Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar
temziliğim bitti sayılır şimdi marketten bikaç eksiğimi alıp mamaları hazırlamaya başlayacağım
yarın akşamki misafir haftaya kaldı öyle olunca işim hafifledi tabii

kızlar ben bu un kurabiyesini niye yapamıyorum yaaaaaaa...
bir sürü tarif denedim.. nişastalı -nişastasız, çok unlu-az unlu.. çok pişmiş- az pişmiş.. şekerli yada pudra şekerli... bir türlü söyle ağızda dağılan nefis kurabiyelerden yapamadım... küçük fındığım çok sever. hazır almak da istemiyorum.... ama yapamıyorum yaaaa....
bu günküler de tahta gibi oldu yine:50::50:

bir sürü tarif denedim.. nişastalı -nişastasız, çok unlu-az unlu.. çok pişmiş- az pişmiş.. şekerli yada pudra şekerli... bir türlü söyle ağızda dağılan nefis kurabiyelerden yapamadım... küçük fındığım çok sever. hazır almak da istemiyorum.... ama yapamıyorum yaaaa....

Çok kalorili diye rast gitmiyor bence :)) şaka bir yana çocuklar olunca yapmak gerekiyor bunları de mi? bence un kurabiyesi ve ağızda dağılan tüm hamurişlerinin püf noktası margarin. margarini sağlıksız diye kullanmıyoruz ama o dağılmayı o sağlıyor. sen de tereyağ ya da daha hafif bir yağ kullanıyorsan ya da hafif olsun diye ölçüyü az tutuyorsan olmuyordur belki.

kurabiye konusunda ben de zayıfım çok zoruma gider nedense ama bugün tahinli kurabiye yapmaya niyetliyim evdeki tahini kullanmam lazım bakalım sonucu bildiririm
esracım haklısın valla külkedisi olduk hepimiz evhanımlarının bitmez işi yaaa

kizlar cok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuum
dün sabah 98,1 cikmisken bugun kesin yine artidayim diye düsündüm,
kacamak yaptigim icin degil (yapmadim cünkü) ama iste hep hayal kirikligi oluyodu, kesin fazla cikarim diye düsünmüsken
97yi görmesemde 98,0 gördüm

simdi diceksinizki 100 grammi, inan bu bile beni mutlu etti
bugun kacamak yapmassam belki yarin 97lerde gezinebilirim, uzun zamandan sonra
bide benim eski bi tartim daha var, dijital olmayanlardan, bozuk diyordum ya hani,
orda hep 99larda cikardim
ondada 98 ciktim, hatta biraz 97lerde bile geziniyordu
kilo veriyorum galibaaaaaaaaaaa :52: :12::21::24::32:

simdi biraz gecmisi okiyim :)
öperim hepiniziiii

:46::46::46::46::46: İnşallah çok daha güzel kilolar verdiğinide göreceğiz :34:
Dediğin gibi 100 grda olsa bizler için çok güzel bir sonuç yeterki daim olsun :34: hatta ufak ufak çoğalsın verilen kilolar :1:

Ceco, şimid aklıma geldi. Ben spora gitmeden yarim saat önce carnitine içiyorum. Belki sende içmek istersin diye haber vereyim dedim. Ben çok kilo veremedim ama çok sıkılaştım..

Kullanıyorum zaten şekerim :1: banada spora başlamadan evvel görüştüğüm bir beslenme uzmanı önermişti hatta CLA diye bir takviye daha kullanmam gerektiğini söyledi morbit obez gurubunda olduğumdan karnımın en zor eriyen bölge olduğunu ve onu kullanırsam karnımdan daha kolay kilo verebileceğimi söyledi :34:
Aslında sabah akşam kullanılıyormuş ama beslenme uzmanı carnitine le birlikte spora gitmeden yarım saat önce iç yeterli dedi :34: fazlası her ne kadar bitkisel birşey de olsa zarar olmasın dedi :34: Arada unutuyorum ama neyse :1:
carnitinimde son iki kerelik kalmış ama ay başını bekler öyle alırım :34:

selamun aleyküm kızlaarr
geçmişi okuyamadım selam verip çıkayım
evde misafirim var.
akşam akraba günümüz var oraya gidicem. gecede yola çıkıcaz . yeğenimin yemin törenine katılıcaz inşaAllah.
yarın geceye kadar giremem herhalde.
kızlar ya benim tartı kafayı yedi ya ben yedim.
yarın bildirim yapamam diye bugün yapayım dedim. tartıya bir çıktım 90. 7
bir haftada bu kadar alınırmı. geçen hafta 87 gelmiştim. yeme düzenim aynı hiç kaçırmadım. bu kadar artı olurmu.

Canım acaba fırınınla alakalıı olabilirmi sorun :34: hani birden fazla harlı veriyorsa sıcağı hamuru kavurabilir belki o yüzden tahta gibi olmuştur :44: Eskiden bende davulda yapmaya çalışırken benimde hiç olmuyordu ne kekim nede kurabiyem ama sonra fırın alınca çok daha iyi oldu :34: birde bütün hamur işlerimi ben düşük derecede uzun sürelerde pişiriyorum :34:

:46::46::46::46::46: İnşallah çok daha güzel kilolar verdiğinide göreceğiz :34:
Dediğin gibi 100 grda olsa bizler için çok güzel bir sonuç yeterki daim olsun :34: hatta ufak ufak çoğalsın verilen kilolar :1:

sagol kuzummm, insallah gram gramda olsa gider bundan sonra,
valla ne yalan söyliyim umudumu kaybediyordum artk
kilo veremiyorum demekki diye düsünmüstüm

kolay gelsin
esracim
egedenizcim
bende bikeresinde unkurabiyesi yapmaya calismistim ve güzel olmamisti, uzun zaman oldu deniyeli.
herseyi beceririm aslinda ama onu becerememistim, niye bende bilmiyorum :)

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızlaarr
evde misafirim var.
akşam akraba günümüz var oraya gidicem. gecede yola çıkıcaz . yeğenimin yemin törenine katılıcaz inşaAllah.
bir haftada bu kadar alınırmı. geçen hafta 87 gelmiştim. yeme düzenim aynı hiç kaçırmadım. bu kadar artı olurmu.

Ablacığımmmmmmmmmmm :3:
Ya özledik senle sohbet etmeyi :25: şu misafirlerinde gittikten sonra acaba diyorum bir müddet telefonlara bakmayıp birde karanlıktamı otursanız :60: :60: :60: evde yok sansınlarda bizde iki sohbet edebilelim ablamızla :1: :1: :1:
Şaka şaka Allah eksikliklerini göstermesin :34: Aminnnnnnnnnn
Ne güzel evde neşe ve bereket eksik olmuyor işte :34:
Valla yine helal olsun ablacığım inan bu kadar yoğunluğa ben dayanabilirmiydim bilmiyorum :1:
İnşallah ilerde bende öyle sevilen bir yenge olurumda yeğenler kuzenler eksik olmaz ....Aminnnnnnnnnnnnnn :1:

Kolay gelsin sana ablacığım
:54::54::54::54::54:

Selam fıstıklarr , ben geldiimmm :16::16::16:
nassınız cücüşlerr ? benden iyilikk , okuldan geldim , tembellik yapıyomm :27::27::27:

herkesi kocaman öpücüklüyorumm :54::54::54:

Selam :17:

Kaçaklardayım :17: biri beni öldürsün lütfen buraya yazmayı bıraktığım an tüm eski alışkanlıklarım yeme saçmalıklarım geri geliyor :25: bugün itibariyle verdiğim 27 kilonun 10 kilosunu geri almış durumdayım :43: en son 108.4 tü kilom bugün 118 kilo çıktım çok moralim bozuk çok canım sıkkın kendime dur demek için savaşıyorum ama 10 saatlik vardiyalarda çalışıyorum akşam 8e kadar iyi gidiyor 8den sonra yoldan çıkıyorum :43: 48 beden pantolon artık dar olmaya başladı mide kemerim çıktı yine obezite cerrahisini düşünüyorum artık ciddi ciddi 20 milyar param olsa gidip kestircem midemi :43: çok pişmanımmmmm çooooook bugün leslie yapmaya başladım ve elimden geldiğince yazıcam buraya. Vardiyalı çalışmak perişan etti beni gecesi gündüzü yok işin yemek desen günde 1 öğün gerisi abur cubur :43: kendimden nefret ediyorum. Kilo vereceğime verdiklerimide aldım geldim :43:

Burayı bırakmayınnn ve bende bırakmıyımmmmmm :52:

Bahhhaarrrcıımm hoşgeldin canımm , seni görmek ne güzel :34::34::34:

ara ara girdiğini görüyordum ama topicimize yazmıyordun kuzumm , döndüğün iyi olmuş , şimdi sıkıntı etme , unut aldığın kiloları ve tam gaz başla , burayı ihmal etmediğin sürece bence motivasyonun gelecektir tekrardan :32::32::32:

canım obezite cerrahisinden bahsetmişsin ama o da yeme tarzını değiştirmediğin sürece kesin çözüm değil , benim ameliyat olan arkadaşlarım var , memnun olanda var ama sıkıntı yaşayanda çok fazla , ben senin yerinde olsam 4 elle sarılırım diyete , ameliyatı son çare olarak düşün tatlımm :34::34::34:

ben dukan yapıyorum buarada , 76 kiloya indim , istersen dukanda yapabilirsin , çok yüksek kilolardan çok güzel kilolara inenlerde var , istiyorsan biraz kilo ver ondan sonra başla , bizler buradayız canımm , hep desteğiz sana , öpüyorumm :54::54::54:

kizlar cok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuum
dün sabah 98,1 cikmisken bugun kesin yine artidayim diye düsündüm,
kacamak yaptigim icin degil (yapmadim cünkü) ama iste hep hayal kirikligi oluyodu, kesin fazla cikarim diye düsünmüsken
97yi görmesemde 98,0 gördüm

simdi diceksinizki 100 grammi, inan bu bile beni mutlu etti
bugun kacamak yapmassam belki yarin 97lerde gezinebilirim, uzun zamandan sonra
bide benim eski bi tartim daha var, dijital olmayanlardan, bozuk diyordum ya hani,
orda hep 99larda cikardim
ondada 98 ciktim, hatta biraz 97lerde bile geziniyordu
kilo veriyorum galibaaaaaaaaaaa :52: :12::21::24::32:

simdi biraz gecmisi okiyim :)
öperim hepiniziiii

olacakk Emineemmm olaaccaakkk :46::46::46::46:

Neyse kızlar size doyum olmaz ben hazırlanıp kendimi yollara atayım :32::32:

Gidip bir güzel yüzeyim balık gibi :1: sonrada eccük fitnes yapayımda yaza dolanacağım fıstık gibi vucut için biraz çalışacayım :60: :60: :60:
Valla artık rüyalarımda bile kendimi çok zayıf görüyorum :122: :122: :122:
Hatta o zayıf halimde bile ay 2 kilo fazlam var diye utanmadan eleştiriyorum kendimi :60:

İnanıyorum rüyalarım gerçek olucak :34:
Tabi o rüyayı gerçekleştirmek için eccükte spor şart :1: o yüzden ben kaçtımmmmmmmmmmmmm :3: :3: :3: :3:

Kocaman öpüldünüz
Akşama görüşmek üzere kendinize iyi bakınnnnnnnnnnn :54::54::54::54::54::54::54:

slm kızlar..

ara ara girdim baktım ama bir türlü yazamadım neyse mesai bitmeden iki satır yazayım....))
hiç keyfim yok regl oldum daha bir hafta vardı iğnelerden ilaçlardan mı oldu nedir anlamadım acaip sancım var reglimin ilk günlerinde evde olmak istiyorum ama malesef işyerinde hiç çekilmiyor helede 10 tane kazmanın yanında....:)) işyerinde halimi paylaşacak hiç bayan arkadaş yok...

bugünki menüm
kahvaltı
çavdar ekmeği.yağsız peynir.yeşilzeytin.salatalık.şekersiz çay..

ara
bir iki parça minik galeta
şekersiz türkkahvesi

öğle
tavuk ızgara.salata
yarım dilim ekmek aslında montide yasak ama dayanamadım bir lokma attım ağzıma..:)

akşam
balık.salata

yeşilçay.ıhlamur.çay zencefilli su...:)
ve papatya çayı özelllikle regl döneminde iyi geliyor rahatlatıyor..

bu hafta reglden dolayı kilo veremem gibi geliyor bakalım başlamak bitirmenin yarısıymış derler keşke hiç bırakmasaydım...

Son düzenleme:
gecmis olsun yagmurgözlüm regl sancisi ilk günler kötü oluyor ya

kizlar annem sütlac yapti nihayet,
aksama kuzey güneyi izlicem dün izliyemedim,
bi kase sütlaci simdi yiyimmiii yoksa yemiyimmi ?? yarin kesinlikle arti cikmak istemiyorum o yüzden cok korkuyorum
yarimmi yeseeeem yoksa bi kasikmi ?
kafamda deli sorular :5:

bi kase sütlaci simdi yiyimmiii yoksa yemiyimmi ?? yarin kesinlikle arti cikmak istemiyorum o yüzden cok korkuyorum

teşekkür ederim :16::16::16:

eğer bir kaşıkta durabileceksen tadına bak derim ama kendimden biliyorum ki o bir kaşıkla asla kalmaz :))) sen bilirsin canım :16:

selamun aleyküm kızlaarr
evde misafirim var.

antibiyotik kullanıyordun galiba dafi abla, ondan olmasın? bozma moralini. sen en kısa zamanda inersin eski kilona.

Eminecim sakın yeme bugün onu. yarın tartıdaki rakamı görünce kendine ödül olarak yersin. hiç yeme demiyorum bak, yarın yine ye, hobi olarak yine ye ama yarın ye :52:

teşekkür ederim :16::16::16:

eğer bir kaşıkta durabileceksen tadına bak derim ama kendimden biliyorum ki o bir kaşıkla asla kalmaz :))) sen bilirsin canım :16:

Eminecim sakın yeme bugün onu. yarın tartıdaki rakamı görünce kendine ödül olarak yersin. hiç yeme demiyorum bak, yarın yine ye, hobi olarak yine ye ama yarın ye :52:

:60::60::60::60:tamam esracim yarin yicem onu,
bugun artik ya 1 kasik yerim yada onuda yemem, yine kusburnu cayla idare etcem,
yarinda ödül olarak sütlacimi yiyebilirim sanirimmmmm :37:

birazdan iftar olcak cok mutluyummmmmm
:16:

Buğday unu 0,5000kg
Pudra şekeri 0,3000kg
Krema yağ 0,2500kg

margarin yerine kahvaltılık olanlardan tercih et canım( becel gibi). 180 derecede 40 dk pişecek...onu tahta gibi yapan nişastasının fazla olması olabilir..pastanelerde yapılan tarif budur:17:

:60::60::60::60:tamam esracim yarin yicem onu,
bugun artik ya 1 kasik yerim yada onuda yemem, yine kusburnu cayla idare etcem,
yarinda ödül olarak sütlacimi yiyebilirim sanirimmmmm :37:

birazdan iftar olcak cok mutluyummmmmm
:16:

hadi bitti bir gün daha bende ara vericem u hafta çok yoğun haftaya çarşamb tekrar başlarım Allah nasib ederse. yarın tutucaktım ama cuma günü tek tutulmuyor. ya perş cuma ya da cuma cumartesi tutmak lazım cumartesi aşırı hareketli baş agrım çok oluyor öyle olunca.. kız 1 kaşık sütlaç ye gözhakkı:51:

bende çıkayım evime gideyim..öptüm sizi...:54:

:46::46::46:

çok güzel görünüyor ve de dengeli hep böyle olsa bir engel kalmaz ki kiloları vermeye..

Allah amelince rahmet eylesin size de sabırlar versin...

inşallah tedavisi olumlu bir şekilde tamamlanır canım. yayılmamış diyorsun inşallah iyi olcak...

bende çok isterdim bir kız kardeşim olmasını...

afiyet olsun ellerine sağlık...

canımm Allah kabul etsin oruçlarını...bende bugün ara verdim sabah hepatit b aşımın ilkini vurdurdum diğeri 1 ay sonra sonuncusu 5 ay sonra...

canlarım yılbaşı yoğunluğu başladı...800 adet pasta üstüne bi ton özel sipariş var pazar günü bile mesai var...
hepinizi öpüyorum.

Esram ben ölçemedim kendimi hala aynı yazabilirsn zaten kg aynı...yeniyıl inşallah daha uğurlu olur hepimiz için...:16:

Sğol canım Allah razı olsun

herkeslere iyi akşamlar:)
bugün ben addaaaa gittim:):emir_bebek:
epeydır gezmeye gitmiyordum, hep evdeydim, sıkılınca gezmeye gittim bende bugün,
halama oturmaya gittim...
iyi oldu baya.....
sonrada alışveriş merkezine gittik geldik halamla yürüyerek, sporda oldu hem:34:
hava soğuktu ama olsun iyi oldu:)))
geçmişe daha hiç bakmadım, evde birazda işler beni bekliyo:)))
ben şimdi az geçmişe bakar, sonrada kaçarım, herkesleri öpüyorummmm.....:16:
görüşürüz:3:

Back
X