- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarımda da bir değişiklik yapmak istiyorum bu arada.
ya ceyda düvenci'nin rengini istiyorum ya da ekteki rengi.
ikisi arasında kararsızım.
ceyda düvenci'nin rengi soluk gösterebilir ama di mi makyaj falan ister sürekli. zaten açık tenliyim. bir de yaştan büyük mü gösterir acaba.. malum zaten kilodan dolayı iyiyce büyük gösteriyorum yaşımdan.. :26: hoş çok da genç sayılmam ama
..
diğer renk te bu... fikir verin bakalım hangisini daha çok beğendiniz..
...
yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız? 25 yaşındayım 8 aylık kızık var ve 95 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum.araştırarak burayı buldum birlikte zyıflamak için.şimdiden teşekkür ederim
kızlar benim rglm geçti 3gün oluyo....
ve 3gündürde sabahları bi bulantı oluyo bende...
hamilemiyim diye şüphe ediyorum kendimden:SSS
sabahları birde 3gündür ağız kuruluğu var....
galiba bunlar hamilelik belirtilerine giriyor....
önceden bende olmayan şeyler bunlar; sabahları olan ağız kuruluğu ve bulantı....
seviniyimmi napıyım ben, bu kiloyla nasıl olur bi hamilelik bilmem....
biz henüz düşünmüyoruz ama yinede her yol %100 olmadığı için olabilir yani....
neyse daha ortada tam bişey yok, hayırlısı olsun....
ama benim rglm erken gelir ama kolay kolay geçmez yani, ondan ve ek yaşadıklarımdan dolayı şüphelendim
neyse hiç belli olmaz, bakarsın çıkar gelir ansızın:)
şuan kendimde rglm hem gelcek gibi hissediyorum hemde gelmicek gibi...
hayırlısı herşeyin....
ben, 7 gün atak yaptim ve 2.7 kg verdim. Seyire geçtim ve tam 6 gün durakladım. Çok şükür bu sabah (7. günüm toplamda 14. günüm) 88.6 yı gördüm. ilk 4 gün süt yogurt peynir tüketimime dikkat etmedim ve günlük süt ürünleri toplamını hesaplamaya başladım ve duraklamamı bu sekilde kırdım.anladım canım ben gündüz pek süt tüketmiyorum akşam yarım bardak içtim o nedenle ama benim hatırladığım yoğurt ve ayran için sorun yoktu sadece süt içindi onun içinde şeker olduğu için o da kaç gün atak yaptın sen seyire geçtiğinden beri hiç mi kilo vermedin
Peynirde bu iste sorun oluyor mutlaka ligt yağ orani düşük peynirlerden kullanmak gerekiyor. en iyisi lor...hayırlısı olsun canım hakkında inşallah
dukan gayet iyi gidiyor fazla acıkmıyorum acıkınca ayran ya da 1 parça peynir atıyorum ağzıma
tatlı felan istemiyor canım çok şükür regl zamanı nolacak bilmiyorum tabii
günlerdir dukanla ilgili yazılar okuyup duruyorum atakta 4 günüm gayte güzel gidiyor pek zorlanmıyorum yürüyüşlerimi yapıyorum
süt peynir yoğurt hepsinin light olanından tüketiyorum
şimdi kafama takılan meseleler oldu biraz
ilki saç dökülmesi problemi oluyor denmiş ben de zaten var daha da fena boyutlara gelmez değil mi dün vitamine de başladım bu arada
bir de ömür boyunca yulaf kepeği kullanma ve haftada 1 gün protein diyeti yapma aslında yapılamayacak şeyler değil ama ihmal edilme olasılığı çok fazla bence bir süre sonra bunlar gözardı edilebilir ve edilirse verilen kilolar geri mi alınır hemen bütün emekler boşa mı gider acaba
kastım tıka basa ye ama kilo alma diye bir garanti değil ama makul beslenip de bu kurallara uymazsan yine de mi kilo alacaksın
kafam karıştı sanki biri beni aydınlatabilirmi acaba
ben geldim yavrukuşlarr
nassınızz ? ben geldim , anadolu lisesi tercihlerini yapacam , 9 tane açık var ilçede ben 6 tanesini yazacam, bakalım hayırlısı
Canım ya sana ne sorcam bu anadolu liseleri sınavına bende girmek istiyorum güzel sanatlar için ama bu sınav kaç yılda bir oluyor
ben geldim yavrukuşlarr
nassınızz ? ben geldim , anadolu lisesi tercihlerini yapacam , 9 tane açık var ilçede ben 6 tanesini yazacam, bakalım hayırlısı
Canım ya sana ne sorcam bu anadolu liseleri sınavına bende girmek istiyorum güzel sanatlar için ama bu sınav kaç yılda bir oluyor
günlerdir dukanla ilgili yazılar okuyup duruyorum atakta 4 günüm gayte güzel gidiyor pek zorlanmıyorum yürüyüşlerimi yapıyorum
ilki saç dökülmesi problemi oluyor denmiş ben de zaten var daha da fena boyutlara gelmez değil mi dün vitamine de başladım bu arada
bir de ömür boyunca yulaf kepeği kullanma ve haftada 1 gün protein diyeti yapma aslında yapılamayacak şeyler değil ama ihmal edilme olasılığı çok fazla bence bir süre sonra bunlar gözardı edilebilir ve edilirse verilen kilolar geri mi alınır hemen bütün emekler boşa mı gider acaba
kastım tıka basa ye ama kilo alma diye bir garanti değil ama makul beslenip de bu kurallara uymazsan yine de mi kilo alacaksın
günaydın kızlar,
geç kalktım bugün. şimdi kahvaltımı yaptım, yeşil çayımı içicem. sabah tartıldım ve 84.6 kg geldim. sanırım 7-8 senedir 84 kg olmamıştım hiç. ikinci hedefim 75 kg. üniversiteye başladığımda 65 kgken, yıl sonu 75 kgma çıkmıştım. neredeyse 11 yıl önce.
kahvaltımı yaparken geçmişe göz attım.
Meyracım, hamile olma ihtimaline bile çok sevindim. bu senin sağlıklı olduğunu gösterir canım. kiloluyken hamile kalmak çok zor çünkü. lütfen sen de olumsuz düşünme, hamileysen bile yediklerine çok dikkat edersin. bebeğin için beslenmeni düzenlersin. ayrıca itiraf et, senin zaten kilo vermekte gözün yok, belki bebek bahane olur :)
Asumancım dukan dışındaki beslenme sistemlerinde de kiloları geri alma riski hep var. verdiğin 10 kgmı 1 haftada alman hiçbir sistemde mümkün değil. haftalık kilo kontrolüyle ibre yukarı döndüğünde önlemini alırsan ben sorun olmayacağını sanıyorum canım. hepimiz buna mahkumuz ayrıca. yapımız gereği geri alma riskimiz çok fazla.
Nuhancım listeyi ben yapıyorum, ismim Esra. itiraf etmek gerekirse ben de liste fikri oluşmadan kimseyle ölçülerimi paylaşacağımı sanmıyordum. ben belimin abartılı olduğunu düşünüyordum aslında. ama listeye bakınca gördüm ki benim sorunum basenlerde. liste eminim biraz daha tetikleyici olacak bizim için spor konusunda. ben de haftada 4 gün spor yapmaya özen göstereceğim. bu hafta 2 gün yaptım bile şimdiden.
günaydın kızlar,
geç kalktım bugün. şimdi kahvaltımı yaptım, yeşil çayımı içicem. sabah tartıldım ve 84.6 kg geldim. sanırım 7-8 senedir 84 kg olmamıştım hiç. ikinci hedefim 75 kg. üniversiteye başladığımda 65 kgken, yıl sonu 75 kgma çıkmıştım. neredeyse 11 yıl önce.
kahvaltımı yaparken geçmişe göz attım.
Meyracım, hamile olma ihtimaline bile çok sevindim. bu senin sağlıklı olduğunu gösterir canım. kiloluyken hamile kalmak çok zor çünkü. lütfen sen de olumsuz düşünme, hamileysen bile yediklerine çok dikkat edersin. bebeğin için beslenmeni düzenlersin. ayrıca itiraf et, senin zaten kilo vermekte gözün yok, belki bebek bahane olur :)
Asumancım dukan dışındaki beslenme sistemlerinde de kiloları geri alma riski hep var. verdiğin 10 kgmı 1 haftada alman hiçbir sistemde mümkün değil. haftalık kilo kontrolüyle ibre yukarı döndüğünde önlemini alırsan ben sorun olmayacağını sanıyorum canım. hepimiz buna mahkumuz ayrıca. yapımız gereği geri alma riskimiz çok fazla.
Nuhancım listeyi ben yapıyorum, ismim Esra. itiraf etmek gerekirse ben de liste fikri oluşmadan kimseyle ölçülerimi paylaşacağımı sanmıyordum. ben belimin abartılı olduğunu düşünüyordum aslında. ama listeye bakınca gördüm ki benim sorunum basenlerde. liste eminim biraz daha tetikleyici olacak bizim için spor konusunda. ben de haftada 4 gün spor yapmaya özen göstereceğim. bu hafta 2 gün yaptım bile şimdiden.