Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saçlarımda da bir değişiklik yapmak istiyorum bu arada.
ya ceyda düvenci'nin rengini istiyorum ya da ekteki rengi.
ikisi arasında kararsızım.
ceyda düvenci'nin rengi soluk gösterebilir ama di mi makyaj falan ister sürekli. zaten açık tenliyim. bir de yaştan büyük mü gösterir acaba.. malum zaten kilodan dolayı iyiyce büyük gösteriyorum yaşımdan.. :26: hoş çok da genç sayılmam ama :1:
..
diğer renk te bu... fikir verin bakalım hangisini daha çok beğendiniz..

...

bencede bu renk daha hoş durur canım :1::1:

KIZLAR GÜNAYDIN
ankarada hava berbat kar yağmur karışık yağıyo kış kendini iyice gösterdi :3::3:
herkese mutlu ve huzurlu bi gün diliyorum :32::32:

kızlar benim rglm geçti 3gün oluyo....
ve 3gündürde sabahları bi bulantı oluyo bende...
hamilemiyim diye şüphe ediyorum kendimden:SSS
sabahları birde 3gündür ağız kuruluğu var....
galiba bunlar hamilelik belirtilerine giriyor....:53:
önceden bende olmayan şeyler bunlar; sabahları olan ağız kuruluğu ve bulantı....
seviniyimmi napıyım ben, bu kiloyla nasıl olur bi hamilelik bilmem....
biz henüz düşünmüyoruz ama yinede her yol %100 olmadığı için olabilir yani....
neyse daha ortada tam bişey yok, hayırlısı olsun....
ama benim rglm erken gelir ama kolay kolay geçmez yani, ondan ve ek yaşadıklarımdan dolayı şüphelendim:53:
neyse hiç belli olmaz, bakarsın çıkar gelir ansızın:)
şuan kendimde rglm hem gelcek gibi hissediyorum hemde gelmicek gibi...
hayırlısı herşeyin....

canım inşallah hayırlısı olur merak etme ben 95 kiloyla hamile kaldım rabbim kolaylıkla versinde kilolar verilir nasılsa :1::1:
arkadaşlar test yaptır demiş ama en az 5 gün geçmeden belli olmuyo diye biliyorum ama yinede yap için rahat etsin kafanda düşünmektense :34::34:

ceco abla saçların çok güzel olmuş güle güle kullan iyi günlerde :1::1:
gözde umarım sevdiceğinden bi haber almışsındır hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :34::34:

Günaydin,
Düzenli, prensipli, istikrarlı, iradeli yenibir diyet günü dilerim:16::16::16:

Tarçın da diyette demiştim ya. Mama miktari azalınca bizim kedi bana küstü... acayip karater atıyoruz. ve kalori harcamamak için yerinden kıpırtamıyor akıllı.

anladım canım ben gündüz pek süt tüketmiyorum akşam yarım bardak içtim o nedenle ama benim hatırladığım yoğurt ve ayran için sorun yoktu sadece süt içindi onun içinde şeker olduğu için o da kaç gün atak yaptın sen seyire geçtiğinden beri hiç mi kilo vermedin
ben, 7 gün atak yaptim ve 2.7 kg verdim. Seyire geçtim ve tam 6 gün durakladım. Çok şükür bu sabah (7. günüm toplamda 14. günüm) 88.6 yı gördüm. ilk 4 gün süt yogurt peynir tüketimime dikkat etmedim ve günlük süt ürünleri toplamını hesaplamaya başladım ve duraklamamı bu sekilde kırdım.

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah
dukan gayet iyi gidiyor fazla acıkmıyorum acıkınca ayran ya da 1 parça peynir atıyorum ağzıma
tatlı felan istemiyor canım çok şükür regl zamanı nolacak bilmiyorum tabii
Peynirde bu iste sorun oluyor mutlaka ligt yağ orani düşük peynirlerden kullanmak gerekiyor. en iyisi lor...

Bugun benim, PS günüm,
2ad. yağsız tavada lor peynirli yumurta/3minik cerry domates/1ad. salatalikla kahvaltı yaptım. oh şükürler olsun...karnım tok sırtım pek :1: havada bugun baya soğumuş. Adımsayar almıştım. Çalıştırmayı beceremedim. (teknolojik aletlerde başarılı birisi olarak bu konuya acayip bozuldum) bir ara dişari çikip yürüyüş yapıp onu değiştirmem gerek. Şimdi iş başına....

bebek müjdesi var ise parti yapalim...
herkese sevgiler:29:

Son düzenleme:
günlerdir dukanla ilgili yazılar okuyup duruyorum atakta 4 günüm gayte güzel gidiyor pek zorlanmıyorum yürüyüşlerimi yapıyorum
süt peynir yoğurt hepsinin light olanından tüketiyorum
şimdi kafama takılan meseleler oldu biraz
ilki saç dökülmesi problemi oluyor denmiş ben de zaten var daha da fena boyutlara gelmez değil mi dün vitamine de başladım bu arada
bir de ömür boyunca yulaf kepeği kullanma ve haftada 1 gün protein diyeti yapma aslında yapılamayacak şeyler değil ama ihmal edilme olasılığı çok fazla bence bir süre sonra bunlar gözardı edilebilir ve edilirse verilen kilolar geri mi alınır hemen bütün emekler boşa mı gider acaba
kastım tıka basa ye ama kilo alma diye bir garanti değil ama makul beslenip de bu kurallara uymazsan yine de mi kilo alacaksın
kafam karıştı sanki biri beni aydınlatabilirmi acaba

günaydın herkese ..
istanbul'dan da çok kasvetli ve yağmurlu bir hava var.
henüz kar gelmedi ama kar soğuğu var yani.

meyra bence hemen bir test yap ya bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor, hayırlısı ne zamansa, bebiş ne zaman gelmeye karar verirse o zaman geliyor. :16:
ayrıca kilolu hamile kalanların çoğunun dikkatli ve sağlıklı beslenerek kilo bile vererek hamileliğini tamamladığını okumuştum.

bu arada benim regl.im 2 gün geçtikten sonra testte çıkmıştı.senin de çıkabilir yani.
hadi yap da kutlayalım seni :)
...

günlerdir dukanla ilgili yazılar okuyup duruyorum atakta 4 günüm gayte güzel gidiyor pek zorlanmıyorum yürüyüşlerimi yapıyorum
ilki saç dökülmesi problemi oluyor denmiş ben de zaten var daha da fena boyutlara gelmez değil mi dün vitamine de başladım bu arada
bir de ömür boyunca yulaf kepeği kullanma ve haftada 1 gün protein diyeti yapma aslında yapılamayacak şeyler değil ama ihmal edilme olasılığı çok fazla bence bir süre sonra bunlar gözardı edilebilir ve edilirse verilen kilolar geri mi alınır hemen bütün emekler boşa mı gider acaba
kastım tıka basa ye ama kilo alma diye bir garanti değil ama makul beslenip de bu kurallara uymazsan yine de mi kilo alacaksın

Saç dökülmesi yada başka sorunlar çikabilir diye düşünüyorum. Çünkü, tek yönlü beslenme ve sağlıklı bir yöntem olmadigi gerçek. Ben ilk günden itibaren önlem olması için multi vitamin almaya başladım. Sizede öneririm. Bendeki ilk tuhaflik adet düzeni bozukluğu oldu. Ben bu diyetin sağlıksız sonuçları olabilceğini düşünerek ve bunu göze alarak başladım. Söyle ki, türkiyede satılan bir çok toz ve katı gıda zaten çok sağlıksız ve bunları lezzetli buldugumuz ve mutlu olmak için zevkle yedigim için buhale geldim. Ben toplamda zaten 4 yildir sağlıksızım. Çöp kutusu gibi yiyor, huzur buluyor ve zayıflaycağıma inanmiyordum ve kendi irademle 4 yilin üzerine 132 gün daha sağlıksız yaşayıp zayıflayıf sonrasında gerçekten itina ile beslenmek, mutlu olmak için yemek yemek değil, arabama yakit alir gibi beslenmek istiyorum.

Dukan diyeti yarım birakildiginda verilen kilo hemen geri alindigi söyleniyor/birçok yerde yaziyor.

Son düzenleme:
Birsey daha yazayım. sonra işlere gömüleceğim.
Şu bel ve kalça ölçme durumunu ortaya atana tabloyu yapana çok teşekkürederim.(cok özür hatirlamiyorum)

itiraf;
ilk tablo yapıldığında, kendi ölçülerimi ölçüp, tabloya bakım yuh dedim. Benim belim yoktu. Ben boru olmuşum.Acayip moralim bozludu ve o tabloyu red ettim. Böyle siz yazdikça gicik olmuştum:2:
2gün sonra bütün cesatemi toplayip ölçülerini gönderdim.
güzel sonuç;
sonra sizle yarişçam ya...evde daha önce yarım biraktigim nieva gel tüpünü sabah aksam kulanmaya ve onu kullandigim içinde her gece düs almaya, madem dusu aliyorsam öncesinde de spor yapayim formülüne girdim...

Simdi jel bitti, yenisi alcağım, bu tip ürünler çok etkili değil biliyorum ama kulanmak bana iyi geldi. Sizin kulandiginiz ürünler varmi? ve tavsiye edeceğiniz bir marka?
sevgiler:29:

günaydın kızlar,

geç kalktım bugün. şimdi kahvaltımı yaptım, yeşil çayımı içicem. sabah tartıldım ve 84.6 kg geldim. sanırım 7-8 senedir 84 kg olmamıştım hiç. ikinci hedefim 75 kg. üniversiteye başladığımda 65 kgken, yıl sonu 75 kgma çıkmıştım. neredeyse 11 yıl önce.

kahvaltımı yaparken geçmişe göz attım.

Meyracım, hamile olma ihtimaline bile çok sevindim. bu senin sağlıklı olduğunu gösterir canım. kiloluyken hamile kalmak çok zor çünkü. lütfen sen de olumsuz düşünme, hamileysen bile yediklerine çok dikkat edersin. bebeğin için beslenmeni düzenlersin. ayrıca itiraf et, senin zaten kilo vermekte gözün yok, belki bebek bahane olur :)

Asumancım dukan dışındaki beslenme sistemlerinde de kiloları geri alma riski hep var. verdiğin 10 kgmı 1 haftada alman hiçbir sistemde mümkün değil. haftalık kilo kontrolüyle ibre yukarı döndüğünde önlemini alırsan ben sorun olmayacağını sanıyorum canım. hepimiz buna mahkumuz ayrıca. yapımız gereği geri alma riskimiz çok fazla.

Nuhancım listeyi ben yapıyorum, ismim Esra. itiraf etmek gerekirse ben de liste fikri oluşmadan kimseyle ölçülerimi paylaşacağımı sanmıyordum. ben belimin abartılı olduğunu düşünüyordum aslında. ama listeye bakınca gördüm ki benim sorunum basenlerde. liste eminim biraz daha tetikleyici olacak bizim için spor konusunda. ben de haftada 4 gün spor yapmaya özen göstereceğim. bu hafta 2 gün yaptım bile şimdiden.

çalişıyorum... iş için arastirma yaparken buldum...
kizlar bizleri çizmişler :9:
$Haywood_1.webp

ben geldim yavrukuşlarr :16::16::16:

nassınızz ? ben geldim , anadolu lisesi tercihlerini yapacam , 9 tane açık var ilçede ben 6 tanesini yazacam, bakalım hayırlısı :34::34::34:

Canım ya sana ne sorcam bu anadolu liseleri sınavına bende girmek istiyorum güzel sanatlar için ama bu sınav kaç yılda bir oluyor

ben geldim yavrukuşlarr :16::16::16:

nassınızz ? ben geldim , anadolu lisesi tercihlerini yapacam , 9 tane açık var ilçede ben 6 tanesini yazacam, bakalım hayırlısı :34::34::34:

Canım ya sana ne sorcam bu anadolu liseleri sınavına bende girmek istiyorum güzel sanatlar için ama bu sınav kaç yılda bir oluyor

galiba yine en iyisi bir diyetisyen kontrolünde zayıflamak, eşim de bu aralar dukana taktı ama benim de kafam çok karişik, sizi sürekli takipteyim haberiniz ola :))

günaydın kızlar,

geç kalktım bugün. şimdi kahvaltımı yaptım, yeşil çayımı içicem. sabah tartıldım ve 84.6 kg geldim. sanırım 7-8 senedir 84 kg olmamıştım hiç. ikinci hedefim 75 kg. üniversiteye başladığımda 65 kgken, yıl sonu 75 kgma çıkmıştım. neredeyse 11 yıl önce.

Meyracım, hamile olma ihtimaline bile çok sevindim. bu senin sağlıklı olduğunu gösterir canım. kiloluyken hamile kalmak çok zor çünkü. lütfen sen de olumsuz düşünme, hamileysen bile yediklerine çok dikkat edersin. bebeğin için beslenmeni düzenlersin. ayrıca itiraf et, senin zaten kilo vermekte gözün yok, belki bebek bahane olur :)

Asumancım dukan dışındaki beslenme sistemlerinde de kiloları geri alma riski hep var. verdiğin 10 kgmı 1 haftada alman hiçbir sistemde mümkün değil. haftalık kilo kontrolüyle ibre yukarı döndüğünde önlemini alırsan ben sorun olmayacağını sanıyorum canım. hepimiz buna mahkumuz ayrıca. yapımız gereği geri alma riskimiz çok fazla.

Nuhancım listeyi ben yapıyorum, ismim Esra. itiraf etmek gerekirse ben de liste fikri oluşmadan kimseyle ölçülerimi paylaşacağımı sanmıyordum. ben belimin abartılı olduğunu düşünüyordum aslında. ama listeye bakınca gördüm ki benim sorunum basenlerde. liste eminim biraz daha tetikleyici olacak bizim için spor konusunda. ben de haftada 4 gün spor yapmaya özen göstereceğim. bu hafta 2 gün yaptım bile şimdiden.

canım benim de adım esra.. biliyorum kızsan haklısın ama eşim unutuyor mezura almayı, ben de kaç gündür dışarı çıkamadım, bir türlü veremedim ölçülerimi..

yaa benim motivasyonum çok düşükkk... ana yemeklerde problem yok, ekmeği öğün başina 2 dilim tüketiyorum ama ahh şu atıştırmalar, ahh şu gezmeler.. off offf...

MEYRAA cımm muhakka test yaptır herşeyin hayırlısı, ben de 91 kiloyla hamile kalmıştım, ilk 3 ayda bulantılardan dolayı 83e kadar indim, 96la da doğuma girdim.. kiloyu çok kafana takma, RAbbim bir kolayını veriyor..

günaydın kızlar,

Ben de bu konudaki düşüncelerimi paylaşayım. Evet her diyet bırakıldığında kilo alınır. Ama eğer bunu uzun sürece yaydıysak ve esas olarak beslenmek alışkanlığımızı değiştirdiysek hiçbir sağlıklık yaşam programı kilo aldırmaz. Ben daha önce de söylediğim gibi dukan vs şeylere karşıyım. Kişinin 4,5 kilo fazlası vardır ve bunu vermeyi hızlrandırmak için dukan yapabilir ama çok fazla kilosu olan insanların tek tip beslenmeyle kilo verip sonrasında almamasını hayal etmek hayalden öteye gitmez

17 yasımdan beri birçok kez zayıflamış biri olarak şunu söyleyebilirimki haftada en az 2,3 gün sporu hayatımıza oturtmazsak malesef vucut eski kilosunu bulma eğilimine gidiyor. Kısa süreli yaptığım diyetlerin sonunda hep kilolarımı kat kat geri aldım. Ne zamanki bu işi uzun bir süreç olarak düşünüp hayatıma oturttum işte o zaman kilo almamayı öğrendim. Şu an içinde bulunduğum 1 al 1 ver süreci bile benim için mucize. Belki de hayatımda kilo almadan geçirdiğim hiçbir yılım olmamıştı. Bu yüzden verecek kilosu çok olanlara mutlaka doktor kontrolünde vermelerini öneriyorum

Son düzenleme:

Asumancığum haddime değil ama saç dökülmesine sebep olması bile sağlıksız olduğunu göstermez mi. Burda dukan yapan arkadaşlara hiçbir lafım yok ama senin endişelerin var diye yazıyorum. Protein diyetinin kilo verdirdiği du götürmez bir gerçek ama uzun süreli asla yapılmamalı. Diyetisyenler kilo vermemiz durduğu zaman 3 günlük kısa protein diyetleri veriyor ama bu tam da dukan değil. Mesela benim diyetimde eğer 3 günlük protein diyeti varsa etin yanında ekmek yoktu ama salata vardı. Dabah kahvaltısında yeşillik vardı. Tabi senin kararın ama zaten senin vereceğin kilo çok değil. Çok uzun süre yapmıyacağın için de çok da zararlı olmaz umarım. Kiloyu geri alma konusunda diğer diyetlere nazaran daha kolay. Ama dikkat ettiğin sürece almazsın. Kilolarını verdikten sonra karbpnhidratı hayatına yavaş yavaş ve çok az miktarda sokarsan kilo almazsın ama eğer birden günde 3,4 dilim ekmek yersen diğer diyetlere nazaran daha hızlı alırsın

Back
X