Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar pilav, patates konusu olmuş da.Ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Ben 1.5 senedir patates yemiyorum, yemeklere de koymuyorum çünkü onun yerine ekmek daha doyurucu oluyor. Pilav konusuna gelince 3,4 ayda bir özel birşey olduğunda çok az pirinç pilavı yiyorum ama bulgur haftada en az 1 kez yiyorum. Bulgur faydalı bir besin çünkü.
evet Özlemcim bende bulgur için aynı şeyi düşünüyorum , çook sağlıklı , bende yersem bulgur yerim , yoksa makarna , pirinç pilavı , patates bitti benim içinn![]()
tam 1 yılda verdim canım benimm , hatta bi 3 kilo daha var ama o start vermeden önceydi , onu saymıyom![]()
Canım daha belli değil bebek olayı. 15inde adet olmam lazım. Valla bende bir iştah var sorma canım yaa. Hamilelikte çok dikkat edicem orası kesin ama dediğin gibi 3,4 kilo versem 80 kilo olarak doğuma girsem gene aynı kilomda yani 70 civarı çıkarım doğumdan. Bilmiyorum kış ayından mı kaynaklı ama canım hep karbpnhidratlı şeyler istiyo. Ara öğünde 1 dilim tahıllı ekmek üzerine light labne ve 1 çay kaşığı pekmez sürdüm mesela. Bu şekilde biraz bastırıyorum napıyım.Seni çok tebrik ediyorum banucuğum. Sendeki bu azimin birazını bu taraflara gönder![]()
Kızlar pilav, patates konusu olmuş da.Ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Ben 1.5 senedir patates yemiyorum, yemeklere de koymuyorum çünkü onun yerine ekmek daha doyurucu oluyor. Pilav konusuna gelince 3,4 ayda bir özel birşey olduğunda çok az pirinç pilavı yiyorum ama bulgur haftada en az 1 kez yiyorum. Bulgur faydalı bir besin çünkü.
Canim ben icadiyedeyim. Annem de fistiagaci isiklarin karsi tarafinda. Sen nerdesin?
Tebrik ederim....çok uzun duraklamaların oldu mu? Mesala 10 kilo verdikten sonra zorluk çektinmi?
Ben dün gece bir rüya gördümde, 20 kilo vermişim ama fiziğim hiç değişmemiş. Hala aynı kiyafetlerin içindeyim. Böyle nasil ağlıyordum...:18: Kilo ile kafayı yedigimin saçma göstergisi sanırım...![]()
Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:
canım 5 ay kadar 2 ileri 1 geri oldu , ama kırdımm sonundaaa , yola devam![]()
Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:
Tekrar aramıza hoşgeldin kaçak
İnşallah bu son ortadan kaybolman olur sonuçta artık netinde var bizden kurtuluşun yoksonuna kadar beraberiz
Bu arada Rabbim ümreni kabul etsinAminnnn.... İnşallah dualarında söz verdiğin gibi unutmamışsındır KK arkadaşlarını
Maşallah çok güzel kilo vermişsin![]()
inşallah çok daha fazla kilolar verirsin de hedefine ulaşırsın bir an önce
![]()
tekrardan hoş geldin canım.ben kurtköyde yeni açılan emsey hospitale gittim gülcan hanım var çok memnun kaldım tavsiye ederim.bende pko yok ama başka sıkıntılarım vardı.çok güzel ilgilendi ayrıca bikaç tanıdık ve eltim doğum yaptı orda çok memnunlar ilgiden falan bende onların tavsiyesiyle gitmiştim.iki hamilelik gerçirdim gerek özelde gerek devlet hastanelerinde bir sürü doktor değiştirdim hiç biri güven vermedi bana.hatta bazen doktorun aklına uyup sezaryana girmekle yanlışmı yaptım diyorum.erken doğum oldu ilk kızım suyun bitmiş acil ameliyat dedi.korktuk bizde doktor neticede dedik ama sonra pişman olduğum çok şey var.kısacası doktor çok çok önemli ve bi taneye abone olunmalı hamilelik boyunca ve daha sonrasındada tabiki ama güvenmek çok zor.
ay gene çenem düşmüşRabbim isteyen herkese çocuk nasip eylesin.zaman zaman yorucu oluyo ama onlarsız hayatı düşünemiyorum.kısacası herşeye değerler yani...:)
Canim ben icadiyedeyim. Annem de fistiagaci isiklarin karsi tarafinda. Sen nerdesin?
Elektrikler gidip duruyor burda kizlar. İkidir indim kosu bandinda. Ne sinir oldum. 3. denicem simdi. Gozum sende Aynurum :)
Tebrik ederim canim. Hadi hayirli ugurlu olsun : )
akşamm oldu benim açlık krizlerii başladı yine........yanlış zamanda diyete başladım sanıırımm haftasonu evde misafir vardı..misafirden kalanlarr benii mahfedecekkkk....baklavalarr..kola..pis kardeşimm bide cipsi almış kaç paket..çikolatalarrr...millet gitti hepsi bana kaldıı...ama benim sucum neee![]()
benimde dolabimda kayihvalide aşuresi vardı. çokda güzeldi... Dün aksam arkasimamisafirlige gittim. Onlara götürdüm. aşure evden çıktı sorun bitti...
Sende birsekilde evden çikartmaya çalış... Çünkü bunun sonu yok...