Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nuhan çok haklısın ama ben de poşet çay içiyorum genelde tembellikten işte
nursena uyuyamamış poğaçaların kokusundan herhalde:))

bende bimden kullanıyorumda oyüzden tanıdık geldiitomurcuk çay gibi var yeşilçay ondan aldım ama daha demlemek nasip olmadı...

zamane çocukları işte benim cadıda 7 de uyudu oturduğu yerde şimdi uyandı...sabah edecek heralde...ufağınıda birazdan uyuturum artıkın ama bugün gene mızmızdı gecemiz nasıl geçer bilmiyorum dün geceden uykusuzum zatenn...

sıvı olmazda tereyağ olur am ağırmı olukii oda seviyosanız neden olmasın
Bir gün gelecek bende, sabahları bir dilim ekmek yiyeceğim. Bütün bedenim, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Bunun bir önemi yok kudret damarlarımdaki asil kanda mevcuttturrr...

umuuuutt papatya çayı içirsene mışıl mışıl uyuyr içers tabisi

bence çokk güzell morları çok yakışmış
zevkler tartışılmaz tabisi ama daha cicili bicili siyah çok sade geldi bana
nuhan çok haklısın ama ben de poşet çay içiyorum genelde tembellikten işte
nursena uyuyamamış poğaçaların kokusundan herhalde:))

karadayı yeni bitti ıcırıkta dakka itibariyleee uyudu
malesef fırın tepsileri beni bekliyo yıkanacak nefret ederimm

ay bende fırın tepsilerinden nefret ederim.... lavaboya sığmaz, bulaşık makinasina girmez...allah kolaylık versin...

Neyse kizlar size doyum olmaz ama bana müsaade

Size hoş sohbetler ve hayirli geceler
Kocaman öpüyorum hepinizi

Yarin görüşene kadar Allaha emanet olun

nursena sen hala tepsi mi yıkıyorsun canım
ben yağlı kağıt seriyorum oh kağıdı attın mı tertemiz bi suya tut tamam

bende kaçayım benim zıbırdaklar uyumuşken son rötuşları yapayım uyuyayımm karadayı çok güzeldi iizleyen varmı
ağladım resmen hönküre hönküre güzel dizi yapmışlar bence

Herkese iyi geceler.bana lutfen destek olun moral motivasyona ihtiyacim var sanki bu kilolardan kurtulamayacakmisim gibi oluyorum diyeti boslayip sinirsiz yiyesim var yardiiiimmm

bende kaçayım benim zıbırdaklar uyumuşken son rötuşları yapayım uyuyayımm karadayı çok güzeldi iizleyen varmı
ağladım resmen hönküre hönküre güzel dizi yapmışlar bence
iyi geceler canım biz leyla ile mecnun izliyoruz
Herkese iyi geceler.bana lutfen destek olun moral motivasyona ihtiyacim var sanki bu kilolardan kurtulamayacakmisim gibi oluyorum diyeti boslayip sinirsiz yiyesim var yardiiiimmm

yeme canım sonra çok üzülürsün
çok canın çekerse gündüz tadımlık ye aklında kalmasın ama yağ da olmasın sana

iyi geceler canım biz leyla ile mecnun izliyoruz

yeme canım sonra çok üzülürsün
çok canın çekerse gündüz tadımlık ye aklında kalmasın ama yağ da olmasın sana

Haklisin ama motivasyonum hizla azaliyor yarindan itibaren surekli buraya bakacagim yoksa seytan soldan soldan geliyor cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin

hayirli aksamlar

yenacim kizim iyi allaha sukurler olsun
kbabam bu gun cikti hastaneden
bende sizden kaciyorum verdiklerimin hepsini alinca beynim dank etcek heralde

Haklisin ama motivasyonum hizla azaliyor yarindan itibaren surekli buraya bakacagim yoksa seytan soldan soldan geliyor cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin

canım burda olmak çok önemli tabii
arada oluyor böyle bıkkınlıklar ya da hepimiz insanız nefsimiz istiyor herşeyi ben de bugün hep içten içe konuştum durdum 3 günlük dünya millet herşeyi yiyor içiyor hiç umrunda değil biz de ya yemiyoruz ya da yersek pişman oluyoruz
regl dönemi de zor bir dönem diyet açısından
sen dediğim gibi abartmadan nefsini körelt ki sonradan iyice kopmayasın

hayirli aksamlar

iyi akşamlar canım
kızın iyiymiş şükür merak etmiştik
kbabana da geçmiş olsun
böyle zamanlarda diyet çok zor ama sen yine de dikkat etmeye çalış canım en azından almamaya gayret et

hayirli aksamlar

Toksincim geçmiş olsun canım benim , umarım daha iyidir kayınbaban

ama kaçma, kaçtıkça dahada vahim olur durum , bence bi an önce geri dön buraya, dikkat etmeye başla, senin şu motivasyon neredeyse gidip ben bulacam haa

canımm nolur sende topla kendini , insan kopardıkça daha da uzaklaşıyor diyetten , canın bişey isterse ucundan 1 çatal al , ne de olsa bebişin var ,aklında kalmasın

ama dikkat et kuzum yediklerine tamammı

aynurcum şu kayısı meselesi beni çok rahatlattı valla arada ceviz badem de yediğini duyunca iyice oh çektim çünkü benim kaçamak teşebbüslerim bunlardan ibaret daha çok
yersem de kilo vermem durur diye korkuyordum tabii abartmam asla ama inan içime su serpildi
balonum patladı ama patlak matlak ben devam edeceğim gittiği kadar

yok bebeem yaa oncacık şeylerden balon malon patlamazz , sıkıntı etme , ben yiyom çünkü onların yararınında çok olduğunu biliyorumm

benim kaçamak diye adlandırdığım ,en azından öyle avunduğum şeyler ; pasta, tatlı , börek , çörek , falan filann .... anladın sanırım

canım benim Rocco Sıkı Şeker var yuvarlak kutularda , onlar şekersiz , dukan topiğinde Aliye onları yiyebileceğimizi söylemişti , bende alıyorum canım tatlı bişey isteyince atıyom bi iki tane sende deneyebilirsin kuzumm

acaba cozutanları böyle aleme reklam etsekmi acaba

Eklentiler

• $diyet center.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…