Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vaaay Yena'ma bak sen :)) 55 demek? yakışır ama hepsini yaparsın sen, yaz başında 75 altında olacağına emin gibiyim. Demişti dersin ;) ben de aynı şeyi yapayım aslında ya, ilk hedefim 75 olsun mesela, sonra 72 filan böyle ilerleyeyim. Bak gece gece bana da ilham verdin.

Şansın rast gider dilerim iş konusunda. Daha bir süre buradasın nasıl olsa ;)

Aynen, bir de güçlü tahlilleri var ki Esra'nın...

Ayy inşallah umuttçuğum çok heyecanlandım şimdi..
Olur değilmi.??
Bu konuda o kadar özgüvensizim ki en son 4 yıl önce 87-89 görmüştüm.:(

Asumancım ilk günü atlattınız ya gerisi daha kolay gelir inşallah. bir de yulafın işe yaraması için bol su içmek lazım, sen de bilirsin. aksine beni de acıktırıyordu yulaf kepeği yaf :)
inşallah canım kolay olur
bol su içtim zaten sürekli ağzım kurudu hala da susuzum 3 ltden fazla içmişimdir sanırım
bir de düşün gevrekli,rokalı,tereli,tulum peynirli,zeytinli,kayısı reçelli (en sevdiğim reçel türü)kahvaltı olacaktıki.))
nıhahaha..:27:

yaşasın kötülük değil mi
bikaç gün sonra otlarla hasret gideririm de zeytindi reçeldi bir süre daha ayrı kalacağız gibi görünüyor
aslında 5 kilo versem kendime gelirim ben biraz da onu korurum sonra 5 daha veririm inşallah tabii

evet, özlemin ölçüleri çok iyi maşallah :nazar:

hepimiz dediğin gibi inceliriz umarım. sağlığımızı da olumlu etkileyecek bu durum.

sen şu an çok güzel bir ara verdin. bazen birkaç kilo alarak da olsa kiloyu sabitlemek önemli. inşallah bundan sonra 80leri hiç görmezsin bu sabitleme arasından sonra. hem başladığında metabolizman yine çok çabuk tepki verip hızlıca yok edecek bence yağları. ben 46 olacağını hiç sanmıyorum artık senin.
Umarım öyle olur canım. Mantık olarak, kilo meselesine bakış olarak epey yol aldım. O nedenle ben de eskisi gibi olmayacağıma inanıyorum. Ama kafamın diğer bir tarafında kötü beslenmenin, tıpkı madde bağımlılığı gibi olduğunu her an geriye dönme riski olduğunu da unutmuyorum. çaba göstermeyi bırakmamak gerekiyor ;)
hiç sorma canım yaptığım en zevksiz kahvaltıydı ben hemen yedim de eşim yutmakta zorlandı bir dah senle kahvaltı yapmam diyerek kalktım kahvaltıdan düşün artık ama gerçekten pek acıktımıyor bu bir gerçek
Askerlik gibi kısa bir süre dişinizi sıkıp katlanacaksınız demek Asu :) Bu da bir tecrübe. Merak ediyorum nasıl olacak hal ve gidiş?
Yani Dukan devam etsin etmesin sonuç çok iyi olur ondan eminim, 5-10 kilo elinden kaçamaz da senin, bu atak evresi nasıl gidecek onu merak ediyorum :)

..

Bu saatte epey kalabalığız, aşağıya bakınca piyanist şantörler gibi "oooo çıstak çıstak kimler gelmiş" diyesim geldi :) Ama benim artık çıkmam gerek. Mutfakta yarım saatimi alacak işlerim var. Geriye kalan 30 dakikalık enerjimi de onlara harcayayım bari :))

Yulaf kepeğini benim gibi kullanan varmı bilmiyorum. Atak döneminde yulaflı tariler yapmıştım. o yumurtalı tarifleri sevmiyorum. Herseyi karistirmadan sade yemeği seviyorum.
2 çorba kasigi yulafi ağzima atiyorum ve üzerine 1 litre kadar su içiyorum.... Zor gibi gözüksede ben kolay yapıyorum. yemekle yemegi sevmedim. Bu benim yaptığımı dukan amcaya sormak lazım?

bence olur canım, neden olmasın. aslında yulaf kepeğinin görevi zararlı protein artıklarının bağırsaklarda çok yer kaplamadan atılmasını sağlamaktı sanırım. sen al da nasıl alırsan al o yüzden.

Yulaf kepeğini benim gibi kullanan varmı bilmiyorum. Atak döneminde yulaflı tariler yapmıştım. o yumurtalı tarifleri sevmiyorum. Herseyi karistirmadan sade yemeği seviyorum.
2 çorba kasigi yulafi ağzima atiyorum ve üzerine 1 litre kadar su içiyorum.... Zor gibi gözüksede ben kolay yapıyorum. yemekle yemegi sevmedim. Bu benim yaptığımı dukan amcaya sormak lazım?
ben de aslında yoğurtla karıştırıp yiyebilirim de eşim için ekmek türü tarifleri deneyeceğim
Olur değilmi.??

ben de 1 aya kadar 8li rakamlara ineceğine inanıyorum canım yılbaşına sen 8lerle ben de 7lerle girelim inşallah nursena da gelsin benle yoksa gitmem :))

..

Bu saatte epey kalabalığız, aşağıya bakınca piyanist şantörler gibi "oooo çıstak çıstak kimler gelmiş" diyesim geldi :) Ama benim artık çıkmam gerek. Mutfakta yarım saatimi alacak işlerim var. Geriye kalan 30 dakikalık enerjimi de onlara harcayayım bari :))

Benim ev bugün çok düzenli :)
Kızım ve eşim bir itina bir hamaratlık anlatamam..
gözlerimden yaş geldi yani :)
oğlum tam tersine sürekli dağıttı :(

İyi geceler canım...

ben birazdan çıkıcam ve kesin Emine, Meryem, Aynur sabaha kadar eğlenecek. geçen hafta öyle olmuştu :5:

gözlerim kapanıyor. hepinize iyi geceler diliyorum kızlar. kendinize iyi bakın.

Umarım öyle olur canım. Mantık olarak, kilo meselesine bakış olarak epey yol aldım. O nedenle ben de eskisi gibi olmayacağıma inanıyorum. Ama kafamın diğer bir tarafında kötü beslenmenin, tıpkı madde bağımlılığı gibi olduğunu her an geriye dönme riski olduğunu da unutmuyorum. çaba göstermeyi bırakmamak gerekiyor ;)

Askerlik gibi kısa bir süre dişinizi sıkıp katlanacaksınız demek Asu :) Bu da bir tecrübe. Merak ediyorum nasıl olacak hal ve gidiş?
Yani Dukan devam etsin etmesin sonuç çok iyi olur ondan eminim, 5-10 kilo elinden kaçamaz da senin, bu atak evresi nasıl gidecek onu merak ediyorum :)

..

katlanacağız inşallah yarın tartıda eksi görürsem çok daha kolay olur bence
alttaki manzara bana da aynı şeyleri hissettirdi hislerime tercüman oldun resmen canım
mutfakta kolay gelsin sana canım:16:

ben de aslında yoğurtla karıştırıp yiyebilirim de eşim için ekmek türü tarifleri deneyeceğim

ben de 1 aya kadar 8li rakamlara ineceğine inanıyorum canım yılbaşına sen 8lerle ben de 7lerle girelim inşallah nursena da gelsin benle yoksa gitmem :))

asucuğum keşke öyle olsa ama çok zor görünüyor..artık hızlı kilo veremiyorum..
zaten acelem de yok. önemli olan almamam ve tekrar manyak gibi yemek yememem...

esracım iyi geceler canım
benim de uykum geldi gibi aslında sabah da dersane var 7.30 da kalkacağım malesef
yena benim evi görme yarına birsürü iş bekliyor beni:((

Olur değilmi.??
Kesinlikle olur. Haziran ayında demişti dersin ;) Ben kendime benzetiyorum seni bu konuda, o yüzden olacağına eminim :) İş 85'i görmekte onu gördükten sonra tutabilene aşkolsun ;)
benimki kuru kalabalık canım ya. kitaptan okuyarak yüzmeyi öğrenmeye çalışmak gibi. hiç havuza girmeyince bol bol işkembe-i kübradan sallıyorum aslında. ben de merak ediyorum hayata karşı da bu kadar bilmiş olucam mı diye :)
Ben öyle düşünmüyorum Esracığım, tecrübe artıp yaş ilerledikçe muhakemen daha da artacaktır. Zaten çok güçlü. Nadir bulunan bir özelliktir bu, çevrendekiler kıymetini bilir umarım.

..

Eveeet tekrar iyi geceler dilerken, huzurdan çekiliyor, mutfakta beni bekleyen 8 lt süt ile haşır neşit olmaya gidiyorum. Şen ve esen kalın arkadaşlarım...

Çocuklarının neye alerjisi var.?

Benim de oğlum 4,5 yaşın da geçen iki kış çok çektik..
5-6 kez acillik olduk tıkandığı için hava veriliyordu..
Bayağı bir araştırması yapıldı testler yapıldı vb.
''ev akarlarına'' alerjisi varmış oğlumun çok dikkat etmemiz gerekiyor..
astım hastası adayı oğlum şu an..

Bir de ben oğluma organik keçi boynuzu pekmezi ve kendi mayaladığım kefir den veriyorum..
Öylesine inanarak ve iyi geleceğini düşünerek içiriyorum ki çok şükür bu yıl henüz bir şikayetimiz olmadı,inşallahta olmaz..:nazar::nazar:

benimki 4 yaşında bademcikleri büyük ve geniz eti var aldırmalıymışız.kontrole gittiğimizde şu varmı bu varmı diye sordu anlatınca alerjiside var dedi ama özellikle bir alerji testi istemedi. ama ben temizlik yaparken yanımdaysa eğer hemen tıkanıyor.ilacın adını şuan hatırlamıyorum bi toz vermişti bir sene kullan demişti yemeklerine falan katıp kullanmıştık.faydasını nekadar gördük bilemiyorum çünkü boğazlarından dolayı hep hasta çocuk öksürüğüde kronikleşti.ameliyattan sonra rahatlıcak diyor ama karar veremedik bi türlü.hepsi bir yana çocuk doktorlardan çok korkuyo acillerden çıkamadığımız için iğneler falan bide damar yolu bulamıyolar herşeyimiz sıkıntılı yani oyüzden atamadı korkusunu haklı olarak.nasıl anlatıcaz ameliyat olayını nasıl ikna edicez bizi ençok o endişelendiriyo.

ben birazdan çıkıcam ve kesin Emine, Meryem, Aynur sabaha kadar eğlenecek. geçen hafta öyle olmuştu :5:

esracım iyi geceler canım
benim de uykum geldi gibi aslında sabah da dersane var 7.30 da kalkacağım malesef
yena benim evi görme yarına birsürü iş bekliyor beni:((

İYi geceler arkadaşlarım benim :)

ben akşam üzeri az kestirdiğim için cin gibiyim..
Ceco gelmedi bu gece..:26:

asucuğum keşke öyle olsa ama çok zor görünüyor..artık hızlı kilo veremiyorum..
zaten acelem de yok. önemli olan almamam ve tekrar manyak gibi yemek yememem...

çok haklısın canım ama en azından iyice yaklaşacaksın gibi görünüyor
iştahımız açık olunca çok zor oluyor yememek ben dün sapıttım mesela bugün başlayacağız diye 3 tane trabzon hurması yedim:))daha da neler neler
hatta daha yiyceklerim de vardı da fırsat olmadı

Kesinlikle olur. Haziran ayında demişti dersin ;) Ben kendime benzetiyorum seni bu konuda, o yüzden olacağına eminim :) İş 85'i görmekte onu gördükten sonra tutabilene aşkolsun ;)

Ben öyle düşünmüyorum Esracığım, tecrübe artıp yaş ilerledikçe muhakemen daha da artacaktır. Zaten çok güçlü. Nadir bulunan bir özelliktir bu, çevrendekiler kıymetini bilir umarım.

..

Eveeet tekrar iyi geceler dilerken, huzurdan çekiliyor, mutfakta beni bekleyen 8 lt süt ile haşır neşit olmaya gidiyorum. Şen ve esen kalın arkadaşlarım...

çok teşekkürler Umutcum. mutlu oldum şimdi :) sana da iyi geceler.

ben de hepinize tekrardan güzel bir gece diliyorum kuzular :16:

hoşçakalın.

yolcu geçmiş olsun kuzularına canım Allah şifa versin
yenacım ceconun misafirleri olacaktı bugün hatta kuzenler kalacaktı belki demek kalmışlar

gelcem asu gelcem annemler cumaya kadar burda bende bu aralar kendimden nefret etmeye başladım ipin ucunu kaçırdım ama akıllaanamıyorum malesefff hep yedikten sonra pişmalık duyuyorumm pis boğazın tekiyim işteeeee

inşallahhh yılbaşına 80 olsam yetecek bana

umutttt inşallahhh yılbaşından sonraaaa yaza kadar boba oluruzzz

derinnnn sağlıklı olduğunuza sevindim ara ara uğra ne güzel kiloda almamışsınnnn maşşallah

yenaa biraz daha iysinn yazduklarını okuyunca sana en uygun parçayıı yolluyorummm
''yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başayımmm:)))
allah sağlık sıhat versin dinlen uyuda kendine gel arkadaşım

nihahahaa evet eglencez sabaha kadar :23::23:
:9:

Selam kizlar anca geldim gecmisi okudum biraz bugun cok yogundum yine mübarek iskadiniyim sanki :27:
Sabah paket geldi baktim aaa yeni telefonum :52:yahooo
sonra tam kartimi filan takiyim derken bi baktim kartim girmiyor,
megersem karti kestirip micro kart yapcakmisiz,
benide kizkardesim aradi o sirada, abla napiyosun iste sizin yakinlardayim dedi,bende deidm hadi beraber cikalim madem,
onla ciktim telefoncuya gittim 2 dakkada kesti ve taktim kartimi, sonrada ugrastim durdum bakindim filan :)
atladik beraber kizkardesimin evine gittik, birazda orda oturduk,
sonrada aksam bi arkadasla bulusup panel vardi oraya gittik, konusmalar filan oldu güzeldi,
simdi anca geldim ama nerdeyse uycaktim panelde, öyle bir uyku bastirdiki offf,
hala cok uykum var,
bugun inanilmaz düzensiz yedim, sabah pogaca, aksam pogaca :(((
az yedim cok gecistirdim yemegi, o yüzden suan inanilmaz acim,
bu aralar sabah canim hic kahvalti yapmak istemiyor, halbuki ben kahvaltiyi cok severim,
ama inanilmaz üseniyorum
acaba havadanmi mayistim nedir?

bende durumlar böyle iste :)

Back
X