Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm

Herkese iyi akşamlarrrrrrrr :122: :122:

Çok şükür internet sorunu bitti :1:
Dsmartın interneti açıldı bende biraz evvel kurulumunu yapıp hemen size koştum :34:
Aslında eşime sen yap dedim ama kullanacak olan sensin kendin yap dedi :1: ben beceremiyorum demiyor da :60:

sagol hayatim, ben bitek alaaddini biliyorum bide zaferi :)))) pek bilmiyorum ben malesef konyayi
malum cok büyük..
ha aksehir desen avcumun ici gibi bilirim :)) ereglide de fena sayilmam, ama konyanin ici cok büyük
ha bide kuleyi biliyorum :17: :27:

bu arada arkadasim kacmis hastaneden :1: doktoru ikna etmis yarin gitcekmis suni sanci icin,
belki bugun kendi gelir diyo bebek
sanki bunca zaman gelmedide bugun mu gelcek :))) sancisi bile yok, yani hissetmiyor zaten, acilmada sanirim cok yok,
hayirlisi olsun benim icin daha iyi, yarin giderim hemen ögleden,
cünkü bugun caliscam, ise gitcem birazdan

Canım doktor arkadaşına suni sanci dediyse kesindir o :1:
Ben aksine doktor istediğin gün gel nasılsa suni sancı vereceğiz dediğinde eee gelmişken doğurayım bari demiştim :60:
Eminim doktor bir daha öyle bir hamişle karşılaşmaz :1: ben senin gibi kadın görmedim hayatımda demişti :1:
Bu arada suni sancı doktorumun demesi normal doğum sancısından daha ağrılı olurmuş :52::52::52: suni sancıylada olsa normal doğum gibisi yok yinede :34:
Rabbim bir avazda kurtarır ve sağ sağlım kuzucuğunu kuçağına almayı nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnn

Bu arada bizede haber vermeyi unutma :1: hatta resim çekil kuzucukla :1:
Bizim yerimizede kokla cennet kokulu kuzuyu :16::16::16:

Son düzenleme:
iyi geceler herkeslere
aynurcum neden uyuyamadın sen acaba gece neyse gündüz telafi etmişsin ama bu sefer gece yine uykun gelmeyecek:)
ben göremedim 79 u kuzum ya hala dünkü kilom görünüyor o da artılı neyse beklerim biraz daha yeter ki gelsin

CAnım google'dan arattınmı belki Kadınlar kulübünde kullananlar varsa oradada çıkar yada başka bir forumda :34:
Ben bile merak ettim bakayım bende :1:

Ahanda buldum :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/457696-yuruyus-ayakkbasi-tavsiye-eden-varmi.html

Tek sayfa pek birşey çıkmamış ama onlar memnun gibi :34:

cecocum, ilgi için çok teşekkürederim. Ben alacağım karar verdimde internet sipariş vermek istemiyorum deneyerek almak istiyorum. Boynerlede satiyor sanırım gidip bakayım...

bel ağrisina iyi geldigi söylenmiş.... bakalım...

Son düzenleme:
iyi geceler herkeslere
aynurcum neden uyuyamadın sen acaba gece neyse gündüz telafi etmişsin ama bu sefer gece yine uykun gelmeyecek:)
ben göremedim 79 u kuzum ya hala dünkü kilom görünüyor o da artılı neyse beklerim biraz daha yeter ki gelsin

cumaya kadar 79'u gürürürsün diye düşünüyorum...

inşallah görürüm canım azcık kaçamak yaptım ama etkilemez inşallah
kaçamağım da 1 lokma portakal 2 ısırık ayva:))

bendede dondurmalı irmik tatlısının tadına bakma durumu oldu...2 kaşıkcık... meyveyi çok özledim...mandalina canim istiyor. duraklamayı atlatırsam yarım yicem:1:

Son düzenleme:
bendede dondurmalı irmik tatlısının tadına bakma durumu oldu...2 kaşıkcık... meyveyi çok özledim...mandalina canim istiyor. duraklamayı atlatırsam yarım yicem:1:

ben de tatlı aramıyorum ama meyvelerde gözüm kalıyor
dün etimek tatlısı yaptım ağzıma sürmedim ama bugün meyve soyarken attımbir lokma ağzıma dayanamadım 2 gündür de artıda olunca moralim de bozuldu

ben de tatlı aramıyorum ama meyvelerde gözüm kalıyor
dün etimek tatlısı yaptım ağzıma sürmedim ama bugün meyve soyarken attımbir lokma ağzıma dayanamadım 2 gündür de artıda olunca moralim de bozuldu

Sabır gerekiyor sanırım. Bendede atak bittiktan sonra milim milim iniyorum çikiyorum. Bir çizgi var o çizgiyi geçtik mi herşey daha kolay olacak sanki... hepbirlikte moralimizi bozmadan sakin sakin devam edeceğiz.

Sabır gerekiyor sanırım. Bendede atak bittiktan sonra milim milim iniyorum çikiyorum. Bir çizgi var o çizgiyi geçtik mi herşey daha kolay olacak sanki... hepbirlikte moralimizi bozmadan sakin sakin devam edeceğiz.

ben ataktan sonra regl oldum güzel inişler gördüm şi,mdi regl bitti artış başladı neden anlamadım
bir de eşimle beraber yapıyorduk eşim nezle oldu çorba felan derken bozdu gibi bişey oldu bana da kilo verme diyip duruyor olumsuz etkilendim galiba

ben ataktan sonra regl oldum güzel inişler gördüm şi,mdi regl bitti artış başladı neden anlamadım
bir de eşimle beraber yapıyorduk eşim nezle oldu çorba felan derken bozdu gibi bişey oldu bana da kilo verme diyip duruyor olumsuz etkilendim galiba

Evde çoçuklar olunca onların beslenmesine itina için ayrı ayrı yemek yapmak ve alişveriş yapmak çok büyük bir özveri ve oludukça zor bir iş. Eşinde iğleşince yumuşak bir geçiş yaparsınız kendini strese sokma. Ben kadınların, erkeklerden daha kararli ve güçlü oluyorlar diye düşünüyorum.

Topikte pek bir sakin bu akşam :1:

Neredesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :3:

Evde çoçuklar olunca onların beslenmesine itina için ayrı ayrı yemek yapmak ve alişveriş yapmak çok büyük bir özveri ve oludukça zor bir iş. Eşinde iğleşince yumuşak bir geçiş yaparsınız kendini strese sokma. Ben kadınların, erkeklerden daha kararli ve güçlü oluyorlar diye düşünüyorum.

2hafta hiç kaçamak yapmadım bize ayrı çocuklara ayrı yemek hazırladım pek zorlanmadım tartı hareketlendikçe işim kolaylaştı :)
eşim tatlısını yiyerek yaptı dukanı tatlılı dukan yine de 3 kilodan fazl averdi erkekler daha şanslı ben duraklamadan çok korktuğum için ağzıma yanlış bir lokma atmaktan bile çekindim
artık eşimin toparlaması zor bence protein ağırlıklı devam eder artık ama ben en azından 5kilo daha vermeliyim hem de biraz çabuk vermem lazım sağdan soldan tepki almaya başladım kimse anlamıyor bizi bizden başka
günde yediler yediler ama hiç aşırı kilolu yok nerdeyse olanın da umrunda değil zaten aman neyse herkes kendşnden mesul ben karışmam kimse de bana karışmasın

2hafta hiç kaçamak yapmadım bize ayrı çocuklara ayrı yemek hazırladım pek zorlanmadım tartı hareketlendikçe işim kolaylaştı :)
eşim tatlısını yiyerek yaptı dukanı tatlılı dukan yine de 3 kilodan fazl averdi erkekler daha şanslı ben duraklamadan çok korktuğum için ağzıma yanlış bir lokma atmaktan bile çekindim
artık eşimin toparlaması zor bence protein ağırlıklı devam eder artık ama ben en azından 5kilo daha vermeliyim hem de biraz çabuk vermem lazım sağdan soldan tepki almaya başladım kimse anlamıyor bizi bizden başka
günde yediler yediler ama hiç aşırı kilolu yok nerdeyse olanın da umrunda değil zaten aman neyse herkes kendşnden mesul ben karışmam kimse de bana karışmasın

Bende ilk diyete başlağım hafta kahvaltıya gitmiştim. (belki hatirlarsınız) Aynen senin dediğin gibi, hepsi gayet zayıftı, ama öyle bir yediler ki, sanki kendileri kadar daha yediler:1: bir tanesi itraf etti 4 gündür kahvaltıya gelecegim diye evde yemek yapmiyor, yemek yemiyormuş. Bazı insanlar evlerine yemek alışverişini pek yapmiyor ve giysiye para veriyorlar. Bizim gibi evimde pirinçimde, makarnamda yedekli olsun. Aniden misafir gelir mahçup olmiyim diye düşünenlerde gıdaya para harcıyor. Giysiye para harcayan kesimde, dışarıda bir davette, misafirlikte vs. ortamda aylık depolamasını yapıyor. Bu iş benim anlamadigim bir sistem. Birde, aynen senin dedigin gibi, şu manzara ile çok karşilaşiyorum. aa sen iyisin boyun var kiloyu kaldiriyorsun. Bunu söyleyen taş çatlasa 60 kilodur sonra göbegim çiktı diye spora koştuyordur. Sanırım bazı kadınlar birtek kendileri güzel olsun istiyor ve yalan sölüyorlar. :1::1:

Son düzenleme:
Back
X