Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@Asumancığım başınız sağolsun. Gerçekten çok acı bir durum. Çok üzüldüm. 1.5 yasında bebek de öksüz kalmış.

Kızlar pilav, patates konusu olmuş da.Ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Ben 1.5 senedir patates yemiyorum, yemeklere de koymuyorum çünkü onun yerine ekmek daha doyurucu oluyor. Pilav konusuna gelince 3,4 ayda bir özel birşey olduğunda çok az pirinç pilavı yiyorum ama bulgur haftada en az 1 kez yiyorum. Bulgur faydalı bir besin çünkü.

evet Özlemcim bende bulgur için aynı şeyi düşünüyorum , çook sağlıklı , bende yersem bulgur yerim , yoksa makarna , pirinç pilavı , patates bitti benim içinn :34::34::34:

evet Özlemcim bende bulgur için aynı şeyi düşünüyorum , çook sağlıklı , bende yersem bulgur yerim , yoksa makarna , pirinç pilavı , patates bitti benim içinn :34::34::34:

Canım çok canım çekerse kepekli makarna yiyorum ben. Salçasız domates sos yapıyorum, üzerine de light ton balıgı. Al sana çğün oluyor. 1 su bardağı makarna haşlıyoru öğün için ya da 4/3 su bardağı. Ben de beyaz makarna ve pirinç pilavı yemiyorum, evde hiç pişmez misafir dışında

tam 1 yılda verdim canım benimm , hatta bi 3 kilo daha var ama o start vermeden önceydi , onu saymıyom:9::9::9:

Tebrik ederim....çok uzun duraklamaların oldu mu? Mesala 10 kilo verdikten sonra zorluk çektinmi?
Ben dün gece bir rüya gördümde, 20 kilo vermişim ama fiziğim hiç değişmemiş. Hala aynı kiyafetlerin içindeyim. Böyle nasil ağlıyordum...:18: Kilo ile kafayı yedigimin saçma göstergisi sanırım...:27:

Canım daha belli değil bebek olayı. 15inde adet olmam lazım. Valla bende bir iştah var sorma canım yaa. Hamilelikte çok dikkat edicem orası kesin ama dediğin gibi 3,4 kilo versem 80 kilo olarak doğuma girsem gene aynı kilomda yani 70 civarı çıkarım doğumdan. Bilmiyorum kış ayından mı kaynaklı ama canım hep karbpnhidratlı şeyler istiyo. Ara öğünde 1 dilim tahıllı ekmek üzerine light labne ve 1 çay kaşığı pekmez sürdüm mesela. Bu şekilde biraz bastırıyorum napıyım.Seni çok tebrik ediyorum banucuğum. Sendeki bu azimin birazını bu taraflara gönder:9::9:

:1: Canım okadar güzel kilolar verdikten sonra mı söylüyorsun bunu :1: Sende eminim daha fazla azim bile vardır ama işte bu aralar çok yoğunsun birde dediğin gibi havalar soğudu ya ondanda olabilir :34:
Azimliyim bu ara evet ama inan ara ara benide şeytan dürtüyor :1:
Öğleden sonra mesela nereden aklıma geldiyse sıcak çikolata geldi ( bİMde hazır toz olanlardan almış hayin koçam :1: ) Kaç gündür denemedim bile aklıma düşünce bir yapayım dedim :1:
İnan 2 yudum aldım bıraktım çünkü şekersiz içmeye öyle bir alışmışım ki birde tabi tatlı birşeyler tüketmemeye :1: Şerbet gibi geldi bana :1: içemedim sonrada dedim iyiki öyle gelmiş yoksa kahve yerine onu içerim arada derdim eee o da bana eksi olarak dönmezdi doğal olarak :34:
Şükür kurtuldum o bağımlılıklarımdan :34:

Kızlar pilav, patates konusu olmuş da.Ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Ben 1.5 senedir patates yemiyorum, yemeklere de koymuyorum çünkü onun yerine ekmek daha doyurucu oluyor. Pilav konusuna gelince 3,4 ayda bir özel birşey olduğunda çok az pirinç pilavı yiyorum ama bulgur haftada en az 1 kez yiyorum. Bulgur faydalı bir besin çünkü.

Aynen bende öyleyim canım. Çocuklara bile yedirmiyorum çok fazla patatesti pilavdı :34: Bulgur pilavı daha çok severler hatta hafta sonu gelen misafirlerime de tel şehriyeli bulgur yapacağım :34:
( Antepte çok tüketilirmiş geçen sene denemek için almıştım çok daha lezzetli gelince onu yapıyorum artık )
Kızartmalar zaten fi tarihiden beri bizim evde yok :1: kızım ilk zamanlar yalvarırdı anne ne olur yapsana diye şimdi adını bile anmıyor :34:

Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:

Tebrik ederim....çok uzun duraklamaların oldu mu? Mesala 10 kilo verdikten sonra zorluk çektinmi?
Ben dün gece bir rüya gördümde, 20 kilo vermişim ama fiziğim hiç değişmemiş. Hala aynı kiyafetlerin içindeyim. Böyle nasil ağlıyordum...:18: Kilo ile kafayı yedigimin saçma göstergisi sanırım...:27:

canım 5 ay kadar 2 ileri 1 geri oldu , ama kırdımm sonundaaa , yola devam :42::42::42:

Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:

canım 5 ay kadar 2 ileri 1 geri oldu , ama kırdımm sonundaaa , yola devam :42::42::42:

:46::46::46::46::46::46:
Hadi gözün aydın canım inan çok sevindim :38:
Rabbim çok başarılı olmanı nasip eder inşallah :34: Herşey gönlünce olsun canım :71:

Tekrar aramıza hoşgeldin kaçak :3:
İnşallah bu son ortadan kaybolman olur sonuçta artık netinde var bizden kurtuluşun yok :1: sonuna kadar beraberiz :34:
Bu arada Rabbim ümreni kabul etsin :34: Aminnnn.... İnşallah dualarında söz verdiğin gibi unutmamışsındır KK arkadaşlarını :1:
Maşallah çok güzel kilo vermişsin :nazar: :nazar: inşallah çok daha fazla kilolar verirsin de hedefine ulaşırsın bir an önce :34:

hoşbulduk canımm sizleri burda görünce çook sevindimmm...o kiloları burda verdim burdan çıktımm hiç veremedimmm...aynıyımm...dua ettim unutmadımm...allah nasıp etsin sende git unutmuyorsun herkez için dua ediyorsunn...güsel dileklerin için teşekkürlerrr...inş birlikte güsel kilolar veririzzz...

tekrardan hoş geldin canım.ben kurtköyde yeni açılan emsey hospitale gittim gülcan hanım var çok memnun kaldım tavsiye ederim.bende pko yok ama başka sıkıntılarım vardı.çok güzel ilgilendi ayrıca bikaç tanıdık ve eltim doğum yaptı orda çok memnunlar ilgiden falan bende onların tavsiyesiyle gitmiştim.iki hamilelik gerçirdim gerek özelde gerek devlet hastanelerinde bir sürü doktor değiştirdim hiç biri güven vermedi bana.hatta bazen doktorun aklına uyup sezaryana girmekle yanlışmı yaptım diyorum.erken doğum oldu ilk kızım suyun bitmiş acil ameliyat dedi.korktuk bizde doktor neticede dedik ama sonra pişman olduğum çok şey var.kısacası doktor çok çok önemli ve bi taneye abone olunmalı hamilelik boyunca ve daha sonrasındada tabiki ama güvenmek çok zor.
ay gene çenem düşmüş:1:Rabbim isteyen herkese çocuk nasip eylesin.zaman zaman yorucu oluyo ama onlarsız hayatı düşünemiyorum.kısacası herşeye değerler yani...:)

tavsiyen için teşekkürlerr arkadaşım...işte bende pişmanlıklarla dolu bi dr maceram varr ondan inle eleyip sık dokuyorum güveneceğim biri olsun istiyorum:(:(bitane var ama oda karşıda aksarayda...şimdi ona gidicem yine bi tavsıye edecegı biri olur belki...cok değil 5 kilo versem tedaviye başlıcamm tedavi süresincede veririm yine inş...

canımm tebriklerrr...çok güsel olmuş valla..elbistan demişsinn... maraştamı bu okul..gerçi sen nerdesin onuda bilmiyorum yaaaa....

Son düzenleme:
Canim ben icadiyedeyim. Annem de fistiagaci isiklarin karsi tarafinda. Sen nerdesin?

Elektrikler gidip duruyor burda kizlar. İkidir indim kosu bandinda. Ne sinir oldum. 3. denicem simdi. Gozum sende Aynurum :)

sen merkeze daha yakınmışsın.. ben ünalan mahallesindeyim küçük çamlıcanın arka tarafında..ters kalıyoruz yani:)

aynurcum bende tebrik ederim canım hayırlı olsun....

akşamm oldu benim açlık krizlerii başladı yine........yanlış zamanda diyete başladım sanıırımm haftasonu evde misafir vardı..misafirden kalanlarr benii mahfedecekkkk....baklavalarr..kola..pis kardeşimm bide cipsi almış kaç paket..çikolatalarrr...millet gitti hepsi bana kaldıı...ama benim sucum neee:47::47::47::47::47:

Aksam yemeği hazirligimi yaptım geldim...

Dukan usülü köfteleri, firina attım. Yarım kırmızı soğan biraz maydanozla limonlu yağsız, balzamik sirkeli salata yaptım. 1 küçük bardak kefir ile kendime servis yapacağım...

az önce bir fincan yeşil çay içtim... Gece yatmeden bir fincan daha içerim...

sevgiler....

akşamm oldu benim açlık krizlerii başladı yine........yanlış zamanda diyete başladım sanıırımm haftasonu evde misafir vardı..misafirden kalanlarr benii mahfedecekkkk....baklavalarr..kola..pis kardeşimm bide cipsi almış kaç paket..çikolatalarrr...millet gitti hepsi bana kaldıı...ama benim sucum neee:47::47::47::47::47:

:16: benimde dolabimda kayihvalide aşuresi vardı. çokda güzeldi... Dün aksam arkasimamisafirlige gittim. Onlara götürdüm. aşure evden çıktı sorun bitti...
Sende birsekilde evden çikartmaya çalış... Çünkü bunun sonu yok...

:16: benimde dolabimda kayihvalide aşuresi vardı. çokda güzeldi... Dün aksam arkasimamisafirlige gittim. Onlara götürdüm. aşure evden çıktı sorun bitti...
Sende birsekilde evden çikartmaya çalış... Çünkü bunun sonu yok...

aynen aynen asagı vereyim dedim onlardada varmış:) esim dedı getir ben yer ortadan kaldırırımmm:1::1: bak diyor senın için neler yapıyorum nelerr:1::1:

Merhaba güzeller :)

Birkaç gündür ihmal ettim burayı. Cumadan başlayarak bugüne kadar üst üste programımız yoğundu. Epeydir arayıp sormayan kim varsa bu 3 günde arayacakları tuttu. Biriyle sabah kahvaltısı, diğeriyle gezi, başkasıyla akşam yemeği derken eve bile giremedim doğru düzgün :)

Akşam yemeğini henüz yemedik, eşimi bekliyoruz, sofrayı kurmam lazım, o yüzden hızlıa çıkıyorum. Sadece bir merhaba demeye uğradım, geniş zamanda geçmişi okurum artık. Herkes iyidir umarım...

kızlar ölüyorum agrıdan onun yuzunden sınavıma giremedim ve cok mutsuzum :14:sabah bi agrıyla uyandım sormayın karnımın altıyla sag böbrek kısmımın agrısından ölüyodum 2 agrı kesici içmeme ragmen dayanmadım yarı yoldan döndum sonrada kendime kızdım belliydi dayanmayacagın o yarı yolu niye gittin die:20:suan hareketsiz durudugum için hafif bir sızı var doktora nasıl gitcem onu dusunuyorum :14:

Back
X