Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk başlarda hiç kaçamak yapmadım ama bikaç gündür ufak tefek oldu bir de sabahları kuru kayısı yedim yine de pes etmeyim değil mi

yok canım pes etme, devam et, bol su tüket, biraz da sporu arttır, kaçamak yapma :D bi süre sonra yeniden vermeye başlarsın.
birde tabi ilk kilo veriş hızlı oluyor ama sonra biraz daha yavaslayarak devam ediyor. ancak böyle olması daha sağlıklı aslında..
bende 100,4 e gelip takılmıştım uzunca bi süre veremedim sonra pes ettim. ama bi süre sonra tekrar basladım ve 96,9 a kadar indim bir anda. su anda mens dönemi öncesi biraz şişkinlik var ama kilom o aralarda gidip geliyor. bırakma sen dvam et :)

Oyumuza karşı vaadleriniz nedir.? :)
Emeklilik yaşı düşecekmi.?,veya 3 gün de 5 kilo verebilecekmiyiz.?
Kömür,erzak gönderecekmisiniz adrese.?
Siz he deyin biz zaten hemen inanırız ve oylarız komik arkadaşaınızı.:))

aynen.....

haa birde tansiyonum düşecekmi onuda söyleyin??:))
he de benden oy inan...:)

hoşbuldum canım kaçaklar birer birer dökülüyoruz inşallah semirancımda toparlanırda döner:16:

hoşbuldummm canımm gitmekle hata ettim zararın neresinden dönülürse karmış bende döndüm işte...:16:

hoşbuldum canım çok bunalmıştım biraz uzak kalayım dedim ama aslında burdan uzak kalarak en büyük hatayı yaptım ve kilolarımla geri döndüm:14::17:

çok sevindim döndüğüneeee:)))
çok özlemiştim seni:):16::16::16:

MEyracığım,tansiyon aletin hayırlı olsun...
İnşallah hiç gerek kalmaz kullanmaya canım...
saol yenam, amin inş......

ben kaçıyım artık...
evde işler meni bekliyo:))))
işi bitirince yine gelirim belki, herkesi öptümmmm:16:

evimi dip köşe temizledim alıları falan attım şimdide nescafemi aldım 3 galeta ile balkondayım acayip sıcak bi hava pasta börek faslına gececeğim dolmamı falan yapayımda yarına hazır olsun
asu valla iyi ettin yürümüşsün

Ben de çay içiyorum...
Burda hava güneşli ama soğuk yine...

Dün oğluma pek vakit ayıramadım diye onunla ilgilendim bu saate kadar parka götürdüm jetonlu oyuncaklara bindirdim,kütüphaneye gittik kitaplarını değiştirdik..
Çok seviyor kütüphaneden kitap seçmeyi.
Caillou nun kütüphane kartı vardı onu izleyen anneler bilir :)
İşte sürekli sorardı anne benim de olsun diye..
Geçen ay kütüphaneye üye yaptık. resimli bir de üye kartı sahibi oldu havalara uçtu resmen..
Okula götürüp attı havasını :)
Okuduğumuz kitapları büyük bir dikkatle dinliyor hiiç sesini çıkarmadan..:nazar:

İyi haftalar arkadaşlar :)

Enerjisiz bir başlangıç yaptım ben haftaya. Umarım sizlerin başlangıcı güzel olmuştur. Oğlumun uyku sorunları yüzünden çok geç yatıyorum 3-5 gündür, sabah sürünerek kalktım 2 defa, 2 çocuğu hazırlayıp yedirip yolldım 1 saat arayla, sonra tekrar uyudum bu sabah. Hava soğuk ama pırıl pırıldı. Yürüyüş için çok iyiydi ama dayanamadım işte :(

Hafta sonu biraz azalttım yediklerimi ama yeterince değil. Sofraya gelen tatlıdan 2-3 tatlı kaşığı almak, diğer iktamlardan birer ısırık almak gibi kaçamaklarım oluyor. Ki bunlar olduğu sürece aldığım kiloları vermem imkansız.

Neyse, zayıf başladı ama iyi gider umarım. Hafta sonu tavuk gibi sağa sola kaçışıp işlerimizi hallettik, evde olmadığım için d ehiç giremedim, şimdi geçmişe dönüp bakayım :)

umuttçuğum öyle düşünme..Bir iki ısırıkta ne var allasen :)

aletlerle işim var benim galiba:1::1:
baskül derken şimdide tansiyon aleti çıktı:1::1::1:
haydi aletler güzel rakamlar gösterin banaaa:)))):1::1:
bu teknoloji bana yaramıyomu ne, ben bi dağa mı taşınsam ne pılımı pırtımı toplayıp:))))):1:
yok ben insanı az, teknolojisiz bi ortamda yapamam, çok zorlar beni:19:
Allah korusun....

birde benim annemde emine:))
emineler genelde marifetli-hamarat olurlar, onlardan biride sensin demekki:))
babanın sana tatlıyı buyurduğu kadar varsın demekki tatlım:))):16::16::16:
ayrıca ellerine sağlık.....

ah canim benimde babaannemin adi emineymis :) genc yasta vefat etmis malesef ama bütün köy cok severmis onu,
cok becerikliymis marifetliymis, bütün köye yemek yedirirmis, herkes cok severmis,
babam cok kücükken ölmüs, benim adimi emine koymus iste,
köyde yasli bir dedem vardi o demisti sen babaannene benziyorsun diye, keske 1 kere görebilseydim, resmi bile yok.

cokta marifetli sayilmam ama ugrasiyoruz iste :) seviyorum yapip yedirmeyi, hosuma gidiyor yaptiklarim begenildigi zaman

emine bugün ne yedin foto yok mu

yok henüz foto :)
kacamak yaptim malesef tutamadim, o yüzden öglen yemeyimi yemicem, aksam yedigimi cekerim ama

bence 1 dlimle ayran içsen bişey olmaz öğün yerine

bakalim canim, zaten dayanabilecegimi sanmiyorum, önemli olan az yemek, o yüzden 2 dilimden fazla yememeye caliscam,
bide onu öglen yesem daha iyi olur, daha iyi eritirim,
aksamda kendime hafif bisiler hazirlasam mantikli olur

Ben de çay içiyorum...
Burda hava güneşli ama soğuk yine...

Dün oğluma pek vakit ayıramadım diye onunla ilgilendim bu saate kadar parka götürdüm jetonlu oyuncaklara bindirdim,kütüphaneye gittik kitaplarını değiştirdik..
Çok seviyor kütüphaneden kitap seçmeyi.
Caillou nun kütüphane kartı vardı onu izleyen anneler bilir :)
İşte sürekli sorardı anne benim de olsun diye..
Geçen ay kütüphaneye üye yaptık. resimli bir de üye kartı sahibi oldu havalara uçtu resmen..
Okula götürüp attı havasını :)
Okuduğumuz kitapları büyük bir dikkatle dinliyor hiiç sesini çıkarmadan..:nazar:

umuttçuğum öyle düşünme..Bir iki ısırıkta ne var allasen :)

oyyyy bilmmemmmi calliou valla süper buradada yeni yeni öğrendim varmış kütüphane bende kızı götürcem bakalım hem okumaya daha teşvik eder

yenam egenin havasına alışamadımm ya kış olsun ya yaz arkadaş 1 hafta aralıksız yağmur yağdı içim daraldı geçen hafta
alışmışım benbeyaz kara kar dediğimde 1 metreden az kar olmucak alışmışız dizlere kadar gömülmeye 10 yıldır
bugünde bir güneş balkonda yandımda içeri aldımlaptopu anlayamadım alışcaz heralde galiba sanırsam:53::53::53::53::53::53:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3: :3: :3:

Hele şükür gelebildim :1:
Sabah uyandığımızda elektrikler kesikti ve kücük cimcimeyle karanlıkta kahvaltı hazırladık :1: mutfağım apartman boşluğuna baktığı için gündüzde olsa mutlaka ışık yakmak zorundayım.
Tabiki kahvaltımında resmini çektim :34:
Öğleden sonra elektrikler geldi hatta o arada komşu ablamla biraz sohbet ettik yeşil çay falan içtik :1:
Öğlen yemeğiminde resimini çektim :1: Artık akşam yemeğinin resminide çektikten sonra gece koyarım :1: yedikten sonra müdahale şansı yok ama olsun bir sonraki günler için uyarılarınızı değerlendiririm :34:

Tüm oy kullanmayan arkadaşlarım.Topiğimizin komik üyesi SERSUM a oylarınızı kullanırsanız seviniriz.Aşağıda verdiğim linki tıklayarak SERSUM a oy kullanabilirsiniz .Tüm oy kullananlara :16:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Bizim topiğin en komik üyesi benimmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52:
Kabul etmiyorummmmmmmmmmm olmazzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzz :60: :60: :60: 60:

Neyse öyle olsun :33::33::33::33::33: kulanmıyorum işte oy :33::33::33::33:

teknosa burada yokda netten sipariş verdiğimizde aceba kurdurmaya servis ücreti veriyormuyuzkiii biliyormusun ceco
baya indirim oluyo turuncu indirim falan

baleyi çok istiyo burada uygun fiyatı haftada 1 gün ayda 90 lira vercez 2 gün olursa 150 lira ayda bide 1 kereye mahsus 80 lira bale kıyafeti alıyorlarmış batıdayken gitsin içinde kalmasın bari kızımın doğuda bişey görmedi yavrucak sosyal olarak.......

......evet ya vesteli beğendik ama kimse nettede tercih etmiyolar
aman bende bu ara ilgilendim valla acayip özellikler zaten bütün gün başındayız tv nin iyice manyak ediyo aletler eminim alınca 3 boyuttu oyundu bağlıcak bizi teknoloji bazı yönlerden iyi bazı yönlerden kötü işte

kız alaman mallarıda kaliteli oluyo heee beğenmiyonmum

teyzesinin kızı anneme çatal kaşık getirmişti annemde çeyize koydu hala kullanırım günlük sarı yaldızı hiç atmadı ik günki gibi kullanıyorum valla benim çeyize bilmem kaç para vererek aldığım takım parlaklığı falan kalmadı
vestelden vaz geçtik araştırdıkça afedersinb...kuuunuu çıkardık aman bunun şusu var bunun busu var güya 800 civarı yeter diyoduk almışken şusu olsun almışken busu olsun valla enson 1750 yi buldu :))).....

.....ceco valla süper gidiyosun inşallah vericeksin arkadaşım vallla azmin süper maşşallah diyorum

geçmiş olsun böyle durumlar için galeta falan koy çantana bence kendini iyi hissetmedinmi 1 tane yersin yada elma

tuz ödem yapar haa allah iyliğini versin:)))))))))))

Valla canım bilmiyorum ki teknosanın internet sayfasında vardır müşteri hizmetlerinin nosu en azından oraya telefon açıp sorabilirsin :34: mağazadan alınınca servis ücretsiz olduğu için tahminim internettende servis ücreti almazlar ama en güzeli sormak :34:
Bu arada gerçekten 3 boyultu TVler insanı cezbediyor :1: baştan aman ne gerek var diye düşünürken şimdi eşim kızada aldığında ille 3 boyutlu diye tutturdu :1: dediğin gibi oyunlar iyice bağımlılık yapıyor :1: ama en azından ben KKdayken sesi çıkmıyor :1:

Evet yaaa almanyanın malları gerçekten güzel oluyor :34:
Ben hep derim buranın en kalitelisi oranın en dandiğine yetişemez diye. Dediğin gibi bende çatal kaşık takımımı daha eşimi bile tanımadan seneler öncesinde almıştım ( 17 sene evvel ) ve inan hiç bir yerinde ne pas var ne birşey. Türkiyeden aldıklarımın üzerine İkeadan bir takım daha aldım günlük kullanım için inan onlarıda attım bir kaç ay evvel :26:
Annemin getirdiği dandik alaman çatal bıçakları kullanıyorum şimdi :1:

Daha bugün bile telefonda tembihliyor bak sakın birşey almaya yaza gelince buradan alırsın ne gerek var para vermeye ben sana alırım hem buradakiler daha iyi diye :1:
Büyük kızıma almış çok güzel bir pijama takımı 3 Euro :60: :60: :60: burada 6 - 7 liraya mümkün değil altını vermezler üstelik malı çok çok güzel diyor :1: Tabi deng geliceksin işte mağazalarda indirimlere. Bizimki uyanık sabah kahvaltıyı ettiği an atıyor kendini sokağa :1: bütün mağazaları bir dolaşıyor ve bazen çok çok uygun şeylerde buluyor :34:
Pahalı olanları almıyor ya beğenmezsek diye :1: en azından ucuz almış olduğum için üzülmem ihtiyacı olan birine hediye ederim olur biter diyor :1:
Bakalım bu yaz inşallah bende eksiklerimi olmadı oradan tamamlarım ne yapayım kendi kaşındı :60: :60: :60:

Bu arada evet tuz ödem yapar ama tansiyonuda en çabuk o fırlatır diye eşim zorla verdi :1: bana kalsa bayılacağımı bilsem ödem yapar diye istemem :60: ama inat işte içmesem burnumu sıkıp içirir :1: girpken bal yemiyordum diye eskiden üzerime oturup burnumu sıkardı :60: şimdi alıştım allahtan :34:

herkese merhaba

geri döndüm dönmek zorundayım malesef lütfen bana yardım edin verdiğim kilolaları malesef geri aldım 84 lerde ike 90 küsürlere çıktım 2 senede ah ah kafamı nereye vursam bilemedim o kadar uğraş koruyama bu arada evlendim stres rahatlık derken bide işe başladım masa başı spor yalan oldu o eski azim yalan oldu ve bugünden itibaren tekrar o azime geri dönmeye karar verdim buranın benim için ne kadar önemli olduğunu bidaha anladım sizinle beraber o kadar çok kilo vermiştim inşallah yine vereceğim

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman :3:
Bu arada Rabbim bir yastikta kocatsın :34: İnşallah kilolardan hep birlikte kurtuluruz :34: aminnnnnnnnn

merhaba kızlar...
nasılsınız...
ben yine diyete güzel başladım. yaklaşık altı ay sonra...
iştahımı kontrol altına aldım
günlük yaklaşık 20 dakika yürüyüşlere başladım...
korkun benden..

EYLEMLERİM DEVAM EDECEK:52::52::52::52:

Hele şükür yaaa bende uzun zamandır Eylem yok hayırdır acaba diyordum :1:
Eylerimlerin devam etsin tabi hatta bende kendi çapımda eylemler yapacağım inşallahhhhhhhhhhhh :60: Zayıflama eylemi :60:

kızlar gelmişsiniz
valla ben nöbete gitcem birazdan..
az evvelde bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım mutluyum

Rabbim Sağ sağlim kuçağına almayıda nasip eder inşallah :34:
Darısı senin ve diğer isteyen bütün arkadaşlarımızın başına :34:

Selam kızlar,

koskocaman bir tabak ton balıklı salatamı yerken sizi okuyordum. cevap da yazayım dedim :) öğleden sonra ben de atıcam kendimi sokaklara. bu arada Cecoşun ayak altına vicks sürme tavsiyesi sayesinde annem dün gece rahat bir uyku çekmiş öksürüksüz. çok sağol Cecoşum.

Rica ederim canım ne demek :34:
Birbirimize bildiklerimizi tabiki söyleyeceğiz :34: Bu arada annenin rahat uyumasına sevindim :34: inşallah Rabbim tez zamanda şifasınıda verir ....Aminnnnnnnnnnn

ben kaçtım yavruşlarr , bu vicdan azabıyla daha oturamam , herkesi öpücükledimm :54::54::54:

Canım dolaş dolaşmasınada vicdan azabıda yapma kendine sonuçta çok uzun zamandır iradeli davranıyorsun o bir parçada seni bezdiremeyeceğine göre sorun yok :34:

selammmmmm...
ben geldimmm...:))):3::3::3::3::16::16::16::16:

Hoşgeldin ablacığım :3:
İnşallah bir daha kendini bu kadar özletmezsin :34:

herkeslere selamlaaar:)
kk bugün biraz yavaş, geçmişe bakarken baya bi zorlandım o yüzden, neyse sonunda bitirdim ama:27:

dün tansiyon aletini aldık eşimle, inş işe yarar bişey almışızdır, koldan ölçüyor, ACURA MARKA, dijital.
ebe kuzenim var, tansiyon aletini aldıktan sonra aleti ona gösterdim, o da iyidir heralde dedi, benim tansiyonum hep düşük çıkar
getir bi ölçelim dedi, ölçtük tam doğru gösteriyor dedi, iyi dedi:)
inş öyledir:))
bu da fotosu:
Eki Görüntüle 586132

bugün nedense pek bi keyifsizim sabahtan beri ve de biraz suratsız:27:.........:25::25::25:

aa birde dün aktara uğradık, stress kökenli yüksek tansiyon için ne öneriyorsunuz dedim, oğul otu çayı dedi, bakalım bugün içeceğim....
çünkü benim asıl kökenin stress olduğu kanısına vardım ben kendi içimde, tabi ekler muhakkak var kilo gibi mesela....
birde şu da iyi geliyo oldukça yüksek tansiyona, bizzat denedim:)):27:

1limonun suyunu içmek ve hemen ardındanda 1diş sarımsağı 2ye bölüp ilaç gibi yutmak....
sarımsak çiğnenmediği için ağızda koku yapmıyo hiç....

rabbim tüm hasta olanlara şifa versin inş...... AMİN

Canım tansiyon aletini güle güle kullan :34:
İnşallah fazla ihtiyacın olmaz ama her evde bulunması lazım bence :34:
Çayınıda bulmuşsun :34: strestende uzak durursan inşallah bir daha tansiyon sorunu yaşamazsın :34: aminnnnnnnnnn

2 gündür beslenmem cok güzel kizlar, inanin mutfakta revani var ama dokunmuyorum :))
Bide ayiptir söylemesi okadar güzel yaparimki..
mutfaga gidip gidip geliyorum, ama kendimi zor tutuyorum,
bugun son kalanlarin hepsini babama ve kardesime filan yedirtcem ki kalmasin,
dün koydum koca bi tabak, sunlari yiyin ya dedim önüne koydum babamin :) o asla hayir diyemez tatliya,
insallah bugun biter bende kurtulurum

buseferde annem tutturmus pizza yapacaz diye, sanirim yarin yapcaz
ben biktim valla biktim, bu kadin insana diyet miyet yaptirmiyor
napabilirim sizce ? DIyet pizza gibi bisey olabilirmi kendime, yoksa hicmi yemiyim?
tavsiyelerinizi bekler gözlerinizden öperim :38::37:

Kız ananda tam suikastçi gibi :60:
Pizza reklamını bile görünce ben başımı çeviriyorum şeytan aklıma karpuz kabuğu sokmasın diye :1: senin annende şimdi ne güzel birde evde yapıyor ( anacığımda pek güzel yapar :14: )
Ağlatacaksın beni şimdi hee :1: ama yanlış anlaşılmasın anamı özledim tamamda pizza yiyemiyorum diye ağlarım he :60: şaka şaka
Eminim sen yine iradeli davranabileceksindir :34:
Olmadı kendine kepek unundan ayrı yap :34: En azından biraz daha masum hemde kendini çok daha rahat hissedersin :34:
Yanındada 1 koca bardak ayran tamamdır :34:

selam kızlar aranızda bana da yer var mı :)

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kiloar veriri< :34:

Seçiiiiilll, gadasını aldığım..Hoşgelmişin :71:
Çok sevindim canım seni gördüğüme.
Eeeee nasıl gidiyor hayat,evlilik,iş.?

yenacığım ;

canım hoşbuldummm düğünüme gelemedin nasip değilmiş yağmurgözlüde memlekete gittiğinden gelemedi:(:(:( saolun ama iyi dilekleriniz yetti

benim tek şanssızlığım iştahlı biri olmam ve iştahlı biri ile evli olmam :):)

onun haricinde herşey çok güzel tatlım geri döndüm diyete başladım ama bi süre tartılmıcam beni izinli ancak kontrollü listene alırmısın şekerim :):):)

bu arada eskilerden kimse yokmu çitol beyzuş kimse kalmadımı

Son düzenleme:
Seçiiiiilll, gadasını aldığım..Hoşgelmişin :71:
Çok sevindim canım seni gördüğüme.
Eeeee nasıl gidiyor hayat,evlilik,iş.?

yenacığım ;

canım hoşbuldummm düğünüme gelemedin nasip değilmiş yağmurgözlüde memlekete gittiğinden gelemedi:(:(:( saolun ama iyi dilekleriniz yetti

benim tek şanssızlığım iştahlı biri olmam ve iştahlı biri ile evli olmam :):)

onun haricinde herşey çok güzel tatlım geri döndüm diyete başladım ama bi süre tartılmıcam beni izinli ancak kontrollü listene alırmısın şekerim :):):)

bu arada eskilerden kimse yokmu çitol beyzuş kimse kalmadımı

ama ama ben vardımm cevap yazdım
yağmur gözlüyle sana görmediniz
bak küstüm mutfağa gidiyorum dolmalarımı yapayım
şimdilik hoş geldinn

heee bu arada en iştahsız kocayı bile yoldan çıkarır bizim iştahımız seçil
benüm herüff 57kilo 1.83 boy duu
şimcik 1.83 boy atmadı çok şükürde kilo baya arttı
90 oldu 10 yılda 33 kilo aldırmışım aslında ona bakarak ben süper formdayım 73 le evlendim 83 üm:))))))))))))

ceco teşekkür ederim çizelgene baktım maşallah sana bende seninle aynı kiloda(128kg ile) diyete başlamıştım 2008 de 82 kiloya kadar düşmüştüm sonra 86-88 gidip geldim doktor normal demişti bi nişanlandım 93 kiloyu buldum sigarayı bıraktım kilo aldım şimdi tartılmadım ama 97-98 varımdır of moralim bozuluyo böyle yazarken bileee inşallah tekrar vericem malesef çok kolay kilo alan biriyim hayatım boyunca dikkat etmem lazım :(:(:(

Son düzenleme:
ama ama ben vardımm cevap yazdım
yağmur gözlüyle sana görmediniz
bak küstüm mutfağa gidiyorum dolmalarımı yapayım
şimdilik hoş geldinn

heee bu arada en iştahsız kocayı bile yoldan çıkarır bizim iştahımız seçil
benüm herüff 57kilo 1.83 boy duu
şimcik 1.83 boy atmadı çok şükürde kilo baya arttı
90 oldu 10 yılda 33 kilo aldırmışım aslında ona bakarak ben süper formdayım 73 le evlendim 83 üm:))))))))))))

canım ya kusura bakma görmedim mesajını tşk ederim enişteye iyi bakmışsın bende öyle yaptım 4 aya yakın oldu evleneli 13 kilo aldı :):):) şimdi ikimizde diyetteyiz:):40:

ceco teşekkür ederim çizelgene baktım maşallah sana bende seninle aynı kiloda(128kg ile) diyete başlamıştım 2008 de 82 kiloya kadar düşmüştüm sonra 86-88 gidip geldim doktor normal demişti bi nişanlandım 93 kiloyu buldum sigarayı bıraktım kilo aldım şimdi tartılmadım ama 97-98 varımdır of moralim bozuluyo böyle yazarken bileee inşallah tekrar vericem malesef çok kolay kilo alan biriyim hayatım boyunca dikkat etmem lazım :(:(:(

Al bendede o kadar güzelim :34:
Hani su içsem yarıyor derler ya bizimkide su içmesekte yaramıyor :1:
Ben 14 senelik evlilik süresinde tam 68 kilo almayı başarmış bir uslanmaz obezdim :1: ama Allahın izniyle o günleri geride bıraktık :34:
Artık yavaş yavaşda olsa şu fazlalıklarımızdan kurtulacağız ondan sonra dediğin gibi ömür boyu dikkatli davranıp kilo almadan yaşamaya çalışacağız :34:
Moral bozmak yok güzelim ne olursa olsun yapacağız biz bu işi :34:
Bu arada bende sigara içiyordum ( son birkaç aydır azaltmıştım ama yinede içiyordum ) ve en sonunda dün gece yeter artık madem kilo veriyorsun bari şu sigara illetinide bırakta tam sağlıklı yaşa dedim kendi kendime :34:
Bu sabah itibariyle sigaraya veda etmiş bulunuyorum ve kendimi çok çok iyi hissediyorum :34:
Bana dua edin ne olur bir daha o illeti elime almim :34: aklıma bile gelmesin ki şükür şu ana kadar hiç sorun yaşamadım :34:

Kız ananda tam suikastçi gibi :60:
Pizza reklamını bile görünce ben başımı çeviriyorum şeytan aklıma karpuz kabuğu sokmasın diye :1: senin annende şimdi ne güzel birde evde yapıyor ( anacığımda pek güzel yapar :14: )
Ağlatacaksın beni şimdi hee :1: ama yanlış anlaşılmasın anamı özledim tamamda pizza yiyemiyorum diye ağlarım he :60: şaka şaka
Eminim sen yine iradeli davranabileceksindir :34:
Olmadı kendine kepek unundan ayrı yap :34: En azından biraz daha masum hemde kendini çok daha rahat hissedersin :34:
Yanındada 1 koca bardak ayran tamamdır :34:

Sorma gercekten suikastci bi görsen, cikulata aliyor hemen elime tutusturuyor,
aksam vakti ne yiyemiceksem onu getiriyor,
sunu ye bunu ye :))) rahat birakmiyor masallah,
bide tabi diyet miyet hak getire onun yaninda, her hafta baska bisey esiyor aklina,
neyse allah basimdan eksik etmesin, can sagligi versin :)))
Kepek unu evde yok, suan alma imkanimda yok, malum noel tatili basladi ve dükkanlar 3-4 gün kapali
hatta bütün hafta kapali sanirim, bilmiyorum nezaman geri acilcak :) öyle yani

Al bendede o kadar güzelim :34:
Hani su içsem yarıyor derler ya bizimkide su içmesekte yaramıyor :1:
Ben 14 senelik evlilik süresinde tam 68 kilo almayı başarmış bir uslanmaz obezdim :1: ama Allahın izniyle o günleri geride bıraktık :34:
Artık yavaş yavaşda olsa şu fazlalıklarımızdan kurtulacağız ondan sonra dediğin gibi ömür boyu dikkatli davranıp kilo almadan yaşamaya çalışacağız :34:
Moral bozmak yok güzelim ne olursa olsun yapacağız biz bu işi :34:
Bu arada bende sigara içiyordum ( son birkaç aydır azaltmıştım ama yinede içiyordum ) ve en sonunda dün gece yeter artık madem kilo veriyorsun bari şu sigara illetinide bırakta tam sağlıklı yaşa dedim kendi kendime :34:
Bu sabah itibariyle sigaraya veda etmiş bulunuyorum ve kendimi çok çok iyi hissediyorum :34:
Bana dua edin ne olur bir daha o illeti elime almim :34: aklıma bile gelmesin ki şükür şu ana kadar hiç sorun yaşamadım :34:

canım malesef ben sigaraya tekrar başladım 4 ay içmedim sonra bi takım sıkıntılarım oldu bikere yaktım devamı geldi aynı iştahım gibi bi kere bıraktım devamı geldi.... inşallah rabbim gönlüne göre verir birlikte veririz ben bu sitede 2 sene kilo verdim hep birlikte verdik kaçamaklarımızıda yazdık sporlarımızıda malesef spor yapamıyorum evden sabah 7 de çıkıyorum akşam 8 i geçkin gidiyorum gidince yiyincede böyle yaradı dün eşimle eski resimlerime baktım bi 128 kg halim bi 84 kg halim ben neredeyse şuan ortasındayım dedimki ya 128 e doğru gideceksin yada 84 e doğru ben 84 ü seçtim inşallah bu azmimde bitmez:17:

canım malesef ben sigaraya tekrar başladım 4 ay içmedim sonra bi takım sıkıntılarım oldu bikere yaktım devamı geldi aynı iştahım gibi bi kere bıraktım devamı geldi.... inşallah rabbim gönlüne göre verir birlikte veririz ben bu sitede 2 sene kilo verdim hep birlikte verdik kaçamaklarımızıda yazdık sporlarımızıda malesef spor yapamıyorum evden sabah 7 de çıkıyorum akşam 8 i geçkin gidiyorum gidince yiyincede böyle yaradı dün eşimle eski resimlerime baktım bi 128 kg halim bi 84 kg halim ben neredeyse şuan ortasındayım dedimki ya 128 e doğru gideceksin yada 84 e doğru ben 84 ü seçtim inşallah bu azmimde bitmez:17:

İnşallah hem sigara hemde beslenme konusunda azmimiz devam ederde bizlerde her anlamda hedeflerimize daha çabuk ulaşalım :34:
Valla çok şükür şu ana kadar iyi gidiyor. Bekarken bende 1 sene kadar içmeyip tekrar dediğin gibi bir taneden birşey olmaz diye düşünmüştüm ve inanılmaz kızıyorum şu an o zamanki banuya :1: hayır birde şöyle bir şey var bende zevk alarak içmiyordum zaten sadece can sıkıntısı ve el alışkanlığı :1: ama şimdi kızın kazağı vardı yarım kalan onu bitiririm inşallah bu bahaneyle :1:
Okadar spora gidiyorum bari tam bir sağlıklı hayat olsunda belki metabolizmada kendine gelir ve daha kolay kilo veririm :34:

Neyse sizlere doyum olmaz ama biraz örgümü örüp sonrada akşam yemeği hazırlığımı yaparım :34:
Gece artık resimlerimi eklerim :1: mamişlerimi görür miktarı hakkında varsa bir durum yaparız açık oturum :1:

Kocaman öpüldünüz kızlarrrrrrrrrrrr :3:
:54::54::54::54::54::54:

selam kızlar

ben böle arada gelip geçmişi okuyorum malesef fazla alıntı yapamıyorum kusura kalmayın artıkın yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum onlar benden daha eski olduğu için tanımıyorum neyse annem buğün doktora gitti tekrar doktor kanser gibi görünmüyo ama kolonoskopi yapılması gerekiyo demiş bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok seviyorum ve iyiki varsınız diyorum ve yine mutlu huzurlu bi akşam diliyorum canlarım :1::1::1:

selam kızlar

ben böle arada gelip geçmişi okuyorum malesef fazla alıntı yapamıyorum kusura kalmayın artıkın yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum onlar benden daha eski olduğu için tanımıyorum neyse annem buğün doktora gitti tekrar doktor kanser gibi görünmüyo ama kolonoskopi yapılması gerekiyo demiş bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok seviyorum ve iyiki varsınız diyorum ve yine mutlu huzurlu bi akşam diliyorum canlarım :1::1::1:

efem teşekkür hoşbuldum inşallah desteğinizle burdan devam edeceğim anneciğine geçmiş olsun

evimde netim şimdilik yok çıkmadan yediklerimi yazayım

sabah 3 ad kuru kayısı 4 adet fındık içi 2 ad ceviz

biraz beyaz peynir yarım domates 2 zeytin yeşillik 1 dilim kepek ekmeği
ara öğünde 2 galete
öğlen yarım kase mercimek çorbası türlü(patatesleri ve suyunu yemedim) yağsız salata 1 dilim ekmek
ara öğün 1 elma
akşam üstüde yarım simit yedim bitki çayı içtim

akşam muhtemelen çayın yanına ufak bir tost yaparım yada sadece yoğurt çorba

sizce çokmu yorumlarınız önemli benim için sabah okurum artık hepinize iyi akşamalar

Son düzenleme:
selam kızlar...

ben bugün oruca niyetlendim tamda sağlıklı beslenme niyetindeyken olmadı demi...ama hem borcum var hemde kendimi terbiye etmem lazım özellikle elimi tatlı birşeylere sürmemeyi öğrenmek adına 1 ay hiç tatlı yemezzsem belki bu bağımlılığımdan kurtulurum...

sabah 5 te kalktım
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek
marul salatalık domates
5 zeytin
2 tk bal+ incecik bir dilim kek yedim yanın da şekersiz ıhlamur içtim...

acıkmadım sadece başım ağrıdı...3 günde alışırım sanırım sadece pazar günü ara vericem...

Aynurcum tencerelerini güle güle kullan...dün baktım esseden bende ama basit geldi bana...teflonlarımı karacadan almıştım 2,5 senede çok deforme oldu hiç iyi değilmiş...seramik yada döküm takım alıcam bende...

Nevinim kahvaltın çok güzel canım , bozmadan aynen devam :34::34::34:
kuzum ben delimano aldım , esse ile karacanın seramik kalınlığı 1.5 mm di sanırım bununki 3.5 mm , hani özgür şef kullanıyor ya programında , izlediysen bilirsin işte ondan aldım bebeemm :32::32::32:

hadi bakalım aynurcum.. o kadar da takma ama çok etki edeceğini sanmam yaw 1 dilim pastanın :44:

Ayçacım Dukan öyle demiyo ama , küçük bi kaçamak su solu balona iğne batırmak olabilir diyor , ondan sıktım canımı , normalde ucundan 1 çatal alıp bırakırdım ama öyle yapmadım , bildiğin yedim işte :51::51::51:

selammmmmm...
ben geldimmm...:))):3::3::3::3::16::16::16::16:

tekrardan hoşgeldiinn , bir daha karayiplere gitmessin inşAllahh :9::9::9:

Aynurcum yedigin pasta hayirli olsun :))

2 gündür beslenmem cok güzel kizlar, inanin mutfakta revani var ama dokunmuyorum :))
Bide ayiptir söylemesi okadar güzel yaparimki..
mutfaga gidip gidip geliyorum, ama kendimi zor tutuyorum,
bugun son kalanlarin hepsini babama ve kardesime filan yedirtcem ki kalmasin,
dün koydum koca bi tabak, sunlari yiyin ya dedim önüne koydum babamin :) o asla hayir diyemez tatliya,
insallah bugun biter bende kurtulurum

buseferde annem tutturmus pizza yapacaz diye, sanirim yarin yapcaz
ben biktim valla biktim, bu kadin insana diyet miyet yaptirmiyor
napabilirim sizce ? DIyet pizza gibi bisey olabilirmi kendime, yoksa hicmi yemiyim?
tavsiyelerinizi bekler gözlerinizden öperim :38::37:

sağolasın canım , oldu bi kere :9::9::9:

Eminemm olacak bu iş , sen takma ananı sıkıntı etme , istersen tam buğday unu al , pizzanın hamurunu ondan yap , malzemelerdende cıss olanları az koy , olurmu kuzumm ?? :34::34::34:

Kızlar ben kilo cizelgesi yaptım ama profilime ekleyemiyorum hakkımızda kısmını degistiremiyormuyuz???

canımm çizelgenin HTML kısmındaki HTTP ile başlayıp PNG ile biten kısmı yapıştıracaksın :34::34::34::34:

selam kızlar aranızda bana da yer var mı :)

hoşgeldin mimarhanımcıım , tabikide yerimiz var , ayupsın arkayı 5leriz olmadı :32::32::32:
zaten başlamışın bu yola , 12.5 kilo verdiğini okudum , Allah daim etsin , kalan kilocuklar patır patır gitsinler inşAllah :34::34::34:

güzel vermişsin maşallah
ben de 24 gündür dukan yapıyorum 4 kg verdim ama 10 gündür veremedim hiç vazgeçmek üzereyim nerdeyse dukandan

vazgeçme ASUUUU , sen 10 gün diyon ben bu duraklama yada yakın yerlerde gezinme olayını 1 aydır falan yaşıyom ama yavaş yavaşta olsa gidiyo ,sıkma canını kuzumm , sen pes edecek insan değilsinn :34::34::34:

ilk başlarda hiç kaçamak yapmadım ama bikaç gündür ufak tefek oldu bir de sabahları kuru kayısı yedim yine de pes etmeyim değil mi

yaa kuru kayısı için dukan ,sindirime yardımcı olsun diye günde 2-3 tane yiyin diyor ,sen onu kaçamaktan sayma , bende yiyom :27::27::27:

benim de çizelgem oldu
ihihi :)

canım yanlış yere yapıştırmışsın , profiline girip ordaki HAKKIMDA bölümünün ÇİZELGE kısmına yapıştıracaksın :34::34::34:

Back
X