Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yine senin boyun benimkinin yanında selvi :1: benim boy 1.52 :1:
Normalde benim 47 kiloymuş idealim ama inan 52den aşağı hiç göremedim ki o dönem bile eşim çok zayıfsın diyip duruyordu. Ben kendimi kilolu buluyordum ama şimdi bakıyorumda o pantalonlarıma ( iki tanesini saklamıştım atmaya kıyamadığım için :1: ) anam iki avuç kadar kıçım varmış meğer :60: birde çok buluyordum onu :60: Allah cezamı verdi sonradan :60: al tana totoş diye :1:
Şükür artık eksilere doğru gidiyorum :34: Valla eşimin halalarıda 85 bile yeter sana yeterki şimdikinden zayıf ol hem ne yapacaksın iyice sıska olupta diyorlar :1: meğer yeni evliyken benim için sıska diyorlarmış :1: kadın dediğin az hatları belli olur ne o çocuk gibi olucaksın demezlermi :1:
Şimdi daha güzel kilo verebildiğimi gördüğüm için 85i kabul etmek istemiyorum dünden beri :1: 60 en fazla 65 olmak istiyorum :34: ama tabi daha yolum uzun sabırla o günleri göreceğimi bilerek devam edeceğim inşallah beslenmeme :34:

Rabbim herkese inşallah hedefine gelmeyi nasip eder :34: Aminnnnnnnnn

Ay bence de çöp gibi kızların neresi güzel Allah aşkına erkek olsam suratlarına bakmam bundan anne olmaz diye:)) Kadın dediğin hafif balıketli olur ele avuca gelecek diye bi söz vardır hatta Türk erkeklerine mahsus:)) Ben o yüzden 70i hedef alıyorum, yani 65 olsam da olur ama daha fazla düşmem 34 beden olmak istemiyorum 38-40 arası olmak istiyorum normal yani. Sen de en fazla 60a kadar düşsen yeter bence, sıska olmazsın tam fıstık olursun eşin bi daha aşık olcak daha çok kıskancak kesin:))

Canım çok teşekkürler. benim kilo vermem iki haftadır yavaş ama yine de pes etmiyorum. hele bugün daha çok gaza geldim. Azmin zaferi gibi Cecoş çünkü :)

Sen de çok iyi gidiyorsun, maşallah. hepimiz birbirimize destek olarak kurtulacağız bu kilo sıkıntısından inşallah.

Kesinlikle sizlerin desteği olmasaydı ben bu kiloları biraz zor verirdim :71:
İnanın buraya deng gelmem benim için hayatımda başıma gelen en güzel şey :16:
Sonuçta dışarda da bizlere ''destek'' olanlar vardır mutlaka ama çoğu zaman eleştiride alıyordum hani bir yerde bir hata yapıyorsundur o yüzden gitmiyor diye ama sizlerle tanıştıktan sonra kilo aldığım haftalarda bile hep kızlar bana inanıyor güveniyor pes etmemem lazım diye düşündüm :38:
Defalarca Cecoş işte sporu dahil edersen belki daha iyi olur demeleriniz üzerine gaza gelip salona yazıldım :34: yoksa evde benim depişmelerimle kilo vermek mümkün olmazdı :1:
Birbirimiz için sevinmemizde üzülmemizde gerçekten samimi bunu sizlerin yazılarınızdan inanın hissedebiliyorum :34:

Veee ben inanıyorum bu yaz hepimiz hedeflerimize bir haylı yaklaşacağız belkide ulaşacağız ve sonrada yine burada hoş sohbetler edip yeni gelen arkadaşlara tıpki bizden öncekilerin yaptığı gibi destek olup yollarına yoldaş olacağız :34:

İyi varsınız kızlar yaa :71:
İyiki sizleri tanımışım :71:

:54::54::54::54::54::54::54:

İddadaşım Meryemde gelse tam süper olucak :1: Hayır bir iki hafta daha gelmezse onuda geçeceğim :60:

Kesinlikle sizlerin desteği olmasaydı ben bu kiloları biraz zor verirdim :71:
İnanın buraya deng gelmem benim için hayatımda başıma gelen en güzel şey :16:
Sonuçta dışarda da bizlere ''destek'' olanlar vardır mutlaka ama çoğu zaman eleştiride alıyordum hani bir yerde bir hata yapıyorsundur o yüzden gitmiyor diye ama sizlerle tanıştıktan sonra kilo aldığım haftalarda bile hep kızlar bana inanıyor güveniyor pes etmemem lazım diye düşündüm :38:
Defalarca Cecoş işte sporu dahil edersen belki daha iyi olur demeleriniz üzerine gaza gelip salona yazıldım :34: yoksa evde benim depişmelerimle kilo vermek mümkün olmazdı :1:
Birbirimiz için sevinmemizde üzülmemizde gerçekten samimi bunu sizlerin yazılarınızdan inanın hissedebiliyorum :34:

Veee ben inanıyorum bu yaz hepimiz hedeflerimize bir haylı yaklaşacağız belkide ulaşacağız ve sonrada yine burada hoş sohbetler edip yeni gelen arkadaşlara tıpki bizden öncekilerin yaptığı gibi destek olup yollarına yoldaş olacağız :34:

İyi varsınız kızlar yaa :71:
İyiki sizleri tanımışım :71:

:54::54::54::54::54::54::54:

İddadaşım Meryemde gelse tam süper olucak :1: Hayır bir iki hafta daha gelmezse onuda geçeceğim :60:

aynı şeyleri düşünüyoruz canım. ben de buraya karşı o hisleri besliyorum. iyi ki rastlamışım. o kadar güzel bir dostluk var ki burda. insan hem rahat hissediyor, hem de sorumluluk duyuyor sizlere karşı.
ben sana bir de fadimeye çok üzülüyordum. sen şeytanın bacağını kırdın, inşallah o da emeklerinin karşılığını alır. bu arada kadınlar kulübü rekoru kırdın sanırım Cecoş :)))

Ye ye afiyet bal şeker olsun ama kilo olarak geri dönmesin :34:
Merak etme daha erken akşamda salata ve yoğurda ağırlık verirsen eminim etki etmeyecektir kilona :34:

Bu arada geçenlerde TVde duymuştum yatmadan iki saat önce yenen bir kase yoğurt bütün gece metabolizmanın uyanıkmış gibi çalışmasına sebep oluyormuş :34:
Daha evvel söylemiştim herhalde ama şimdi tekrar aklıma gelince hatırlatayım istedim :34:
Bu hafta o bir kase yoğurduda eklemek istiyorum düzenime :34: hem aç yatmamış olurum hemde bakalım bir faydası olucakmı :34:

Çok tesekkürederim. cok bal şekerdi..

Benim baba tarafim çok uzun yaşıyor. Babaannem 98 yasında vefat etti. Torunun torununu gördü. Niyemi bunları söyledim... Hergün gece mutlaka bir kase yoğurt yerdi. Ne olursa olsun o yoğurt mutlaka temin edilirdi... Cildide pırıl pırıldı...

Ay bence de çöp gibi kızların neresi güzel Allah aşkına erkek olsam suratlarına bakmam bundan anne olmaz diye:)) Kadın dediğin hafif balıketli olur ele avuca gelecek diye bi söz vardır hatta Türk erkeklerine mahsus:)) Ben o yüzden 70i hedef alıyorum, yani 65 olsam da olur ama daha fazla düşmem 34 beden olmak istemiyorum 38-40 arası olmak istiyorum normal yani. Sen de en fazla 60a kadar düşsen yeter bence, sıska olmazsın tam fıstık olursun eşin bi daha aşık olcak daha çok kıskancak kesin:))

Sorma güzelim işte o zaman eşimi kesinlikle parmağımda tekrar oynatacağım :60:
Bakalım ondan sonra topikteki hatunların kocaları nasıl fır dönecek eşlerini kaçırmamak için :1: bekar olanlarda kısmetleri kapıya sıralayacaktır :60:

Anam hedefime ulaşayım eşime beni kucağına alsana diye tuturucağım :60: şimdi desem adamcağız altımda kalır :60:
Onunlada aramızda 8 kilo kaldı :122: :122: Allahın izniyle iki ay sonra en geç ondan daha hafif olurum inşallahhhhhhhhhh :1: Aminnnn
Yeni evliyken adamcağız her aklına estimi beni kucaklardı :60: salonda uyuyor numarası yapardım taşırdı şaşkınım :60: şimdi mecbur dürtüyor kız kalk yatağına diye :60:
Hedefime ulaşayım her gece kendimi yatağa taşıtacağım :60: yanlış anlaşılmasın sokakta ayıp olur diye mecbur evin içinde taşıtıyorum :60: çocuklarada eğlence oluruz herhalde o zamanda :60:

Son düzenleme:
aynı şeyleri düşünüyoruz canım. ben de buraya karşı o hisleri besliyorum. iyi ki rastlamışım. o kadar güzel bir dostluk var ki burda. insan hem rahat hissediyor, hem de sorumluluk duyuyor sizlere karşı.
ben sana bir de fadimeye çok üzülüyordum. sen şeytanın bacağını kırdın, inşallah o da emeklerinin karşılığını alır. bu arada kadınlar kulübü rekoru kırdın sanırım Cecoş :)))

İnan bugün bende aynı şekilde dua ettim :34: Fadime abla hepimizden fazla çabalıyor spor konusunda :34: inşallah oda önümüzdeki hafta şeytanın bacağını kırarda topikce hafifleriz :34:
Sorma canım yaa herhalde şok diyet yapmadan bu kadar kilo veren KKda ya yoktur yada azdır :1:
İnşallah çok daha güzel kilolar verir bizlerde başarı hikayelerimizi uzun uzun anlatırız :1:

Çok tesekkürederim. cok bal şekerdi..

Benim baba tarafim çok uzun yaşıyor. Babaannem 98 yasında vefat etti. Torunun torununu gördü. Niyemi bunları söyledim... Hergün gece mutlaka bir kase yoğurt yerdi. Ne olursa olsun o yoğurt mutlaka temin edilirdi... Cildide pırıl pırıldı...

Allah rahmet eylesin babanneize :34: Aminnn
İnan eşimin babaanneside öyleydi RAhmetli :34: Pamuk gibi bir teni vardı ve yoğurt evinde asla bitmezdi :34: her yemekte mutlaka yoğurt tüketirdi hatta çok acıktığında bile bir parça ekmek doğrardı içine öyle yerdi tok tutsun diye :1:

Millet yüzüne sürüp maske yapıyor biz içten güzelleşelim olsun bitsin :34:

Sorma güzelim işte o zaman eşimi kesinlikle parmağımda tekrar oynatacağım :60:
Bakalım ondan sonra topikteki hatunların kocaları nasıl fır dönecek eşlerini kaçırmamak için :1: bekar olanlarda kısmetleri kapıya sıralayacaktır :60:

Bana bilmiyorum kaç milyon kez yüzün güzel dendi, bıktım valla duymak istemiyorum iltifat olarak algılamıyorum artık çok sinir bozucu, "yüzün çok güzel ama kilolarını versen". E veriyoruz kiloları bakalım kısmetler dayanacak mı kapıya:)) Bu arada ceco senin belirli bir diyet listen var mı? Yani ne yiyip ne içiyosun dr kontrolünde zayıflıyosun bildiğim kadarıyla, yanılıyor muyum?

Seni anlıyorum. İnsanlar güzel birşeyini söylerken aslinda bbelki bilerek belki bilmeyek seni kırıyorlar. Bir yıl daha sabır. oo ama lafını arıtk kimse kulanamayıcak....

Seni anlıyorum. İnsanlar güzel birşeyini söylerken aslinda bbelki bilerek belki bilmeyek seni kırıyorlar. Bir yıl daha sabır. oo ama lafını arıtk kimse kulanamayıcak....

Bilerek yapıyolar nesi bilmeyerek hiç basmıyor mu kafaları kaç yaşına gelmiş insanlar? Ben söyleyeceğim her söz öncesi bi durup düşünüyosam onlar da yapacaklar, kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok, cidden sinirlerim bozuluyor. Gerçi artık kimse bir şey diyemiyor çok kilo verdiğimin farkındalar, sorup duruyolar nasıl verdin diye, söyler miyim hiç, düşünüp dursunlar :)) Bi zayıflayayım zaten hepsi aval aval bakacaklar nolmuş bu kıza diye, eminim. :)

Bana bilmiyorum kaç milyon kez yüzün güzel dendi, bıktım valla duymak istemiyorum iltifat olarak algılamıyorum artık çok sinir bozucu, "yüzün çok güzel ama kilolarını versen". E veriyoruz kiloları bakalım kısmetler dayanacak mı kapıya:)) Bu arada ceco senin belirli bir diyet listen var mı? Yani ne yiyip ne içiyosun dr kontrolünde zayıflıyosun bildiğim kadarıyla, yanılıyor muyum?

Yok canım ben salonun diyetisyenine gitmek istedimde hatun 100 Lira diyince nah çekecektim telefonda hatuna :60:
Ben protein ağırlıklı besleniyorum canım :34: her öğünümde salata ve yoğurt var mutlaka. Yoğurt yemiyorsam ayran içiyorum.
Haftanın bir günü mutlaka balık buğlama + bol salata :34:
Makarna pilav hiç yapmıyorum :34: ancak bir misafir gelince yada biz gittiğimizde oda 3 yk kadar :34:
Bol su, günde bir fincan yeşil çay bazende 9lu çay artık nasıl eserse :1:
Her gün mutlaka şekersiz sütsüz bir nescafem var :34:

Birde işte tatlı birşey yiyeceksem ya sabahtan yada öğlende :1: akşama kadar eriyor garanti :60:

Yok canım ben salonun diyetisyenine gitmek istedimde hatun 100 Lira diyince nah çekecektim telefonda hatuna :60:
Ben protein ağırlıklı besleniyorum canım :34: her öğünümde salata ve yoğurt var mutlaka. Yoğurt yemiyorsam ayran içiyorum.
Haftanın bir günü mutlaka balık buğlama + bol salata :34:
Makarna pilav hiç yapmıyorum :34: ancak bir misafir gelince yada biz gittiğimizde oda 3 yk kadar :34:
Bol su, günde bir fincan yeşil çay bazende 9lu çay artık nasıl eserse :1:
Her gün mutlaka şekersiz sütsüz bir nescafem var :34:

Birde işte tatlı birşey yiyeceksem ya sabahtan yada öğlende :1: akşama kadar eriyor garanti :60:

Şu 5i bir arada çaylar var ya onu öneriyorum aslında çok etkili, ama hazır olanları değil, tek tek alıp hepsinden 1 tatlı kaşığı atıp demleyip içmek lazım, içine de az tarçın güzel oluyor. Feci metabolizmayı hızlandırıyor. Bırakmıştım yine başlicam Eminönü'ne gidicem zaten ordaki baharatçılardan en tazelerini alırım :) Beslenme tarzın da çok güzel, çok sağlıklı bayıldım:)

Şu 5i bir arada çaylar var ya onu öneriyorum aslında çok etkili, ama hazır olanları değil, tek tek alıp hepsinden 1 tatlı kaşığı atıp demleyip içmek lazım, içine de az tarçın güzel oluyor. Feci metabolizmayı hızlandırıyor. Bırakmıştım yine başlicam Eminönü'ne gidicem zaten ordaki baharatçılardan en tazelerini alırım :) Beslenme tarzın da çok güzel, çok sağlıklı bayıldım:)

Benim 9lu çayın öyle canım :34:
Her gün demle iç demişti aktar ama işte bazen unutuyorum :1:
Yeşilçayım Bimden hazır :34: tazesini aldım zehir gibi içemedim ama en azından sıvı tüketmiş olmak içinde olsa hazırını içiyorum :34:
Bende unutmazsam bundan sonra her gün demlemek istiyorum :34: unutmamak için baharatların içinde olduğu bez torbayı dolabın en önüne koydum :1:

Kızlar bana müsaade :3:
Eşim gelir birazdan :1: gece fırsat bulursam yine damlarım nasılsa :1:

Herkese iyi akşamlar ve hoş sohbetler :3:
İnşallah haftasonunu çok verimli geçirir dahada eksilere gireriz :34:

:54::54::54::54::54:

Banucum tebr,ik tebrik tebrikk ederim canımmm.. :))))) Çok iyisin canım.... daha da iyi olacakk her şeyy..:54:

Yenacım Sabah bende yazmıştım kilomu ama gözden kaçmıştır canımmm ..Olsunnn haftaya eklerizzz yine yenidenn...

Herkesi tebrik ederim yine.. Kızım uyanmadan gideyim sofrayı kurayım bende...

Ben geldimmmm

Biz bugün neler yaptık nelerrr. Ev bakıyoruz diyodum ya, bugün alacağımız evi beğendik. Daha doğrusu hem fiyat olarak uygun, hem giriş katı hem de balkonlu olan tek burayı beğendik. 1 sene sonra çok daha pahalıya satılacak bir ev olduğunu düşünüyorum. Yani ilerisi için gelecek vaat eden bir yerde. Çok da ümitlenmek istemiyorum çünkü banka kredisinin onaylanması lazım. Daha önce sorun yaşanmış bir proje bu. Esenyurttaki projelerde imar sorunu vardı ama bu projenin 3 bloğu iptal ediktikten sonra imar sorunu kalkmış. 1,2 ay daha beklesek bu fiyata alamayız. Şimdi tek engel banka kredisi. Aslında eşimin maaşını aldığı vakıfbanktaki müşteri temsilcisi sorun olmayacağını söyledi ama expertizin daire fiyatını ne kadar olacak belirliyeceği çok öenmli. Daire 130bin tl. 30 bintl annem kredi çekip göndericek(yarısını yani 15bintl borçlanıcaz anneme). Geri kalanı da artan krediyle kredi çekicez. Artan kredi dediğim de şu. Memur maaşı her yıl artıyor ya( 80-100tl arası). İl sene atıyorum 1000tl öderken 2. sene 1100 ödüyosunuz. 10 yıl kredi çekerseniz 10. yıl ödeyeceğiniz miktar 2000 civarı oluyor. Bunu tercih etmem sebebimiz çocuk olursa onun masrafı da olur düşüncesi. Bize en uygun ödeme bu yani. Umarım olur kızlar çok istiyorum. Alacağımız sitenin adı NTowes.

1.fadime02..............................................500dk
2.gulma..................................................300dk
3.asumanzeynep......................................250dk
4.ceco34-eriny........................................180dk
5.clutch..................................................135dk
6.nuhan..................................................120dk
7.anathema8.............................................30dk

spor yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum:46::46::46::54::54::54:
ellerin dert görmesin

Ablacığım ben haftanın 4 günü biliyorsun spora gidiyorum ( 1 saat yüzme + 45 dakika fitness ortalama )
Beslenme Protein ağırlıklı + salata + yoğurt yada ayran
Arada yine tabiki sebze yemeyide yapıyorum ama az yağlı :34:
Tuzu sofraya çıkarmıyoruz artık :34: olunca ille elimiz gidiyor yoksa :1:
TAtlı birşeyler yiyorsamda öğlen yemeye çalıştım ki akşama kadar erittim :1:
Spordan sonra çok geç olduysa sırf salata yedim ama saat 8i geçmediyse protein + salata tükettim hep :34:

Su bu ara eksik içmişim ama günde 2 litre garanti :34: fazlası olunca daha iyi oluyor tabi.
Birde Spor hocam çok fazla spor iyi değil kilo aldırır demişti geçenlerde :26: Kiloyu verdiren aslında beslenme fakat spor metabolizmayı hızlandırmak ve kas dokusunu korumak içindir ama eğer çok fazla spor yaparsan o yağlar kasa döner sonra istesende kilo veremezsin demişti :26: Valla direk sen geldin o an aklıma ama senin hocalarda onu zaten biliyorlardır sanırım :34:

İnşallah sende bir an önce verirsin :34:

CAnım madem gelen yabancı değil üstelim oda bizden :1: o zaman tavuklu salata yapabilirsin cayın yanına :34: hem doyurucu hemde hafif :34: Yada söğüş domates, salatalık, biraz beyaz peynir falan gibi bir tabakta hazırlayabilirsin :34:
Ama ben tavuklu salatayayı tercih ederim :1: hem görüntü olarak hem doyum olarak :1:
bilgilendirdigin için çok sagol ALLAH BENİDE SEVİNDİRSİN İNŞALLAH
BENDE BUZLUGA HAMSİ TEMİZLEYİP ATTIM BU HAFTA BOL PROTEİN SALATA TÜKETİCEM
BUGÜN DR GİDEMEDİM KAYNANAMLAR BİZDE

Son düzenleme:
[sıze=2]ben geldimmmm

biz bugün neler yaptık nelerrr. Ev bakıyoruz diyodum ya, bugün alacağımız evi beğendik. Daha doğrusu hem fiyat olarak uygun, hem giriş katı hem de balkonlu olan tek burayı beğendik. 1 sene sonra çok daha pahalıya satılacak bir ev olduğunu düşünüyorum. Yani ilerisi için gelecek vaat eden bir yerde. çok da ümitlenmek istemiyorum çünkü banka kredisinin onaylanması lazım. Daha önce sorun yaşanmış bir proje bu. Esenyurttaki projelerde imar sorunu vardı ama bu projenin 3 bloğu iptal ediktikten sonra imar sorunu kalkmış. 1,2 ay daha beklesek bu fiyata alamayız. şimdi tek engel banka kredisi. Aslında eşimin maaşını aldığı vakıfbanktaki müşteri temsilcisi sorun olmayacağını söyledi ama expertizin daire fiyatını ne kadar olacak belirliyeceği çok öenmli. Daire 130bin tl. 30 bintl annem kredi çekip göndericek(yarısını yani 15bintl borçlanıcaz anneme). Geri kalanı da artan krediyle kredi çekicez. Artan kredi dediğim de şu. Memur maaşı her yıl artıyor ya( 80-100tl arası). Il sene atıyorum 1000tl öderken 2. Sene 1100 ödüyosunuz. 10 yıl kredi çekerseniz 10. Yıl ödeyeceğiniz miktar 2000 civarı oluyor. Bunu tercih etmem sebebimiz çocuk olursa onun masrafı da olur düşüncesi. Bize en uygun ödeme bu yani. Umarım olur kızlar çok istiyorum. Alacağımız sitenin adı ntowes.
[/sıze]

Allah gönlünden geçenleri nasip eder inşallah

Son düzenleme:
Ben geldimmmm

Biz bugün neler yaptık nelerrr. Ev bakıyoruz diyodum ya, bugün alacağımız evi beğendik. Daha doğrusu hem fiyat olarak uygun, hem giriş katı hem de balkonlu olan tek burayı beğendik. 1 sene sonra çok daha pahalıya satılacak bir ev olduğunu düşünüyorum. Yani ilerisi için gelecek vaat eden bir yerde. Çok da ümitlenmek istemiyorum çünkü banka kredisinin onaylanması lazım. Daha önce sorun yaşanmış bir proje bu. Esenyurttaki projelerde imar sorunu vardı ama bu projenin 3 bloğu iptal ediktikten sonra imar sorunu kalkmış. 1,2 ay daha beklesek bu fiyata alamayız. Şimdi tek engel banka kredisi. Aslında eşimin maaşını aldığı vakıfbanktaki müşteri temsilcisi sorun olmayacağını söyledi ama expertizin daire fiyatını ne kadar olacak belirliyeceği çok öenmli. Daire 130bin tl. 30 bintl annem kredi çekip göndericek(yarısını yani 15bintl borçlanıcaz anneme). Geri kalanı da artan krediyle kredi çekicez. Artan kredi dediğim de şu. Memur maaşı her yıl artıyor ya( 80-100tl arası). İl sene atıyorum 1000tl öderken 2. sene 1100 ödüyosunuz. 10 yıl kredi çekerseniz 10. yıl ödeyeceğiniz miktar 2000 civarı oluyor. Bunu tercih etmem sebebimiz çocuk olursa onun masrafı da olur düşüncesi. Bize en uygun ödeme bu yani. Umarım olur kızlar çok istiyorum. Alacağımız sitenin adı NTowes.

Canım inşallah herşey gönlünüzce olur ve krediden onay çıkar...Aminnnnnn
Senin adına inan çok sevindim Rabbim evi kirada olan herkese nasip eer inşallah ev sahibi olmayı ...Aminnnnnnnnn
Neten baktımda sizin siteye ( meraklı ceco :1: ) gerçekten çok sıcak daireler :34:
Umarım herşey yolunda gider sizde ağız tadıyla mutlu huzurlu bir hayat sürersiniz orada ( tabi ileride satıp daha güzelini almazsanız :1: )

Canım inşallah herşey gönlünüzce olur ve krediden onay çıkar...Aminnnnnn
Senin adına inan çok sevindim Rabbim evi kirada olan herkese nasip eer inşallah ev sahibi olmayı ...Aminnnnnnnnn
Neten baktımda sizin siteye ( meraklı ceco :1: ) gerçekten çok sıcak daireler :34:
Umarım herşey yolunda gider sizde ağız tadıyla mutlu huzurlu bir hayat sürersiniz orada ( tabi ileride satıp daha güzelini almazsanız :1: )

Canım şimdilik bize yeter. Bizim şu an oturduğumuz evden salonu- yatak odası ve mutfağı daha büyük. Giriş katı diye endişe ediyorum ama dairenin kapısı apartman kapısından girince değil hemen. İleride ve koridorun sonunda. Yani apartmana girenlerin sesi olmaz pek. Oturmaya başlayanlar varmış ama daha işi var sitenin.Çevre düzenlemesi daha bitmemiş. Bir de arkasında şehitler parkıyla gaziler parkı var. Sanırım metrobüse direk yol da yapılcakmış. Yani ileride daha fazla para eder. Biraz sıkıntı çekeriz ama sıkıntı çekmeden de olmuyo. Peşinat daha fazla olsaydı endişe etmezdim de expertizin evin değerini biraz fazla göstermesi lazım. Bakalım haftaya cumaya kadar belli olur sanırım. Emlakçıya kapora da verdik bugün

Back
X