Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzum keşke gitmeseymişsin. üzülme ama. hayatta her şey insanlar için. şükretmemiz lazım hep.
Allah babana sağlık versin, köy yaşamı daha iyi geliyordur muhtemelen. Annen de yanındadır. sen içini ferah tut, çok güzel günler yaşayacaksınız beraber. daha torun sevecekler :)

biz de dün konuştuk kardeşimle msnde. o da sabah hamama gitmiş. çok elverişli bu havalar üşütmelerine. ama sürekli antibiyotik koyuyalarmış askeriyede enfeksiyona karşı yemeklerine. birkaç gün hasta olacak gibi olur ama sonra geçer inşallah.

bayıldım ben buna. ben de at olmak istiyorum :) aynı koşu bandındaki halim.

bilmiyordum bebeem yaa , konusunu hakkaten bilmiyordumm , neyse gittim bi kere...

çok şükür kuzumm , bugünümüze şükür , babam köyde çok mutlu , doktoru aynen devam diyor , o da bu halinden memnun zateenn :34::34::34:

aahh aahh çocuk gibiler biri saçını yıkar dışarı çıkar , öteki hamama gider kışın ortasında , benimki yemeklerden yemediği için antibiyotikten faydalanamıyordur mutlaka :32::32::32:

bende başlicam koşu bandına, aynen onun gibi pıtır pıtır koşacaamm :8::8::8:

havanı yesinleeer cücüşşş ÇUVAL PANTOLONLAAAAARIIIMIII heee
:34:

ahahah öyleydi kuzumm napiim , terzi diyorki ;hocam çok zayıfladın sen yaaa :27::27::27:

pantalonun 2si 48 1i 46 bedendi , artık totomda hiç birşekilde durduramayınca daraltayım dedim , yenilerini sonra alacamm :27::27::27:

Aynurcuğum babana şifa diliyorum..Özcan Deniz'in filmimi gittiğin.?
Yorumlarda oyunculuğu pek beğenilmemiş Özcan'ın..

Ben de aksine beğenirim oyunculuğunu...
Bazı entel,masa başı eleştirmenler onu mahsun'u önyargıyla eleştirirler..
Sonuçta bir şeyler yapılmaya çalışılıyor,üretiyorlar en azından..

sağolasın Nilüferciimm , bende beğenirim özcan denizin oyunculuğunu ama fahriye evcen embesil gibiydi filmde, sanki birileri beynini resetlemiş gibiydi , ne biliim şımarık bişeydi işte ...:27::27::27:
değilmi nurgülcüğüm :)
gider ayak saçlarını savurup hıhh yapıp gitti..
Elbet biz de çuvallarımızı daraltacağız,o günler de gelecek. elbet bu devran dönecek,elbet güneşli zayıf günler göreceğiz :) ama gelipte burda yazarsam YENA değil de nilüfer olayım..:1::1:

atarım havamıı , tırıss tırıss , savururum saçlarımı :52::52::52:

Nilüferciim çok yakın şekerim senin çuvalları daraltmann , eminim ben :34::34::34::34:

evet benim olacak kuzum sağol canım iyi ki varsınız takmıyorum denilenleri ama canım sıkılıyor tabii adetim yeni bitti canım köfte de tuzlu olabilir biraz evdekinden yarın nolacak bakalım

sıkıntı etme Asuşum, aslında inmişsindir 79a ama vucudun azcık misafir ediyodur bi kaç kilo ödemi , üzme canını , yapacaksın bebeeemmm :32::32::32:

hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim:2:
28 yaşında 165 boyunda 94 kiloyum:43:
bende ayrı bir topik açtım ama kimseler ugramıyo bana:43:
arada burayada takılırım diye düşündüm
hedefim 70.inşallah başaracagım buna inanıyorum:46:
hepinize kolay gelsin banada tabi

hoşgeldiinn , tabikide katılabilirsiinn , inşAllah sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsınn :32::32::32:

kızlar ben kilo çizelgemi yaptım ama imza bölümüne nerden yapıştıracagız bulamıyorum.deli olacam arıyorum arıyorum bulamıyorum.hepsini hallettim sadece nereye yapıştıracam onu bulamıyorum yardım ne olur

selamunaleyküm

içimde bi sıkıntı var geçmedi birtürlü...ağlamak geliyor içimden...:43::43::43:
biraz size takılayım dedim ama kimsecikler yok..:50:

hepimiz at gibi olacaz inşAllah :9::9::9::9:

hayallerimizden asla vazgeçmeyelim ,kimsenin hayallarimizi küçümsemesine izin vermeyelim , umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim , ihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:kkk::kkk::kkk::kkk:

ayy bayıldım ben bunaa bende aynen kosup koşup at gibi olmayı hayal edıyorummm :ssz::ssz:

olursun Asuşumm inanıyorum ben sana ,atgiller olacaz hep beraberrr :32::32::32::27::27::27:

sen takma kimseyi ,banada ölecekmişim gibi muamele yapıyorlar , duymuyorum hiçbirini , önüme bakarım ben o kadar ,sende 75 olacak diyorsan olacaksın kuzumm :34::34::34:

canım yediğin dometesten olmamıştır , belki dışardaki köfta tuzlu falandır , ödem tutmuşsundur , adetin yakınsa veya yeni bitmişse olabilirr , sıkıntı etme ,bozma moralini 79 senin olacak , binecen üstüne vuracan kırbacııı :27::27::27:

vuracan kırbacıı vuracann kırbacııı:23::23::23:
inşallahh gun gelır bende birseylerımı daralttırmak ıcın caba sarf ederımmm :31::31::31::31:

hoşgeldin cnmmm tabıkıde basarıcaksınn neden yapamayasın kı yolunda basarılar dılıyorummm :16::16:

kızlar ben kilo çizelgemi yaptım ama imza bölümüne nerden yapıştıracagız bulamıyorum.deli olacam arıyorum arıyorum bulamıyorum.hepsini hallettim sadece nereye yapıştıracam onu bulamıyorum yardım ne olur
kontrol panelıne gıreceksın cnm

selamunaleyküm

içimde bi sıkıntı var geçmedi birtürlü...ağlamak geliyor içimden...:43::43::43:
biraz size takılayım dedim ama kimsecikler yok..:50:

aleykümselam cnm
hehee ben varım yolcuu yoksa benı begenmıyor musunn:26::26:
neden sıkılıyorsun cnm bende zaman zaman öyle olurum özellikle regl olacagım zamanlarrr yalnız mısınn yoksa

aleykümselam cnm
neden sıkılıyorsun cnm bende zaman zaman öyle olurum özellikle regl olacagım zamanlarrr yalnız mısınn yoksa

yaptım canım ben.ama sanki bir yanlışlık var koşucu yolun sonunda.birde ikimiz aynı kilodayız senle.birlikte haberleşelim senle.neler yapıyoruz nasıl geçiriyoruz diyet aşamasını.kolay gelsin:21:

herkese hayırlı pazarlar dilerim
bugün kardeşimgil gelecek balık yiyeceğiz beraberce
tatlı yapıyorum sabah sabah yiyeceklere tabii ben yemem karamelli etimek tatlısı
anathema ben de günde birşey yemedim ama gerçekten canım da istemedi senin de istemiyormuş ne güzel gojibery fazla tatlı bişey değil ben ankarada bile hemen bulamadım heryerde yok 60 lira kilo fiyatı ondan herhalde
ama meyveli yoğurt ye canın isteyince ona izin var nasılsa olmadı light reçel al yoğurtla karıştırıp ye canım canın çok isterse adresini özelden yaz ben sana gojibery alıp göndereyim ankaradan seni anlıyorum çünkü tek izinli o olunca ben de takmıştım kafayı alana kadar ama normal üzüm gibi tatlı bişey değilmiş
bir de ben haftaya günde 1 meyve eklerim diye düşünüyorum bakalım

Ayy yok o zaman canım diyabetik reçel aldım iğrenç oldu yoğurtlu :-) burda light meyveli yoğurt yok ama nattende bozulur diye sipariş veremiyorum normal meyveli yoğurt serbest değil dimi bize

Ellerine sağlık Asumancım. bayılırım etimek tatlısına. dün de Cecoşun tiramisusundan istedi canım. hiç normal sinyaller değil bunlar :)
ne hamaratsınız. maşallah :nazar:

Asucum Dukan topicinden Lisabellanın Tiramisu tarifi ;

bunca yildir hayatimda bir bilemediniz iki kez tiramisu yemisimdir.gercek tiramisunun tadi nasildir unutali yillar oldu.bugun yaptigim bu tiramisu gercegine ne kadar benziyor o yuzden ben bilemedim .gercek tiramisu yiyenler yapanlar daha iyi karsilastirabilir.:)))))aslinda bir fransiz dukan blogunda gordum bu tarifi onu oldugu gibi uygulayacaktim biskuvi kismini aynen uyguladim ama is kremasi kismina gelince tarifteki krema yumurtanin sarisi ve beyazi pisirilmeden yapilan bir kremaydi acikcasi ogle cig sekilde yemek icime sinmeyecegi icin ve damak tadimiza uymayacagi icin ben pisirilerek hazirlanan bir krema yaptim.tadini soracak olursaniz valla ben begendim.diyette tiramisu yemisiz bundan daha buyuk keyif olabilirmi.tek bir sorunu vardi yedigimde biraz sekersiz geldi bana.ben tatlandirici olarak stevia kullaniyorum ve kullananlarda bilirki stevia cok tatli degil hatta tadi hissedilmiyor bile.o yuzden ben olculeri normal yazayim siz elinizdeki daha tatli bir tatlandiriciyla yada stevia ise oranini biraz daha arttirarak kullanin.iste tarif:

malzemeler(biskuvi icin)

-3 yumurta

-2 kasik misir nisastasi

-2 kasik toz tatlandirici (dedigim gibi siz orani arttirabilirsiniz benimki cok sekersiz oldu stevia dan dolayi)

-1/2 paket kabartma tozu

yumurtalarin sarisini ve beyazini birbirinden ayiriyoruz.bir kasede beyazlari mikser ile kar gibi kopurtuyoruz.ayri bir kasede yumurtalarin sarisini ,sekeri,nisastayi ve karbonati iyice karistiriyoruz.sonra kopurttugumuz yumurta beyazlarini da katip iyice birbirine karismasini sagliyoruz.bu arada firinimizi 180 dereceye isitiyoruz.bir firin tepsisine yagli kagit serip hazirlanan karisimi ustune dokup 20 ye 25 gibi bir dikdortgen sekilde yada isterseniz yuvarlak sekilde yayiyoruz.(1 cm kalinliginda bir hamur olacak)isitilmis firinda 10-15 dakika pisiriyoruz.o piserken bizde kremasini hazirliyoruz.

malzemeler(krema icin)

-2 yumurta sarisi (bence 1 tanede olabilir)

-2 cay bardagi yagsiz sut

-1 kasik misir nisastasi

-2 kasik toz tatlandirici (daha fazlada koyabilirsiniz damak zevkinize gore)

-sivi vanilya araomasi 1-2 damla (sart degil)

-3/4 paket yagsiz light labne

labne haric butun malzemeler bir tencereye konulur iyice karistirilir.sonra yarim ateste karistirarak pisirilir.kaynayip bir iki pistikten sonra ocaktan alinir labne eklenir ve iyice labneyle karismasi saglanir.

****birkac tatli kasigi nescafe yada baska bir kahveyi kaynamis bir bardak sicak su ile sulandiriyoruz.

firindan cikan biskuviyi bir iki dakika soguttuktan sonra icine hazirlayacaginiz bardaktan daha kucuk bir bardagin agzi ile daireler kesiyoruz(bardagi ters cevirip agiz kismiyla hamurdan daireler kesiyoruz)
kestigimiz daire biskuviyi kahveye batiriyoruz hizlica cikarip servis yapacagimiz bardagin altina koyuyoruz.(kahveye batirinca elimizde dagilacak gibi oluyor ama korkmayin dagilmiyor)ustune bir kasik krema sonra yine biskuvi sonra yine krema bu sekilde diziyoruz.isterseniz biskuviyi 4 kat isterseniz 3 kat yapin size kalmis.en ustte krema olacak sekilde hazirliyoruz.bu olculerle 3 tiramisu cikiyor.biraz soguduktan sonra ustune sekersiz,yagsiz kakaodan dokup buzdolabinda bir kac saat bekletiyoruz.afiyet olsun...

anlatmaya calistim umarim basarili olmustur.takildiginiz bir yer olursa cevaplarim zevkle..
paperclip.png
Eklenmiş Resmin önizlemesi

Ben bunu yaptım biraz şekeri az oldu ben splendayla 3 kasık koydum ama bence nescafeyle islatiyoruz ya keki orada bir kasık tatlandirici ekleyin

iyi akşamlar
bol salata ve balık yedim akşam tatlıdan yemedim tabiiki :46:
çok yoruldum daha ütü de var çamaşır da neyse azcık dinleneyim bakalım

Yenaa canım bütün yolları denedim ama illet bir hastalık tam geçti diyorsun 2 günde tekrar sarıyor vücudu Kuranı kerimde bile geçiyor Peygamberimiz Allaha dua ediyor sen kullarini sedeften koru diye

arkadaşlar merhaba;
bir kaç gundur takip ediyorum baya hareketli bir grupsunuz bende bir kez zayıflama takımlarından birine girmiştim ama pek hareket yoktu.
sonun için benide kabul ederseniz aranıza sevinirim.

aleykümselam cnm

est.canım beğenmemek ne demek...ben onu yazdığım sırada kuzucum durmadığı için yollamadan kalkmışım bilgisayardan o sıra kimsecikler yoktu...:26:sonrada tekrar geldiğimdede bakamadım zaten kim var kim yok diye gönderdim kaçtım hemen...:34:sürekli bi koşturmaca yoğunum aslında ama her fırsatta gelip bi bakınıp kaçıyorum...:50:küçüğüm mızmız biraz uykusu var uyumuyo birtürlü..biraz yorgunluk biraz uykusuzluk falan ondan daraldım galiba...havada sıkıcı...dışarı çıkmak istiyodum sıra gelmedi bir türlü...kaç gündür eve tıkıldım kaldım...temiz havayı özledimm..:34:

arkadaşlar merhaba;
bir kaç gundur takip ediyorum baya hareketli bir grupsunuz bende bir kez zayıflama takımlarından birine girmiştim ama pek hareket yoktu.
sonun için benide kabul ederseniz aranıza sevinirim.

Hosgeldin canım kendinden bahsederken herkes memnun olur:-) bende kendimi tanitayim sana adım bilge geçtiğimiz haftanın kilo vermede derece yaptım biraz3.yum :-):-):-):-) bir kızım var 6 aylık 24 yaşındayım ve müzik öğretmeniyim :-)

Kizimin dudaginda ve ağzında pamukcuk çıkmış ne yapabilirim önerisi olan varmı nezleydi 5 gündür ondan olmuş olabilirmi

geçmiş olsun canım...karbonatlı su hazırlayıp bir mendil veya pamukla ağzını silebilirsin hatta emziriyorsan eğer göğsünüde silersen iyi olur.benim kızlara iyi geliyodu.tabi bikaç kere yapman gerekiyo..

Kizimin dudaginda ve ağzında pamukcuk çıkmış ne yapabilirim önerisi olan varmı nezleydi 5 gündür ondan olmuş olabilirmi

Merhabalar,
benimde kızımda bir süre olmuştu Pamukçuk için karbonatlı su ile silerseniz iyi geliyor. eğer emziriyorsanız göğsünüzü karbonatlı su ile silip öyle verin. her seferinde yaparsanız iyileşir.

çamaşır katladım yenilerini astım mutfağı toparladım oturdum artık şimdilik çabuk yoruluyorum yaa yaşlılık işte
yenaaaaa bitiremedinmi işlerini
ben hergün yapıyorum yine bitmiyo yine bitmiyo

iyi akşamlar
bol salata ve balık yedim akşam tatlıdan yemedim tabiiki :46:
çok yoruldum daha ütü de var çamaşır da neyse azcık dinleneyim bakalım

Afiyet olsun asum....

Yenaa canım bütün yolları denedim ama illet bir hastalık tam geçti diyorsun 2 günde tekrar sarıyor vücudu Kuranı kerimde bile geçiyor Peygamberimiz Allaha dua ediyor sen kullarini sedeften koru diye

Tekrar geçmiş olsun Bilgeciğim...
Allah şifa versin..

est.canım beğenmemek ne demek...ben onu yazdığım sırada kuzucum durmadığı için yollamadan kalkmışım bilgisayardan o sıra kimsecikler yoktu...:26:sonrada tekrar geldiğimdede bakamadım zaten kim var kim yok diye gönderdim kaçtım hemen...:34:sürekli bi koşturmaca yoğunum aslında ama her fırsatta gelip bi bakınıp kaçıyorum...:50:küçüğüm mızmız biraz uykusu var uyumuyo birtürlü..biraz yorgunluk biraz uykusuzluk falan ondan daraldım galiba...havada sıkıcı...dışarı çıkmak istiyodum sıra gelmedi bir türlü...kaç gündür eve tıkıldım kaldım...temiz havayı özledimm..:34:

Sürekli aynı uğraş içinde olduğumuz için sıkılıyoruz canım...
Bir de senin çocuklar daha küçük ve sık hastalanıyorlar..
küçüğü pusetine oturtsan bir hava alıp gelmek yada markete gitmek bile iyi gelir sana..

çamaşır katladım yenilerini astım mutfağı toparladım oturdum artık şimdilik çabuk yoruluyorum yaa yaşlılık işte
yenaaaaa bitiremedinmi işlerini
ben hergün yapıyorum yine bitmiyo yine bitmiyo

İşlerimi bitirdim asum kızım da yardım etti.eşim uyudu :)
Dışarı çıktık,gezdik eğlendik..dönüşte yolumuzun üzerin de pazara uğradık yeşillik ve sebze aldık..
Gelince eşim oğlanı yıkadı ben yemeğe giriştim..
Yeşillikleri yıkadım, dolaba yerleştirdim,salata yaptım..
eşimin arkadaşı aradı yazıcı bozulmuş gelip bakarmısın diye..
1 saatdir eşimin ve oğlumun gelmesini bekliyoruz kızımla acımızdan ölezeğiz :)

Gelip gidip maydanoz,roka,soğan atıyorum ağzıma..
Geldiklerinde hohlayacağım onlara :)) İntikam..

KArbonat iyi gelir. eğer geçmezse doktora götürdüğünde mavi sıvı bir ilaç yazıyorlar..
ağzına damlatıyorsun bir kaç damla o da çok iyi geliyor..
OĞlumda yaşamadım ama kızımın olmuştu bir kez..ben kıyamamıştım karbonatla silmeye acır diye :)
Doktora götürdüğüm de bahsettiğim ilacı kullanmıştık kısa sürede iyileşmişti....

Back
X