Selamün Aleyküm
Herkese günaydınlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Sabah erken kalkıp hesapta sizlere selam verecektim ama o an Annem aradı

eee onlada çene yapa yapa ancak gelebilidim

Birazdan işlere girişeceğim ama önce bir size bakayım dedim birde kücük kuzucuğum yeni uyandı oda biraz kendine gelsinde kahvaltısını yaptırayım

Daha gözünün teki açılmadan anniiii lüffffffteeeeeeennnn cizifilm aç diyor

( yazıldığı gibi okunur

)
Öğleden sonra işlerim bitince yine uğrar spora gidene kadar az sohbet ederiz inşallah
kuzum o is yatti gibi,
gitmicem hastaneye, bozustum arkadasla,
ben kac zamandir heycanliyim, yarin ugrarim hastaneye yanina felan dedim kac kere,
e arkadasim sonucta yaninda olmak istiyorum zaten korkuyor felan destek olurum diye düsündüm,
yok iste ben sana haber ederim cart curt etti, e bende salakmiyim anladim tabi gelmemi istemedigini,
neden gelmemi istemiyorsun dedim ? nasil olacagini bilmedigimden felan dedi gülerek,
iyi dedim sen bilirsin, küstünmü dedi cevap vermedim,
gecenlerdede sormustum cocuk dogduktan sonra nezaman eve gelebilirim, kocan evdemi felan diye sordum,
e bebek zir zir aglamassa gelirsin diyiverdi, e dedim bebek bu tabikide aglar,
ama artik zoruma gitmeye basladi yani, ben bugun heycandan okadar para harcadim ettim hediye hazirlicam paket yapcam diye,
gitmicem yani, cocuk dogsun hayirli olsun dicem bitti
evine filanda gitmicem, istemiyorsa istemiyor zorla degil ya
Canım üzülme belkide arkadaşının öyle yapmasının başka bir sebebi vardır

Ne bileyim belki kocası yada kayınvalidesiyle ilgili sorunlar varsa senin şahit olmanı istemiyordur ( hastanede yanında olucaklarsa ) yada olur ya sen bilmezsin ama kıza arkadaşlarınla görüşmeyeceksin gibi bir yasak getirmişlerse :26:
İnan olmayacak şey değil

ben bir tanıdığımda gördüm onu kız evlenen arkadaşına gitmeye çalıştıkca arkadaşı ona bahaneler uyduruyordu devamlı hatta biz de anlam veremiyorduk çünkü çok yakınlardı. Meğer kocası kıza kimseyle görüşmeyeceksin demiş hatta kendi annesine bile kız kocası yanında olmadan gidemiyormuş. Bir keresinde kocasından gizli bizim tanıdığa gelmiş kız ama tabi adam onu evde bulamayınca ( ani baskınlarından birinde ) kıyamet koptu hatta dayak bile yemiş kız o yüzden. Kocasıda eşimin arkadaşının kardeşi ( çocukla o güne kadar hiç bir sohbetimiz yoktu ) Bizim tanıdığı arayıp bir daha eşimle görüşmeyeceksin diye aradığında telefonu tanıdığın elinden alıp ben konuştum kızın kocasıyla

Önce bir güzel kalayladım sen nasıl böyle birşey yaparsın diye sonrada sebebini sordum ve çocuk ya abla inan sadece bir tokat attım oda bana yalan söylediği için dedi

yalana tahammülü yok ve o tanıdığıyla görüşmesini istememesinin tek sebebide kızın evliliklerini etkilemesiymiş. Meğer o tanıdık gaz verirde evliliğim biterse diye korkuyormuş çocuk çünkü eşi çok çabuk o tanıdığın etkisinde kalıyormuş.
Neyse uzatmim fazla ama bazen insanlar anlatamayacakları şeyler yada durumlar olduğunda sıkışınca karşısındaki insanı kırmak zorunda kalsada kendinden uzaklaştırmayı göze alabiliyor. Heee o arkadaşım dediğin kız geçmişte senle çok cana yakınken bu kadarını yapıyorsa ya saklayacak birşeyi var yada hamilelikten dolayı piskolojisi bozulmuşsa seni kendinden daha zayıf görüyorsada böyle davranıyor olabilir

Kendini dünyanın en kilolu insanı olarak hissediyorsa seni görmeye tahammül edemeyebilir
Ona biraz zaman ver güzelim eminim hatasını anlayacaktır

Bebek sahibi olmanın ne büyük bir sorumluluk olduğunu asıl doğumdan sonra anlayınca dostlarının da kıymetini anlayacaktır
Nasılsa seni birkaç gün sonra arayacaktır o zamanda kuzucuğu koklarsın doya doya hatta totoşunu ısırırsın
günaydın kızlarrr hayırlı günlerrr eşim grip dün evdeydi sabah gitti haftasonuna gelecek anca içimden hiç rejim yapasım gelmiyo neden eceba almakta istemiyorum kış geldi eşortmanların içine bi saldım kedimi çıkamıyorum
sanırım havalar çok etkiliyo 24 saat aralıksız yağarmı yağmur maşşallah başladı bitmek bilmedi ruhum sıkıştı resmen hala yağıyo yatak beni geri çağırıyo minik te uyurken az daha kestireyim bari öpt
Canım eşine çok geçmiş olsun

İnşallah bir an önce toparlarda sana bulaştırmaz

Havalardan hepimiz ara ara biraz bunalıma girer gibi oluyoruz ama kendini salma canım yoksa yattıkca yatası gelir insan koltukta
Bu arada Allah kavuştursun

Bir hafta çabuk geçer
Güzelim çok çok geçmiş olsun

İnan çok üzüldüm bende ama Dafi ablanında dediği gibi tek doktorun demesiyle kabullenmeyin

Ne olur ne olmaz bir doktora daha gösterin sonuçları. Rabbim inşallah güzel sonuçla sizleri sevindirir yada en azından derdinin dermanınıda verir

Üzülme demesi kolay o yüzden sadece sabır etmeye çalış ve bilki burada senin ve annen için içtenlikle dua edecek bir sürü insan var

RAbbim tez zamanda şifasını verir inşallahhhhhhhhhhh.....Aminnnnnnnnnnn
canım annene çook geçmiş olsun
iyice araştırmadan inanmayın değildir inşaAllah bir dr. sözüyle karar vermeyin. benim babamında parmak ucunda toplu iğne ucu kadar kan toplanmıştı. hemen özel hastahaneye götürdük 10 gün yatırdılar.çıkarıp başka yere götürmedik 10 günde ayak bileğina kadar morardı.kangren bu kesilmesi gerekiyor dediler. diz altından kestiler. hergeçen gün kötüye gitti. biz isyan etmeye başladık.enfeksiyon oldu dediler. kendimiz gidip vakum aldık vakum bağlayın dedik. vakum yapıldı. iyileşmedi. biz iyice kızmaya başladık. eee vakumu tam yapamadık hastanız sabırsız davranıyor dediler.biz almasak hiç takmıycaktınız. şimdi tam yapılmadığından şikayet ediyorsubuz dedik. biz sıkıştırınca denizaltı oksijene gönderdiler 25 gün oksijene götürdük. babam iyice kötüleşti ayağı yukarıya doğru kararmaya başladı. bu süre zarfında hep hastahanede yatıyordu oksijenden çıkınca yine hastahaneye götürüyoruz. kararan yeri hiç uyuşturmadan bağırta bağırta kesiyorlar.en sonunda oksijende pansuman yapan dr. '' hekiminizi kötülemek istemem ama başka bir dr. a götürseniz iyi olur. hastanızı kaybediyorsunuz''dedi. bizde bursadaki özel hastahaneden alıp inegöl devlet hastahanesine götürdük. ordaki dr. ''acilen ameliyata almazsak bu gece kaybedebiliriz.ameliyattanda iyileşerek çıkacak diyemiyorum, herşeye hazırlıklı olun'' dedi.hemen ameliyata aldı diz üstünden kesti. üç gün sonra babamı taburcu etti ve ameliyat çok başarılıydı. bir dahada problem çıkmadı.lk baştan ilk götürdüğümüz dr.a teslim etmesek belkide ayağını kaybetmeden kurtulabilecekti. hep içimizde yara
Ablacığım gerçekten çok büyük bir şey yaşamışsınız

Allah kimsenin başına vermesin....Aminnnnnn
Bazen insanın basireti bağlanıyor derler ya galiba sizinde öyle olmuş yoksa kesin başka doktora da gösterirdiniz
arkadslar merhaba.çoook yorgun bıtkın durumdayım.
esım halen görumcemın basında izmirdeler. kızı hastahaneye yatırdı . lösemı ve lenf kanserı arastırması yapılmaya devam edıyor. dün kemık ılığını aldıalr. çoook agrılı ve zor geçmiş. zavallının konusacak takatı yoktu.
esım tek basına kaldı oralrda. allahtan halamlar var. onlarda kalıyor. görümcem gecelerı tek kalıyor hastahanede. yanındakıler çok yardımcı oluyormuş. istanbulda abısı var. yengesı var. sadece telefon açıp hal hatır sormakta kalıyorlar... ne yanına gıden var ne ıhtıyacını soran...
kızımı bakıcıya verdım. allahtan kadına sorun çıkarmıyor ama eve gelınce benı yeyıp bıtırıyor. süreklı kucağımda ve onu öpmemı ıstıyor.
eşım yokken fırsat dedım arabayı tek basıma kullanıyorum. en azından boyle durumalrda arabayı kullanabılecek konumda olduğğumu gördum. ama dun küçük bır kaza yaptım. önumdekı araca hafıf çarptım. diğer arabada bırsey yok ama bızımkının önu azıcık sürttü... ama vazgeçmeyeceğim. bu işi çözmem gerekıyor. esım bu gunden sonra yarı ızmırde yarı mıdyatta olacak. kendı basımın çaresıne bakmaıyı öğrenmem lazım...
diyet de ne yazıkkı bu süreçte güme gıttı. yenacım bana 1 ocağa kadar tekrar izin yazar mısın. bu süreçte hiç kıloları düşünemıyorum...
dualarınızı üzerimizden eksık etmeyın... herkese mutlu ve saglıklı bır hafta dılıyorum...
Canım inşallah en kısa zamanda görümcenle ilgili güzel haberler verirsin

Birde ufak bir kaza atlatmışsın onun içinde çok geçmiş olsun

Dediğin gibi pes etme o ufak ciziğide nazarlık olarak say

Eminim bir iki güne kadar çok daha rahat olacaksındır Trafikte