Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu duruma muhteşem uyumlu, çiftler diyoruz. - ruh ikizi - Allah nazardan korusun. tü tüüü.....

tamam hayatim sagol tarif icin :)

Eminecim lazım olmasından değil, özlü söz yazarsın, özel gün not edersin. yıllar sonra bakması çok zevkli :) madem seviyorsun al sen de bi tane :)

özlü söz yazari emine :))) tam bulmussun adamini canim, ama cok seviyorum iste ajandalari filan, bakalim gaza geldim belki bende alrim bitane :)))

Kıyamam ben sana sizler ne güzel çiftlersiniz ya....
benim acil fabrika ayarlarina dönmem gerek....

evet Esoşum benim kaşlarda sarımtırak , söylediğin iyi oldu bebeeemm ,dur onlarada bi el atayımm

Aynurcum, saclarini boyatcaksin ya kaslarinida ayni renkte boyat, ben pek anlamam boyadan ama kuaförler yapiyor onu sanirsam,
zaten ikisi farkli renkli oldummu biraz tuhaf duruyor, sen halledersin onu ya,
ayrica nursenamiydi bi sac rengi gösterdi, onu pek begendim ben, sana yakisir

Anammm unutmadan bugünki yemeklerimi sizlerle paylaşayım

Yumurtalı omlet, 1 domates, 1 salatalık, 1 şekersiz limonlu yeşil çay

1 kase sebze çorbası, 1 kase az yağlı salata ( havuçlu, domatesli ),1 bardak yoğurt

6 - 7 Yk kadar baharatlı tavuk ( teflon tavada kavurdum ), az yağlı karışık salata, 1 büyük bardak ayran

Nasıl ama iyimi yoksa çokmu
Bu arada bol bol su içtim 3 litre kesin olmuştur sabahtan beri
Bir ara şekersiz sütsüz nescafe içtim birde bir ara yine acıkır gibi olunca yeşilçay
Suya devam ama tuvalete koşuyorum arada anında bastırınca

Son düzenleme:

evet Eminem bende öyle düşünüyom , kaşlar ayrı saçlar ayrı olmasıınn

Nursenanın gösterdiği renk çok hoş , Hürremin saç rengi nasıl sizce ??

Kıyamam ben sana sizler ne güzel çiftlersiniz ya....
benim acil fabrika ayarlarina dönmem gerek....

Banuu süpersin anneemm , heemm nasıl lezzetli görünüyo mammişlerim , mmmmmm

şimdilik kaçayım kızları uyutayım sabah yoğun bi gün bekliyo beni öpüldünüz hayırlı akşamlar sıkılırsam uyku tutmazsa uğrarım

Ceco valla yemeklerin muhtesem gözüküyo ama azmi ne ?? ben doymazdim sanirsam onlarla,
sabah güzel ama ekmek yok ekmeksiz kahvalti edemiyom valla kara kuruda olsa olcak yani,
öglenide az buldum ondada ekmek yok, hadi baska bi yemek olsa ekmek aramaz ama corbaya ariyor kuzumm
aksam yemeginde güzel ama az valla benmi oburum yoksa gercektenmi az ama ben doymazdim sanirimmm

aynurcum hürremin sac rengi süper muhtesem ama cesaret ister

ne bileyim kahvaltıda bari 1 dlm yesek daha iyi olur gibime geldi dayak yimeden kaçam ekmek düşmanları nuhanla aynur cücüşü

Bu duruma muhteşem uyumlu, çiftler diyoruz. - ruh ikizi - Allah nazardan korusun. tü tüüü.....

Anam bakma bazı yöndende çok zıtlaştığımız da oluyor
Hani derler ya ne bir arada ne de ayrı Bu bir kadın bir erkekde bazen okadar çok tanıdık sahneler görüyoruz ki inan çok daha fazla gülüyorum o zaman işte
Gerçekten aldığı zaman beğendiğimi alır almayacaksa baştan dürüstce söyler ekonomi el vermiyor diye zaten işimi görmeyecek birşey almasından hiç almaması daha iyi o zamanda

Rabbim hepimizi nazarlardan korusun Aminnnnnnnnnnn

cecooo süpersinnn valla ekmek hiç yokmuuu

Yok canım bir tek evde Knaeckebrot diye birşey var anam sağ olsun yazın kaç paket getirmişti son paketi yeni açtım ondan çok çok acıkırsam yiyorum bir tane arada bizim form tahtalarına benzer ama çok daha lezzetli

Bu arada kızlar hepinize çooooooook teşekkür ederim sizin destekleriniz beni okadar çok motive ediyor ki hani çok daha azimle ve hevesle devam ediyorum beslenmeme ve sporuma
İyiki varsınız

Son düzenleme:

bende bilmiyodum bunu çok kolaymış ama margarin yerine tereyağı yada sıvıyağ sürsek olmazmı?ben 8 senedir bıraktım margarin kullanmayıı...eskiden onsuz hiç bişey lezzetli olmaz sanıyodum halbuki herşey gayet güzel oluyomuşş:))

ne bileyim kahvaltıda bari 1 dlm yesek daha iyi olur gibime geldi dayak yimeden kaçam ekmek düşmanları nuhanla aynur cücüşü

sen ye İkocan yee , hani yakalicaktın beni , hhıııı ???

aynurcum hürremin sac rengi süper muhtesem ama cesaret ister

Eminemmm ben zaten cesur bi hatunumm, aa ayıpsın şekeriimm

benim aklımdaki renk o zatenn

Bir gün gelecek bende, sabahları bir dilim ekmek yiyeceğim. Bütün bedenim, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Bunun bir önemi yok kudret damarlarımdaki asil kanda mevcuttturrr...

cevap: hiçbirii
eğer hediye alsaydııı....düşünmesi bile yeterli olurdu...beğenmemek söz konusu olmazdıı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…