Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim

Sabah uyandığımızda elektrikler kesikti ve kücük cimcimeyle karanlıkta kahvaltı hazırladık

mutfağım apartman boşluğuna baktığı için gündüzde olsa mutlaka ışık yakmak zorundayım.
Tabiki kahvaltımında resmini çektim

Öğleden sonra elektrikler geldi hatta o arada komşu ablamla biraz sohbet ettik yeşil çay falan içtik

Öğlen yemeğiminde resimini çektim

Artık akşam yemeğinin resminide çektikten sonra gece koyarım

yedikten sonra müdahale şansı yok ama olsun bir sonraki günler için uyarılarınızı değerlendiririm
Tüm oy kullanmayan arkadaşlarım.Topiğimizin komik üyesi SERSUM a oylarınızı kullanırsanız seviniriz.Aşağıda verdiğim linki tıklayarak SERSUM a oy kullanabilirsiniz .Tüm oy kullananlara
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Bizim topiğin en komik üyesi benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kabul etmiyorummmmmmmmmmm olmazzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzz

60:
Neyse öyle olsun

kulanmıyorum işte oy

teknosa burada yokda netten sipariş verdiğimizde aceba kurdurmaya servis ücreti veriyormuyuzkiii biliyormusun ceco
baya indirim oluyo turuncu indirim falan
baleyi çok istiyo burada uygun fiyatı haftada 1 gün ayda 90 lira vercez 2 gün olursa 150 lira ayda bide 1 kereye mahsus 80 lira bale kıyafeti alıyorlarmış batıdayken gitsin içinde kalmasın bari kızımın doğuda bişey görmedi yavrucak sosyal olarak.......
......evet ya vesteli beğendik ama kimse nettede tercih etmiyolar
aman bende bu ara ilgilendim valla acayip özellikler zaten bütün gün başındayız tv nin iyice manyak ediyo aletler eminim alınca 3 boyuttu oyundu bağlıcak bizi teknoloji bazı yönlerden iyi bazı yönlerden kötü işte
kız alaman mallarıda kaliteli oluyo heee beğenmiyonmum
teyzesinin kızı anneme çatal kaşık getirmişti annemde çeyize koydu hala kullanırım günlük sarı yaldızı hiç atmadı ik günki gibi kullanıyorum valla benim çeyize bilmem kaç para vererek aldığım takım parlaklığı falan kalmadı
vestelden vaz geçtik araştırdıkça afedersinb...kuuunuu çıkardık aman bunun şusu var bunun busu var güya 800 civarı yeter diyoduk almışken şusu olsun almışken busu olsun valla enson 1750 yi buldu :))).....
.....ceco valla süper gidiyosun inşallah vericeksin arkadaşım vallla azmin süper maşşallah diyorum
geçmiş olsun böyle durumlar için galeta falan koy çantana bence kendini iyi hissetmedinmi 1 tane yersin yada elma
tuz ödem yapar haa allah iyliğini versin:)))))))))))
Valla canım bilmiyorum ki teknosanın internet sayfasında vardır müşteri hizmetlerinin nosu en azından oraya telefon açıp sorabilirsin

mağazadan alınınca servis ücretsiz olduğu için tahminim internettende servis ücreti almazlar ama en güzeli sormak

Bu arada gerçekten 3 boyultu TVler insanı cezbediyor

baştan aman ne gerek var diye düşünürken şimdi eşim kızada aldığında ille 3 boyutlu diye tutturdu

dediğin gibi oyunlar iyice bağımlılık yapıyor

ama en azından ben KKdayken sesi çıkmıyor
Evet yaaa almanyanın malları gerçekten güzel oluyor

Ben hep derim buranın en kalitelisi oranın en dandiğine yetişemez diye. Dediğin gibi bende çatal kaşık takımımı daha eşimi bile tanımadan seneler öncesinde almıştım ( 17 sene evvel ) ve inan hiç bir yerinde ne pas var ne birşey. Türkiyeden aldıklarımın üzerine İkeadan bir takım daha aldım günlük kullanım için inan onlarıda attım bir kaç ay evvel :26:
Annemin getirdiği dandik alaman çatal bıçakları kullanıyorum şimdi
Daha bugün bile telefonda tembihliyor bak sakın birşey almaya yaza gelince buradan alırsın ne gerek var para vermeye ben sana alırım hem buradakiler daha iyi diye

Büyük kızıma almış çok güzel bir pijama takımı 3 Euro

burada 6 - 7 liraya mümkün değil altını vermezler üstelik malı çok çok güzel diyor

Tabi deng geliceksin işte mağazalarda indirimlere. Bizimki uyanık sabah kahvaltıyı ettiği an atıyor kendini sokağa

bütün mağazaları bir dolaşıyor ve bazen çok çok uygun şeylerde buluyor

Pahalı olanları almıyor ya beğenmezsek diye

en azından ucuz almış olduğum için üzülmem ihtiyacı olan birine hediye ederim olur biter diyor

Bakalım bu yaz inşallah bende eksiklerimi olmadı oradan tamamlarım ne yapayım kendi kaşındı
Bu arada evet tuz ödem yapar ama tansiyonuda en çabuk o fırlatır diye eşim zorla verdi

bana kalsa bayılacağımı bilsem ödem yapar diye istemem

ama inat işte içmesem burnumu sıkıp içirir

girpken bal yemiyordum diye eskiden üzerime oturup burnumu sıkardı

şimdi alıştım allahtan
herkese merhaba
geri döndüm dönmek zorundayım malesef lütfen bana yardım edin verdiğim kilolaları malesef geri aldım 84 lerde ike 90 küsürlere çıktım 2 senede ah ah kafamı nereye vursam bilemedim o kadar uğraş koruyama bu arada evlendim stres rahatlık derken bide işe başladım masa başı spor yalan oldu o eski azim yalan oldu ve bugünden itibaren tekrar o azime geri dönmeye karar verdim buranın benim için ne kadar önemli olduğunu bidaha anladım sizinle beraber o kadar çok kilo vermiştim inşallah yine vereceğim
Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman

Bu arada Rabbim bir yastikta kocatsın

İnşallah kilolardan hep birlikte kurtuluruz

aminnnnnnnnn
merhaba kızlar...
nasılsınız...
ben yine diyete güzel başladım. yaklaşık altı ay sonra...
iştahımı kontrol altına aldım
günlük yaklaşık 20 dakika yürüyüşlere başladım...
korkun benden..
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK

Hele şükür yaaa bende uzun zamandır Eylem yok hayırdır acaba diyordum

Eylerimlerin devam etsin tabi hatta bende kendi çapımda eylemler yapacağım inşallahhhhhhhhhhhh

Zayıflama eylemi
kızlar gelmişsiniz
valla ben nöbete gitcem birazdan..
az evvelde bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım mutluyum
Rabbim Sağ sağlim kuçağına almayıda nasip eder inşallah

Darısı senin ve diğer isteyen bütün arkadaşlarımızın başına
Selam kızlar,
koskocaman bir tabak ton balıklı salatamı yerken sizi okuyordum. cevap da yazayım dedim :) öğleden sonra ben de atıcam kendimi sokaklara. bu arada Cecoşun ayak altına vicks sürme tavsiyesi sayesinde annem dün gece rahat bir uyku çekmiş öksürüksüz. çok sağol Cecoşum.
Rica ederim canım ne demek

Birbirimize bildiklerimizi tabiki söyleyeceğiz

Bu arada annenin rahat uyumasına sevindim

inşallah Rabbim tez zamanda şifasınıda verir ....Aminnnnnnnnnnn
ben kaçtım yavruşlarr , bu vicdan azabıyla daha oturamam , herkesi öpücükledimm 

Canım dolaş dolaşmasınada vicdan azabıda yapma kendine sonuçta çok uzun zamandır iradeli davranıyorsun o bir parçada seni bezdiremeyeceğine göre sorun yok
Hoşgeldin ablacığım

İnşallah bir daha kendini bu kadar özletmezsin
herkeslere selamlaaar:)
kk bugün biraz yavaş, geçmişe bakarken baya bi zorlandım o yüzden, neyse sonunda bitirdim ama
dün tansiyon aletini aldık eşimle, inş işe yarar bişey almışızdır, koldan ölçüyor, ACURA MARKA, dijital.
ebe kuzenim var, tansiyon aletini aldıktan sonra aleti ona gösterdim, o da iyidir heralde dedi, benim tansiyonum hep düşük çıkar
getir bi ölçelim dedi, ölçtük tam doğru gösteriyor dedi, iyi dedi:)
inş öyledir:))
bu da fotosu:
Eki Görüntüle 586132
bugün nedense pek bi keyifsizim sabahtan beri ve de biraz suratsız

.........

aa birde dün aktara uğradık, stress kökenli yüksek tansiyon için ne öneriyorsunuz dedim, oğul otu çayı dedi, bakalım bugün içeceğim....
çünkü benim asıl kökenin stress olduğu kanısına vardım ben kendi içimde, tabi ekler muhakkak var kilo gibi mesela....
birde şu da iyi geliyo oldukça yüksek tansiyona, bizzat denedim:))
1limonun suyunu içmek ve hemen ardındanda 1diş sarımsağı 2ye bölüp ilaç gibi yutmak....
sarımsak çiğnenmediği için ağızda koku yapmıyo hiç....
rabbim tüm hasta olanlara şifa versin inş...... AMİN
Canım tansiyon aletini güle güle kullan

İnşallah fazla ihtiyacın olmaz ama her evde bulunması lazım bence

Çayınıda bulmuşsun

strestende uzak durursan inşallah bir daha tansiyon sorunu yaşamazsın

aminnnnnnnnnn
2 gündür beslenmem cok güzel kizlar, inanin mutfakta revani var ama dokunmuyorum :))
Bide ayiptir söylemesi okadar güzel yaparimki..
mutfaga gidip gidip geliyorum, ama kendimi zor tutuyorum,
bugun son kalanlarin hepsini babama ve kardesime filan yedirtcem ki kalmasin,
dün koydum koca bi tabak, sunlari yiyin ya dedim önüne koydum babamin :) o asla hayir diyemez tatliya,
insallah bugun biter bende kurtulurum
buseferde annem tutturmus pizza yapacaz diye, sanirim yarin yapcaz
ben biktim valla biktim, bu kadin insana diyet miyet yaptirmiyor
napabilirim sizce ? DIyet pizza gibi bisey olabilirmi kendime, yoksa hicmi yemiyim?
tavsiyelerinizi bekler gözlerinizden öperim 
Kız ananda tam suikastçi gibi
Pizza reklamını bile görünce ben başımı çeviriyorum şeytan aklıma karpuz kabuğu sokmasın diye
senin annende şimdi ne güzel birde evde yapıyor ( anacığımda pek güzel yapar
)
Ağlatacaksın beni şimdi hee
ama yanlış anlaşılmasın anamı özledim tamamda pizza yiyemiyorum diye ağlarım he
şaka şaka
Eminim sen yine iradeli davranabileceksindir 
Olmadı kendine kepek unundan ayrı yap
En azından biraz daha masum hemde kendini çok daha rahat hissedersin
Yanındada 1 koca bardak ayran tamamdır 
selam kızlar aranızda bana da yer var mı :)
Aramıza hoşgeldin 
İnşallah hepbirlikte çok güzel kiloar veriri<