Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yavrular dün akşamdan bi tane foto ekledim , yani son halim budur :32::32::32: bakmak isteyenler bakabilirler :34::34::34:

Son düzenleme:
ben geçmişi okuyana kadar akşam oldu ayol :1: alıntı yapamadım ama aklımda kalanlar:

tencere seti, tansiyon aleti ve PEMPE bisiklet alınmış hepiniz güle güle kullanın
:34:

ozka canım yeni eviniz hayırlı olsun, keyifle oturun inşallah
:nazar:

selam kızlar

ben böle arada gelip geçmişi okuyorum malesef fazla alıntı yapamıyorum kusura kalmayın artıkın yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum onlar benden daha eski olduğu için tanımıyorum neyse annem buğün doktora gitti tekrar doktor kanser gibi görünmüyo ama kolonoskopi yapılması gerekiyo demiş bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok seviyorum ve iyiki varsınız diyorum ve yine mutlu huzurlu bi akşam diliyorum canlarım :1::1::1:
Allah hayırlı şifalar versin canım. inşaAllah temiz çıkacak

ben geçmişi okuyana kadar akşam oldu ayol :1: alıntı yapamadım ama aklımda kalanlar:

tencere seti, tansiyon aleti ve PEMPE bisiklet alınmış hepiniz güle güle kullanın
:34:

ozka canım yeni eviniz hayırlı olsun, keyifle oturun inşallah
:nazar:

sağooll kuşumm ,tencereler benimler , darısı başına olsun :9::9::9:

evet yaa MEYRA almış dimi tansiyon aletini , kuzuumm güle güle ama SAĞLIKLA kullan inşAllahh :34::34::34:

Gözdecim keyifler nasıl ? herif geldi unuttun bizi bendemi öyle yapacam acepp:27::27::27:

sağolasın canım , oldu bi kere :9::9::9:

Eminemm olacak bu iş , sen takma ananı sıkıntı etme , istersen tam buğday unu al , pizzanın hamurunu ondan yap , malzemelerdende cıss olanları az koy , olurmu kuzumm ?? :34::34::34:

valla canim bugday unum yok ama aklimda farkli seyler var, bol sebzeli yapcam, saglikli versiyonunu :)))
insallah ozaman cok kötü olmaz, kasarinida ya cok az koycam yada hic, bakalim..
zaten onun en kötü yani kasari ve sucugu salami degilmi
burda yapiyolar öle iste nebiliyim misirli kabakli yapcam bisiler karistircam iyice

kizlar suan hayatimda ilk defa bulgur pilavi yaptim ama süper kokuyor :52:
annem uyuya kalmis bende kizkardesime sordum sordum yaptim

saat 4 gibi eşim aradı balık istedi akşama hemen çıktım yürüyerek kızılaya gittim sakarya caddesinden aldım yine yürüyerek döndüm
yedik bile balıkları
aynurcum bu arada kayısı işine sevindim demek kaçamak yapmıyormuşum

kız hakkaten erimişin sen yawww azcık saçlarını koyulaştırsan renk gelir sanki yüzüne çok solgun göründün gözüme vallamaşşallahh kocan tanıyamıcak cücüşünü

bebeeem erimesine eridimde daha erimem lazım be yavv :34::34::34:

canım benim saçlarım dipleri çıktı , kendi saç rengim o , ama kocam gelmeden soğan kabuğuna boyatıp su dalgası yapmayı düşünüyorumm :32::32::32:

sence olmazmı kuşum ? dahamı koyu olmalı ? kocaya "ce eeeeeee" yapacammm gelince
:30::30::30::30:

saat 4 gibi eşim aradı balık istedi akşama hemen çıktım yürüyerek kızılaya gittim sakarya caddesinden aldım yine yürüyerek döndüm
yedik bile balıkları

bişi olmaz canım bende yiyorum, hatta arada ceviz ve çiğ bademde yiyorum , ne de olsa yararlı yağlar var onlarda , ben onları kaçamaktan saymıyorum kuzum , ama işe yaramayan şekerli şeyleri yeyince delleniyom işte böyle :52::52::52:

valla canim bugday unum yok ama aklimda farkli seyler var, bol sebzeli yapcam, saglikli versiyonunu :)))
insallah ozaman cok kötü olmaz, kasarinida ya cok az koycam yada hic, bakalim..
zaten onun en kötü yani kasari ve sucugu salami degilmi
burda yapiyolar öle iste nebiliyim misirli kabakli yapcam bisiler karistircam iyice

kizlar suan hayatimda ilk defa bulgur pilavi yaptim ama süper kokuyor :52:
annem uyuya kalmis bende kizkardesime sordum sordum yaptim

afferin Emineme afferiinnn :32::32::32::32:

yoruldum daha yeni çıktım mutfaktan epey kolayladım sayılır puaçayı mayaladım kabarsın onu yapıcam mutfağa girince menüm deişti

biber dolma
peynirli puaça
yaşpasta
buzluk böreği(patatesli yarın pişicek buzlukta yerini aldı)
kuruçaylı kurabiye

aman yeter sanırsam

tv aldıkLED Televizyonlar
bu misafirlein arasında bide yarın 11 de geleceklermiş inşallah saat 1 de biter işleri duvara monte edecekler evdeki cadıdan dolayı her işim üüst üste gelir zati

yoruldum daha yeni çıktım mutfaktan epey kolayladım sayılır puaçayı mayaladım kabarsın onu yapıcam mutfağa girince menüm deişti

biber dolma
peynirli puaça
yaşpasta
kuruçaylı kurabiye

aman yeter sanırsam

bu misafirlein arasında bide yarın 11 de geleceklermiş inşallah saat 1 de biter işleri duvara monte edecekler evdeki cadıdan dolayı her işim üüst üste gelir zati

hayırlı olsun şekerimm:34::34::34::34:

buaralar herkes yeni bişeyler alıyor , hay maşAllahh bizee :nazar::nazar::nazar:

nursena güle güle kullanın canım yeni tvnizi
mamalar da süper ellerine sağlık sen yeme ama
ben de cumaya buzluk böreği yapsam yarın hazırlarım hem kolaylık olur sen nasıl yapıyorsun ben hiç yapmadım

bebeeem erimesine eridimde daha erimem lazım be yavv :34::34::34:

canım benim saçlarım dipleri çıktı , kendi saç rengim o , ama kocam gelmeden soğan kabuğuna boyatıp su dalgası yapmayı düşünüyorumm :32::32::32:

sence olmazmı kuşum ? dahamı koyu olmalı ? kocaya "ce eeeeeee" yapacammm gelince
:30::30::30::30:

soğan kabuğunu çok severim bende ama su dalgası bakım ister çalışıyosun ya devamlı kullanabilcekmisin açman lazım saçları devamlı
sanırım açık saçı çok seviyosun onun için soğan kabuğu üzerine ışıltı atıyolar süper oluyooo şunun gibi örnek misal

Çocuklar Duyamasın Melis'in Saç Rengi | Fikirlog

nursena bir de yoğurtlu salata yap yanına da dolma alır yersin sen de
yaş pastayı nasıl yaptın bir de onu anlatsana büyük kızımın canı istiyordu

nursena güle güle kullanın canım yeni tvnizi
mamalar da süper ellerine sağlık sen yeme ama
ben de cumaya buzluk böreği yapsam yarın hazırlarım hem kolaylık olur sen nasıl yapıyorsun ben hiç yapmadım

yarım bardak sana yağı eritiyorum yarım bardak çay bardağı su ile az ılıyınca1. yufkayı seriyorum üzerine sürüyorum yağdan 2. yide üzerine seriyorum onuda yağşıyorum 3. yufkayıda serip yağlamıyorum en üstekini sonra 12 ye böl yufkayı sigara böreği gibi malzeme koyup sarıyorum tepsiye dizip buzluğa koyuyorum ne zaman istersem buzluktan çıkarıp suyun altında banyo yaptırıyorum tepsiye dizip yumurta sürüp pişiriyoruz sonrasııııı nam nammm cısssssssssssssssss:56::56::56:

selam kızlar

ben böle arada gelip geçmişi okuyorum malesef fazla alıntı yapamıyorum kusura kalmayın artıkın yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum onlar benden daha eski olduğu için tanımıyorum neyse annem buğün doktora gitti tekrar doktor kanser gibi görünmüyo ama kolonoskopi yapılması gerekiyo demiş bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok seviyorum ve iyiki varsınız diyorum ve yine mutlu huzurlu bi akşam diliyorum canlarım :1::1::1:

Canim annen icin inan cok sevindim :34:
Allahin izniyle cok daha guzel haberlerini alacagiz :34: bütün dualarimiz sizlerle canim ....

biber dolma
peynirli puaça
yaşpasta
kuruçaylı kurabiye

aman yeter sanırsam

Canim TVniz hayirli olsun :34: güle güle kullanin iyi günlerde inşallah ....

soğan kabuğunu çok severim bende ama su dalgası bakım ister çalışıyosun ya devamlı kullanabilcekmisin açman lazım saçları devamlı
sanırım açık saçı çok seviyosun onun için soğan kabuğu üzerine ışıltı atıyolar süper oluyooo şunun gibi örnek misal

Çocuklar Duyamasın Melis'in Saç Rengi | Fikirlog

canım koyu renkte daha solgun görünüyorum ,tenim açık olduğu için sanki hortlak gibi oluyorumm koyuda :32::32::32:

bu hatunun saç rengide çok güzelmiş, aklımda bu tarz bişeyler var , su dalgasını daha önce kullandım , çok rahattı benim için kullanımı , düzleştirmekten daha az zamanımı alıyordu :34::34::34:

yedik bile balıkları
oohh afiyet olsun asucum

nursenaaa tv nizi güle güle :52::52: kullanın. hep komedi seyredin :27::27: dram takılmayın emiii :1::1:

nursena bir de yoğurtlu salata yap yanına da dolma alır yersin sen de
yaş pastayı nasıl yaptın bir de onu anlatsana büyük kızımın canı istiyordu

asuuu topikten atılcaz heeee yoğurtlu salata şimdi aklımdan onu geçiriyodum kuru biber kavurayım yoğurtlu acı seviyolar burda bilmiyolar pek bayıldılar yazın yapmıştım kuruttuğum patlıcan kabak biberleri haşlayıp sonrada sarımsak kavuruyorum yağda biber salçası az sonrada haşlayıp süzdüğüm biberleri koyuyorum üzerine yoğurt dök namm namm aslınd a kalorisi çok yokkkk

bide arkadaşta yemiştim brokoli haşalyıp ezdi çatalla içine mayonez azcık
yoğurt ceviz karıştırdı ezme gibi cevizde vardı içinde buda mayonez koymazsak süper bi salata bence

gelelim yaş pastama 4 yumurta 1 bardak şekerle çırptım 1 buçuk bardak un
kabartma tozu vanilya koydum pişirdim yağlı kağıt serilmiş tepside çıkınca rulo yaptım hemen ıslak bez koydum üzerine kırılmasın diye soğuyunca arsına puding pişirdim az koyuca muz koydum rulo olarak sarılıyo zaten üzerine vanilyalı pasta kreması yaptım damla çikolarla süsledim inşallah güzel olmuştur eğer tv ciler erken giderde sofra kurulu olursa hemencecik çeker yollarım size fotoları

ben de cumaya yapacağım rulo pasta inşallah 3 kişi gelecek zaten bizim kızlara da yeter bolca
kaydettim senin tarifini onu deneyim bu sefer epeydir yapmıyordum

Back
X