Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlı şifalar versin canım. inşaAllah temiz çıkacakselam kızlar
ben böle arada gelip geçmişi okuyorum malesef fazla alıntı yapamıyorum kusura kalmayın artıkın yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum onlar benden daha eski olduğu için tanımıyorum neyse annem buğün doktora gitti tekrar doktor kanser gibi görünmüyo ama kolonoskopi yapılması gerekiyo demiş bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok seviyorum ve iyiki varsınız diyorum ve yine mutlu huzurlu bi akşam diliyorum canlarım![]()
ben geçmişi okuyana kadar akşam oldu ayolalıntı yapamadım ama aklımda kalanlar:
tencere seti, tansiyon aleti ve PEMPE bisiklet alınmış hepiniz güle güle kullanın
ozka canım yeni eviniz hayırlı olsun, keyifle oturun inşallah![]()
yavrular dün akşamdan bi tane foto ekledim , yani son halim budurbakmak isteyenler bakabilirler
![]()
sağolasın canım , oldu bi kere
Eminemm olacak bu iş , sen takma ananı sıkıntı etme , istersen tam buğday unu al , pizzanın hamurunu ondan yap , malzemelerdende cıss olanları az koy , olurmu kuzumm ??
kız hakkaten erimişin sen yawww azcık saçlarını koyulaştırsan renk gelir sanki yüzüne çok solgun göründün gözüme vallamaşşallahh kocan tanıyamıcak cücüşünü
saat 4 gibi eşim aradı balık istedi akşama hemen çıktım yürüyerek kızılaya gittim sakarya caddesinden aldım yine yürüyerek döndüm
yedik bile balıkları
aynurcum bu arada kayısı işine sevindim demek kaçamak yapmıyormuşum
valla canim bugday unum yok ama aklimda farkli seyler var, bol sebzeli yapcam, saglikli versiyonunu :)))
insallah ozaman cok kötü olmaz, kasarinida ya cok az koycam yada hic, bakalim..
zaten onun en kötü yani kasari ve sucugu salami degilmi
burda yapiyolar öle iste nebiliyim misirli kabakli yapcam bisiler karistircam iyice
kizlar suan hayatimda ilk defa bulgur pilavi yaptim ama süper kokuyor
annem uyuya kalmis bende kizkardesime sordum sordum yaptim
yoruldum daha yeni çıktım mutfaktan epey kolayladım sayılır puaçayı mayaladım kabarsın onu yapıcam mutfağa girince menüm deişti
biber dolma
peynirli puaça
yaşpasta
buzluk böreği(patatesli yarın pişicek buzlukta yerini aldı)
kuruçaylı kurabiye
aman yeter sanırsam
tv aldıkLED Televizyonlar
bu misafirlein arasında bide yarın 11 de geleceklermiş inşallah saat 1 de biter işleri duvara monte edecekler evdeki cadıdan dolayı her işim üüst üste gelir zati
bebeeem erimesine eridimde daha erimem lazım be yavv
canım benim saçlarım dipleri çıktı , kendi saç rengim o , ama kocam gelmeden soğan kabuğuna boyatıp su dalgası yapmayı düşünüyorumm
sence olmazmı kuşum ? dahamı koyu olmalı ? kocaya "ce eeeeeee" yapacammm gelince![]()
nursena güle güle kullanın canım yeni tvnizi
mamalar da süper ellerine sağlık sen yeme ama
ben de cumaya buzluk böreği yapsam yarın hazırlarım hem kolaylık olur sen nasıl yapıyorsun ben hiç yapmadım
selam kızlar
ben böle arada gelip geçmişi okuyorum malesef fazla alıntı yapamıyorum kusura kalmayın artıkın yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum onlar benden daha eski olduğu için tanımıyorum neyse annem buğün doktora gitti tekrar doktor kanser gibi görünmüyo ama kolonoskopi yapılması gerekiyo demiş bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok seviyorum ve iyiki varsınız diyorum ve yine mutlu huzurlu bi akşam diliyorum canlarım![]()
yoruldum daha yeni çıktım mutfaktan epey kolayladım sayılır puaçayı mayaladım kabarsın onu yapıcam mutfağa girince menüm deişti
biber dolma
peynirli puaça
yaşpasta
buzluk böreği(patatesli yarın pişicek buzlukta yerini aldı)
kuruçaylı kurabiye
aman yeter sanırsam
tv aldıkLED Televizyonlar
bu misafirlein arasında bide yarın 11 de geleceklermiş inşallah saat 1 de biter işleri duvara monte edecekler evdeki cadıdan dolayı her işim üüst üste gelir zati
soğan kabuğunu çok severim bende ama su dalgası bakım ister çalışıyosun ya devamlı kullanabilcekmisin açman lazım saçları devamlı
sanırım açık saçı çok seviyosun onun için soğan kabuğu üzerine ışıltı atıyolar süper oluyooo şunun gibi örnek misal
Çocuklar Duyamasın Melis'in Saç Rengi | Fikirlog
oohh afiyet olsun asucumsaat 4 gibi eşim aradı balık istedi akşama hemen çıktım yürüyerek kızılaya gittim sakarya caddesinden aldım yine yürüyerek döndüm
yedik bile balıkları
aynurcum bu arada kayısı işine sevindim demek kaçamak yapmıyormuşum
nursena bir de yoğurtlu salata yap yanına da dolma alır yersin sen de
yaş pastayı nasıl yaptın bir de onu anlatsana büyük kızımın canı istiyordu