 90 üstü arkadaşlarım için;
inşallah yarın sabah kalktığımızda gözümüzü HUZURLU, MUTLU, SAĞLIKLI, NEŞELİ VEEE BOL EKSİLİ bir güne açarız...

sağol canım benim, aniden gelmişti hayatımıza, Hakkın verdiği diye kabullenmiştik kendimizi alıştırmıştık, daha oğlum küçük diye tedirginliğimiz vardı ama asla isyan etmedik, Rabbim nasip etmedi, olmayınca ben de çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki..
hala emzirmeye devam ediyorum, ondan olmayabilir dedi doktor ama bilemiyorum bir gitsem iyi olacak aslında tekrar..

kıyamam. emzirdigini bilmiyordum. o zaman ondandır o.

Gunaydin

dun gece fenalastim kizlar bayiliyodm, smdi de atesim var yatiyorum. Ustumu bile cikaramadan zar zor tartildm kizlar. Evde de tekim mutfaga ilac almaya gitcek halim bile yok :( usuttm galiba karnim fln cok kotu kabzlk da var :(

yenacim pc acamadgm icin gecen haftaki kiloma bakamadim cnm, telden griorm yattigim yerden, kusura
bakma cnm snada is cikardm.

Kilom: 89,2 kg

coook cok gecmıs olsun. bu arada kedine de uzulmustum.

Zeynep ablacim annecigine buyuk gecmis olsun, dualarimiz seninle uzme kendini

Uzun lafın kısası, müşteri gittikten sonra salon yandaki oda ve banyonun söyle hızlıca temizlenebileceği bir alet ariyorum. Boch Sarjli Move 2 in1 başladım. Sonra buharlı bişe olabilir silme derdide kalkar düsüncesi ile LG VK9820SCNY kadar geldim. e biri 200TL digeri 1000TL :) yada kulanımından memnun kaldiğiniz herhangi buharlı bir alet varmı?

Ben Fakir Steam Mop kullaniyorum cok da memnunum. Hantal bisey degil cok pratik, fiyati da 200-250 arasi biseydi galiba.

Ben 21 yasindayim, ingiliz dili ve edebiyati okuyorum ben de:-) aslinda 3. sinif olmam lazim ama hala 2.siniftayim, bolum cok zor, sene tekrari yaptim birinci sinifi, kismet napalim :-)

Ben de okula pek ugramiyorum cnm 6 yil bitti hala mezun olmadim :) subatta 25 olcam yakinmis yaslarimiz

ellerine saglık yenacım :16:kilo veren herkesi tebrik ederim:)

Canım nasılsın.?
Pek uğramıyorsun artık,yoğunluktanmı.?

tüm geçmiş olsun dileyenlere çok teşekkürler.rabbim hepinizi esirgesin.
arkadaşlar fazla zamanım yok.sabah erken yola çıkacağım.annem yoğun bakımda.sağ tarafı kalıcı felç.
oğlum sabah burda olacak.sonra antalyaya gideceğiz.bugün telofon trafiğinden işlerim yarımm kaldı.banyo yapıp dua edeceğim.
ben bir kaç zaman giremiyebilirim.Yenayı arar kilo bildirimi yaparım.işin acısı eşimle aynı ay,aynı hastane ve aynı yoğun bakım.

allahım beterinden korusun..

Canım ne kötü bir tesadüf olmuş..Çok üzüldüm.. Allah sana güç kuvvet,annene hayırlı şifa versin...
Yarın seni arayacağım..

Sağ ol canım zaten sizler olmasaydınız inan belkide defalarca bu işi bırakıp makarna tenceresinin başına oturmuştum :60:
Çok severim hatta severdim diyeyim çünkü bizim evde artık pişmiyor bir dün yemekler azdı diye kvye bir çeşit daha olsun diye kızıma dedim kendinize ben yokken yapıp yiyin yemeğinizi diye :34: Kızım sebzeli makarnalardan vardı onu yapmış hatta bitirmişler :1: şükür kalmamış bana :1:

Yarında inşallah yemeyeceğim :34: Bende yaptığım dönemlerde hep aldente yapıyordum :34: sevmiyorum hamur gibi makarnayı. Yemesemde o şekilde olucak inşallah :1:

Banucuğum sen ne kadar iradelisin..Takdire şayan bir durum..:46:
Üstüne üstlük ev halkınıda bu düzene alıştırmışsın..

Ben yapamıyorum,olmuyor..
O yüzden zaten bir arpa boyu yol katedemiyorum.:(

burda var olan arkadaşlara hayırlı geceler, başim gerçekten çok ağrıyor..

bütün 90 üstü arkadaşlarım için;
inşallah yarın sabah kalktığımızda gözümüzü HUZURLU, MUTLU, SAĞLIKLI, NEŞELİ VEEE BOL EKSİLİ bir güne açarız...

İYi geceler canım...Allah rahatlık versin...
Maalesef olacak hayatımız da üzüntüler,hayal kırıklıkları,dost kazığı..
Allah hastalık ve ölümle terbiye etmeesin insanı...

Cücüşüm ben de avatarıma bebe resmi koyucam. yavaş yavaş çağıralım, evrene mesaj yollayalım değil mi :9:

Esoşumm çoook datlu olmmuuuşşşş :16::16::16:
tabiside bebişimm evrene mesaj yollayalım , yavaş yavaş gelsin cücüşlerimiz ama önce anneleri fit olsun , ondan sonra gelsin keratalar inşAllahhh :16::16::16::16:

aynurcum yarın eşim dukana başlıyor galiba ben de:)
şimdi kahvaltıda ne yesek acaba azcık yardım etsen

Asuşumm hadi bakalım kolay gelsin , sorularımı sıralayayım ;

1. kitabı okudunuzmu ?
2. yulaf kepeği aldınızmı ?
3. light ürünlerinizi depoladınızmı?
:27::27::27:
4. uzuuunn bir süreç olduğunu kesin net olarak bilip kaçamakları aklınızdan sildinizmi ?
:20::20::19::19:
5. dukanın resmi sitesinden testinizi yaptınızmı ? atak evrenizi belirlemek için ...

eğer hazırlıklı değilseniz bence bi kaç gün erteleyin , kepeği falan alın , kitabı okuyun öyle başlayın derim , çünkü atak evresi en çok kilo verilen evre , tam hazır olun yoksa yazık olur ataklarınıza kuzumm :32::32::32:

benim kahvaltı menüm ;

- dukan ekmeği
- 1 haşlanmış yumurta
- light beyaz peynir
- 1 bardak light süt

iyiyim canım tesekkür ederim :16:yok canım yogunluktan degilde su 1 hafta 10 gun bilgisayrdan uzak durayım dedim gözlerim cok acımaya basladı yemek yemiyim diye surekli bilgisayar acıyorum :1:
sen nasılsın bu hafta sana yetişemedim :1:

:)) Evet ..Önümüzde ki cuma beni geçersin inşallah..
Yavaşladı biraz kilo vermen,kaçamakmı yapıyorsun,çokmu hareketsizsin.?

Gerçi normali zaten ayda 2-3 kg. vermekmiş öyle dedi gittiğim her doktor..

Aynurcuğum,sen ciddi ciddi yiyorsun değilmi lght peyniri.? :))
Çok kötü tadı yaw :)

:)) Evet ..Önümüzde ki cuma beni geçersin inşallah..
Yavaşladı biraz kilo vermen,kaçamakmı yapıyorsun,çokmu hareketsizsin.?

Gerçi normali zaten ayda 2-3 kg. vermekmiş öyle dedi gittiğim her doktor..

gecmiş olsun canım :16:simdi gecmişi okudum okadarda yorma kendini hem kızın bulur karnını doyuracak bişeyler sen merak etme:34:
evet canım en fazla ayda 5 kilo vermek gerekiyo aslında gerci o kilodan kiloya degişiyo
yok önumuzdeki cumada aynı kiloyu vermiş olalım :nazar:

canım kaçamaktan degil asırı hareketsizlikten ,yaptıgım tek aktif sey gun boyu kalkıp kursa gitmek ondada zaten yurumuyyorum sayılır.bi baslayabilsem su spora sakır sakır gider o yaglarda cok tembelim cok:20:dun yuzmeye gitcektim dedim ben simdi yuzersem usuturum bahaneye bak sanki kurutma makinası yok salonda :47:
bide asuya söylicem diye su içiyodum hergun 3 litreye yakın artık onuda bıraktım e su olmayıncada erimezki o yaglar

Esracığım, heyy maşallah rakamlara bak diyerek sunuyorum ölçülerimi..:53::47:
Nevin demişti ya bir dönüm diye :) ben de 2 dönümüm :)

Basen:120

Bel:114

göğüs:118

Allah cezamı verecek benim..
Son zamanlarda eşimin kolları uzadı gibi, demek bana sarılmaya çalışırken boyuna kas yaptı adam..:27::27:

Kınamayın noolur yerseniz sizin de olur :)

Esracığım, heyy maşallah rakamlara bak diyerek sunuyorum ölçülerimi..:53::47:
Nevin demişti ya bir dönüm diye :) ben de 2 dönümüm :)

Basen:120

Bel:114

göğüs:118

Allah cezamı verecek benim..
Son zamanlarda eşimin kolları uzadı gibi, demek bana sarılmaya çalışırken boyuna kas yaptı adam..:27::27:

Kınamayın noolur yerseniz sizin de olur :)

hay maşAllah o halde Yenoşş :nazar::nazar::nazar:

gecmiş olsun canım :16:simdi gecmişi okudum okadarda yorma kendini hem kızın bulur karnını doyuracak bişeyler sen merak etme:34:
evet canım en fazla ayda 5 kilo vermek gerekiyo aslında gerci o kilodan kiloya degişiyo
yok önumuzdeki cumada aynı kiloyu vermiş olalım :nazar:

canım kaçamaktan degil asırı hareketsizlikten ,yaptıgım tek aktif sey gun boyu kalkıp kursa gitmek ondada zaten yurumuyyorum sayılır.bi baslayabilsem su spora sakır sakır gider o yaglarda cok tembelim cok:20:dun yuzmeye gitcektim dedim ben simdi yuzersem usuturum bahaneye bak sanki kurutma makinası yok salonda :47:
bide asuya söylicem diye su içiyodum hergun 3 litreye yakın artık onuda bıraktım e su olmayıncada erimezki o yaglar

Ben de içemiyorum,unutuyorum daha doğrusu çalışırken..
evde olduğumda mutfağa her girdiğim de içiyorum...
Su çok önemli..

chickpeas(umarım dogru yazdım )bana göre topiğin kapışkanı sana biriki dukan sorusu sorabilirmiyim yurtta bi arkadasta ona baslayalım dioda benim gözüm yemiyo
simdi bu atak evresi dedgin evre sende kaç ay surdu ve kaç kilo verdin ayrıca balık et dısında hi bişey yokmu bu menude :56:

Back
X