Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın sanırım çok iş tarfiği olmaz. Herkes yeni yıl hazırlığı içinde olur diye düşünüyorum. Ama genede ben yatayım..
sevgiler
iyi geceler...

Aynur,
saçında yapacağın değişikliğe karar verdinmi.?

Aynur,
saçında yapacağın değişikliğe karar verdinmi.?

Yenoşum soğan kabuğu , bakırımsı bi renge boyatıp , birde su dalgası istiyorum , bakalım sçaım kaldırırmı ikisini :44::44::44:

su dalgası olmassa reng, değiştirecem , bakalım hayırlısı şu reglim bitsin netleşir

Çok severim ben de dediğin rengi ..
açık tenli olsaydım muhakak kullanmıştım ben de.:)
Eminim çok yakışacaktır...

Meryem'le görüşüyormusun,iyi değilmi.?
Görüştüğün de selam söylerisn...

Son düzenleme:
Çok severim ben de dediğin rengi ..
açık tenli olsaydım muhakak kullanmıştım o rengi..
Eminim çok yakışacaktır...

Meryem'le görüşüyormusun,iyi değilmi.?
Selam söylerisn...

bende açık tenliyim diye öyle düşündüm kuzum ,ama düz çok hoş olmuyor o renk , o yüzden istiyorum su dalgasınıı

Meryemle 2 gün önce görüştüm canım , kaynanasının şekeri yükselmiş sanırım , onunla uğraşıyorlardı , dönsün diye baya bi dil döktüm ama bakalım yeni yılda burada olur inşAllahh

aleykümselam canım ,görüşürsem söylerim selamını...

ben kaçtım fıstıklarımm , 4 saat 20 dakikam var uyanmak için , öpüyorum herkesi , iyi gecelerr

Ooo maşalllaaah 106dan 94e maşalllaaahh maşallah süpersinnn uzun süre inememiştin o kilolara Allah devamını getirsin.

17:00-01:00 senin vardiyanda zormuş senin işinde çağrı merkezimi :44:

Evet çalışmayı çok istiyordum istiyorum da ama günde 10 saat çok yoruyor bir de lokasyonumuz pek çağrıya müsait değil eski telekom binasını derleyip toplayıp çağrı merkezine çevirmişler çok kalabalık havasız ve gürültülü oluyor maalesef

Samsun işi yattı ablamın gönlünde Ankara sevdası başladı ama bana kalırsa biz hiçbiryere gidemeyiz bu sene 10. senemiz burda. Ankara olsa da olur İstanbula ne kadar yakın olursam aşkımı o kadar çok görebilirim

Bu iş çok devam edeceğe benzemiyor sürekli açığımızı arıyorlar kapının önüne koymak için çalışma saatleri 8.5 saate düşecek söylentileri var o zaman herşey daha kolay olur. Şimdilik dayanıyorum çünkü henüz borcum bitmedi

ÇAğrı merkezi değil canım...2 vardiya çalışan taze gıda fabrikası..
Tamamen tesadüf ..eşimin okuldan arkadaşlarıyla bir gün bir araya geldiğimiz de bu konu açıldı vesile oldu..
Biriken insan kaynakları, personel işleri varmış..Hafifletmek amacıyla yeni biri alınmasın çalışırmısın dediler.??
Ben de evet dedim..İşin akşam saatini seçtim çocuklar ve ev için...
Çok yoruluyorum ama bana çok iyi geldi baharcığım...

Çok şükür bugünki mesaiyide bitirdim geldim. Bugün çabuk geçti herhangibir rahatsızlık hissetmeden geçti gitti çok şükür.

Dün LCWdan 2 bluz 1 hırka aldım ( bluzlarım 46 beden, hırkam 3XL ) kaç aydır kendime 1 çorap almıyordum alışveriş yapmanın verdiği mutlulukla bugünü atlattım sanırım cicilerimi giydim uzun süredir makyaj yapmıyordum sürdüm sürüştürdüm biraz psikolojim düzeldi

Yarında dişçiye gitmeyi düşünüyorum 20lik dişim sızlamaya başladı ağrıyıp apse yapmadan çektireyim diyorum hem yarın raporda almış olurum yılbaşına ailemle evimde girerim diye düşünüyorum bakalımmm nolcaaak. Sabahtan gidip tahlilde yaptırayım diyorum da hiç sabah erken kalkacakmışım gibi gelmiyor Neyse bakalım bir yarın olsun da

Akşama kadar o türkan yokmu o türkan diyerek geçirdim geldim dinliyorummm herkesler dinlesin istiyorum acayip eğlenceli geldi bana bu şarkı...

Türkan (Demet Akalın) - YouTube

herkeslere iyi geceleeeeer

Benim kuzenim de turkcell çağrı merkezin de çalışmıştı zamanın da.. çok yorucu,yıpratıcı olduğunu hatırlıyorum..
Onlar o dönem 6 saat çalışıyorlardı..Demekki değişmiş..
Sonrasın da kpss den iyi puan aldı ve tarım müdürlüğüne atandı..Gıda mühendisi - hem kendi mesleğini yapıyor artık...

Benim bundan önceki işim turkcelldi günde 11 saat çalışıyorduk anamızı ağlattılar vallahi şuan MHRS çağrısı alıyorum. Hastanelere randevu veriyoruz yani. İş turkcellden çok çok kolay ama çalışma şartları turkcellden çok çok zor

İyi günlerde,zayıf günler de giyin ciclerini..
Bence tahlillerini ihmal etme baharcığım..
Aniden acıkman,aşırı şeker gereksinimi normal değil gibi...

Nuhancim ozel diyet demeyilimde , kisiye uygun ozel diyet uyguluyorum evet , diyetetisyenim bana menu uygulamadan , hangi tatlari sevdigimi sordu ; misal , kahvaltida sekerlimi yoksa tuzlumu seviyorum ? etlerden hangisini dolaba sokuyorum vesayre..Sabahlari ekmek yemeden yapamam dedim , ogle ve aksam o kadar aramam dedim oda 3 dilim ekmek izini verdi sabahlari ,; Hani 5 veya 10 kilon fazlan olurda kendini tutarsin ve bazi seyleri yememeye calisirsin , ama ben 44kilo vermeliyim yani nereye kadar dayanicam ekmeksiz tuzsuz vesayre..hem diyetetisyenim bunu bir diyet degilde yeme aliskanligim hep bu sekil olmasini umit ediyor kilolarimdan kurtuldugum andan sonrada hep aliskanlik olasi diye, buda zamanla olusacak seyler .Sen hangi tur diyet sekli uyguluyorsun ? cok kati davranma midene vucuduna .

En sağlıklı en doğru yol..Yeme alışkanlığımızı değiştirmedikten sonra boşa kürek çekiyoruz..
KEndimden biliyorum çünkü...
sürekli kilo alıp veriyorum..bir şekil de kilo veriliyor dikkat ediyorsun,spor yapıyorsun ama sonuç önemlii,asıl olan verileni korumak,geri almamak....

Son düzenleme:

Kesinlikle Yena !

slm uyuyamadım ylın son günü uyku tutmadı resmen 7 de kız okula gitcek ben ayaktayım
özkaa naptınız ev işiniii yerleştinizmi umarım herşey yolundadır

Asuuu,okuyup okuyup çıkıyormusun naapıyorsun.??

yine yürüyüşlerine başladın ne güzel..
Kıskanıyorum seni :)

çok uykum gelmişti duramadım yenacım yattım ama sonra uykum kaçtı kalktım azcık kitap okudum derken benim de uyumam 2yi geçti
sabah da 6.15 de kalktım
birazdan kızları uyandıracağım onları gönderince uyurum belki biraz yoksa akşam olmaz herhalde
aslında sabah yürümekti niyetim ama bakalım ayarlarız
yürüyüşlerim azalmıştı haklısın canım ama eski tempoyu yakaladım gibi inşallah sen de fırsatın olsa yürürdün eminim

Gunaydinnnnn kizlarrrrr

Cikmadan bir bakayim dedim
birazdan Cimcimeyi ve esimi uyandiracagim ve hepbirlikte sokaga dokulecegiz
Kardesimi bankaya goturecegim arabayla donustede saglik ocagina birakip eve donecegim.

Bu gece once esimin halasina yemege gidecegiz saat 5 gibi ( aksam yemegini 6da yiyorlar her zaman ) aksam saat 10a dogruda eve gelip komsu ablamlara gececegiz o yuzden pek hazirlikta yapmama gerek kalmadi
Gunduz artik geldikten sonra bende rahat rahat islerimi bitiririm

bunlarda dun gunduz yediklerim

Eklentiler

• $20121230_2117381212418245.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…