Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçtım cüücüüleriimm , paketimi bitirmeyeyimm , herkesi öpüyorum & seviyorumm :54::54::54::54::16::16::16::16:

buarada BU KIŞ YARADI TOPİCİMİZE , YAZ BİZE GELSİN oooohhh süperiz valla , tütütüütü MAŞALLAAHH :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bir miktar kiyma ile köfte fırında kuru köfte yaptım. 14 adet çıktı. Yogururken içine 2 kaşik yulaf kepeği koydum. Tadı güzeldi.

Ögle saatlarinda yürüse çiktim. adım sayarım suan 7540 gösteriyor... geceye kadar 10000 yaparim dimi?:15:

Oooo sen 10 000 i kesin yaparsın akşama kadar :34:
Bu arada yulaf kepekli köfte gerçekten çok iyi oluyor :34: bende ara ara kıyma alıp yulaf kepekli yapıp buzluğa atıyorum hem lezzetli, hem sağlıklı hemde hazır oluyor :1:

Dukan yapmasamda ona yakın bir şey yapıyorum yani :1:

Gözlerime inanamıyorum cecooo süpersinnn:) Yemin ederim ben de hiç söylemiyodum ama 111de takılıp kalmana çok üzülüyodum inşallah en azından 109a iner diye dua ediyodum snein için, şimdi gördüm 8.4 kilo vermişsin çok çok çok sevindim, azmini gönülden tebrik ediyorum, innnşallah bir an önce 2li rakamlara da kavuşursun. Clutch her zamanki gibi formunda ve istikrarlı onu da tebrik ediyorum aslında hepinizi hepinizi tebrik ediyorum , siz verdikçe kendim vermişim gibi seviniyorum. Maşallah Allah daim etsin:)

Amin canım sağol :42:
İnşallah hepimiz istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ederiz :34:
Aynurun dediği gibi kendine haksızlık etme :34: sende çok güzel bir yolu arkanda bıraktın ve eminim daha çok güzel kilolar vereceksindir :34: İnan hepinizn her hafta benim kadar çok üzüldüğünüzü hissedebiliyordum ve seninde dediğin gibi hep 109u görmek için dua ederken RAbbim sabrımın karşılığını verdi diyorum :34:
İnşallah yaza hedeflerimize baya bir yaklaşmış olacağız :34: Benim ilk hedefime 4 kilo kadlı ama ondan sonra asıl maraton başlıyor bence :1: Hocamın demesine göre eğer aynı istikrarda devam edersem 1 sene sonra olmasa bile 52 kiloyu yine görebilirmişim :122: :122: :122: he ben 70i görsem hatta 75i görsem razı olurum ama fazla mal göz çıkarmaz hesabı :60: :60: olmuşken tam fıstık olalım dimi ama :1:

Ben de ceco'nun şerefine komşunun getirdiği aşureyi yeyip kutluyorum onu, kendi çapımda.:1::1:

Bir cuma ve tartı gününü daha bitirdik. nice eksili cuma günleri deyip huzurlarınızdan ayrılıyorum...
MAlum iş saatim geldi..Vakit süslenme vakti :)

Esenkalın şişmandaşlar..

Afiyet olsun inşallah löp löp et olmaz :1: nasılsa gece yatana kadar 40 kere eritirsin sen o bir kase aşureyi :34:
Sana kolay gelsin :34: RAbbim hayırlı işler nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Yok canım ben dukan amcayi beceremeyenlerdenim :1:
Bir ara denedim ama o dönem spor yapmıyordum üstelik atak evresi daha tam bitmeden yeşillik krizim tutmuştu :1: vermiştim az birşey ama sonra dikkat etmeyince geri gelmişti maalesef yoksa dukan amcaya uyanları görüyoruz müthiş kilolar gidiyor :34:

Ben haftanın 4 günü Spor salonunda fitness yapıyorum + yüzüyorum birde işte proteiin ağırlıklı besleniyorum fakat her öğünümde mutlaka salata ve yoğurt oluyor :34:
Arada aşurede yedim yada başka ufacıkda olsa tatlı birşeyler ama şükür çok güzel gitti bu ay :nazar: :nazar: :nazar:

iii maşallah valla gözlerim açık kaldı pir geldin tam geldin hesabı :34:herkesi solda sıfır bıraktın:46: :46:
hadi bakalım kim tutar senii:40:

Merhaba arkadaşlar,

Kilo verenleri bu yola baş koyanları tebrik ediyorum..:46::46:

:nazar::nazar:Banucuğum sen ne yaptın kuzum ( nen var kuzum:1: ) Salladın listeleri 2 senelik kiloyu bir anda verdin :)
Çook sevindim..Hani vermişsindir ama bu kadarı aklımın ucundan geçmiyordu bile :) bu rakamı görünce tekrardan gözlerimi beleterek baktım..yanılıyormuyum diye ama yok gerçekmiş...
Azmin zaferi diyorum yolun açık olsun yoldaş :)

nursenacığım
,kızınla diyaloğunuza çok güldüm :) Allah korusun onları...Sana yol göstermiş ama sen çemkirmişsin :)
Aynurcuğum Karnısın ufmu oldu.geçmiş olsun..:71:
Asucuğum,kırdın 83 ün bacağını çok sevindim inan...

Umuttçuğum
,hindistancevizi olayı harika:46: çok tuttum ben..Fikrine,paylaşımına sağlık :)
Ebru ve nurgül, şiş göbüşler sizi,iyi olmanız bizi çok sevindiriyor.:nazar:.Allah yardımcınız olsun..

sağol ablacım dualarınız sayesinde eksik olmayın inşallah:54:
daha şiş göbek olmadık yahuuu
:1:
:1:

Amin canım sağol :42:
İnşallah hepimiz istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ederiz :34:
Aynurun dediği gibi kendine haksızlık etme :34: sende çok güzel bir yolu arkanda bıraktın ve eminim daha çok güzel kilolar vereceksindir :34: İnan hepinizn her hafta benim kadar çok üzüldüğünüzü hissedebiliyordum ve seninde dediğin gibi hep 109u görmek için dua ederken RAbbim sabrımın karşılığını verdi diyorum :34:
İnşallah yaza hedeflerimize baya bir yaklaşmış olacağız :34: Benim ilk hedefime 4 kilo kadlı ama ondan sonra asıl maraton başlıyor bence :1: Hocamın demesine göre eğer aynı istikrarda devam edersem 1 sene sonra olmasa bile 52 kiloyu yine görebilirmişim :122: :122: :122: he ben 70i görsem hatta 75i görsem razı olurum ama fazla mal göz çıkarmaz hesabı :60: :60: olmuşken tam fıstık olalım dimi ama

Aynen öyle valla kilo vermişken tam verelim bence de, bana 70 olsam yeter hatta zayıf bile durabilirim boyum 1.69 kemiklerim de ince bileklerim falan incedir yani Allahtan iri kemikli değilim:)) Ben inanıyorum 1 yıl sonra buraya girdiğimizde herkes zayıflamış olacak 75 kilonun altında olucaz, ay 3 kilom kaldı onu veremiyorum ööff dicez :)) Öyle hayal ediyorum hislerim de çok kuvvetlidir bakalım:)

evet her hafta cuma günleri saat 12 veya 13 e kadar kilolar bildiriliyor..
yaptığın spor dakikasını da asumanzeynep arkadaşımız listeliyor...

önümüzdeki cuma yeni kilonu yazarsın..

tamam teşekkür ederim.
akşama bi arkadaşa davetliyiz çay faslı olcak umarım fazla kaçırmam.ordanda anneme geçicez kısacası hazırlanmalıyım artık.daha büyük kızımı okuldan alıp onları hazırlayacağım oy oy ne çok işim var oyüzden şimdilik banada müsade
kalın sağlıcakla

Aynen öyle valla kilo vermişken tam verelim bence de, bana 70 olsam yeter hatta zayıf bile durabilirim boyum 1.69 kemiklerim de ince bileklerim falan incedir yani Allahtan iri kemikli değilim:)) Ben inanıyorum 1 yıl sonra buraya girdiğimizde herkes zayıflamış olacak 75 kilonun altında olucaz, ay 3 kilom kaldı onu veremiyorum ööff dicez :)) Öyle hayal ediyorum hislerim de çok kuvvetlidir bakalım:)

Canım yine senin boyun benimkinin yanında selvi :1: benim boy 1.52 :1:
Normalde benim 47 kiloymuş idealim ama inan 52den aşağı hiç göremedim ki o dönem bile eşim çok zayıfsın diyip duruyordu. Ben kendimi kilolu buluyordum ama şimdi bakıyorumda o pantalonlarıma ( iki tanesini saklamıştım atmaya kıyamadığım için :1: ) anam iki avuç kadar kıçım varmış meğer :60: birde çok buluyordum onu :60: Allah cezamı verdi sonradan :60: al tana totoş diye :1:
Şükür artık eksilere doğru gidiyorum :34: Valla eşimin halalarıda 85 bile yeter sana yeterki şimdikinden zayıf ol hem ne yapacaksın iyice sıska olupta diyorlar :1: meğer yeni evliyken benim için sıska diyorlarmış :1: kadın dediğin az hatları belli olur ne o çocuk gibi olucaksın demezlermi :1:
Şimdi daha güzel kilo verebildiğimi gördüğüm için 85i kabul etmek istemiyorum dünden beri :1: 60 en fazla 65 olmak istiyorum :34: ama tabi daha yolum uzun sabırla o günleri göreceğimi bilerek devam edeceğim inşallah beslenmeme :34:

Rabbim herkese inşallah hedefine gelmeyi nasip eder :34: Aminnnnnnnnn

geleyim fasulyenin faydasına :1:

Malum spor salonuna tam bir ay önce başladım ve o zaman 110.4 cıkmıştım :34:
Evde her hafta tartılıyordum ama sonuç hep 111.8 yada ona yakın birşey çıkıyordu. Meğer tartım bozukmuş yada 100lü rakamlara gelince sıyırıyor. Kücük kızımı tarttığımda hep doğru cıktığından ben vermedim sanıyordum hatta salondaki hocaya bile danışmıştım hala aynı çıkıyor ben diye :1: Kadında geçen hafta dur haftaya göreceğiz bu tartıyı baz al eğer başka sonuç çıkarsa demişti :34:

Dün salonda tartıya cıktım ve hocada bende şok olduk :60:

[sıze=3]tammmmmmmmm 103 kilo cıktım :32::32::32::32::32:[/sıze]

yani 1 ay sporla diyet toplamda 7.4 kilo gitmesine sebep oldu :52::52::52::52:
Ben kaç haftadır 111 laneti diye tutururken meğer altına çoktan düşmüşüm :60: Yani yılbaşına 99u görmek hayal değil gerçek olucak galiba :60:

Dünden beri havalarda uçuyorum :1: 32 dişim görünüyor :1: Evin içinde bile küçük bir çocuk gibi atlaya zıplaya dolanıyorum :1: Tabi dilimden de pretty woman şarkısı eksik olmuyor :60: :60: :60:

Anammm gören olsa bu hatun kafayı yedi derler herhalde ama inanın aylardır okadar çok canım sıkılıyordu ki veremiyorum diye :34:
Böyle bir sonuçtan sonra hayatta beslenme düzenimi bozmam.
Hoca ben 5 kilodan fazlasını beklemiyordum dedi :1: Oda sonuçtan çok memnun aynen devam ediyoruz dedi :34:
Eşim eve gelirken hesap yapıyor ayda 4 kilo versen 10 ayda 40 yapar anammm okadarda verme demezmi :52::52::52: Dedim deli 40 kilo versem ancak 65 olurum oda benim için süper :34:
Inşallah her ay bukadar olmasada kilo vermeye devam ederim :34: Eşimede dedim kusura bakma ama seneye yine senelik üye olucağım :34: Ona göre kendini ayarla olmadı annemden isterim sonuçta sağlığımdan önemli değil ya :34:

abla helali hoş olsun sana bu kilolar sonuçta emeginin karşılığını aldın çok tebrik ederim alkışlıyorum seni hemde ayakta:46::46::46:

1.fadime02..............................................500dk
2.gulma..................................................300dk
3.asumanzeynep......................................250dk
4.ceco34-eriny........................................180dk
5.clutch..................................................135dk
6.nuhan..................................................120dk
7.anathema8.............................................30dk

spor yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum:46::46::46::54::54::54:

yenacım ellerine sağlık canım listeyi yapmış da aşuresini yemiş süslenip püslenip işe de gitmiş ben yokken:16::16::54::54:
kilo veren vermeye çaba gösteren tüm arkadaşlarımı kutlarım:54:

Asumanzeynepciğim Ellerine ve emeğine sağlık :71:
Sende hakkını helal et :34: Yenada sende okadar yoğunluk arasında kaç aydır bizler için uğraşıyorsunuz :34:

Bu arada Spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum :46::46::46::46::46:
İnşallah sporcular listemiz çok daha uzun olur önümüzdeki haftalarda :34:

Arkadaşlar ya, su asure ayını bir atlasak. Benim resmi olmayan kaynoşumda, aşure göndermiş dolapta duruyor. a yeter artik simdi gidip tadina bakiyorum....

Son düzenleme:
[sıze=3]haftanın 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ ceco34 :53::53::nazar::65::119::24::71:[/sıze]

[sıze=3]haftanın 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep :65::nazar::46::32::21::71:[/sıze]

[sıze=3]haftanın 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:65::81::nazar::71::8:[/sıze]

canım eline koluna sağlık allah razı olsun yine listeye 3.olarak girmişim darısı 1.olmalara inşallah gerçi bu hafta banu ablayı geçmek mümkün değildi malesef herkesi tebrik ediyorum:46::46::46::46:

Anammm gitmedi sandım :1: meğer gitmiş :1:

Son düzenleme:
Selam cücüşlerr , ben geldiimm :16::16::16::16::16:

okulda 3. 4. saatlerim boştu , karın ağrım vardı bekledim ama malesef geçmedi , bende izin aldım müdürümden , eve geldim sıcak su torbasıyla kanki olaraktan bi güzeell uyku çektiimmm :32::32::32::32::32:

şimdi iyiyim , uyanınca karnımıda doyurdum ,oohh karnım tokk sırtım peekkk :56::56::56::56:

aahhh mayalarrr aaahhhh :22::22::22::22::22:

Esoşummmmm , afferim kuzumaa:46::46::46::46::46::16::16::16::16::16:

BANUUUUUU çıldırdım sevincimden yaaa,çççççooooooooookkkkk güzel hayatım aynen debam , bozmadaan ,süperrsinn , tebrik ediyorum kocaaammaannn kocaammmaannnn ,MAŞALLAAAHHHHH:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::16:

Selin hoşgeldin tatlımm , bir MaşAllahhta sana gelsin kuzumm , Rabbim o 3 haneleri bi daha göstermesin inşAllahhhhh , öpüyorum kocamannn :46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54:

NOT = 17 x 4 = 68 paket :34::34::34::34:

Kuzum toparlamışsın biraz sanırım. çok sevindim. göremesem arayacaktım ben de seni. dikkat et kendine cücüş.

aylık sonuşlarda harika cücüşlerrr , hepinizi tebrik ediyorummm :46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

Esoşumm olacakkk olacakkk:16::16::16::16:

Cecoşun aylık sonucu haftalık sonuçtan düşük ama
:9::9::9:

sağol canım benim, olacak inşallah. emeklerimizin karşılığını alacağız hepimiz inşallah :16:

bu arada ben de sabahtan beri çok seviniyorum cecoşun başarısına. benim kilo vermem yavaşlayınca ilça gibi geldi bu haber. inşallah darısı Fadimenin başına.

Bu arada Cecoşum sen dün akşam tok karna, spor kıyafetlerle tartıldığın için 100e bile inmiş olabilirsin bugün. hiç yağ ölçen falan deme sıradan bir tartı al bence. ben sabırsızlanıyorum senin için :52:

HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34 :53::53::nazar::65::119::24::71:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep :65::nazar::46::32::21::71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:65::81::nazar::71::8:

AYIN 1.si ___________ -8,4 kg. ______________ Ceco34 :65::65::nazar::46::71:

AYIN 2.leri __________ - 3,4 kg. _____ Clutch & gözd_m :65::nazar::46::71:

AYIN 3.leri _________ - 2,7 kg. ______ nimrel & Zukunft :65::nazar::46::71:

Yenacım ellerine kollarına sağlık. o kadar işinin arasında listemizi de hazırlıyorsun, bi tanesin.

Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. dereceye giremeyen ama istikrarlı bir şekilde devam eden tüm arkadaşlar da gönlümüzün birincileri. Mesela Aynur cücüşü, hatun dukanın en yavaş döneminde aylık 2,5 kg veriyor :) maşallah :nazar:

Arkadaşlar ya, su asure ayını bir atlasak. Benim resmi olmayan kaynoşumda, aşure göndermiş dolapta duruyor. a yeter artik simdi gidip tadina bakiyorum....

Ye ye afiyet bal şeker olsun ama kilo olarak geri dönmesin :34:
Merak etme daha erken akşamda salata ve yoğurda ağırlık verirsen eminim etki etmeyecektir kilona :34:

Bu arada geçenlerde TVde duymuştum yatmadan iki saat önce yenen bir kase yoğurt bütün gece metabolizmanın uyanıkmış gibi çalışmasına sebep oluyormuş :34:
Daha evvel söylemiştim herhalde ama şimdi tekrar aklıma gelince hatırlatayım istedim :34:
Bu hafta o bir kase yoğurduda eklemek istiyorum düzenime :34: hem aç yatmamış olurum hemde bakalım bir faydası olucakmı :34:

Gözlerime inanamıyorum cecooo süpersinnn:) Yemin ederim ben de hiç söylemiyodum ama 111de takılıp kalmana çok üzülüyodum inşallah en azından 109a iner diye dua ediyodum snein için, şimdi gördüm 8.4 kilo vermişsin çok çok çok sevindim, azmini gönülden tebrik ediyorum, innnşallah bir an önce 2li rakamlara da kavuşursun. Clutch her zamanki gibi formunda ve istikrarlı onu da tebrik ediyorum aslında hepinizi hepinizi tebrik ediyorum , siz verdikçe kendim vermişim gibi seviniyorum. Maşallah Allah daim etsin:)

Canım çok teşekkürler. benim kilo vermem iki haftadır yavaş ama yine de pes etmiyorum. hele bugün daha çok gaza geldim. Azmin zaferi gibi Cecoş çünkü :)

Sen de çok iyi gidiyorsun, maşallah. hepimiz birbirimize destek olarak kurtulacağız bu kilo sıkıntısından inşallah.

Asumancım ellerine sağlık. Sen de süper spor yapmışsın bu arada, tebrikler :)

Back
X