Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok kilo kaybi olan ne yaptigini solicek saklamicak diye konusmustuk canmkapışma arkadaslarım efem ve erny neler yapıyoruz varmı özel yapmamız gereken bişeyler![]()
oooh ne mutlu sana canm :13: ins hepimiz 2 hanelere inip bir daha cikmicazAyy bu sabah dayanamadım tartildim ve sonunda 2 hanelere inebildim yuppiiiii![]()
gunaydin hatunlaaaar gununuz aydin olsun heheeeeeytseda sayan gibi gunaydin dedim
cok kilo kaybi olan ne yaptigini solicek saklamicak diye konusmustuk canm
![]()
oooh ne mutlu sana canm :13: ins hepimiz 2 hanelere inip bir daha cikmicaz![]()
aynen ya bir aydır ikisinede ayrı ayrı 2 şişe antibiyotik kullandık şimdi 3.yü kullanıyoruz.genede toparlanamadılar.büyük kızıma bademcik ve genizeti için ameliyat diyor doktor bizde biraz araştırıp sonra karar vericez acele etmicez hem kış ortasında zor olur zaten.peditus benimkilere pek yaramıyor genelde aferin kullanıyoruz ama şimdi daha değişik bi ilaç verdi doktor bide onu denicez bakalım.bugün başladık umarım işe yarar alerjiside var ikisininde ondan iyileşemiyolar sanırım.tam geçiyo derken tekrarlıyor.zor ya çok zor
yaparım canım hemen başlarım sen yeterki iste bebişimama almak için bursaya gelirsin
montunu güle güle giy canım. insanın beğendiği üzerine olunca onu almanın zevkide bir başka oluyorbende tatile giderken hiçbirşey götürmedim
eşime dedim zaten hiçbirşeyim üzerime olmuyor emanet gibiler hangisini giyecem ben onların
hemen akşamına alışverişe gittik bir sürü iç çamaşırı,gecelik,pijama, eşofman aldım
bornozları bile götürmemiştim yeni aldırdım
bugünde mutfak masam, koltuk takımlarım geldi. koltukların kırlentlerini getirmemişler onlarda gelirse ihtiyaçlarım azalıyor
geçmiş olsun bebişlerinize Allah şifalar versin[/QU
cok sagolun. tum bebislere ins.
iyiaksamlar,
Koscaman bir temizilk yaptım. Dün ögle saatlerinde başlamıştım. Şimdi son noktayı koydum. Biraz sonra kişisel bakıma geçiyorum
Hani böyle ev pırıl pırıl olunca bir duygu vardırya onu yaşıyorum. Sürekli yere bakırsın minik minik şeyleri elinle toplarsın. Temizlik güzel ya...
Dukan gerçekten zor bir diyet ama bana en uygun olanı.İlk kez beyin olarak zayıflamaya hazır bir döneme girdim. Hayatın takvimleri vardır ya. Bende dukan takvimindeyim.Güzel sözler için çok teşekürederim. O patır patır günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Ben biraz evhamlı bir tipim, sıkıntı ettimigimi taa oradan bildin ya tebrik ederim seni
Kendisi, bebeki, çocuğu hasta olan herkese bol acil şifa diliyorum.
gozde_m, gözün aydın, mutluğun daim olsun.
selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım ,nasılsınız kilolar veriliyormu az kaldı 4 ay sonra aranızdayım inşallah yine ben daha hiç kilo almadım çok şükür bundan sonra ne kadar alırım bilemiyorum..bu arada ikinci kızım geliyor onu haber vereyim dedim ..hepinizi kocaman öpüyorum
Asucuğum,demek sen de dukancan oldun haaa,hayırlı olsun..
Aynur virüs gibi yaydı topiğe..
Bişi diyeceğim Fransa'da Pierre Dukan'ın doktorluk lisansı iptal edilmiş diye söyleniyor...
Belki iftiradır :)
selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım ,nasılsınız kilolar veriliyormu az kaldı 4 ay sonra aranızdayım inşallah yine ben daha hiç kilo almadım çok şükür bundan sonra ne kadar alırım bilemiyorum..bu arada ikinci kızım geliyor onu haber vereyim dedim ..hepinizi kocaman öpüyorum
Günaydıınn fıstıklaarr
ben geldiimm, dün gece arkadaşımdaydımm , o yüzden uğrayamadım , merak etmeyin olarmıı
buarada size bir iyi birde kötü haberim var ;
kötü olanı ;
internet paketimde son 800 MB kaldı , 14 aralıka kadar kullanmam gereken , bitirmemem lazım çünkü anadolu lisesi tercihleri yapacam , yazıları e-okula falan girecem , yani bir müddet biraz kopuk olacam malesefff
iyi olanı ;
bugün 2 Aralık 2012 , geçen sene yani 2 Aralık 2011de başlamıştım diyet yapmaya , 102 kilo ile başlamış olduğum bu yolculukta bu sabah itibariyle 78 kiloyum yani 1 yıllık süreç içerisinde tamı tamına 24 kilo vermiş bulunmaktayımm ,37 olan VKİ'm 28.3e düştü , kendimi öpücüklüyor ve başarılarımın devamını diliyorumm
Hepimiz DUKANCANızz
Asu açıklamış doktorluk olayını , sıkıntı etmeyelim diyetle ilgili bi durum değil yanii
Derincim hayırlı uğurlu olsun , kucağına sağlıcakla alırsın bebişini inşAllahh![]()
Kuzucuğum süpersinbir senede 24 kg çok çok iyi. kalanlardan da kurtulacaksın en yakın zamanda inşallah.
12 gün dayanırız artık yokluğuna
günaydın kızlar,
ne uyumuşum ne uyumuşum. bir bakayım dedim, şimdi kahvaltı sonra da gezmece. hepinize güzel bir gün diliyorum![]()
Günaydıınn fıstıklaarr
ben geldiimm, dün gece arkadaşımdaydımm , o yüzden uğrayamadım , merak etmeyin olarmıı
buarada size bir iyi birde kötü haberim var ;
kötü olanı ;
internet paketimde son 800 MB kaldı , 14 aralıka kadar kullanmam gereken , bitirmemem lazım çünkü anadolu lisesi tercihleri yapacam , yazıları e-okula falan girecem , yani bir müddet biraz kopuk olacam malesefff
0iyi olanı ;
bugün 2 Aralık 2012 , geçen sene yani 2 Aralık 2011de başlamıştım diyet yapmaya , 102 kilo ile başlamış olduğum bu yolculukta bu sabah itibariyle 78 kiloyum yani 1 yıllık süreç içerisinde tamı tamına 24 kilo vermiş bulunmaktayımm ,37 olan VKİ'm 28.3e düştü , kendimi öpücüklüyor ve başarılarımın devamını diliyorumm
Hepimiz DUKANCANızz
Asu açıklamış doktorluk olayını , sıkıntı etmeyelim diyetle ilgili bi durum değil yanii
Derincim hayırlı uğurlu olsun , kucağına sağlıcakla alırsın bebişini inşAllahh![]()
Ayy canım darısı bize sen bu tüm kiloları dukanlami verdin
mutlu pazarlar herkese
eşim dün 101.3 dü bugün 100 çıktı
ben cuma kudurmamdan sonra dün 84.3düm bugün 83.6 çıktım
dukana devam bakalım
harikasınız Asucum , zaten atakta bikaç günde 3 kiloya yakın gidince insan o gazla, yemek isteğini tamamen öldürüyorr
aynen devam canım , suyunuzu ihmal etmeyin ,az su böbreklerinize zarar verir ve ağzınızda kötü bi koku bırakır , onu takmayın zamanla geçiyor![]()
sağol aynurum
suyu içiyoruz bol bol eksiler devam etsin takmıyom hiç bir şeyi manken gibi olacam inşallahdukan amca bile 71.4 yeter dedi zaten ben 75 e razıyım bakalım o günleri görürüm inşallah
ama sebze meyve olayı zor ya neyse bugünden sonra 3 gün kalacak sebzelere![]()
geçecek Asuşummm sıkmayasın güzel canını , bişi diimmi Dukan emmim banada 71.4 dedi
bende 72-73e razıyım ama hedefi 69 yaptım yinede
meyvesizliğe bir müddet sonra alışıyorsun , ben supradyn kullundım başlarda vitamin desteği olarak , ilk 1 ay kullandım , şimdide 2-3 günde 1 içiyom
karı koca mankenler olacanız hadi bakalımm![]()
sen iyi yapmışın canım hedefi 69a indirmekle daha hamilelik durumun olacak seninben 2 çocuk doğurdum boyumca da oldular hafif balık etli manken olayım yeter bana
biz de yarın başlayacağız inşallah vitamine canım
bu arada eşim bugünkü kahvaltıdan memnun kaldı yulaf kepeğiyle krep yaptım light peynir çeşitleri tavuk ve dana jambon derken doydu adamcağız![]()