Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde sabahtan beri pek keyfim yok gibi nedense....
daha çay içmedim ondandır belki...
sabah çay içmediğim zaman; afyonum patlamıyo benim....
kafam açılmıyo:19:
gideyim bir çay demleyim biraz bari, CLUTH oolsaydı beraber olurdu çay:68::68:

bu aralar pc başında çok durunca, midem ağrıyo, gastritim yüzeye çıktı pc başında duruş şeklimden dolayı,
neyseki çaresi var, bi ara bal-süt-muz karışımından bi müddet yapsam çok iyi olacak....
evde şimdi sadece süt var....
neyse çok acilde değilim şuan zaten....

merhabalarr kızlarr dereceye gırenlerı tebrık edıyorummm cecomm masallahınn var kuzumm

kucuk kızım bi kaç gundur cok oksuyordu dun acıle goturdukk doktor bronsıt dedı yatması lazım dedı dun gece yettık buhar verdılerr sabahta cıkardılarr sukur oksurek azaldıı hoşcakalınn
geçmiş olsun gulma Allah acil şifalar versin

merhabalarr kızlarr dereceye gırenlerı tebrık edıyorummm cecomm masallahınn var kuzumm

kucuk kızım bi kaç gundur cok oksuyordu dun acıle goturdukk doktor bronsıt dedı yatması lazım dedı dun gece yettık buhar verdılerr sabahta cıkardılarr sukur oksurek azaldıı hoşcakalınn

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur kızın :34::34:

Kizlar okudum hemen yazdiklarinizi ama acilen cikmam lazim aksam hepinize cvp yazarim, bide sohbet ederiz
cecom bu arada senide görmedim sanma, süper muhtesem ötesi biseysin sen yaaa :52: bayildim o rakama ben,
99 u en yakin zamanda görmen dilegiyle hatta 98 iiiiiiiiiiiiii :10: öptüm herkesleri

Selam cücüşleriiimmm:16::16::16:

sabah kalktık , kaynanamla karşılıklı kahvaltı yaptık , keyif çayı içtik , şaşırtıcı bir şekilde hava güzeldi bugün , bizde çıktık yürüyüş yaptıkk , az önce geldik , şimdide arabayla gezmeye gidecez , akşama balık varr menüde , gideceğim yerlere söylüyorum önceden dukan amcamı , menü bana göre gelişiyorr :9::9::9:

Kızlar altı dakika sonra benim doğum günüm doğmuşum ben ya :ssz::ssz:

doğum günün kutlu olsun Aslıhancım , eşinle , bebişinle ve tüm sevdiklerinle ve tabi bizlerle nica sağlıklı , mutlu , huzurlu , kilo problemi olmayan yıllaraaa :16::16::16::16:

Ya bu cizelgeyi bende beceremedim ustalardan anlatabilecek varmı ?

buyur şekerimm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

herkeslere tünaydıııın

cücüşüm sanada geçmiş olsun canımcım.....

ayrıca bu 68paket ne ki anlmadım ve pek merak ettim?????:44:

sağolasın bebeem , iyiyim çok şükür :34::34::34:

verilen her 1 kilo 4 adet margarin paketine eşit , Selincik 17 kilo verdiği için 17x4=68 paket margarine kış kış demiş bedenindennn :32::32::32::32:

benim mesela 24 oldu 24x4=96 pakete yallas dallas yaptım bende :27::27::27:

işte durum budur , bu hesap motivasyonunu kaybetmiş , onca paketi vermiş sonrasında geri almış olan TOKSİNin hesabıdır , TOOKKSSİİİNNNNN duuyy beniiii , motivasyonuna dön artıkkk :32::32::32::32:

Son düzenleme:

sabah kalktık , kaynanamla karşılıklı kahvaltı yaptık , keyif çayı içtik , şaşırtıcı bir şekilde hava güzeldi bugün , bizde çıktık yürüyüş yaptıkk , az önce geldik , şimdide arabayla gezmeye gidecez , akşama balık varr menüde , gideceğim yerlere söylüyorum önceden dukan amcamı , menü bana göre gelişiyorr :9::9::9:

doğum günün kutlu olsun Aslıhancım , eşinle , bebişinle ve tüm sevdiklerinle ve tabi bizlerle nica sağlıklı , mutlu , huzurlu , kilo problemi olmayan yıllaraaa :16::16::16::16:

buyur şekerimm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

verilen her 1 kilo 4 adet margarin paketine eşit , Selincik 17 kilo verdiği için 17x4=68 paket margarine kış kış demiş bedenindennn :32::32::32::32:

işte durum budur , bu hesap motivasyonunu kaybetmiş , onca paketi vermiş sonrasında geri almış olan TOKSİNin hesabıdır , TOOKKSSİİİNNNNN duuyy beniiii , motivasyonuna dön artıkkk :32::32::32::32:

hımmm tamamdır:))
öptüm

ben güz temizliğimi yapmamıştım; 2odamı yer değiştireceğim için.
amma velakin eşimin iş yoğunluğundan dolayı 3aydır ne temizlik yapabildim nede odaları değiştirebildik.
işleri çok yoğun olduğu için; hem vakti yok, hemde çok yoruluyo:((
neyse sağlık olsun....
artık inşaallah yarın bu oda ve temizlik problemim son buacak:)))
çünkü; yarın odaları değiştiricez inşaallah.... planladık....

hemen sonrasındada güz temizliğime başlayabilirim artık, aaa herkes yaptı bi ben kaldım yaaaa:25::25::25::25:
tüllerimin perdelerimin artık yıkanma zamanı geldi....
yorucu günler beni bekliyo:1::1::1:
az tembelliği severimde:1:
neyse hem kilo vermişte olurum:)))
tembellikle bi yere gidilmez, oyüzden tembellik yapmam ama severimde:)):1:

EVET ALIN SİZE MUTLULUĞUN RESMİ;

$mutlulugunresmiwo1.webp

çok seviyorum bu resmi.....
sol tarafta yastığın altında kedide var:9:

hedi ben kaçar artık....:16:

Kızlar altı dakika sonra benim doğum günüm doğmuşum ben ya :ssz::ssz:
nice mutlu sağlıklı yıllara canım
günay dın kızlarrrrrrrrrrrrrr sabah annemleri yolcu ettim canım sıkkın ev ıssızlaştıı off yaa gurbet ne zoor büyük kızla az ağlaştıkk

elim kolum kalkmıyo valla
Allah kavuştursun canım sağlıcakla gelsinler ankaraya ama bugün fena ayaz var
kızım ebru kursuna gitti ben de gittim bekledim orda dondum valla

geçmiş olsun canım kızına
bu hafta kg'de oynama olmadı (malum günlerden dolayı) gruba katıldığım için mutluyum=)güzel şeyler ümit ediyorum.Bu arada zayıflama çizelgesini nasıl yapabilirim?

hoşgeldin aramıza
bir de hazal gelmişti o da hoşgelmiş
toksin yeteeeeer toparlan artık canım

[SIZE=3

[SIZE=3] nursenacım Allah kavuştursun canım[/SIZE]

S

Canım Allah kavuştursun :34: Seni çok iyi anlıyorum ama inan artık hep diyorum iyi olsunlar, sağlıklı olsunlarda varsın senede bir gelsinler :34:
Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah....Aminnnnnnnn

canım ya zor olmuştur elbet alıştın çünkü uzun zamandır yanındalardı neyse sıkma canını iyi olduklarını bilde bırak onlar uzakta olsunlar :34::34:

Nursenacım Allah kavuştursun annenlerle. onları bir dahaki görüşmenizde çok şaşırtabilirsin. bugün başla bence :)

Allah kavuştursun inşaallah canım....

hadi gö
:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

çok geçmiş olsun canım....

.html[/URL]
teşekkür ederim kızlar sağlıklı olsunlarda herkezin yuvası işte mecbur gidecekler
onların gitmesiyle müjdeli haber kayınvalidemden geldi görümcem 15 tatilde gelecekmiş belki bizde geliriz dimezmiiii
hık diye gidecektimmmm neysekiii 1 ay var sanırım 15 tatile annemle rekabet halinde olduğu için kendilerii :30::30::30::30::30:

buyur şekerimm

kayınvalidenin zayıflamana tepkisi nası oldu aynur hadi eşinin gelmesine az kaldıı en son yanına gittiğinden beri kaç kilo gitti süpersin maşşallah

teşekkür ederim kızlar sağlıklı olsunlarda herkezin yuvası işte mecbur gidecekler
onların gitmesiyle müjdeli haber kayınvalidemden geldi görümcem 15 tatilde gelecekmiş belki bizde geliriz dimezmiiii
hık diye gidecektimmmm neysekiii 1 ay var sanırım 15 tatile annemle rekabet halinde olduğu için kendilerii :30::30::30::30::30:

kayınvalidenin zayıflamana tepkisi nası oldu aynur hadi eşinin gelmesine az kaldıı en son yanına gittiğinden beri kaç kilo gitti süpersin maşşallah

Allah kolay gelsin sana canım valla siz iyice pansiyon moduna geçiceksiniz hele ki yazın randevulu gelmeleri gerekecek herhalde:1:

nice mutlu sağlıklı yıllara canım

Allah kavuştursun canım sağlıcakla gelsinler ankaraya ama bugün fena ayaz var
kızım ebru kursuna gitti ben de gittim bekledim orda dondum valla

geçmiş olsun canım kızına

hoşgeldin aramıza
bir de hazal gelmişti o da hoşgelmiş
toksin yeteeeeer toparlan artık canım

slm kizlarrr
seyyy asucum seni yakalayip senle kapiscam :1: saka saka
insallah toplancam cnm
cecom gozlerimi acti spor yapacam hatta bu gun 30dakk yaptim zumba bollywood insallah zamanla artircam yememede dikkat ediyorum
bu sefer kg verememe sinir oldum asureyle basladim yemeye artik yemegicegim vermesemde baya incelme oluyor bunu beynime yazdim artik kendimi toplicam
yoksa verdiklerimin hepsini alcam kendimden nefret ediyorum

nursanecim sabah sabah guldurdun beni beyaz ekmekle motini yedin ha :1:
ben neyle yedim bilmiyom

sağol canım 39 yaşındayım,tren kçmak üzere anlayacağın.yaklaşık 3 aydır bambaşka bir boyuttaydım,şimdi ne yapıcam bilmiyorum.sanki garip bir rüya gibi.öyle zorki anlatamam.

cok gecmiş olsun cok uzuldum canım:14:
tren kaçacak diye dusunme, sen önce kilolarını verip saglıklı bir bedene sahip olmaya odaklan sen vucuduna öyle dersen oda öyle dusunmeye baslar.hem cevrede örnegi
dolu 40 dan sonra cocuk yapan onları dusun :34:

geçmişi ancak okudum, çok yorgunum, ben okuyana kadar da kimse kalmadı zaten :((

bugün dietisyene gittim, önceki gitmemden sonra hiç kilo vermemişim, ama yağdan 2 kilo gitmiş, vücudum da su toplaması olmuş bu yüzden kilo düşmemiş gibi görünüyormuş, hiç değilse yağ azalmış dedi, artık kaçamaklara son ver dedi, spor yap dedi, herşey dedi yani :))

kendime geldim inşallah.. benim ocak 1 itibariyle 79.9 olma hedefim vardı, o hayal oldu artık ama hiç değilse 3 haftada 3-4 kilo versem, 82 olabilsem bari... bilemedim şimdi, 86.5 tennn 82yee hade bakalımm..

Back
X