Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ölüyorum agrıdan onun yuzunden sınavıma giremedim ve cok mutsuzum :14:sabah bi agrıyla uyandım sormayın karnımın altıyla sag böbrek kısmımın agrısından ölüyodum 2 agrı kesici içmeme ragmen dayanmadım yarı yoldan döndum sonrada kendime kızdım belliydi dayanmayacagın o yarı yolu niye gittin die:20:suan hareketsiz durudugum için hafif bir sızı var doktora nasıl gitcem onu dusunuyorum :14:

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. inşallah bir an önce düzelirsin.

CAnım bende eskiden ölüyordum patates ve biber kızartması için ama inan neredeyse 2 senedir ağzıma sürmüyorum :34:
Onunda alternatifini ürettim kendime :1:
Patatesleri istediğin gibi doğrayıp haşlıyorsun bir güzel :34:
Biberleride yağsız tavada çok az su koyarak kavuruyorsun :34:
Üzerine sarımsaklı yoğurdu gezdir yada domates sosunu :56::56::56::56: Yemede yanında yat :60:
İnan çok lezzetli oluyor üstelik kalorisi çok çok daha az :34:

Ben şakşukayı bile o şekilde haşlayarak yapıyorum ve inan eşim inanılmaz beğeniyor :34:

sagol canim bende böyle denerim bide :)
Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:

gözün aydin canimmmmmmmmmm hayirli olsunnn :))

kızlar ölüyorum agrıdan onun yuzunden sınavıma giremedim ve cok mutsuzum :14:sabah bi agrıyla uyandım sormayın karnımın altıyla sag böbrek kısmımın agrısından ölüyodum 2 agrı kesici içmeme ragmen dayanmadım yarı yoldan döndum sonrada kendime kızdım belliydi dayanmayacagın o yarı yolu niye gittin die:20:suan hareketsiz durudugum için hafif bir sızı var doktora nasıl gitcem onu dusunuyorum :14:

cok gecmis olsun canim insallah hemen gecer

Bugun kendime alisveris yaptim ve sadece saglikli seyler aldim kizlaaaaaar :)

$alisvers.webp

Canım çok geçmiş olsun canım :71:
Bence ihmal etme kendini biraz daha iyi hissedince hemen mutlaka bir doktora görün :34:
İNşallah en kısa zamanda iyileşirsin :34:

Bugun kendime alisveris yaptim ve sadece saglikli seyler aldim kizlaaaaaar :)

Eki Görüntüle 573434

Helal kız sana :46::46::46::46:
Süper bir görüntü ve hepside çok sağlıklı :34: Sen böyle devam edersen Allahın izniyle hiç bir şey önünde durmaz ve sen yaza kadar baya bir yol kat edersin canım :34:
Azda olsa Spor ondan sonra tamamdır :34:

geçmiş olsun canım ihmal etme görün bir doktora

Helal kız sana :46::46::46::46:
Süper bir görüntü ve hepside çok sağlıklı :34: Sen böyle devam edersen Allahın izniyle hiç bir şey önünde durmaz ve sen yaza kadar baya bir yol kat edersin canım :34:
Azda olsa Spor ondan sonra tamamdır :34:

Sagol canim :))
Hicbisey cok zorlamiyorda iste tatlisizlik zorlicak beni,
onada simdilik haftada 1 gün izin yaptim kendime, oda ufak bisey hafif yani,
gercekten normalde hergün mutlaka agzima tatli biseyler girer benim,
bugun girmedi girmicekte :1:

s.a yenacim ve kizlarr
cok guldum yazini okuyunca hahahaa

seyyyy hicmi yok iznim :18: hayirlisi olsun sakaaaa
su anki dusuncem hic kendimi birakmicam her birakista 3-4kg aliyom

chickpeas cnm ben onlari gulme gibi gormedim dilini cikariyor gibime geldi onun icin yollamistim

benim kiz birden fenalasti antibiotige basladim gece oksijen bagliyom oksijen gosteren makinayida gozumun onune koydum kalkip kalkip makinaya baktim simdilik degerleri iyi gece kalp atislari cok yukseldi bu gece yukselmez..insallah
geçm,iş olsun inşallah şimdi iyidir biraz daha
SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR....beni hatırlayanınızz varmıııı :27::27::23: kaçakdımm bayadırrr...tanıyıp hatırlayanlara kocamann selamlarr..yeni gelen benim tanımadığım arkadaşlarada selamlarr...uzun zamandırr ara vermiştimm...ama dönüşümm muhteşemm olduuu:):) eve net aldırdım öle vınn felanda değil tam nett...dedim eve şu neti al yoksa ben bu kilolarla baş edemicemmm:):) kesinlikle buranın bana çoook faydasıı varr...ben yokken neler olduuu?? düzen aynı işliyormuu arkadaşlarr??günlük yemek listelerii??cuma bildirimlerrr...lesli lerr..iddalaşıpp ay sonu yarış yapmalarr??valla özledimm hepsinii....gecen yılda 12 aralıktı bu sayfayla beraber diyete başlamıştım şimdi yine başlıyorumm..tek fark18 kilo eksiyle..o zaman 103 kilo idim allah sizdende bin kere razı olsun.. verdinizz çoşkuyu ümidii allahın izniyle verdikk onca kiloyu..inş gecen seneki gibi elverişli olurrrrrr bu başlangıcdaa....

bende herşey aynıı...yine kilolu..arada bunalımlıı...ve hala PKO lu :):) bebiş beni begenip gelemedi bi türlüü:):)

hepiniziözledimm kocamann kucaklıyorummm:29::29::54::54::54::54:
hatırlamazmıyız ümreye diye bi gittin gidiş o gidişş allah kabul etsin ümren,ii darısı bize inşallah

Selam kızlar.. bende buranın cok eski sakinlerindenim..
Kilomu sorcak olursanız hala 100deyim :((
Tekrar sizlerle beraber zayıflamak istiyorum ama kilo çizelgem gözükmüyor nasıl yenilicem :(
unutmuşum da :((
hatırladım seni hoş geldinnnn gogle yaz kilo çizelgesi diye ordaki linklerden yapabilisin

geçmiş olsun ihmal etme bence hemen git doktora

Sagol canim :))
Hicbisey cok zorlamiyorda iste tatlisizlik zorlicak beni,
onada simdilik haftada 1 gün izin yaptim kendime, oda ufak bisey hafif yani,
gercekten normalde hergün mutlaka agzima tatli biseyler girer benim,
bugun girmedi girmicekte :1:

Efferim :46::46::46:
Ya çok krize girmezsin zaten bir iki günden sonra :34: Akşamları tarçınlı süt iç istersen :34: birde bir ara çöreotuda tatlı krizlerini kesiyor diye demişti aynur yanılmıyorsam hatta topiktende birkaç kişi yapıyordu onu geçmişte :34:

Ya kızlar bir kaç gün önce parmağımı bulaşık makinesini boşaltırken üst kısmına sürtmüştüm ve tam orta parmağımın üzeri yara olmuştu. Kaç gündür geçmiyordu ve etrafı sararmıştı :26:
Bugün eşime gösterdim dolama olmuş dedi :52::52::52:

İrini sıkıp biraz rahatlattı ama inanılmaz acıyor şu anda :53: aranızda dolamaya iyi gelen birşeyi bilen varmı :44::44:

Ya kızlar bir kaç gün önce parmağımı bulaşık makinesini boşaltırken üst kısmına sürtmüştüm ve tam orta parmağımın üzeri yara olmuştu. Kaç gündür geçmiyordu ve etrafı sararmıştı :26:

İrini sıkıp biraz rahatlattı ama inanılmaz acıyor şu anda :53: aranızda dolamaya iyi gelen birşeyi bilen varmı :44::44:

geçmiş olsun benim hiç bilgim yok malesef netten araştır istersen

geçmiş olsun benim hiç bilgim yok malesef netten araştır istersen

Canım baktım kara krem diye birşey önerilmiş birde soğanı haşlayıp sar gibi birşey yazmışlar ama onu tam anlamadım nasıl yapılacak diye.
Neyse bir iki güne kadar geçmezse olmadı bir cildiyeciye giderim :34:

geçmiş olsun canım bi kaç sene önce banada olmuştu kayınvalidem bi tatlı kaşığı bala accık un koyup hamur gibi yaptı ve parmağıma bir bezle sardı bi saat kadardı sanırım öyle kaldı sonrasında acısı geçmişti.bi dene istersen..

çok geçmiş olsun canım inş sabaha birşeyciğin kalmaz..

Cecom gecmis olsun bende hic anlamamki :26:
benimde var parmagimda bisey, sanirim icine bisey kacti ve öylece kaldi cok aciyor,
ama doktorada gidemedim daha üsendim :26:

aynen aynen asagı vereyim dedim onlardada varmış:) esim dedı getir ben yer ortadan kaldırırımmm:1::1: bak diyor senın için neler yapıyorum nelerr:1::1:

ay benim eşimde öyle yeme şunları gözümün önünde diyorum sana iyilik ediyorum daha ne istiyosun bitsinde sende rahat et bende diyo:19:

sanada gecmiş olsun :16:topiğimize nazar degdi:nazar:
dolamaya sarımsak basabilirsin baskı uygulayınca rahatlar ama en guzeli antibiyotikli pomatlar var ya thiocilline turu onu yatarken parmagına sur yogunca biyere surmemeye calıs en azından sabaha kusturur içindekileri elin rahatlar bikaç gunede gecer hatta sabaha bile gecebilir

geçmiş olsun canım bi kaç sene önce banada olmuştu kayınvalidem bi tatlı kaşığı bala accık un koyup hamur gibi yaptı ve parmağıma bir bezle sardı bi saat kadardı sanırım öyle kaldı sonrasında acısı geçmişti.bi dene istersen..

Çok sağ ol canım birazdan yapıp deniyeyim inan içim çekiliyormuş gibi oluyorum. Keşke parmaklatmasaydım :26:
Bende kabahat gösterdim eşime dur ben halledeceğim dedi daha beter oldu :1:

Cecom gecmis olsun bende hic anlamamki :26:
benimde var parmagimda bisey, sanirim icine bisey kacti ve öylece kaldi cok aciyor,
ama doktorada gidemedim daha üsendim :26:

Canım sanada çok geçmiş olsun :34:
İnşallah seninkide önemli birşey değildir :34:

:46::46::46::46::46::46:
Hadi gözün aydın canım inan çok sevindim :38:
Rabbim çok başarılı olmanı nasip eder inşallah :34: Herşey gönlünce olsun canım :71:

Tebrikler.. Hayırlı olsun.

hayırlı olsun aynurcum çok sevindim:16::16::16:

canımm tebriklerrr...çok güsel olmuş valla..elbistan demişsinn... maraştamı bu okul..gerçi sen nerdesin onuda bilmiyorum yaaaa....

aynurcum bende tebrik ederim canım hayırlı olsun....

Tebrik ederim canim. Hadi hayirli ugurlu olsun : )

hayırlı olsun aynurcum :21::21:

sagol canim bende böyle denerim bide :)

gözün aydin canimmmmmmmmmm hayirli olsunnn :))

çookk teşekkür ederim fıstıklarımm benimm , hakkımda hayırlısını diledim hep , güzel bi sonuç oldu benim içinn :34::34::34::34:

2. dönem yeni bir macera başlıyo benim içinn :32::32::32:

öperim hepiniziii :54::54::54:

nursena nasıl gitti bugün beslenmen
ben bikaç gündür reglden dolayı zor anlar yaşasam da kaçamak yapmadım şükür

Back
X