Canım yine senin boyun benimkinin yanında selvibenim boy 1.52
![]()
Normalde benim 47 kiloymuş idealim ama inan 52den aşağı hiç göremedim ki o dönem bile eşim çok zayıfsın diyip duruyordu. Ben kendimi kilolu buluyordum ama şimdi bakıyorumda o pantalonlarıma ( iki tanesini saklamıştım atmaya kıyamadığım için) anam iki avuç kadar kıçım varmış meğer
birde çok buluyordum onu
Allah cezamı verdi sonradan
al tana totoş diye
Şükür artık eksilere doğru gidiyorumValla eşimin halalarıda 85 bile yeter sana yeterki şimdikinden zayıf ol hem ne yapacaksın iyice sıska olupta diyorlar
meğer yeni evliyken benim için sıska diyorlarmış
kadın dediğin az hatları belli olur ne o çocuk gibi olucaksın demezlermi
Şimdi daha güzel kilo verebildiğimi gördüğüm için 85i kabul etmek istemiyorum dünden beri60 en fazla 65 olmak istiyorum
ama tabi daha yolum uzun sabırla o günleri göreceğimi bilerek devam edeceğim inşallah beslenmeme
Rabbim herkese inşallah hedefine gelmeyi nasip ederAminnnnnnnnn
Ay bence de çöp gibi kızların neresi güzel Allah aşkına erkek olsam suratlarına bakmam bundan anne olmaz diye:)) Kadın dediğin hafif balıketli olur ele avuca gelecek diye bi söz vardır hatta Türk erkeklerine mahsus:)) Ben o yüzden 70i hedef alıyorum, yani 65 olsam da olur ama daha fazla düşmem 34 beden olmak istemiyorum 38-40 arası olmak istiyorum normal yani. Sen de en fazla 60a kadar düşsen yeter bence, sıska olmazsın tam fıstık olursun eşin bi daha aşık olcak daha çok kıskancak kesin:))