merhaba kızlar. diyetıme gerı basladım. çok şükür ırademı kaybetmedım 3 gundur. 80 kılo olana kadar ben bu işi birakmayacağım. mart ayını kendıme hedef seçtım.eşim izmirden bana hırka almış. içine gıremezsem dıye üzülüyorum. o zaman o hırkayı mutfaga asıp canım yemek ıstedığınde ona bakıp gerı döneceğim....
bu arada görumcemın durumu netleştı. lenf kanserı. halen hastahanede yatmaya devam edecek.ınş kısa zamanda ıyıleşır.hastalık henuz vucuda yayılmamış.en az 6 aylık tedavısı varmış. ıns allah tum hastalara sıfa versın
eşimde artık bu hafta sonu gelecek. kızım 11 aylık ve 20 gunde babasını unuttu![]()
hıç artık baba demıyor.çok guzel soyluyordu. babası telefonda konuşsa delı oluyordu artık önemsemıyor...
kısa zamanda bende vucut ölçülerimi yazacağım. herkee mutlu bır gun dılıyorum...
görümcen için çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifa verir inşaallah.....
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah....
AMİN
hadi bana fikir verinn kızlarrr cumartesi kardeşimin kızı 2 yaşına gircek parti veriyolarmış ne yollayayımmm
meyve sepeti geldi aklıma çikolu falan nasıl olur
bence meyve sepeti basit kaçar...
yenip biter gider.....
bence şöyle güzel bir giysi olabilir...
cicili bicili bişey...
Selam
Kaçaklardayımbiri beni öldürsün lütfen buraya yazmayı bıraktığım an tüm eski alışkanlıklarım yeme saçmalıklarım geri geliyor
bugün itibariyle verdiğim 27 kilonun 10 kilosunu geri almış durumdayım
en son 108.4 tü kilom bugün 118 kilo çıktım çok moralim bozuk çok canım sıkkın kendime dur demek için savaşıyorum ama 10 saatlik vardiyalarda çalışıyorum akşam 8e kadar iyi gidiyor 8den sonra yoldan çıkıyorum
48 beden pantolon artık dar olmaya başladı mide kemerim çıktı yine obezite cerrahisini düşünüyorum artık ciddi ciddi 20 milyar param olsa gidip kestircem midemi
çok pişmanımmmmm çooooook bugün leslie yapmaya başladım ve elimden geldiğince yazıcam buraya. Vardiyalı çalışmak perişan etti beni gecesi gündüzü yok işin yemek desen günde 1 öğün gerisi abur cubur
kendimden nefret ediyorum. Kilo vereceğime verdiklerimide aldım geldim
![]()
Burayı bırakmayınnn ve bende bırakmıyımmmmmm![]()
hoşgeldin kelebekcik:)))
oooo sen buralara uğrarmıydın kısss:)

tanıdın galiba beni:)
hepimiz kül kedisi mi olduk bugün Asuman? Cecoş?
yoruldum valla ben de. sil süpür... banyo kaldı bi. banyonun derzleriyle başım dertteydi. derz temizleyicisiyle denemiştim olmamıştı önce. bugün biraz da çamaşır suyu katıp, süngerle değil fırçayla ovdum. işe yaradı sanki. mutlu oldum :) bir dahaki temizlikte yine yapıcam aynısını. inşallah işe yarar.
yemeğim var Allahtan. gerçi çok lezzetsiz olmuştu ıspanak. eşiminkine yumurta kırayım bari de lezzetlensin az.
Aynurcum gözükmüyor? beğenip beğenip gitmiş :) kız ben en çok senin ölçülerini merak ediyorum cücüştopiğin en incesi oldun bence :) bir ölçte haber verrrr
![]()
ev temizliğinde banyo ve wc fayanslarının temizliği beni gıcık eder.....
banyo özellikle gözümde dağ gibi büyür.........
kızlar ben bu un kurabiyesini niye yapamıyorum yaaaaaaa...
bir sürü tarif denedim.. nişastalı -nişastasız, çok unlu-az unlu.. çok pişmiş- az pişmiş.. şekerli yada pudra şekerli... bir türlü söyle ağızda dağılan nefis kurabiyelerden yapamadım... küçük fındığım çok sever. hazır almak da istemiyorum.... ama yapamıyorum yaaaa....
bu günküler de tahta gibi oldu yine![]()
benim annemin un kurabiyesi meşhurdur, meşhur bir tarifi vardır hep yaptığı:)))
ben bi ara ondan alıp sana ulaştırıyım o tarifi....
fındıklı yada cevizli yapıyordu, bazende elmalı yapar:)
klasik ev tarzı ama, pastane tarzı değil....
ahhh şimdi annemin un kurabiyesi diyince burnuma kokusu geldi inan birden misss gibi:))