- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
He yaaa valla her markayı denedim diyebilirim ama bir tek Bimdeki içilebilir geldi bana
Tazesinide aldım aman allahımbenzin içsem daha iyidi ağzımda yağ gibi bir tat anason gibi bir koku kaldı o yüzden onu tüketemiyorum sallamaylada olsa idare ediyorum mecbur maksat mideye sıcak su girsin
Sağ ol canım Emineden kıskandım
Geçen emine yayınlayınca çok daha güzel geldi bana üstelik arada sırf okumak için girenler içinde daha güzel menülerimizi kaçırmazlarbirde insan daha büyük bir hevesle öğününü hazırlayıp daha çok önem veriyor sağlıklı olsun diye
Valla şimdilik aynı devam etmeyi düşünüyorum hatta eşimin bile hoşuna gittiiyi fikirmiş o zaman kesin kaçamak yapmazsın en azından ana öğünlerde dedi ara öğünlerde zaten genelde yeşil çay, nescafe ( sütsüz şekersiz ) çok acıkırsam bir salatalık falan onlarında resmini çekmim artık
Şimdiden düşünüyorum yarın en yemek yapsam diyeokadar yani
Bu arada benim cadıda seninkinden farksız :26: Öğlen okadar uğraştım uyumadı gitti akşam üzere saat 5de bir uyudu 7ye kadar eee ondan sonra nasıl çocuğun 9 yada 10da uyumasını bekleyebilirim ki
SAğlık ocağındaki doktora bile sormuştum varmı çaresi fenalık geçireceğim diye adam gülerek varsa bizede söyleyin dedionunda benim cimcimeyle yaşıt kızı oda aynı gece 1lere kadar oturuyormuş artık eşim fenalık geçiriyor diyor
Şimdiki çocukların yediklerindenmidir nedir hepsi aynı sankibir enerjidir gidiyor
sıvı olmazda tereyağ olur am ağırmı olukii oda seviyosanız neden olmasınbende bilmiyodum bunu çok kolaymış ama margarin yerine tereyağı yada sıvıyağ sürsek olmazmı?ben 8 senedir bıraktım margarin kullanmayıı...eskiden onsuz hiç bişey lezzetli olmaz sanıyodum halbuki herşey gayet güzel oluyomuşş:))
Bir gün gelecek bende, sabahları bir dilim ekmek yiyeceğim. Bütün bedenim, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Bunun bir önemi yok kudret damarlarımdaki asil kanda mevcuttturrr...
Canım, böyle bir durumda ben de bozulurdum. Doğum gününde sürpriz yapmamış ki, önceden konuştuğunuz bir şeyi almaya gitmiş. Sürpriz bir hediyeyi beğenmemek başka, istediğini hatta ısmarladığını almamak başka. Biraz yangına körükle gittim gerçi ben de :)
Sonuçta zaman ayırıp uğraşıp almış, eğer faturası duruyorsa siyahı ile değiştirmek için bir kaç telefon açabilirsin belki? Olmuyorsa da güle güle kullan botunu. Ben bu rengi de beğendim.
...
Banu öbür mesajımda mesajları kısaltırken arada kaynamış yazdıklarım; bayıldım öğünlerine. Öğünleri liste olarak yazmaktan çok daha güzel böyle resimlemek bence :))
...
Oğlumu yatırmıştım 1-2 saat uyuyup tekrar kalktı, kabus gibi yav. Şu çocuğun uykuları bir düzelse, dolu dolu 3.5 yaşında hala tam oturtmadıkNeyse, onunla uğraşabilmek için ben kaçıyorum, sizlere iyi geceler
bence çokk güzell morları çok yakışmışSimdi ben konuyu anlatayım size,
Ben ona geçen 2 hafta önce, merrell almıştım hediye. Çünkü, benim gibi evde değil ayakları sağlam olsun istedim. Bu hafta sonuda benim ucuz botlar baş parmakları ıslattı.. oda sana da merrell alalım dedi. Bende çok pahali vs deyip mizmizlandım. (bizim yazlik ayakkabilarimizda var merrill 4 yıldır eskimediler, acayip saglam oluyorlar.) Oda internetten bana modeleri gösterdi. Bende bunu begendim. Merrell - Arctic Fox 6 - Siyah ısrarla bu begendigimi söyledim.
Az önce mesaj geldi. Eki Görüntüle 586572 ben bunu begendim bu daha güzel bunu aldim diye...Siyahi yokmuydu dedim yok dedi ve ısrarla bu da güzel diye beni ikna etmeye çalışıyor. artık napalim, çok pahalı birde siyahi diyemem eli mahkum içimden söylene söylene giyeceğim.
nuhan çok haklısın ama ben de poşet çay içiyorum genelde tembellikten işte
nursena uyuyamamış poğaçaların kokusundan herhalde:))
sıvı olmazda tereyağ olur am ağırmı olukii oda seviyosanız neden olmasın
umuuuutt papatya çayı içirsene mışıl mışıl uyuyr içers tabisi
bence çokk güzell morları çok yakışmış
zevkler tartışılmaz tabisi ama daha cicili bicili siyah çok sade geldi bana
karadayı yeni bitti ıcırıkta dakka itibariyleee uyudu
malesef fırın tepsileri beni bekliyo yıkanacak nefret ederimm
nursena sen hala tepsi mi yıkıyorsun canım
ben yağlı kağıt seriyorum oh kağıdı attın mı tertemiz bi suya tut tamam
iyi geceler canım biz leyla ile mecnun izliyoruzbende kaçayım benim zıbırdaklar uyumuşken son rötuşları yapayım uyuyayımm karadayı çok güzeldi iizleyen varmı
ağladım resmen hönküre hönküre güzel dizi yapmışlar bence
Herkese iyi geceler.bana lutfen destek olun moral motivasyona ihtiyacim var sanki bu kilolardan kurtulamayacakmisim gibi oluyorum diyeti boslayip sinirsiz yiyesim var yardiiiimmm
iyi geceler canım biz leyla ile mecnun izliyoruz
yeme canım sonra çok üzülürsün
çok canın çekerse gündüz tadımlık ye aklında kalmasın ama yağ da olmasın sana
Haklisin ama motivasyonum hizla azaliyor yarindan itibaren surekli buraya bakacagim yoksa seytan soldan soldan geliyor cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin
hayirli aksamlar
yenacim kizim iyi allaha sukurler olsun
kbabam bu gun cikti hastaneden
bende sizden kaciyorumverdiklerimin hepsini alinca beynim dank etcek heralde
hayirli aksamlar
yenacim kizim iyi allaha sukurler olsun
kbabam bu gun cikti hastaneden
bende sizden kaciyorumverdiklerimin hepsini alinca beynim dank etcek heralde
Haklisin ama motivasyonum hizla azaliyor yarindan itibaren surekli buraya bakacagim yoksa seytan soldan soldan geliyor cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin
aynurcum şu kayısı meselesi beni çok rahatlattı valla arada ceviz badem de yediğini duyunca iyice oh çektim çünkü benim kaçamak teşebbüslerim bunlardan ibaret daha çok
yersem de kilo vermem durur diye korkuyordum tabii abartmam asla ama inan içime su serpildi
balonum patladı ama patlak matlak ben devam edeceğim gittiği kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?