- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
Kuzum keşke gitmeseymişsin. üzülme ama. hayatta her şey insanlar için. şükretmemiz lazım hep.
Allah babana sağlık versin, köy yaşamı daha iyi geliyordur muhtemelen. Annen de yanındadır. sen içini ferah tut, çok güzel günler yaşayacaksınız beraber. daha torun sevecekler :)
biz de dün konuştuk kardeşimle msnde. o da sabah hamama gitmiş. çok elverişli bu havalar üşütmelerine. ama sürekli antibiyotik koyuyalarmış askeriyede enfeksiyona karşı yemeklerine. birkaç gün hasta olacak gibi olur ama sonra geçer inşallah.
bayıldım ben buna. ben de at olmak istiyorum :) aynı koşu bandındaki halim.
bilmiyordum bebeem yaa , konusunu hakkaten bilmiyordumm , neyse gittim bi kere...
çok şükür kuzumm , bugünümüze şükür , babam köyde çok mutlu , doktoru aynen devam diyor , o da bu halinden memnun zateenn

aahh aahh çocuk gibiler biri saçını yıkar dışarı çıkar , öteki hamama gider kışın ortasında , benimki yemeklerden yemediği için antibiyotikten faydalanamıyordur mutlaka

bende başlicam koşu bandına, aynen onun gibi pıtır pıtır koşacaamm

havanı yesinleeer cücüşşş ÇUVAL PANTOLONLAAAAARIIIMIII heee![]()
ahahah öyleydi kuzumm napiim , terzi diyorki ;hocam çok zayıfladın sen yaaa

pantalonun 2si 48 1i 46 bedendi , artık totomda hiç birşekilde durduramayınca daraltayım dedim , yenilerini sonra alacamm

Aynurcuğum babana şifa diliyorum..Özcan Deniz'in filmimi gittiğin.?
Yorumlarda oyunculuğu pek beğenilmemiş Özcan'ın..
Ben de aksine beğenirim oyunculuğunu...
Bazı entel,masa başı eleştirmenler onu mahsun'u önyargıyla eleştirirler..
Sonuçta bir şeyler yapılmaya çalışılıyor,üretiyorlar en azından..
sağolasın Nilüferciimm , bende beğenirim özcan denizin oyunculuğunu ama fahriye evcen embesil gibiydi filmde, sanki birileri beynini resetlemiş gibiydi , ne biliim şımarık bişeydi işte ...

değilmi nurgülcüğüm :)
gider ayak saçlarını savurup hıhh yapıp gitti..
Elbet biz de çuvallarımızı daraltacağız,o günler de gelecek. elbet bu devran dönecek,elbet güneşli zayıf günler göreceğiz :) ama gelipte burda yazarsam YENA değil de nilüfer olayım..![]()
atarım havamıı , tırıss tırıss , savururum saçlarımı

Nilüferciim çok yakın şekerim senin çuvalları daraltmann , eminim ben

evet benim olacak kuzum sağol canım iyi ki varsınız takmıyorum denilenleri ama canım sıkılıyor tabii adetim yeni bitti canım köfte de tuzlu olabilir biraz evdekinden yarın nolacak bakalım
sıkıntı etme Asuşum, aslında inmişsindir 79a ama vucudun azcık misafir ediyodur bi kaç kilo ödemi , üzme canını , yapacaksın bebeeemmm