Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize günaydın

bençok gelemiyorum yıl sonu kapanışlarım var çok yoğunum malesef arada bakıyorum ama efem başın saolsun yenacığım bi meyve sepetide ben istiyorum :):) yeni yılda hatırlıyomusun çekiliş yapmış :):):)

kahvaltıda tost yedim iş yerinde benim için en iyi seçenek

sağol canım Allah razı olsun sizler sağolun

merhaba kızlar. diyetıme gerı basladım. çok şükür ırademı kaybetmedım 3 gundur. 80 kılo olana kadar ben bu işi birakmayacağım. mart ayını kendıme hedef seçtım.eşim izmirden bana hırka almış. içine gıremezsem dıye üzülüyorum. o zaman o hırkayı mutfaga asıp canım yemek ıstedığınde ona bakıp gerı döneceğim....

bu arada görumcemın durumu netleştı. lenf kanserı. halen hastahanede yatmaya devam edecek.ınş kısa zamanda ıyıleşır.hastalık henuz vucuda yayılmamış.en az 6 aylık tedavısı varmış. ıns allah tum hastalara sıfa versın

eşimde artık bu hafta sonu gelecek. kızım 11 aylık ve 20 gunde babasını unuttu :(

hıç artık baba demıyor.çok guzel soyluyordu. babası telefonda konuşsa delı oluyordu artık önemsemıyor...

kısa zamanda bende vucut ölçülerimi yazacağım. herkee mutlu bır gun dılıyorum...

Herkese Günaydin

Bu sabah sukur erken uyandim :34:
Kahvalti etmeden sizlere bir bakayim dedim :1: Laptobtan baglanamayinca tabletten girdim bende mecbur :34:
Kahvaltimi edip birazda islerimi yapayim gelirim yine :34:
Insallah laptob olu4da bunla ugrasmak zorunda kalmam :1:

Insallah herkes icin bol hareketli az kalorili bir gun olur :34:

merhaba kızlar. diyetıme gerı basladım. çok şükür ırademı kaybetmedım 3 gundur. 80 kılo olana kadar ben bu işi birakmayacağım. mart ayını kendıme hedef seçtım.eşim izmirden bana hırka almış. içine gıremezsem dıye üzülüyorum. o zaman o hırkayı mutfaga asıp canım yemek ıstedığınde ona bakıp gerı döneceğim....

bu arada görumcemın durumu netleştı. lenf kanserı. halen hastahanede yatmaya devam edecek.ınş kısa zamanda ıyıleşır.hastalık henuz vucuda yayılmamış.en az 6 aylık tedavısı varmış. ıns allah tum hastalara sıfa versın

eşimde artık bu hafta sonu gelecek. kızım 11 aylık ve 20 gunde babasını unuttu :(

hıç artık baba demıyor.çok guzel soyluyordu. babası telefonda konuşsa delı oluyordu artık önemsemıyor...

kısa zamanda bende vucut ölçülerimi yazacağım. herkee mutlu bır gun dılıyorum...

Canim gorumcene cok cok gecmis olsun :71:
Şukur erken teshis edildi insallah Rabbiminde izniyle tez zamanda sifa bulacaktir ..... Aminnnnn
Butun dualarimiz onunla :34:

Bu arada kuzucuguna uzulme emin ol babasini gordugunde yine o aski depresir :1: benim buyuk kiz almanyaya gittigimizde kucukken baba baba diye aglardi ilk gun sonra 10 gun adini bile anmazken havaalaninda babaciiiiikkk diye sarilirdi :1:
Kizlarla babalarinin iliskisi bambaska :34:

Günaydın kızlar,

hepinize güzel bir gün diliyorum. bu sabah kalktım tartımın pili bitmiş. edinmem de pek mümkün gözükmüyor. YENAcım bu hafta beni İZİNLİ yazabilir misin acaba? şimdiden çok teşekkürler canım.

Efemcim babannene Allah rahmet eylesin, sizin de başınız sağolsun.

Arnazarcım görümcen bir an önce iyileşir inşallah. henüz vücuda yayılmamış şükür. Allah yardımcınız olsun.

selamün aleykümm

günaydınn

bende kızımı hazırladım okula götürücem çıkmadan size bi bakayım dedim...kaç gündür uykusuzluktan günlerim birbirine girmiş:34::34::34::34:bugünü cuma sanıyodum bildirim yapam dediydim bakıyom kimse bildirim yapmamış...tam o sırada kuzucum anne bugünde okula gitcez yarında sonra iki gün tatil diyince dank etti:1::1::1::1:neyse vakit kazanmış oldum...bugün tartım eksi göstermişti belki yarın biraz daha eksilirr....çok mutlu olurum...neyse şimdi kaçmam lazım....Allaha emanet olun...

Selamın Aleyküm kızlar

evet öncelikle büütüüünnn hayır duaları eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hpinizden ama babannemi kaybettik canlar zaten yazmıştım heran ölüm haberi gelebilir diye nitekim öle oldu size yazdıktan 5 dk sonra geldi haber buğün köye götürdük defnettik Allah yattığı yerde rahatlık versin mekanı cennet olsun öyle yorgunumki anlatamam dün sabahtan beri ayaktayım ama bi size uğrayıp rahatlamak istedim aslında bişey sorcam kızlar babannemi yıkarken bende ordaydım durdum baktım buğünde eşim gececi sürekli gözümün önüne siması geliyo biraz tırstım felak nas ayetel-kürsi felan okuyorum daha başka iyi gelen bişey varmı hepinizden Allah razı olsun kızlar:50::50::50:

Allah sabır versin mekanını cennet eylesin inş.

İyi akşamlar tombikdaşlarım :)

Dünden beri arada girip okuyorum ama yazamadım. Oğluş dün gece gene hiç uyumadı-uyutmadı. egedeniz yazdığından beri otit var aklımda, uzun zamandır nezle, burun akıntısı olduğu için eninde sonunda kulağa vurmasını bekliyordum zaten. Kulağın ağrıyor mu diye sorunca yok diyordu ama gece çok rahatsızdı gene, bir tarafı rahatsız besbelli... Neyse babam da kulaklara mutlaka bakılsın deyince bugün KBB uzmanına götürdük. Antibiyotik (hem ağızdan, hem kulak damlası), burun açıcı spreyler, sudafed vb. bir dolu ilaçla eve geldik. Umarım bu gece rahat uyur. Neyse ki ateş yok...

Sağol canım, umarım hepimize iyi gelir yılbaşı :) Makinada yıkanmayacağına dair uyarı varsa değiştirmezler tabii. Tuh, gene de denk gelirsen bir mağazaya ya da müşteri ilişkilerine sor bence. Mutlaka bir önerileri olur. Yeni bir takım alsan yazık olmaz mı, yeni evli sayılırsın, daha kaç kere kullanılmıştır ki o takımlar...
Asuuuu süpersin canım, ilham verdin bana da. Çok sevindim 79'ları görmene :) Aynur sen zaten motivasyon fırtınası gibisin. Tebrik ediyorum sizleri.

...

Esra, ölçü tablosu için teşekkürler canım, eline sağlık. Ben unutmuşum, görünce bildireyim dedim ama mezura zorda, gürültülü bir yerde, şimdi oğlanı uyandırmayayım, bilahare bildiririm olur değil mi?

...

Oğlan erken uyudu ben de sızmayı düşünüyorum, malum dünden uykusuz ve çooook yorgunum, :) İyi geceler herkese...

Umutcum geçmiş olsun, küçük prens hasta olmuş. kıyamam ya, o da iyilesik olur bir an önce inşallah :) nasıl sevimli, maşallah :nazar:

İlk fırsatta götüreceğim bıçakları canım. şu yılbaşı kalabalığının dağılmasını bekliyorum. kaplandıktan sonra bir süre dikkatli kullanacağım. yeni takım sanırım almam çok bunalmadıkça. olmadı sade bir bıçak seti alırım. country tarzında farklı çatal bıçaklar beraber kullanılıyor. gerçi gelen misafirlerin çoğu yadırgayabilir bu durumu :)

Canım ocak başına kadar istediğin zaman bildirebilirsin ölçülerini. daha vaktimiz var.

canım geçmiş olsun inşallah allah şifasını verir gencecik daha

kızlar babaya düşkün merak etme valla babalarını gördülermi hemen satıveriyo benim kızlarr

hadi bana fikir verinn kızlarrr cumartesi kardeşimin kızı 2 yaşına gircek parti veriyolarmış ne yollayayımmm
meyve sepeti geldi aklıma çikolu falan nasıl olur

hadi bana fikir verinn kızlarrr cumartesi kardeşimin kızı 2 yaşına gircek parti veriyolarmış ne yollayayımmm

2 yaşına girecek çocuklar oyuncaklarına çok düşkün olurlar ona baya büyük böyle boyu kadar ellerini oynatabilen konuşabilen bebeklerden alabilirsin ben teyzemin kızına yaşına girerken buna benzer bir bebek almıştım teyzem saklıyor o bebeği dolabında durur hep ara sıra bana getirip teyze bunu sen aldın dime diyor :D

canım bence de oyuncak mantıklı hem kalıcı olur
ama sepet tarzı bişey yollayacaksan meyve değil de kekli buketler var onu tavsiye ederim daha dayanıklı oluyor meyveye göre

öğlen oldu daha yeni yaptım kahvaltımı
dünya kadar işim var yarın hem gündüz hem de akşam misafirim olacak onedenle daha fazla hazırlık yapmam lazım

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifasını versin inşallah.Aminnnnnn... erken teşhis olması zaten büyük bi şans tıp artık çok ilerledi düzelecektir sıkma canını :34::34::34:
Günaydın kızlar,

hepinize güzel bir gün diliyorum. bu sabah kalktım tartımın pili bitmiş. edinmem de pek mümkün gözükmüyor. YENAcım bu hafta beni İZİNLİ yazabilir misin acaba? şimdiden çok teşekkürler canım.

Efemcim babannene Allah rahmet eylesin, sizin de başınız sağolsun.

Arnazarcım görümcen bir an önce iyileşir inşallah. henüz vücuda yayılmamış şükür. Allah yardımcınız olsun.
canım sagol Allah razı olsun
bencede meyve sepeti yerine oyuncak alsan çocukların gönlü hemen fet ediliyo o şekilde tabi yinede en iyisini sen bilirsin :34::34:

Canım gönderme kısmında sorun yoksa bence de oyuncak çok daha güzel olur. ama online siparişle yollayacaksan oyuncak yollayamazsın sanırım. zaten yaşı küçük olduğu için senden geldiğini anlamaz her halükarda :) sen hangisi kolaysa onu yolla bence.

teşekkür ederim canım başlasam gerisi gelecek sanırım:)
Kolay gelsin Asumancım. çok özeniyorum valla, gelen gidenin hiç bitmiyor. evin de kızların falan hep neşe dolu :nazar:

sağol canım azcık yoğunum şükür rabbime dediğin gibi kızlar eşim ailem de burda olunca onlar bile yetiyor yoğun olmaya
4 kız kardeşiz biz 3ümüz evliyiz yeğenler felan da var bikaç arkadaşım eski komşularım var sık görüştüğüm öyle böyle geçiyor günler
sen yine de sakinliğin tadını çıkar sonra arasan da bulamazsın çoluk çocuk olunca:)

kızlaaarrr

size bişey sorcam ben resim eklemek istiyorum ama beceremedim BB formatına izin vermiyo felan diyo nasıl yapcaz bi yardımcı olun bana :34::34::34::34:

Back
X