Selamün Aleykümmmm
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrr :122: :122: :122:
Speedy gonzalez Banu geldi

İnanılmaz yorgunum ama yinede hafif bir gülümsemeyle oturuyorum

Bugün tam 1.5 saat spor yaptım

Daha şimdiden toplam 180 dakika sporum var :122: :122: :122:
Yüzmeye gitmediğim için fitnese ağırlık verdim bugün ama salı Allahın izniyle yine yüzmeye de başlıyorum gribim geçti nasılsa

hafif bir öksürük kaldı ama suda deli gibi depişirken daha fazla kalori harçıyorumdur diye düşünüyorum
Akşam üzerede eşimle eksikleri almaya gittik hatta eşimin halasınada kapıdan uğrayıp yaptığı aşureyi aldık

ama tabi ben yemedimde yemeyeceğim de

Yarın artık biraz keyif yapar sonrada temizliğe girişirim

ev düzenli olsunki cumartesi misafir öncesi fazla uğraşmak zorunda kalmim
Haklisiniz aslinda kizlar öyle yapmam gerekir ama simdide cirkin dolasmak istemiyorum nedense 
belkide aklimda (amaan zaten kolay kolay zayifliyamicam o yüzden ertelemiyim) diyorum, tam emin degilim,
zayiflamayi istiyorum ama yeterince cabalamiyorum, belkide deli gibi istemiyorum, aslinda bu bir hata,
aklim basima acilen gelmeli, ama tatlidan vazgecemiyorum iste bu beni zorluyor 
zaten yeter baska pek bisey almicam artik,
simdide iyi giyineyim tamam ama zayiflayinca offfffff neler neler giycem

heleki hedefim,
yaza türkyieye gitcez,
akrabalarimin shoka girmesini istiyorum, ve ordanda cok alisveris yapmak istiyorum,
evet hedefim bu
asagi yukari 8b ucuk ayim var canim, agustosun basinda gitcez sanirim,3ü felan,
haklisin kiyafet konusunda kendimi costurcam zaten cok seviyorum giyinmeyi felan,
bu arada karar verdim bundan sonra yediklermi paylascam hemde yarindan itibaren,
ozaman daha iyi olur cünkü utanirim artik bi saatten kacamak yapmaya :)))
hesap vermem benim icin daha iyi olur, kontrol etcem kendimi,
tatlidan vazgecmem gercekten cok zor ama basarcam hayir dicem artik, kendimde yapmiyim bi süre, cünkü dayanamayip yiyorum,
ha bu arada size bi resim gösterim suan inanilmaz güzel lapa lapa kar yagiyor yine :)))
odamdan pencereyi acip cektim, tabi kar yagdigi cok iyi gözükmüyor ama lapa lapa vlala :)))
Eki Görüntüle 572280
Canım Aynurunda dediği gibi sen istedikten sonra inanıyorum çok güzel kilolar verirsin

Düşünsene yaza kadar 75e insen ve türkiyeye gittiğinde herkesin ağzı açık kalsa

işte dediğin gibi buradan her istediğini alırsın o zaman.
Bencede buraya yediklerini yaz hatta bende yazayım

herkeste yazsın

Önceden hepimiz yazarken sanki daha az kaçamak yapılıyordu şimdi biraz daha rahatız o konuda herhalde

Hem birbirimize fikir vermiş oluruz ne yesek diye
Tatlıya dayanamıyorum dedin ya gerçekten bende Aynur gibi tatlı krizine girdiğimde ciddi ciddi bazı zamanlar ağlıyordum. Resmen eroinmanlar gibi elim ayağım titriyor diyordum eşime oda bazen evde birşey yoksa mecbur cıkıp birşeyler alıyordu ki ben sakinleşeyim diye

Şimdi okadar kızıyorum ki kendime len kaç sene evvel bukadar kilo almadan aklın başına gelseydi diye ama olsun geç olması hiç olmamasından iyidir
Alışverişe gittiğimizde eskiden en çok vakit abur cubur reyonunda gidiyordu hatta resmen oradaki eşyaları okadar inceliyordum ki aman yiyebileceğim güzel bir şeyi kaçırmim görünce aklıma gelsin diye

Bir keresinde Dr. Mehmet Öz TVde açıklamıştı tatlı, çikolata ve abur cuburlarda uyuşturucudan farksız diye

Bir insan 20 gün onlardan uzak durmak için kendini zorladığı an bir daha bünye ona ihtiyaç hissetmiyor ve beyin o tatlıyı hatırlamıyor diye. Hatta aynı şeyin tam tersinide sevmediğimiz yemekler için söyledi

Sevmediğiniz ama sağlıklı bir şeyi çocuğunuza yedirmek istiyorsanız yada kendiniz yeme alışkanlığı kazanmak istiyorsanız 20 kere bir kaç gün arayla kendinizi zorlayın sonra inanın damak tadınıza uyacak ve severek yiyeceksiniz dedi
Gerçektende öyle ben inan bugün alışverişte bisküvi çikolata reyonundan geçtim ve hiç sağıma soluma bakma ihtiyacı hissetmedim

Bir tane bile zararlı şey almadan çıktım o marketten

hatta kızlarıda arabada bıraktım alacaklarım sadece salatalık malzeme ve et diye. Normalde en ufak alışveriş yarım saat sürerken 5 dakikada herşeyi alıp çıktım
İnanıyorum sende başarabilirsin
cnm ben 25 yakin verdim ama bu triod problerinden ve birazda gevsekligimden aldim cogunu, sen sen ol 40 olmadan kilo isini bitir ve alma yas 40 oldumu verilmiyor ben 1ay cok SIKI SAGLIKLI BESLENDIM AMA 300 verdim 200 aldim sinirlendim ve biraktim saglikli beslenmeyi ve 2-3 kg aldim cumaya tam belli olur tartimin pilini alayimda
cnm sen idolumsun kac aylardir veremedin ama kendine kizip yemedin azmettin ve cuma sporla 8 kg verdigini okuyunca utandim sen kac aylardir pes etmemisdin :26:
allaha sukur bu gun de 30dakk sporumu yaptim
Biliyorum güzelim o yüzden diyorum ya geçmişte süper bir rakam verdin ve inanıyorum sen yaza kadar bu zayıflama işini çoktannnnnnnn kapatmış olacaksın

Aslında yaza bile değil 3 ayda çok rahat hedefine ulaşabilirsin

Sorma defalarca pes etmenin eşiğine geldim, defalarca şeytan salla gitsin yaw yemesende veremiyorsun nasılsa dedi ama hep son anda ben bu kiloyla yaşamak istemiyorum ve kızlarım için bunu yapmak zorundayım dedim

Zayıflamasamda en azından kızlarıma sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirtmek zorundaydım. Bari onlar annelerinin çektiği eziyeti çekmesin diye düşünerek vazgeçmedim sağlıklı beslenmeden. Şimdi iyikide vazgeçmemişim diyorum çünkü inan çoğu anne benim çocuğum sebze yemez benim çocuğum et yemek derken benimkiler salataya kadar herşeyi severek yiyor

Arada ufaklık TVde gördüğü çikolatalardan istiyor o zamanda tamam dışarı cıkınca alırız diyorum ama markettede gidince başka birşeyle kandırıyorum

Şükür Rabbim yüzüme güldüde Spora yazılabildim yoksa gerçekten çok zor olurdu kilo vermek

İnşallah hepimiz bir an önce hedeflerimize ulaşırız canım ben inanıyorum hepimiz bunu başarabiliriz