meyra,
ömür biter iş bitmez...

kamyonum yok... ama benim arabanin arkasina yazdırsam nası olur...
Elimde beni sıkan bir iş var. Onu bir türlü çözümliyemiyorum. Birde yeni 2 iş daha var. Aklım onlara takıldı. O işler için akilimda fikriler de var. Bu yüzden sorunlu işi yarım bırakıp yeni heycanlara dalcağım... Bu gece çalişacağım...
Dukan ciddi kabızlık sorunu yapıyor. Bu yüzden sinameke çayına başladım. Sinamekenin tehlikemi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden baya tereddüt ettim.Dün ve bugun içtim. Normal zamanda yaptıklarını yapmadı.

Öğle yemeği bildirimi yapayım; 3 buttan oluşan tavuk suyu çorba içtim. bol bol....
Aksam ne yiyeceğimi bilmiyorum. Acaba ne yesem?
Ozka82, hayırlısı ile evinizi satın almanızı ve huzurla oturmanızı diliyorum. Ev sahibi olmak özel bir duygu hiçbirsey satın almaya benzemiyor. Bende büyük heycanla teslimat tarihi bekliyorum. Gerçi içinde ben oturmiyacağım. Annemin oturmasını istiyorum ama genede heycan oluyor işte...
:128:çok iyi olur:)
kolay gelsin işlerin nuhan ablacım.....
Merhabalar. Bebis yine hasta pnomoni olmus yavrum. Cok yazamicam. Ara ara okuyorum yazamiyorum. ChickPeas hayirl olsun. Sadece aklimda bu kaldi. Bi de hazal arkadasi merak ettim. İns iyidir.Topikdaslarima en iyi dileklerimi sunuyorum. Bu hafta tartda ayni kalsam iyi.
geçmiş olsun canım....
Selam fıstıklarımmm 

ben geldiimm , bugün okuldan geldikten sonra 2.30da kaynanamı yolladım , 1 hafta nasıl geçti anlamadım , bi sıkıntı stres yaşamadık şükürler olsun , sıkıntıları artık geride bıraktık , dedim ya onlar bana bi adım gelsin ben 10 adım giderim , kaynanamla oturduk ne var ne yok , bugüne kadar yaptıkları beni üzdükleri ne varsa herşeyi konuştuk , haklısın diyor , ee haklıydım ama malesef üzüldümm , neyse geçti gitti bitti , herşey geride kaldı , önümüze bakalımm 

sizler nasılsınız yavrucanlarr ?? herşey yolundadır inşAllahh 

Esoşummm canım benimm , süpersinn , tebrik ederim kuzuummmm 

aynen devamm , olacakk olacakkkk 

kaynanangilleri dumur etceennnn , ehehehhehe

ahah son diyet bozucu Emine süper olmuş , onun adı artık son azimkar Eminee 

Özlemcim eviniz hayırlı uğurlu olsunn , Rabbim güle güle oturmak nasip etsin 

canım benim o beyaz tahta çekmeceli olandan Tekzende görmüştüm , bi bak istersenn 

heemmmmeeenn yetiştim , bi ara güçlerimizi birleştirip MEYRAya çökelimm , o da azimkar Meyra olsunn 

buarada hayırlı olsun diyenlere teşekkür ediyorum fıstıklarr , öpüyorum hepinizii

hakketen senin KV geleli 1hafta oldumu yaaa?? ne zaman geçti 1hafta, sanki 4-5gün gibi....
benim KV geldiğindede öyle olsa bana ne güzel olur

canım geçmiş olsun kuzucuğuna . parmağına temiz bir tülbent sarıp, karbonatlı suyla silsen faydası olurmu acaba
sağol canım yaptım yaptım onuda denedim tuzlu suylada sildimm.eczaneden solisyon almıştım onuda sürdüm.hangisi yaradı bilmiyorum ama biraz azalmış gibi yaraları ama hala çok canı yanıyo.konuşmak için ağzını açtımı canı acıyo ve ağlıyo sürekli.bütün gündür hiç bişe yemedi karnım acıktı diyo yemeye çalışıyo ama ağzını açamıyo acıdan.aç aç oturuyo yavrum şimdi.bikaç saat uyududa rahat etti çocuk.işin kötüsü şimdi uyandı sabah edicez heralde.aman iyi olsunda.herşeye değer.
canım kızının birazda olsa iyi olduğuna çok sevindim....
saçımın rengi , ve şekliyle oynamak var aklımda , birde şöyle 5 kilo daha versem o zamana , hani tarzımın dışında bikaç bluz , pantalon falan istiyom kuzumm , başkada yapacak bişi yok zannımcaa 

zayıflasam bende saç rengimle oynicam:))
saçımı sarıya boyatmak stiyorum:))))
ama önce zayıflamam gerek:111::111::111:
hoşbulduk canım benim

eşim yazdı telefonunda. esra yazıyor ama okunuyor mu bilmiyorum :)) tutturdu bunu avatar yap, arkadaşların sorarsa da eşim yaptı dersin diye :))) kendisi kaligrafi ve hatla ilgileniyordu. şimdi de elektronik ortamda yazıyor :))
birazdan kızlar sordu da anlattım diyeyim, mutlu olsun :))) amma yazdım ha bu meseleyi de :)))
çok güzel olmuş ama....
böyle çizim işlerinden bende çok hoşlanıyorum, güzel bi merakı var eşinin:)
birde bu merak kendimde olduğundan biliyorum; böyle merakı olanlar o merakını somuta dökerek sergilemek ister.....
bilhassa bendede var bu istek ama icraat yok bende malesef:)))
bazen elime kalem kağıdı alırım arada bir, hoş şeyler çıkar ama......
senede 2kere falan ama:)))
birikiyo birikiyo senede 1-2kere patlama yapıyo içimdeki ilgi galiba o zamanlarda:))
hayallerimdeki iş bu benim. inşallah bulurum bir tane. valla öyle sevindim ki. günlerdir baronun sitesinde ilan bakıyorum, ilgimi çeken bir şey yoktu. inşallah böyle bir şey bulurum. çok çok çok teşekkürler.
hukuk mezunumusun sen canım??
avukat birde galiba??
kızlar hepinizin gecmiş olsun dilekleri için tesekkürler
geçmiş olsun canım benim...
Günaydın şişmandaşlar,
Hastaneden geldim kahvaltı eşliğinde size de bakayım dedim..
Zamanı iyi değerlendirmek lazım :)
Dün muayene için gitmiştim ufak bir kist görüldü muhtemelen sökülmediği içindir dedi dr.
smear testi yapıldı bugün de kan verdim..
2 gün sonra kan sonucunu alacağım... smear tesi sonucu 25 aralık ta belli olacak...
Dün kendimi nasıl gerdiyesem,kastıysam 2 gündür geçmeyen baş ağrım var

bende ki durumlar böyle...
Beslenme konusuna gelince sabahları klasik kahvaltım devam ediyor..
Akşamları da dün örneğin bulgur,nohut,salata ve yoğurt yedim...
Pazartesi akşam rosto pilav vardı ben sadece pilav yedim 4-5 kaşıktı ortalama
eti beğenmedim çünkü..
Ne güzel değilmi.? Hem herşeyden yeyip hem de aç kalmamak...
KEşke bizde öyle olabilsek...
benim kayınvaldem de aynı anlattığın gibi besleniyor..
Doyduğu an bırakıyor..
Dafi ve
zukunft geçmiş olsun...daficiğim sen zayıflama konusunda nazara geliyorsun bir kez daha öyle olmuştu yanılmıyorsam...
çok sevindim yenam güzel haberlerine......
inşaallah geri kalanlarda güzel güzel haberler olur yenam.....
öpüyorum koccamanından....

I-LOVE-YOU
sağol canım Allah razı olsun
bana ne oldu bilmiyorum hiç iyi hissetmiyorum
hasta olduğumdan iki gündür bir tabak çorbadan başka birşey tüketmedim tansiyonummu düştü nedir.
bu sabah namaza kalkıp sonrada askerimizi yolcu etmeye gidecektik. yataktan kalktım belim tutmuyor. zorla ayağa kalktım antreye çıktım başım döndü . pormentonun kenarına oturdum gerisini hatırlamıyorum. eşim yerde yüzüstü yatarken bulmuş. düşerken ayağımı falan çarptım herhalde küçük parmağım şişti baya canım yanıyor. askeri yolcu etmeye gittim arabadan hiç inmedim . arabada görüştük. geldim eve.
belimden hiç hareket edemiyorum yattığım yerde ayaklarımla egzersiz yapmaya çalışıyorum.
geçmiş olsun canım benim yaaaa

((
sağol yenacım Allah razı olsun sanada geçmiş olsun canım inşaAllah test sonuçlarında temiz çıkar. senin hafızana hayranım maşaAllah barekAllah. rabbim nazarlardan saklasın.bir arkadaşımın babası hastalara okuyordu birgn arkadaşım gel babam sanada okusun çok iyi geliyor dedi. şimdi rahmetli oldu çok yaşlıydı. bana okumaya başladı. '' kızım o kadar nazara geliyorsunki nerdeyse damarların kuruyacak sen kara turpun içini oy, oyduğun yere bal doldur. o sulanıp kenarlarından akacak sen her sabah onu iç kırk gün buna devam et ''dedi.bana tadı çok kötü geldi yapmadım.
banada çok nazar değerdi şöyle azaldı benimkisi, çok çok maşaalllah tebareke Allah diyip nazar olabilecek konuma yada nesneye yada üzerimdeki yerse o yere üflüyorum, bunun oldukça faydasını gördüm....
öneririm dafi ablacım sanada....
bugün benimde içim çok sıkıldı, hoca diyince sende aklıma geldi, benim dedeminde okuması çok iyi gelir, ona gittim bugün, biraz beni okumasını istedim, okudu saolsun, içim rahatladı şükür.....
Allahım hayırlı uzun ömürler versin dedecime inşaallah.... AMİN