Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cücüümm , teşekkürler tekrardan, öpüyorum kocamann![]()
bir şeşit bitki canımdafi, kakule nedir? internete bakayım...
esracım senin avatarında güzelmiş ben netbukun kapağını fazla açmışım sadece e ve a harfi görüyordumGüle güle kullan kuşum :) umarım beğenmişsindir. eşim görmek için uyumadı. baksın da yatalım biz de :)
avatarım avatarım güzel avatarımm
yıllar önce bir kitabını almıştım onun, "farketmeden diyet"... orda da içine kuruyemiş, alkol, kek, börek ilave edilen diyet listeleri vardı. birkaç gün önce yine aldım elime hızlıca okudum. besin dönüşümlerini iyi uyguladıktan sonra kilo verileceğini söylüyor. iyi bir diyetisyen. dediklerinde de haklı. ama keşke hepimizin sağlıklı zayıflamaya vakfedebilecek 3-5 yılı olsa. her gün pilav ya da makarnayı da yiyebilerek (porsiyonunda bırakarak) zayıflayabilecek kadar iradeli olabilsek. malesef azim ve güçlü iradeyle çıkılan sağlıklı beslenerek zayıflama yolculuğu kısmen başarılı olsa da son noktayı genellikle koyamıyor. o yüzden ben sona giden yolların hiçbirinin (anoreksiya falan hariç) fazlalıklarla yaşamak (5-10 kg farketmez) kadar zarar verdiğini düşünmüyorum.
[sıze=3]iyi akşamlar kızlaaarr
iki gündür giremedim
pazar günü köyde mevlitte kimle karşılaşsam hoşbeş etmeden ne olmuş sana böyle nasıl bu kadar kilo verdin dediler. Sanırım kilomdan daha zayıf gösteriyorum. Kimse seksenli kilolarda olduğuma inanmıyor.
Ablamın kayınpederi bile kızım hastalık falanmı geçirdin iğne iplik olmuşsun dediNazaramı geldim ne oldu bilmiyorum köyden geldim kafayı bir vurup yattım iki gündür gözümü açamadım. çok kötü hasta oldum. Bugün ikindiden sonra gözüm açıldı çok şükür.[/sıze]
[sıze=3]canım allah birdaha sıkıntı yaşatmasın.başınız sağolsun
görümcenede allah şifalar versin
bebişinede bakacak biri bulunur inşaallah benim kızkardeşimde çocuklarını anaokulunda yanında büyüttü zorluğunu biliyorum.[/sıze]
[sıze=3]geçmiş olsun toksincim şimdi iyidir inşaallah papatyan[/sıze]
[sıze=3]hayırlı olsun aynurcum[/sıze]
[sıze=3]geçmiş olsun cecoşum aman dikkat et kendine köyde akrabalardan birisinin gelinide bulaşık çıkartırken eline çatal batmış . önemsememiş hayvanlara bakmaya falan gitmiş. Mikrop kapmış. Bir aydır çekiyormuş. Dr. A gitmiş iltihap kemiğe kadar inmiş demişler. Ameliyat olmuş. Ziyaretine gittim. Ben önce dolama zannettim ilaç sürdüm pişmiş soğan bağlasam belki iltihabını çekerdi. Ama bağlamadım dedi.küçücük ihmal çok iş açmış başına.
Sende ihmal etme canım.[/sıze]
[sıze=3]canım geçmiş olsun kuzucuğuna . Parmağına temiz bir tülbent sarıp, karbonatlı suyla silsen faydası olurmu acaba [/sıze]
[sıze=3] canım kuzuna bakıcı bulduğuna sevindim. çok şaslıymışsın güzel bir aileye gelin gitmişsin.çok ilgisiz bir ailenin gelinide olabilirdin.allah bozmasın hep güzel günler geçirin inşaallah[/sıze]
[sıze=3] alessandra annene acil şifalar diliyorum. Pile ihtiyaç olmaz inşaallah[/sıze]
kızlar benim diyet 3 gundur yalan oldu
ne bulsam onu yiyorum bugun en sonuna ambulansla hastaneye gitmek zorunda kaldım butun gun bişey yemedim doktor serum verdi azönce eve döndum dönerkende hzır köfte patates alıp yedim mecburen cok mutsuzum cok![]()
avatarım avatarım güzel avatarımm
bizim sorunumuz aşırı yemek zaten dur diyememek çoğumuz ondan alıyoruz kilo
sen böyle yazınca bi akrabamız geldi yazayım dedim
annemin orada oturur anne annemin arkadaşı çok sık yoklarız kendini kızıylada bekarken kızılayda beraber çalışırdık devamlı işe beraber gider gelirdik kızda anneside manken gibiler bazen alışverişi beraber yapardık mesala evde öle mayalı hiç bişey pişirmezler hafta sonları 1 er tane puaça açma canları istedimi alırlar sütlü tatlıdır genelde evde yapılan haftada 1 yapılır
o teyze 90 yaşında hala dinç maşşallah tığ gibide bana hep kızım günde yarım ekmek kes akşama kadar onu öğünlere böle ye ister bi öğün ye ister 3 e böl ye der yemekleri 3 yada 4 kaşığı geçmez yanına mutlaka yoğurt alır mantıda yerler ama dolu dolu bi tabah deil hayatta kzıda aynı bize gelirler oturmaya artık alıştı herkez ya teyze zaten fazla yemezler diye annem salata yapar puaça falan koyarsa mutlaka tabak önüne geldimi hemen boş bir tabak ve bıcak ister her şeyi 2 ye böler öle alır yiceklerini
birinde 3 tane patlıcan aldı karnı yarık yapcam canım istedi dedi 1i bana 1 i anneme sende kalırsın dedi 1 tanede bana aldı aa dedim içimden ben olcam canım karnu yarık isticekte taneyle alcam patlıcanları hey yavrum heyyy
işte böle aslında az yiyen de doyuyo hemde herşeyi tadında burakarak insanız sonuçta ne zamana kadar hayatımızdan çıkarıcazki ekmeği şekeri az ve öz yemek bence en doğru seçim
oun içindirki bu özel dukan karatay falan buraktınmı dikkat etmedinmi geri aldırıyo sanırım
bu arada bu teyze 35 yaşından beri aynı kilodaymış
kızıda ben lisedeyken 96 yılında 60 tı aynı kilodaydık
ben 84 düm kızı 65 kilo hala
Kızlar günaydın
dedim bişeyler yazam ondan sonra okuyum geçmişi nasılsınız umarım herkesler iyidir malum yazdıklarınızı takip ediyorum elimden geldiğince cvp yazıyorum ama çoğu zaman geçmişi okuyup çıkmak zorunda kalıyorum
Kaç gündür kaçamaklarım çok oluyodu ama buğün bismillah dedim ve kendimi toparlamaya karar verdim bi yola baş koydum bari tam anlamıyla hakkını veriyim dimi
Sizden ricam ne olur benide arada sıkıştırın kendimi salmayım
Neyse herkese mutlu huzurlu güzel haberler alacağı bi gün diliyorum![]()
selamün aleykümmmmmm :122: :122: :122:
Herkese günaydınnnnnn
çok şükür geç yattığım halde erken kalkabildim
Hemen bulaşık makinemi çalıştırıp kendime su kaynattımIçine yarım limon ve az bal sıktım ayılmaya çalışıyorum
Acaba diyorum her sabah böyle limonlu ballı suyumu içiyorum diyemi hiç canım tatlı istemiyor :44: Istemesinde zatenGeçmişte yediklerime sayayım
Bugün öğleden sonra kız kardeşime gidiceğimBirlikte hem onların oradaki pazara gideriz hemde çocukları görmüş olurum
Tabi gitmeden evvel salonu süpürüp siliceğim birde bir posta çamaşır yıkayıp balkona sereyim hazır güneş kendini göstermişken
Akşamda inşallah kurumuş olurlarda ütümü yaparım
Canım çok ama çooook güzel olmuş
Gülle gülle kullan hayatım![]()
Canım ne güzel anlatmışsın işin olayını
Gerçekten birşeyleri yarım yemeyi yada sadece tadında bırakmayı öğrenince zaten kilolar gider ama seninde dediğin gibi biz hala karnıyarık yapacağımız zaman bir sürü patlıycan alıp koca bir tepsi yapmamayı öğrendiğimiz gün kurtuluşumuz olucak
Uzun zamandır karnıyarık yapmamıştım bak şimdi aklıma düştüNeyse bir ara yaparım ama kilolar az daha gitsin birde light çözümünü bir araştırayım
![]()
Merak etme canım bundan sonra yakaladığımızı sıkıştıracağız zaten
Kknın taciz ekibi oluyoruz artık
Bundan sonra her kaçamak yapmaya niyetlendiğinde bizleri gözünün önüne getir canım![]()
Birkaç gün sıkıntı yaşasanda emin ol 3 - 4 günden sonra herşey çok daha kolay oluyor inan banaKararlılığın daim olsun canım inşallah çok güzel kilolar vereceğiz hepbirlikte
![]()
12.12.12 günaydin....
tabani yüksek olan, yürüyüş ayakkabilarından kullananız varmi?
inşallah banu abla inşallah bazen kendimi öyle güçlü hissediyorum tamam diyorum ben bu işi yapıcam en azından yaza kadar hedefimin yarısını halletmiş olacam
Bazende umutsuzluğa kapılıyorum bu kilolar bana seneler önce yerleşmiş ben ne yapsamda bu işi kökünden halledemem diyorum
Ne olur beni arasırada olsa motive edin bu sefer bu savaştan ben galip çıkayım
Ve sonunda istediğim kiloya ineyim zil takıp oynucam yeminle
Inşallah hepimizin dilekleri gerçek olur biran önce kilolarımızdan kurtuluruz hep beraber iyiki varsınız![]()
sana bi seçenek sunayım hemen ben patlıcanları ocakta közlüyorum üzerine karnıyarık içi haırlıyorum az yağladığım tepsiye patlıcanları közleyipdoğrayıp az tuzlayıp yayıyorum üzerine kıymaları döküyorum en son üzerine domates halkaları yerleştirip hiç susuz fırına veriyorum domaesler az yumuşayıncaya kadar sonra ohh mis yanına cacıkla hemde kızartma deil patlıcan yemeğini yemiyolar evde çünkiii malesefS
Canım ne güzel anlatmışsın işin olayını
Gerçekten birşeyleri yarım yemeyi yada sadece tadında bırakmayı öğrenince zaten kilolar gider ama seninde dediğin gibi biz hala karnıyarık yapacağımız zaman bir sürü patlıycan alıp koca bir tepsi yapmamayı öğrendiğimiz gün kurtuluşumuz olucak
Uzun zamandır karnıyarık yapmamıştım bak şimdi aklıma düştüNeyse bir ara yaparım ama kilolar az daha gitsin birde light çözümünü bir araştırayım
![]()
![]()
12.12.12 günaydin....
tabani yüksek olan, yürüyüş ayakkabilarından kullananız varmi?
bizim sorunumuz aşırı yemek zaten dur diyememek çoğumuz ondan alıyoruz kilo
sen böyle yazınca bi akrabamız geldi yazayım dedim
annemin orada oturur anne annemin arkadaşı çok sık yoklarız kendini kızıylada bekarken kızılayda beraber çalışırdık devamlı işe beraber gider gelirdik kızda anneside manken gibiler bazen alışverişi beraber yapardık mesala evde öle mayalı hiç bişey pişirmezler hafta sonları 1 er tane puaça açma canları istedimi alırlar sütlü tatlıdır genelde evde yapılan haftada 1 yapılır
o teyze 90 yaşında hala dinç maşşallah tığ gibide bana hep kızım günde yarım ekmek kes akşama kadar onu öğünlere böle ye ister bi öğün ye ister 3 e böl ye der yemekleri 3 yada 4 kaşığı geçmez yanına mutlaka yoğurt alır mantıda yerler ama dolu dolu bi tabah deil hayatta kzıda aynı bize gelirler oturmaya artık alıştı herkez ya teyze zaten fazla yemezler diye annem salata yapar puaça falan koyarsa mutlaka tabak önüne geldimi hemen boş bir tabak ve bıcak ister her şeyi 2 ye böler öle alır yiceklerini
birinde 3 tane patlıcan aldı karnı yarık yapcam canım istedi dedi 1i bana 1 i anneme sende kalırsın dedi 1 tanede bana aldı aa dedim içimden ben olcam canım karnu yarık isticekte taneyle alcam patlıcanları hey yavrum heyyy
işte böle aslında az yiyen de doyuyo hemde herşeyi tadında burakarak insanız sonuçta ne zamana kadar hayatımızdan çıkarıcazki ekmeği şekeri az ve öz yemek bence en doğru seçim
oun içindirki bu özel dukan karatay falan buraktınmı dikkat etmedinmi geri aldırıyo sanırım
bu arada bu teyze 35 yaşından beri aynı kilodaymış
kızıda ben lisedeyken 96 yılında 60 tı aynı kilodaydık
ben 84 düm kızı 65 kilo hala