Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar. diyetıme gerı basladım. çok şükür ırademı kaybetmedım 3 gundur. 80 kılo olana kadar ben bu işi birakmayacağım. mart ayını kendıme hedef seçtım.eşim izmirden bana hırka almış. içine gıremezsem dıye üzülüyorum. o zaman o hırkayı mutfaga asıp canım yemek ıstedığınde ona bakıp gerı döneceğim....

bu arada görumcemın durumu netleştı. lenf kanserı. halen hastahanede yatmaya devam edecek.ınş kısa zamanda ıyıleşır.hastalık henuz vucuda yayılmamış.en az 6 aylık tedavısı varmış. ıns allah tum hastalara sıfa versın

eşimde artık bu hafta sonu gelecek. kızım 11 aylık ve 20 gunde babasını unuttu :(

hıç artık baba demıyor.çok guzel soyluyordu. babası telefonda konuşsa delı oluyordu artık önemsemıyor...

kısa zamanda bende vucut ölçülerimi yazacağım. herkee mutlu bır gun dılıyorum...

görümcen için çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifa verir inşaallah.....
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah....
AMİN

hadi bana fikir verinn kızlarrr cumartesi kardeşimin kızı 2 yaşına gircek parti veriyolarmış ne yollayayımmm
meyve sepeti geldi aklıma çikolu falan nasıl olur

bence meyve sepeti basit kaçar...
yenip biter gider.....
bence şöyle güzel bir giysi olabilir...
cicili bicili bişey...

Selam :17:

Kaçaklardayım :17: biri beni öldürsün lütfen buraya yazmayı bıraktığım an tüm eski alışkanlıklarım yeme saçmalıklarım geri geliyor :25: bugün itibariyle verdiğim 27 kilonun 10 kilosunu geri almış durumdayım :43: en son 108.4 tü kilom bugün 118 kilo çıktım çok moralim bozuk çok canım sıkkın kendime dur demek için savaşıyorum ama 10 saatlik vardiyalarda çalışıyorum akşam 8e kadar iyi gidiyor 8den sonra yoldan çıkıyorum :43: 48 beden pantolon artık dar olmaya başladı mide kemerim çıktı yine obezite cerrahisini düşünüyorum artık ciddi ciddi 20 milyar param olsa gidip kestircem midemi :43: çok pişmanımmmmm çooooook bugün leslie yapmaya başladım ve elimden geldiğince yazıcam buraya. Vardiyalı çalışmak perişan etti beni gecesi gündüzü yok işin yemek desen günde 1 öğün gerisi abur cubur :43: kendimden nefret ediyorum. Kilo vereceğime verdiklerimide aldım geldim :43:

Burayı bırakmayınnn ve bende bırakmıyımmmmmm :52:

hoşgeldin kelebekcik:)))
oooo sen buralara uğrarmıydın kısss:):34:
tanıdın galiba beni:)

hepimiz kül kedisi mi olduk bugün Asuman? Cecoş?

yoruldum valla ben de. sil süpür... banyo kaldı bi. banyonun derzleriyle başım dertteydi. derz temizleyicisiyle denemiştim olmamıştı önce. bugün biraz da çamaşır suyu katıp, süngerle değil fırçayla ovdum. işe yaradı sanki. mutlu oldum :) bir dahaki temizlikte yine yapıcam aynısını. inşallah işe yarar.

yemeğim var Allahtan. gerçi çok lezzetsiz olmuştu ıspanak. eşiminkine yumurta kırayım bari de lezzetlensin az.

Aynurcum gözükmüyor? beğenip beğenip gitmiş :) kız ben en çok senin ölçülerini merak ediyorum cücüş :16: topiğin en incesi oldun bence :) bir ölçte haber verrrr :52:

ev temizliğinde banyo ve wc fayanslarının temizliği beni gıcık eder.....
banyo özellikle gözümde dağ gibi büyür.........

kızlar ben bu un kurabiyesini niye yapamıyorum yaaaaaaa...
bir sürü tarif denedim.. nişastalı -nişastasız, çok unlu-az unlu.. çok pişmiş- az pişmiş.. şekerli yada pudra şekerli... bir türlü söyle ağızda dağılan nefis kurabiyelerden yapamadım... küçük fındığım çok sever. hazır almak da istemiyorum.... ama yapamıyorum yaaaa....
bu günküler de tahta gibi oldu yine:50::50:

benim annemin un kurabiyesi meşhurdur, meşhur bir tarifi vardır hep yaptığı:)))
ben bi ara ondan alıp sana ulaştırıyım o tarifi....
fındıklı yada cevizli yapıyordu, bazende elmalı yapar:)
klasik ev tarzı ama, pastane tarzı değil....
ahhh şimdi annemin un kurabiyesi diyince burnuma kokusu geldi inan birden misss gibi:)):56:

kızlar şu bota bakıverseniz bi ,sizce nasıl ??? ben beğeniyom bunları görsel olarak ama içerde 9cm gizli topuk var , hiç alışkın değilim böyle bişeye , acep giyebilirmiyim diye düşünüyorumm :44::44::44::44:

http://www.trendyol.com/Lacivert-Bej-Nar-Bot-R0114081392/UrunDetay/12535/2063643

güzell...
http://www.trendyol.com/Lacivert-Vizon-Bej-Bot-R0114081392/UrunDetay/12535/2063641?c=Recommendation
ben bu rengini daa çok sevdim...

$DSCN0520.webp
Bu yemek işleri ile uğraşmak çok vakit alıyor ama yapacak birsey yok... yulaf kepeğinin en güzel halini yedim. Tarçınlı kek üzerine dukenelle:))) regli yüzüden tatli krizim vardı... allah spelandadan razı olsun...gerçi biraz pahalı ama idare etcez artık :1:

güzell...
http://www.trendyol.com/Lacivert-Vizon-Bej-Bot-R0114081392/UrunDetay/12535/2063641?c=Recommendation

Eki Görüntüle 589927
Bu yemek işleri ile uğraşmak çok vakit alıyor ama yapacak birsey yok... yulaf kepeğinin en güzel halini yedim. Tarçınlı kek üzerine dukenelle:))) regli yüzüden tatli krizim vardı... allah spelandadan razı olsun...gerçi biraz pahalı ama idare etcez artık :1:

öneri için sağol kuşumm , seninkinide beğendim ama biraz daha renkli bişey olsun istedim , peki ya bu nasıl ??

http://www.trendyol.com/Siyah-Kiremit-Gri-Bot-R0126012392/UrunDetay/12535/2063573

Çok kalorili diye rast gitmiyor bence :)) şaka bir yana çocuklar olunca yapmak gerekiyor bunları de mi? bence un kurabiyesi ve ağızda dağılan tüm hamurişlerinin püf noktası margarin. margarini sağlıksız diye kullanmıyoruz ama o dağılmayı o sağlıyor. sen de tereyağ ya da daha hafif bir yağ kullanıyorsan ya da hafif olsun diye ölçüyü az tutuyorsan olmuyordur belki.

bence de kalorili olduğundan:52::52::52::52:
bu gün margarinle yaptım aslında. bir de bütün koydum üstelik:44::44::44::44:

Canım acaba fırınınla alakalıı olabilirmi sorun :34: hani birden fazla harlı veriyorsa sıcağı hamuru kavurabilir belki o yüzden tahta gibi olmuştur :44: Eskiden bende davulda yapmaya çalışırken benimde hiç olmuyordu ne kekim nede kurabiyem ama sonra fırın alınca çok daha iyi oldu :34: birde bütün hamur işlerimi ben düşük derecede uzun sürelerde pişiriyorum :34:

evet ceco... sanırım fırınla alakalı.. çünkü ben 15 ay önce eskişehire taşındığım halde hala göçebe gibi yaşıyorum. fırınım hala afyonda . ben burda çook eski bir mini fırın kullanıyorum.. umarım baharda kendi evime geçebilirim de eşyalarıma kavuşurum artık:44::44::44::44::44::44:
aslında kek ve börek fena olmuyor ama kurabiye de başarısızım...

sagol kuzummm, insallah gram gramda olsa gider bundan sonra,
valla ne yalan söyliyim umudumu kaybediyordum artk
kilo veremiyorum demekki diye düsünmüstüm

kolay gelsin
esracim
egedenizcim
bende bikeresinde unkurabiyesi yapmaya calismistim ve güzel olmamisti, uzun zaman oldu deniyeli.
herseyi beceririm aslinda ama onu becerememistim, niye bende bilmiyorum :)

ben de ona yanıyorum ya... her şeyi beceriyorum.. bir un kurabiyesi ile başa çıkamadım:53::53::53::53::53:

slm kızlar..

ara ara girdim baktım ama bir türlü yazamadım neyse mesai bitmeden iki satır yazayım....))
hiç keyfim yok regl oldum daha bir hafta vardı iğnelerden ilaçlardan mı oldu nedir anlamadım acaip sancım var reglimin ilk günlerinde evde olmak istiyorum ama malesef işyerinde hiç çekilmiyor helede 10 tane kazmanın yanında....:)) işyerinde halimi paylaşacak hiç bayan arkadaş yok...

bugünki menüm
kahvaltı
çavdar ekmeği.yağsız peynir.yeşilzeytin.salatalık.şekersiz çay..

ara
bir iki parça minik galeta
şekersiz türkkahvesi

öğle
tavuk ızgara.salata
yarım dilim ekmek aslında montide yasak ama dayanamadım bir lokma attım ağzıma..:)

akşam
balık.salata

yeşilçay.ıhlamur.çay zencefilli su...:)
ve papatya çayı özelllikle regl döneminde iyi geliyor rahatlatıyor..

bu hafta reglden dolayı kilo veremem gibi geliyor bakalım başlamak bitirmenin yarısıymış derler keşke hiç bırakmasaydım...

ben de yıllardık hep erkekli gruplarla çalışıyorum. derdini anlatamıyorsun da...
ama bir keresinde, idari bir toplantıda işi sürekli yokuşa süren bir erkek arkadaşımız bu sefer benle inatlaşmaya başlamıştı.. bir iki sabredip ya sabır çektikten sonra dayanamamış, çenemdeki koca sivilceyi işaret etmiş ve "bak burda sivilce varken benimle uğraşma "demiştim.. o zamanlar kadın doğum hastanesinde çalışıyorum.. tabii herkes anladı.. hep beraber gülmüştük sonra...

Buğday unu 0,5000kg
Pudra şekeri 0,3000kg
Krema yağ 0,2500kg

margarin yerine kahvaltılık olanlardan tercih et canım( becel gibi). 180 derecede 40 dk pişecek...onu tahta gibi yapan nişastasının fazla olması olabilir..pastanelerde yapılan tarif budur:17:

hadi bitti bir gün daha bende ara vericem u hafta çok yoğun haftaya çarşamb tekrar başlarım Allah nasib ederse. yarın tutucaktım ama cuma günü tek tutulmuyor. ya perş cuma ya da cuma cumartesi tutmak lazım cumartesi aşırı hareketli baş agrım çok oluyor öyle olunca.. kız 1 kaşık sütlaç ye gözhakkı:51:

bende çıkayım evime gideyim..öptüm sizi...:54:

teşekkürler.. nişastayı sadece 3 yemek kaşığı koydum.. aslında nişastalı kurabiyeyi de güzel yaparım.

görümcen için çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifa verir inşaallah.....
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah....
AMİN

.......

benim annemin un kurabiyesi meşhurdur, meşhur bir tarifi vardır hep yaptığı:)))
ben bi ara ondan alıp sana ulaştırıyım o tarifi....
fındıklı yada cevizli yapıyordu, bazende elmalı yapar:)
klasik ev tarzı ama, pastane tarzı değil....
ahhh şimdi annemin un kurabiyesi diyince burnuma kokusu geldi inan birden misss gibi:)):56:

tarife çok sevinirim.. işte ben de çocuklarımın büyüdüğünde hatırlayacağı şeyler yapmak istiyorum

kızlar şu bota bakıverseniz bi ,sizce nasıl ??? ben beğeniyom bunları görsel olarak ama içerde 9cm gizli topuk var , hiç alışkın değilim böyle bişeye , acep giyebilirmiyim diye düşünüyorumm :44::44::44::44:

http://www.trendyol.com/Lacivert-Bej-Nar-Bot-R0114081392/UrunDetay/12535/2063643

hazır vermişken kiloları, ve daha da verecekken al derim ben.. hoş bir model. hem spor hem şık... boy biraz uzun oldumu kilo da azalmış gibi oluyor..

güzell...

Eki Görüntüle 589927

bu arada ellerinie sağlık kuzum , kek süper görünüyyooo :56::56::56:

hazır vermişken kiloları, ve daha da verecekken al derim ben.. hoş bir model. hem spor hem şık... boy biraz uzun oldumu kilo da azalmış gibi oluyor..

ayy aliim dimi şöyle boyum posum azcık daha çıksın ortaya :27::27::27:

yaa kilodan dolayı topuklu giyemeyince , şimdi ister istemez kafada bi soru işareti varr :44::44::44:

nuhancim nutellali kekin harika görünüyor yirsem yirim yani :27:
ama ben bu geceyi 2 kasik sütlacla atlattim gibi görünüyor simdilik cok sükürrrrr

aynurcum botunu göremedim maaalesef, üyelik istiyor :5:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:

Şükür kavuşturana :34:
Bugün çok şükür tansiyonum yamuk yapmadı ve ben 1 saat baya tempolu yüzdükten sonra bir 45 dakikada fitnesimi yaptım. Felaket trafik olduğu için biraz gecikmeli geldim hadi ondan sonrada akşam yemeğimi yiyeyim sofrayı topla az ufaklıkla hasret gider derken ancak gelebildim :1:
Cimcime nedense bugün peşimden ağladı anne spora gitme diye ama içim cız da etse bunu kendim için yapmak zorundaydım. Şükür ben gittikten 15 dakika sonra uyumuşta bende içim rahat sporumu yaptım :34:
Tabi geldikten sonra anneciğimmmm diye kapıda karşılandım :1: yemek yerken bile seni çot seviyom anni seni çot seviyom diye diye bir hal oldu :60: bulaşık ağızıyla öpüp öpüp durdu beni :1:
Niye ağladın sen diyince yok yok ben ağlamıyom anne spora gitti spor taptı geldi diyor :60: ben spor tapmam diyor bide :60:
Cumartesi KPnin senesi okunacağı için zaten gidemiyeceğim ama pazar için salonda bir ablayla sözleştik saat 3de buluşup 1 buçuk saat spor yapacağız sonra yarım saat dinlenip birde yüzmeye gideceğiz diye :32::32::32::32:
Eşime de dedim cumartesinin acısını çıkarmam lazım sonuçta hem yüzme hemde sporumdan olucağım mecbur. Bakalım ikramların hepside zararlıysa hiç birini yemeyi düşünmüyorum :34: okadar emek veriyorum kalkıp iki parça börek için o emeğimi çöpe atamam :34: artık yiyeceğim zaman yaptığım spora yazık diyorum vazgeçiyorum :1:

Buğday unu 0,5000kg
Pudra şekeri 0,3000kg
Krema yağ 0,2500kg

margarin yerine kahvaltılık olanlardan tercih et canım( becel gibi). 180 derecede 40 dk pişecek...onu tahta gibi yapan nişastasının fazla olması olabilir..pastanelerde yapılan tarif budur:17:

Paylaşımın için sağ ol canım :34: ASlında pek severim ama yinede tarifi kayıt edip çok uzun zaman sonra yapmaya karar verdim :1: denemek açısından :1: kendim şu anda un kurabiyesi kıvamındayım zaten :60: az çıbık kraker moduna geleyim yapıp yerim :34:
Sağolasın canım :34:

Bu arada tarifler için istek yapabiliyormuyuz :60: :60: :60: şaka şaka zorda kalmanı istemem sonuçta benim bildiğim doğrumu bilmiyorum ama dışarı tarif vermeniz yasaktır herhalde :34:

Aklımdayken bugün yediklerimi paylaşayım :34:

$kahvaltı 1.webp

Kahvaltı geçen günkiyle aynıydı o yüzden olan resmi koydum :1: tembel ceco :1:
Tabi ilave olarak bunlara 1 dilim çavdar ekmeği vardı :34:

$öğle yemeği 2.webp

Öğle yemeğinde 1 kase domates çorbası, 1 tabak ıspanak + 2 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

$akşam yemeği 2.webp

Akşam yemeğinde şekil A da olduğu gibi ızgara küfte, 1 koca bardak ayran ve sınırsız salata vardı :1: tabi az yağlı, az tuzlu
çok azda turp yedim ( bol limonlu )

İnşallah bunlarada az demezsiniz artık :1:
Şaka şaka he unutmadan söylim aralarda nescafe ve yeşilçay içtim. Öğle yemeğinden evvel 1 mandarinada yüplettim :1:
Bu saate kadarda 2.5 litre suyum tamam yatana kadarda 1 litre daha içerim inşallah :1:

Son düzenleme:
herkese selam kızlar bugün ki menümü yazayım;
sabah: 1 fincan nescafe
ara:1 fincan nescafe
öğlen:1 kase çorba
1 biber dolması
4 kaşık haşlanmış makarna
akşam: 4-5 kaşık et sote
4-5 kaşık koskos
1 tane mandalina

herkese selam kızlar bugün ki menümü yazayım;
sabah: 1 fincan nescafe
öğlen:1 kase çorba
1 biber dolması
4 kaşık haşlanmış makarna
akşam: 4-5 kaşık et sote
4-5 kaşık koskos
1 tane mandalina

canım sabah kahvaltın yada yapmadığın kahvaltın ve öğle yemeğin pek olmamış ,bir nescafeyle kahvaltı olmaz cücüüümm , öğlende hem dolma hemde makarna yemişsin , azıcık protein alaydın keşke :34::34::34:

canım sabah kahvaltın yada yapmadığın kahvaltın ve öğle yemeğin pek olmamış ,bir nescafeyle kahvaltı olmaz cücüüümm , öğlende hem dolma hemde makarna yemişsin , azıcık protein alaydın keşke :34::34::34:

sabah çok eriniyorum hemde nedense midem bulanıyor, öğlen ise ben ayarlamıyorum staj günüm olduğundan orada yiyorum başka alternatifim yok maalesef :S

Cücüşüm bot güzel, çok sevimli. yalnız işe giyebilcen mi, çok renkli ya :)

Sen niye benim sana seslenmelerimi duymuyosun ha cücüş Aynurrrr :50:

Aynurcum gözükmüyor? beğenip beğenip gitmiş :) kız ben en çok senin ölçülerini merak ediyorum cücüş :16: topiğin en incesi oldun bence :) bir ölçte haber verrrr :52:

Aynurum Örtmenim ben nasıldım bugün :1:
Şaka bir yana ama gerçekten sizlerin düşünceleri benim için çok önemli :34:
Farkında olmadan hata yapmak istemiyorum :34:

Bu arada bugün benimle 3 haftadır sporda deng gelmeyen bir abla giyinirken bana sen baya kilo verdin herhalde dedi :122: :122: dedim valla abla geçen ay 7 kilo gitti ama bu ayki tartı gününe daha 10 gün var :1: aaa yok valla 10 kilodan fazla vermiş gibisin dedi :32::32::32::32: Anam bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti anlatamam :1: o gazla yorgunluğumu bile unuttum ve yarım saat zor spor yaparım diyen ben 45 dakika yaptım :1:
Hatta yüzme hocamız bugün fitnes salonuna bakıyormuş hocamız rahatsız diye :34: beni görünce şaşırdı kız senin burada ne işin var diye bende aaa hocam ben sizden çıkıp buraya geliyorum diyince valla süpersin dedi :1: çıkarken birde şakasına takılıyor bana banu burdan yine yüzmeye mi geçiyorsun diye :60: dedim hocam okadarda değil kovalarsınız beni yoksa bu ne böyle bir yukarı bir aşağı diye :1: hızımı alamadım dediysem okadarda değil dedim :1:
Tabi cumartesi gidemeyeceğim için pazar acısını çıkartırım o ayrı :60:

selamun aleyküm kızlaarr
geçmişi okuyamadım selam verip çıkayım
evde misafirim var.
akşam akraba günümüz var oraya gidicem. gecede yola çıkıcaz . yeğenimin yemin törenine katılıcaz inşaAllah.
yarın geceye kadar giremem herhalde.
kızlar ya benim tartı kafayı yedi ya ben yedim.
yarın bildirim yapamam diye bugün yapayım dedim. tartıya bir çıktım 90. 7
bir haftada bu kadar alınırmı. geçen hafta 87 gelmiştim. yeme düzenim aynı hiç kaçırmadım. bu kadar artı olurmu.
içtiğin ilaçlardan
dır dafiii antibiyotik acayip ödem yapıyooo iyi gezmelerrr
sabah çok eriniyorum hemde nedense midem bulanıyor, öğlen ise ben ayarlamıyorum staj günüm olduğundan orada yiyorum başka alternatifim yok maalesef :S

inşallah 3 ü bir arada deildir nescafe çok kalorili çünkiii

Aynurum Örtmenim ben nasıldım bugün :1:
Şaka bir yana ama gerçekten sizlerin düşünceleri benim için çok önemli :34:
Farkında olmadan hata yapmak istemiyorum :34:

Bu arada bugün benimle 3 haftadır sporda deng gelmeyen bir abla giyinirken bana sen baya kilo verdin herhalde dedi :122: :122: dedim valla abla geçen ay 7 kilo gitti ama bu ayki tartı gününe daha 10 gün var :1: aaa yok valla 10 kilodan fazla vermiş gibisin dedi :32::32::32::32: Anam bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti anlatamam :1: o gazla yorgunluğumu bile unuttum ve yarım saat zor spor yaparım diyen ben 45 dakika yaptım :1:
Hatta yüzme hocamız bugün fitnes salonuna bakıyormuş hocamız rahatsız diye :34: beni görünce şaşırdı kız senin burada ne işin var diye bende aaa hocam ben sizden çıkıp buraya geliyorum diyince valla süpersin dedi :1: çıkarken birde şakasına takılıyor bana banu burdan yine yüzmeye mi geçiyorsun diye :60: dedim hocam okadarda değil kovalarsınız beni yoksa bu ne böyle bir yukarı bir aşağı diye :1: hızımı alamadım dediysem okadarda değil dedim :1:
Tabi cumartesi gidemeyeceğim için pazar acısını çıkartırım o ayrı :60:

mamişler bence güzel ceco
valla maşşallahhh 2013 ün yzına damganı vurcan yanüüü:nazar::nazar::nazar:

Back
X