Selamün Aleykümmmm
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Dün geceden beri ancak gelebildim
Sabah kahvaltı ettikten sonra kücük kızın o çok istediği 3 tekerlikli bisiklet için saraçhaneye indik

Daha doğrusu önce büyük bir alışveriş merkesine bakalım dedi eşim hani pek bir fark yoktur arada nasılsa diye

tabi fiyatları görünce benim dediğime geldi
En dandik 3 tekerlikliğe 100 lira istiyorlar hatta bizim beğendiğimiz 200 liraya yakındı bende açıkcası ancak bir iki sene kullanacağı birşey için okadar para vermek istemedim açıkcası

Saraçhaneye gittik ve orada bir çok değişik model vardı hatta Küçük cimcime hangisine saldıracağını şaşırdı

Sonunda pembe Pepeli bir taneye tamam dedi fiyatı da çok uygundu

55 liraya aldık hemde şu arkadan annelerin tutabilecekleri demirlilerden
Eki Görüntüle 584916
Ahanda bunun aynısı ama arkada ebebveyn kontrolü var
Şu an çok mutlu cadı hatta erkek olan kuzeni geldi eşimin ( 18 yaşına girecek yakında ) ona bile kanka gel otur bak pempe ( pembe değil pempeee

) Babasına bile dururyor duruyor bak baba pempe gel otur sende diyor

hatta şu an bile babası ve kuzeniyle tv izliyorlar duruyor duruyor kanka bak bisikletim diyor

uzun zamandır istiyorduda biz sallayıp duruyorduk ne gerek var diye

şimdide ne yapacağını şaşırdı kuzucuğum
Büyüğünede yarın ayakkabı alacağız birde kışlık mont

dar geliyor evdeki kışlık çizmesi deseniz hiç yok. Aslında bugün biraz baktık ama yok uzun istiyor onlarda baldırdan olmuyor onada :26: neyse kısa bot bakacağız olmazsa yarın çıktığımızda

Umarım onunda gönlüne göre birşey buluruzda oda mutlu olur
Ablacığım çok sağ ol sende güle güle kullan kapılarını

inşallah tam gönlüne göre olmuştur
Bu arada gelininizin de başı sağ olsun

Rabbim İkizine sabırlar versin ...Aminnn İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğini sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder Rabbim

Aminnnnnnnnnn
Allah tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah en kısa zamanda

Amiiiiiinnnnn
Olsun güzelim yazmasansa senin ara ara nikini görmek bile bize iyi geliyor

İnan aynı şeyleri ben her gün düşünüyorum ama şükür burada da olsa bizleri can kulağı ile dinleyen dostlarımız var

Sende kendine çok iyi bak canım

Özletme kendiniiiiiiiiiiiiiiiii ve bizlerle iyi yada kötü ne zaman ne istiyyorsan paylaş

emin ol kimse of içimi karartı demez aksine derdine derman olmaya çalışır ancak

Sende iyiki varsın
Bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooookkkk seviyoruuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz

İyiki varsın çüçüşümmmmmm
Nevinim canım çok geçmiş olsun eşine

İnşallah biraz daha iyidir şu anda eniştemiz

Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn tabi tüm topikteki hastalarımıza