hmmm güzel bir soru
Ben bana beğenmediğim birşey bile olsa kesinlikle çok sevinir boynuna atlarımsonuçta ne olursa olsun düşünmesi bile yeterlidir bana sevgisini, saygısını ve verdiği değeri hatırlatacağı içinde mutlaka kullanırım
Zaten benim çiğerimi bile bildiği için yanlış bir hediye alma şansı yok gibi birşey
valla dolamlık olanlarıda haşlarım ben haşlandıktan sonra elinle bile uzun uzun bölebilirsin yalnız haşaldığın patlıcanı soğuk suya tutarsan kayış gibi sertleşiyo direk süz tavaya azcık yağ koy sarımsak doğra 1 çay kaşığı acı biber salçası pul biber tuz koy biberleride koy 2 dakika çevir tavada servise hazır üzerini yoğurtla içine sarımsak koyduğum için kokmasın diye koymuyorum misolara sarımsak
Eminecim lazım olmasından değil, özlü söz yazarsın, özel gün not edersin. yıllar sonra bakması çok zevkli :) madem seviyorsun al sen de bi tane :)
E ) Kocam genelde hoşuma gidecek şeyler alır , yada daha önceden ağzımı yoklamıştır çaktırmadan ona göre davranır
aldıklarını çoğunlukla beğenirim ama olurda beğenmediğim yada az beğendiğim bişey olursa , hiç çaktırmam beğenmiş gibi yaparım ve sırf onun hatırı için mutlaka kullanırım
NOT : kocamı çookk özlediimm :26::26::26:
evet Esoşum benim kaşlarda sarımtırak , söylediğin iyi oldu bebeeemm ,dur onlarada bi el atayımm
Aynurcum, saclarini boyatcaksin ya kaslarinida ayni renkte boyat, ben pek anlamam boyadan ama kuaförler yapiyor onu sanirsam,
zaten ikisi farkli renkli oldummu biraz tuhaf duruyor, sen halledersin onu ya,
ayrica nursenamiydi bi sac rengi gösterdi, onu pek begendim ben, sana yakisir
Kıyamam ben sana sizler ne güzel çiftlersiniz ya....
benim acil fabrika ayarlarina dönmem gerek....
Anammm unutmadan bugünki yemeklerimi sizlerle paylaşayım
Eki Görüntüle 586537
Eki Görüntüle 586538
Eki Görüntüle 586539
Anammm unutmadan bugünki yemeklerimi sizlerle paylaşayım
Eki Görüntüle 586537
Eki Görüntüle 586538
Eki Görüntüle 586539
Nursena ekmek ne?? ben 34 gündür hiç görmedim. neye benziyorducecooo süpersinnn valla ekmek hiç yokmuuu
cecooo süpersinnn valla ekmek hiç yokmuuu
valla hepinize hayran kaldim. Ne kadar çok özverili eşlersiniz.A şıkkı benim ki
Bu duruma muhteşem uyumlu, çiftler diyoruz. - ruh ikizi - Allah nazardan korusun. tü tüüü.....
cecooo süpersinnn valla ekmek hiç yokmuuu
Nursena ekmek ne?? ben 34 gündür hiç görmedim. neye benziyordu
yarım bardak sana yağı eritiyorum yarım bardak çay bardağı su ile az ılıyınca1. yufkayı seriyorum üzerine sürüyorum yağdan 2. yide üzerine seriyorum onuda yağşıyorum 3. yufkayıda serip yağlamıyorum en üstekini sonra 12 ye böl yufkayı sigara böreği gibi malzeme koyup sarıyorum tepsiye dizip buzluğa koyuyorum ne zaman istersem buzluktan çıkarıp suyun altında banyo yaptırıyorum tepsiye dizip yumurta sürüp pişiriyoruz sonrasııııı nam nammm cısssssssssssssssss
ne bileyim kahvaltıda bari 1 dlm yesek daha iyi olur gibime geldi dayak yimeden kaçam ekmek düşmanları nuhanla aynur cücüşü
aynurcum hürremin sac rengi süper muhtesem ama cesaret ister
ne bileyim kahvaltıda bari 1 dlm yesek daha iyi olur gibime geldi dayak yimeden kaçam ekmek düşmanları nuhanla aynur cücüşü
ya size birsey sorcağim, kocanız/sevgiliniz size hediye aldı ve beğenmediniz? bu tip durumlarda napıyorsunuz?
A) Sesimi çıkartmıyorum alınan hediyeyi sevmiş gibi yapıyorum arda sırada kullanıyorum. Kulanırkende içimden söylenip sinir oluyorum.
B) Beğenmedigimi söylüyorum nereden aldın deyip gidip değiştiriyorum.
C) Birkaç kez hediye almakta başarısız oldu. Bu yüzden bana hediye alırkan yanında gidiyorum. Hediyemi kendim seçiyorum.
D) Kendi hediyemi kendim alıp hediye paketini ona verip bana vermesini istiyorum.
E) yada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?