• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltımı yazayım hemen 1 çay tabağı menemen
2 dilimkepekli ekmek üzerine yağsız süzme yoğurt

öğlenede yoğurt çorbam pişirdimmm afyetle yenmeyi bekliyo kokusuna bayılırım çorbanın

arada 2 mandalina
öğlen 1 kase çorbamı içtim adet yaklaştı sanırım tatlı istiyorum
şimdi üşüdüm 2si bir arada nescafe ile 5 adet yulaflı biküvi yedim bugünkiii kalorimi doldurdum sanırım akşama salata yapmayı düşünüyorum

merhaba hepinizi öpüyorum...

Dafi ablam çok geçmiş olsun...bişey yemediysen halin kalırmı...soğuk algınlığımı acaba birden seni bu kadar yatağa düşürdü..Allah şifa versin...

Cecom bizim pastacılık kursu 8-10 hafta arası sürecek tabiki o kadar detay olmaz genel hatlarıyla öğreteceğiz ama özellikle butik pastacılıkla ilgili görsel konularda çalışacağız inşallah... ücreti belirlemesekte tahminimce 500-600 tl olur.sana baya uzağız keşke yakın olsaydıkta katılsaydınız...

Yenacım kontrolünüde atlattın benimde gitmem lazım kistciğimin durumuna baktırmam lazım..:50::50:

kızlar elim kolum kalkmıyor regl geldi gelecek aşırı şiştim ve çok sinirliyim olsada rahatlasam..soğukta aldım birden havalardan halimize şükür. bu akşam yine bizde çay faslı olucak sanırım bu sefer 3 evli çift olucaz hiç halim yok...beyler iş konuşacak büyük ihtimal.bizde bayanlar takılıcaz..bi kek çırparım belki..hazır da almak istemiyorum ya hiç özenmemiş gibi hissediyorum ama vakitsizlik kötü...kuruyemiş filan idare ederiz..

Şu zayıflama ayakkabıları diye geçenleri mi kast ediyorsun canım :44:
Onları bende merak ediyorum aslında :1: acaba işe yarıyormu yoksa psikolojik bir durum yaratıp insanların daha fazla yürümesine mi yol açmaya çalışıyor :1:

evet zayiflama ismi ile satılan ayakkabilari kastediyorum. İşe yararmi bilmiyorum? kullanan var ise en azindan rahatmı sorabiliriz?
Nursena bende hiç topuklu giyemem :1::1:

Yena geçmis olsun. Sonuçların inşalah olumlu olur. Bende karniyarik tarifinideneyeceğim.

asumanzeynep, ben birkaç markette light meyveli yoğurt aradim ama bulamadim. Hangi marka aldın?

meyra,
ömür biter iş bitmez...:1: kamyonum yok... ama benim arabanin arkasina yazdırsam nası olur...:1:

Elimde beni sıkan bir iş var. Onu bir türlü çözümliyemiyorum. Birde yeni 2 iş daha var. Aklım onlara takıldı. O işler için akilimda fikriler de var. Bu yüzden sorunlu işi yarım bırakıp yeni heycanlara dalcağım... Bu gece çalişacağım...

Dukan ciddi kabızlık sorunu yapıyor. Bu yüzden sinameke çayına başladım. Sinamekenin tehlikemi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden baya tereddüt ettim.Dün ve bugun içtim. Normal zamanda yaptıklarını yapmadı. :1::1::1::1::1::1::1::1:

Öğle yemeği bildirimi yapayım; 3 buttan oluşan tavuk suyu çorba içtim. bol bol....
Aksam ne yiyeceğimi bilmiyorum. Acaba ne yesem?

Ozka82, hayırlısı ile evinizi satın almanızı ve huzurla oturmanızı diliyorum. Ev sahibi olmak özel bir duygu hiçbirsey satın almaya benzemiyor. Bende büyük heycanla teslimat tarihi bekliyorum. Gerçi içinde ben oturmiyacağım. Annemin oturmasını istiyorum ama genede heycan oluyor işte...

:128:çok iyi olur:)

kolay gelsin işlerin nuhan ablacım.....

Merhabalar. Bebis yine hasta pnomoni olmus yavrum. Cok yazamicam. Ara ara okuyorum yazamiyorum. ChickPeas hayirl olsun. Sadece aklimda bu kaldi. Bi de hazal arkadasi merak ettim. İns iyidir.Topikdaslarima en iyi dileklerimi sunuyorum. Bu hafta tartda ayni kalsam iyi.

geçmiş olsun canım....

Selam fıstıklarımmm :16::16::16::16:

ben geldiimm , bugün okuldan geldikten sonra 2.30da kaynanamı yolladım , 1 hafta nasıl geçti anlamadım , bi sıkıntı stres yaşamadık şükürler olsun , sıkıntıları artık geride bıraktık , dedim ya onlar bana bi adım gelsin ben 10 adım giderim , kaynanamla oturduk ne var ne yok , bugüne kadar yaptıkları beni üzdükleri ne varsa herşeyi konuştuk , haklısın diyor , ee haklıydım ama malesef üzüldümm , neyse geçti gitti bitti , herşey geride kaldı , önümüze bakalımm :32::32::32::32:

sizler nasılsınız yavrucanlarr ?? herşey yolundadır inşAllahh :34::34::34:

Esoşummm canım benimm , süpersinn , tebrik ederim kuzuummmm :46::46::46::46:
aynen devamm , olacakk olacakkkk :32::32::32::32:

kaynanangilleri dumur etceennnn , ehehehhehe
:27::27::27::27:
ahah son diyet bozucu Emine süper olmuş , onun adı artık son azimkar Eminee :52::52::52::52::52:

Özlemcim eviniz hayırlı uğurlu olsunn , Rabbim güle güle oturmak nasip etsin :16::16:

canım benim o beyaz tahta çekmeceli olandan Tekzende görmüştüm , bi bak istersenn
:32::32::32:

heemmmmeeenn yetiştim , bi ara güçlerimizi birleştirip MEYRAya çökelimm , o da azimkar Meyra olsunn :32::32::32::32:

buarada hayırlı olsun diyenlere teşekkür ediyorum fıstıklarr , öpüyorum hepinizii:54::54::54:

hakketen senin KV geleli 1hafta oldumu yaaa?? ne zaman geçti 1hafta, sanki 4-5gün gibi....

benim KV geldiğindede öyle olsa bana ne güzel olur:31::31::52::52:

canım geçmiş olsun kuzucuğuna . parmağına temiz bir tülbent sarıp, karbonatlı suyla silsen faydası olurmu acaba

sağol canım yaptım yaptım onuda denedim tuzlu suylada sildimm.eczaneden solisyon almıştım onuda sürdüm.hangisi yaradı bilmiyorum ama biraz azalmış gibi yaraları ama hala çok canı yanıyo.konuşmak için ağzını açtımı canı acıyo ve ağlıyo sürekli.bütün gündür hiç bişe yemedi karnım acıktı diyo yemeye çalışıyo ama ağzını açamıyo acıdan.aç aç oturuyo yavrum şimdi.bikaç saat uyududa rahat etti çocuk.işin kötüsü şimdi uyandı sabah edicez heralde.aman iyi olsunda.herşeye değer.

canım kızının birazda olsa iyi olduğuna çok sevindim....

saçımın rengi , ve şekliyle oynamak var aklımda , birde şöyle 5 kilo daha versem o zamana , hani tarzımın dışında bikaç bluz , pantalon falan istiyom kuzumm , başkada yapacak bişi yok zannımcaa :32::32::32:

zayıflasam bende saç rengimle oynicam:))
saçımı sarıya boyatmak stiyorum:))))
ama önce zayıflamam gerek:111::111::111:

hoşbulduk canım benim :16:
eşim yazdı telefonunda. esra yazıyor ama okunuyor mu bilmiyorum :)) tutturdu bunu avatar yap, arkadaşların sorarsa da eşim yaptı dersin diye :))) kendisi kaligrafi ve hatla ilgileniyordu. şimdi de elektronik ortamda yazıyor :))

birazdan kızlar sordu da anlattım diyeyim, mutlu olsun :))) amma yazdım ha bu meseleyi de :)))

çok güzel olmuş ama....
böyle çizim işlerinden bende çok hoşlanıyorum, güzel bi merakı var eşinin:):nazar:

birde bu merak kendimde olduğundan biliyorum; böyle merakı olanlar o merakını somuta dökerek sergilemek ister.....
bilhassa bendede var bu istek ama icraat yok bende malesef:)))
bazen elime kalem kağıdı alırım arada bir, hoş şeyler çıkar ama......
senede 2kere falan ama:)))
birikiyo birikiyo senede 1-2kere patlama yapıyo içimdeki ilgi galiba o zamanlarda:))

hayallerimdeki iş bu benim. inşallah bulurum bir tane. valla öyle sevindim ki. günlerdir baronun sitesinde ilan bakıyorum, ilgimi çeken bir şey yoktu. inşallah böyle bir şey bulurum. çok çok çok teşekkürler.

hukuk mezunumusun sen canım??
avukat birde galiba??

kızlar hepinizin gecmiş olsun dilekleri için tesekkürler :16:

geçmiş olsun canım benim...

Günaydın şişmandaşlar,

Hastaneden geldim kahvaltı eşliğinde size de bakayım dedim..
Zamanı iyi değerlendirmek lazım :)

Dün muayene için gitmiştim ufak bir kist görüldü muhtemelen sökülmediği içindir dedi dr.
smear testi yapıldı bugün de kan verdim..
2 gün sonra kan sonucunu alacağım... smear tesi sonucu 25 aralık ta belli olacak...

Dün kendimi nasıl gerdiyesem,kastıysam 2 gündür geçmeyen baş ağrım var:(
bende ki durumlar böyle...

Beslenme konusuna gelince sabahları klasik kahvaltım devam ediyor..
Akşamları da dün örneğin bulgur,nohut,salata ve yoğurt yedim...
Pazartesi akşam rosto pilav vardı ben sadece pilav yedim 4-5 kaşıktı ortalama
eti beğenmedim çünkü..

Ne güzel değilmi.? Hem herşeyden yeyip hem de aç kalmamak...
KEşke bizde öyle olabilsek...
benim kayınvaldem de aynı anlattığın gibi besleniyor..
Doyduğu an bırakıyor..

Dafi ve zukunft geçmiş olsun...daficiğim sen zayıflama konusunda nazara geliyorsun bir kez daha öyle olmuştu yanılmıyorsam...

çok sevindim yenam güzel haberlerine......
inşaallah geri kalanlarda güzel güzel haberler olur yenam.....
öpüyorum koccamanından....:16::16::16:
I-LOVE-YOU

sağol canım Allah razı olsun

bana ne oldu bilmiyorum hiç iyi hissetmiyorum
hasta olduğumdan iki gündür bir tabak çorbadan başka birşey tüketmedim tansiyonummu düştü nedir.
bu sabah namaza kalkıp sonrada askerimizi yolcu etmeye gidecektik. yataktan kalktım belim tutmuyor. zorla ayağa kalktım antreye çıktım başım döndü . pormentonun kenarına oturdum gerisini hatırlamıyorum. eşim yerde yüzüstü yatarken bulmuş. düşerken ayağımı falan çarptım herhalde küçük parmağım şişti baya canım yanıyor. askeri yolcu etmeye gittim arabadan hiç inmedim . arabada görüştük. geldim eve.
belimden hiç hareket edemiyorum yattığım yerde ayaklarımla egzersiz yapmaya çalışıyorum.

geçmiş olsun canım benim yaaaa:(((

sağol yenacım Allah razı olsun sanada geçmiş olsun canım inşaAllah test sonuçlarında temiz çıkar. senin hafızana hayranım maşaAllah barekAllah. rabbim nazarlardan saklasın.bir arkadaşımın babası hastalara okuyordu birgn arkadaşım gel babam sanada okusun çok iyi geliyor dedi. şimdi rahmetli oldu çok yaşlıydı. bana okumaya başladı. '' kızım o kadar nazara geliyorsunki nerdeyse damarların kuruyacak sen kara turpun içini oy, oyduğun yere bal doldur. o sulanıp kenarlarından akacak sen her sabah onu iç kırk gün buna devam et ''dedi.bana tadı çok kötü geldi yapmadım.

banada çok nazar değerdi şöyle azaldı benimkisi, çok çok maşaalllah tebareke Allah diyip nazar olabilecek konuma yada nesneye yada üzerimdeki yerse o yere üflüyorum, bunun oldukça faydasını gördüm....
öneririm dafi ablacım sanada....

bugün benimde içim çok sıkıldı, hoca diyince sende aklıma geldi, benim dedeminde okuması çok iyi gelir, ona gittim bugün, biraz beni okumasını istedim, okudu saolsun, içim rahatladı şükür.....
Allahım hayırlı uzun ömürler versin dedecime inşaallah.... AMİN

şu zayıflama ayakkabıları diye geçenleri mi kast ediyorsun canım :44:
Onları bende merak ediyorum aslında :1: Acaba işe yarıyormu yoksa psikolojik bir durum yaratıp insanların daha fazla yürümesine mi yol açmaya çalışıyor :1:

Canım inan seni çok iyi anlıyorum :34:
Aylardır aynı şeyleri bende hissediyordum hatta defalarca vazgeçmenin eşiğine gelmiştim ama sonunda şükür herşeyi düzene oturtabildim :34:
Merak etme sende başarabilirsin. Inan bu dünyada iradeli davranabilecek son insan bendim :1: Ama birkaç gün insan kendini kısıtlamayı başardığında herşey çok daha kolay oluyor :34:
Hadı hepbirlikte azimli olalımda hedefimize inince topluca zil takıp oynayalım :1:

Birlikten kuvvet doğar demiyorlar boşuna :38:

aynen öle ablacım birlik olduktan sonra herşeyin üztesinden geliriz alim allah :1::1:
Valla ne güzel olur hepimiz ortak bi yerde toplanıp felekten bi gün geçiririz bak şimdi düşündüm çok mutlu oldum birden düşünsenize hepimiz zayıflamışız incecik oh oh vur patlasın çal oynasın :51::51::52::52:

bende kısaca kendimi tanıtayım size :D adım melike 18 yaşımdayım lise sona gidiyorum 94 kiloyum belirli bir diyet yapmıyoru daha doğrusu günlerim o kadar karışıkki diyet yapamıyorum :S:S pazartesi salı okuldayım okul çıkışı dershaneye gidiyorum çarşamba perşembe cuma stajdayım ve cumartesi pazar yine dershanedeyim dışardan yemeyi hiç sevmiyorum o yüzden dershane günleri pek yemek yiyemiyorum aralar falanda kaynıyor zamanım olmadığından sporda yapamıyorum zaten :S

12 12 1976 dogum tarihim
nice mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle inşallah
evet zayiflama ismi ile satılan ayakkabilari kastediyorum. İşe yararmi bilmiyorum? kullanan var ise en azindan rahatmı sorabiliriz?
Nursena bende hiç topuklu giyemem :1::1:

Yena geçmis olsun. Sonuçların inşalah olumlu olur. Bende karniyarik tarifinideneyeceğim.

asumanzeynep, ben birkaç markette light meyveli yoğurt aradim ama bulamadim. Hangi marka aldın?

canım sütaşınkini aldım başka da yok bildiğim kadarıyla ama her markette yok haklısın
ama goji bery aldım bugün onu da yoğurda karıştırıp yerim olmazsa
patlıcanlarım közleniyor nursenanın tarifi yapacağım bostan patlıcan aldım karnıyarık olmaz

bugün işlerimi erken bitirmek istiyorum, yemeğimide erkenden yapmak....
deneyim bakıyım, böyle nasıl olcek:))))
görüşürüüüzz:3:

günaydın kızlar,

hepinize güzel bir gün diliyorum. Karın ağrısı yüzünden geç kalktım. Anca kahvaltımı yaptım.

Dafi abla derz temizliyeci aldım da işe yaramıyor. Eve taşınalı çok olmadı. Ilk taşındığımızda temizleyen abla becerememiş herhalde diye düşünmüştüm. Ben de defaatle deniyorum çıkmıyor. Arap sabununu da denicem, inşallah o çıkarır.

Nursenacım aslında tam da o teyze ve kızı gibi yaşamamız lazım bizim. Eve misafir falan gelmiyorsa ben de yapmıyorum hamur işi evde. çocuk olup da talep edene kadar böyle devam etmeyi planlıyorum. Evde yapılmayınca daha az karşılaşıyor insan. Dışarda da güzel görünenlerden tadımlık yiyorum. Bu arada sanırım ev sevdiğim yemek karnıyarık. Sonra da karışık soslu kızartma (emine kulakların çınlasın :)). Haziran başından beri 15 kg verdim neredeyse. En az 7-8 kez karnıyarık yemişimdir bu sürede (annem çok güzel yapıyor). öncede 1 taneyi yarım ekmekle yer, 2 tane yemeden doymazdım. şimdi eğer artarsa ertesi güne bırakıyorum. Bu sürede su böreği, tatlılar, pastalar... Yemediğim şey kalmamıştır. Dengelemeye çalışıyorum yedikçe. Bu şekilde istediğim kiloya 1 yılda ulaşırım sanırım. Ama benim o kadar vaktim yok. şimdi daha dikkatliyim. Ama ideal kiloma inince yine bu şekilde devam edicem. Hepimizin elinden geldiğince porsiyon kontrolü yapabilmemiz lazım.

Efeemmcim biz sık sık sıkıştırırız seni. Sen merak etme :))
sıkıştırın sıkıştırın valla şu kiloları verene kadar vurun bana :1::1:
günaydın şişmandaşlar,

hastaneden geldim kahvaltı eşliğinde size de bakayım dedim..
Zamanı iyi değerlendirmek lazım :)

dün muayene için gitmiştim ufak bir kist görüldü muhtemelen sökülmediği içindir dedi dr.
Smear testi yapıldı bugün de kan verdim..
2 gün sonra kan sonucunu alacağım... Smear tesi sonucu 25 aralık ta belli olacak...

Dün kendimi nasıl gerdiyesem,kastıysam 2 gündür geçmeyen baş ağrım var:(
bende ki durumlar böyle...

Beslenme konusuna gelince sabahları klasik kahvaltım devam ediyor..
Akşamları da dün örneğin bulgur,nohut,salata ve yoğurt yedim...
Pazartesi akşam rosto pilav vardı ben sadece pilav yedim 4-5 kaşıktı ortalama
eti beğenmedim çünkü..

Ne güzel değilmi.? Hem herşeyden yeyip hem de aç kalmamak...
Keşke bizde öyle olabilsek...
Benim kayınvaldem de aynı anlattığın gibi besleniyor..
Doyduğu an bırakıyor..

Canım geçmiş olsun umarım önemli bişey çıkmaz sonuçlarında:34::34:

dafi ve zukunft geçmiş olsun...daficiğim sen zayıflama konusunda nazara geliyorsun bir kez daha öyle olmuştu yanılmıyorsam...

[sıze=3]sağol canım allah razı olsun

bana ne oldu bilmiyorum hiç iyi hissetmiyorum
hasta olduğumdan iki gündür bir tabak çorbadan başka birşey tüketmedim tansiyonummu düştü nedir.
Bu sabah namaza kalkıp sonrada askerimizi yolcu etmeye gidecektik. Yataktan kalktım belim tutmuyor. Zorla ayağa kalktım antreye çıktım başım döndü . Pormentonun kenarına oturdum gerisini hatırlamıyorum. Eşim yerde yüzüstü yatarken bulmuş. Düşerken ayağımı falan çarptım herhalde küçük parmağım şişti baya canım yanıyor. Askeri yolcu etmeye gittim arabadan hiç inmedim . Arabada görüştük. Geldim eve.
Belimden hiç hareket edemiyorum yattığım yerde ayaklarımla egzersiz yapmaya çalışıyorum.
[/sıze]

ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bişeyler ye bence belki ondan olmuştur:34::34:

herkese merhaba bende aranıza katılabilir miyim :)
hoşgeldin aramıza:1::1:
analattıklarına ınanamıyorum yaaa.. ınsanlarda hıç vıcdan kalmamış. Nasıl hamıle kadının sırtındakını alıp elıne gıder. Boylelerınden rabbım bızı ve evlatlarımızı korusun. Ben hamıleyken görumcem yanımda kaldı. Tek tabak kaldırtmadılar bana. Halende koye gıttım mı ne tabak yerı bırılım ne kasık. Ayağımda dört dönerler...allah kızımı da kızlarınızıda hayırlı ınsanlarla karsılaştırsın.

Canım çok teskkur ederım. Allah razı olsun

dafi çoooook geçmiş olsun. Bence bır doktora görunmelısın. Allah şifa versın canım.

Kızlar esım ve görumcen dıyarbakıra gıttıler şimdi uçak beklıyorlar. Yarın saat 5 te randevuları doktorla. Hepinizden dua beklıyoruz. Bu arada evlendığımızden berı ılk defa esım benı evde bırakıp baska yere gıttı. Bu durumda bana çok garip gelıyor....hep ben onu bırakıp gidiyordum... Arabamızı hıç kendı basıma kullanmamıştım. Onun gıtmesıyle ılk iş arabayı tek kullanacağım kı artık bana guvenmesı gerektığını anlasın... Allah cumlenızden dualrınız için razı olsun. Adetım oluyor. Bıtsın pazartesıden ıtıbaren tekrar spor ve dıyetıme baslıyorum... Iznim bıtıyor bu hafta. Hepiniz allaha emanet olun...

canım dualarımız seninle inşallah görümcenin bişeyi çıkmaz sizde rahat bi nesef alırsınız :34::34:

Back
X