sağol canım yaa walla iyi moral oluyo...ya bi gariplik var ne olduğunu bilmiyorum..spor tamamda yemek desen çok düzenli değil ama acıktıkca az az yiyorum..ama neden bukadar zor eksiliyorum onu anlamadım...eskiden hızlı kilo verirdim..yemeği azaltmam yeterdi spor bile yapmazdım...belki doğumların etkisi olmuştur bilmiyorum yani...
amcamlarr...evet haklısın bende hiç sevmem çatkapı gelinmesini..üstelik bilirler bu huyumuda..neyseki yol uzunduda zaman kazandım...
harika fikir tuttum ben bunu...nişanlıyken 63 kiloydum ne bu sopa gibi geziyon kadın dediğin biraz ele avuca gelcek falan diyodu...ne zaman kilo aldım ay o nişanlılık zamanında ne güzeldin demeye başladı....tabi fazlasıda varda konuşmaya değmez...ben takmıyorum artık kimseyi sadece sağlığım için zayıflamak istiyorum...gün geçtikçe astımım artmaya başladı...bacaklarım taşımıyo artık beni...ayakta durmaya dayanamıyorum resmen...nerde o kilometrelerce yürüdüğüm yollar...şimdi bi markete gidip geliyom ömrümden ömür gidiyo...oyüzden artık kim ne demiş çokda tınnnn....
kuzum herifim gelince zaten 1 hafta burdayız , o ara unutun beni , sonrada 2 hafta memleketteyiz , o zamanda yokum , toplamda 3 hafta Aynur kaçarr , beni özleyin anacııımmm
o zamanda süpürgeyle dalarsınız geri gel Aynur diyee
Esoşumm çook güldüm bebelere yaaa , gece gece iyi geldii
Yenacım çok güzel gidiyorsun, tebrik ederim. öyle seviniyorum ki senin adına. aylarca aynı kiloda kaldığın dönemlere rast gelmiştim ilk başladığımda buraya. inşallah bu hep böyle devam eder bundan sonra, çok seviniyorum valla :)
ben de pazartesi için ne yapsam diye düşünüyorum valla. ana yemek için karnıyarık ya da soslu karışık kızartma-köfte arasında kaldım. hangisini yersem yiyeyim, yaza kadar unutucam artık. bir de kedi dili ile muhalebili bir tatlı istiyorum. onu da çok özledim. sanırım 1 ocakta yine 85 kg çıkıcam ben :)
Canım seni de üzmüştür eminim yaşadıkların. ama eşinin yanında olması çoğu zaman bir dünyanın seni sevip onaylamasından evla oluyor. neyse ki geride kalmış o günler. şimdi sen zayıflayıp milleti ezikleyeceksin. sen naif kadınsın yapmazsın biliyorum ama valla sok sen de laflarını denk geldikçe :)
Külah kekler çok güzel görünüyor bu arada. hayran kalmıştım ilk gördüğümle kim akıl eder de uğraşır bunla diye. şimdi çok yoruluyorsunuz ama çocuklarınızın görsel vizyonuna çok katkısı oluyordur canım onların. eminim külahı, kelebeği öğretmeni çocukların görsel gelişimi için özellikle istemiştir.
arkadaşlar malum ay başına listemizi güncelleyeceğiz. Aynur, Asuman, Nursena, Fadime, Ceco, Yolcu, Nevin, Yena, Dafi, Nuhan, Seçil, Egedeniz ve Melikenin güncel ölçülerini listemize yazdım. kalan arkadaşlar özel mesajla bildirirse salı sabaha kadar süper olur. mesajlar arasında gözden kaçabilir, benim de pek vaktim olmayacak.
Hepinize incecik olacağınız bir yıl diliyorum şimdiden
saol canım bende uzun süredir düşünüyordum saçım püskül gibi olmuştu zaten cansız akşam geç çıkıyorum bir pazar günü vakit ayıramıyorum geçen gün bahsetmiştim aşı için doktora gittiğimde aradan çıkardım
.
Günaydın Kızlar
Yena işe başlamışsın hayırlı olsunKilolarında da eksilme var maşallaahh 99-100 arası gidip geliyordun çizelgen 97 diyor
Yeni uyandım duş alıp saçlarımı yapıp giyinip işe gidicem 15:00-01:00 çalışıyorumişin kötüsü yılbaşında da yani yarında bu vardiyada çalışıyorum yeni yıla şirkette girmek hiç içaçıcı gelmiyor Geçen sene istanbulda aşkımın yanındaydımmm ... Ahhh ahhhh Onurda çalışıyor zaten Fatsaya mağaza açmaya gittiler. Aşkımdan ailemden ayrı, çooooooooooook sevdiğim iş arkadaşlarımla beraber giricem yeni yıla
Herkese güzel bir pazar geçirmesini diliyorum benimki güzel olmayacak o belli hatlar çok yoğun çünkü pazar günlerigece geldiğimde okurum ne var ne yok.
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler:)ben eskilerden ve kaçaklardan ama burdaki sıcak ortamı asla unutamayanlardan...gelip biraz bilgi vereyim istedim.okula başladığımdan beri o kadar yoğunum ki...günler birbirini kovalıyor gibi geçiyor.bi kalkıyorum ptesi bi bakıyorum pazar hic anlamıyorum bile.eskiden 1.dönem bitmek bilmezdi.şimdi hiç bişeye yetişemiyorum sanki...neler yaptım biraz bahsededyim.en küçüğüm 23 aylık oldu 21.ayında sütten kesebildim ancak.ortancam 4 yaşında kreşte,en büyüğüm ilkkokul 2.sınıfta...ben çok ders almadım haftada 17 saaat dersim var ancak matematik öğretmni olunca test kitapları çeşit çeşit öğrenci gibi evde çalşıyorum.yazılı hazırla test hazırla bunları oku ...bi de akıllı tahtaya geçmişler ben yokkn oraya döküman hazırlıyorum fln...en küçüğüm yokluğuma çok zor alıştı.her akşam kapris, gece geç yatmalar...1 de ancak uyuyor.böyle olunca kendime nerdeyse pek vaktim kalmıyor...gerçi çalışmak iyide geldi ama koşuşturmacada çok işte...
kilo durumlarına gelince benim tartı bozukmuş demiştim bilmem hatırlayan varmı?neredeyse 3,5 belki 4 kilo eksik tartıyormuş birde tefaldi güya 1 yıllıktı.değiştirdiler yenisini verdiler.kendimi 76-77 sanan ben 80-81 i görünce dumur oldum..ne ara almışım o kadar kiloyu bilmiyorum sonuçta yavaş yavaş 76 ya inmiştim geçen yıl ocakta.ağustosa kadar 4 kilo almışım hiçte farketmedim aklım da almadı....şimdi de 81-83 arası gidip geliyorum.diyet yapmıyorum diyebilirm..bazen su orucu tutuyorum onuda eskiler bilirler.basur problemim çok şükür baya rahatladı.devam etmeye çalışıyorum.listede olmasam da olur ama ara ara gelip sizlerle sohbet edeceğim.çok özledim çünkü
evet Asuş gelmiş hoşgelmiişş
iyiyim bebeem, yazılı hazırlıyorum , bu hafta yazılılarımı yaparım , ödevlerimide okurum , kocacım gelene kadar not işlerimi bitiririm inşAllahh
evet 3 haftadan düştük kuzum , yarın şafak :17
Hurrem seni tebrik ederim...Ben ne rendeliyorsam sonunu yiyom ya...
Bende söyle bir on kiloyu veriyim. sabahları 1,2 kasıyısı yas 2-3 yaş badem yerim diye düşünüyorum.
Benide kaynamam kınacak emin ol. tabağıma alıp yemeğe gerek kalmiyor....
Bu sevgili mevzusunda sanırım bende çok sanslıyım. Bende birkez olsun kilolarımla ilgili hiç bir şikayet duymadım. Hem benimkisi zayıf. Üstüne üstlük spor yapan atlatik bir adam ve çevresinde hep profesyonel sporcular var. Sağolsun benden hiç utanmadı hiç rahatsız olmadı. Kendi çevresiyle beni hep tanıştırdı. Sıkı sıkı elimi tuttu. Ne diyim allah razı olsun. O mutlu olsun. Şimdi ben kilo vermeye başladım ya sadece sevindiğini görüyorum. Ay ağlıcam ya... o gerçekten güzel bir insan. Sanırım çok geç buldum allah yüzüme güldü diye düşünüyorum. Böyle çay içtiği bardağı bile yıkar kapatır.
:
[ı]hepinize;çok mutlu,sağlıklı,huzurlu bir yıl diliyorum....
Tüm sevdiklerinizle beraber güzel günler temennisi ile çooookkkkk öpüyorum....
Feci kilo aldım;utancım biraz geçsin aranızdayım inşallah...[/ı]
slm kızlarrrr nasılsınızzz baya muhabbet editmişsiniz çok şükür herkezin rejim yolunda gidiyo sanırım yarına herkez miğdesini hazırlıyo
inşallah hayırlı bi yıl olur hepimiz için yaza zayıflamak umudu ile inşallah
kaynanalardan bahsedilmişş ahhhh ahhhh kilolu gelin olmak zor zanaat
ama allah büyük dedim hep inşallah başında bulursun dedim evleneli hiç yakıştıramadı oğluna off takliidimi yürüyüşümü nlelr neler yaptı aklı sıra espiri yaptı eşim saolsun ilk başlarda oda gülüyo onlarla falan amma sonra bi atııldım adama panter gibi şimdi laf söletmiyo
vel hasıl sevgilisi olanlar yeni evliler hiç üzülmesin her evlilikte oluyo ama iş gene bizde bitiyo eşimiz laf söyletmez ağızlarını tıkarsa dut yemiş bülbüle dönerler
bu arada kaynanamın hazin sonu elticimle buldu bana kilolu milolu derken kaynım 90 kilo 185boy elti 150 boyunda kilo fazla yok ama gidiş hat fena
kınamıyorum sevmem insanların uvuzuyla dalga geçenleri ama insanın karşısına çıkıyo işte ince zayıf gelin alıcam 2.oğluma diye diye kısmet allah buna yazmış
ha sustumu kadın susmadı geçen diyorumkii 70 olsam iyi sen 70 olamazsın bünyen okadarını veremez demezmiii
aman cahili adam edemezsin cahilliğine verip laf yetiştirmiyorum kocamı takıp koluma keyfime bakıyorumm çatıırr çatıırrr çatlatıyorum:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
şurdaki tombik olanın yalandan ağlaması ve o anda bile önündeki nutellalı ekmeğe bakış atması süper. geleceğin +90ı kendisi
Hey Jimmy Kimmel, I Told My Kid I Ate All Their Halloween Candy Again - YouTube
sağol canım yaa walla iyi moral oluyo...ya bi gariplik var ne olduğunu bilmiyorum..spor tamamda yemek desen çok düzenli değil ama acıktıkca az az yiyorum..ama neden bukadar zor eksiliyorum onu anlamadım...eskiden hızlı kilo verirdim..yemeği azaltmam yeterdi spor bile yapmazdım...belki doğumların etkisi olmuştur bilmiyorum yani...
amcamlarr...evet haklısın bende hiç sevmem çatkapı gelinmesini..üstelik bilirler bu huyumuda..neyseki yol uzunduda zaman kazandım...
harika fikir tuttum ben bunu...nişanlıyken 63 kiloydum ne bu sopa gibi geziyon kadın dediğin biraz ele avuca gelcek falan diyodu...ne zaman kilo aldım ay o nişanlılık zamanında ne güzeldin demeye başladı....tabi fazlasıda varda konuşmaya değmez...ben takmıyorum artık kimseyi sadece sağlığım için zayıflamak istiyorum...gün geçtikçe astımım artmaya başladı...bacaklarım taşımıyo artık beni...ayakta durmaya dayanamıyorum resmen...nerde o kilometrelerce yürüdüğüm yollar...şimdi bi markete gidip geliyom ömrümden ömür gidiyo...oyüzden artık kim ne demiş çokda tınnnn....
ben öyle gıcık laf söyleyen kişilere karşı çok çirkefleşiyorum sanırım kaynana falan dinlemezdim direk cevabını verirdim
evet kuzum kuru kayısı , çiğ kuruyemiş benim kaçamaklarım arasında , napiim daha büyük kaçamak yapmıyom en azından , öyle avunuyomm
merak etme kaynana kınamıyo öyle ucundan tırtıklayınca, kınıyosa bile içinden kınıyodur , o da umrum olacak bi durum değil artıkk
Nükhett yavrım sen bi an önce evlen bu herifle , bak ne güzel herif bulmuşun , birde aldığı botun rengine takıyon sonra
neyse siyah botuna kavuşmuşun ,hadi gözün aydıınn
hadi bakalım izleyin alacakaranlığı , ben beğendimm , hatta vampir olasım geldi yine , oooff ooofff
iyi geceler tatlımm , öpüyorumm
Sağol Asumancım, şimdi daha iyiyim şükür.
Sen de yürümüşsün yine, maşallahben de bugün yürüseydim aralık ayı boyunca 15 gün sporumu yapmış olacaktım. belki yarın yürür 15e tamamlarım ama.
Tatlım zaten eşin gelsin Yenacım seni yıllık izne çıkarcak. buralarda görürsek seni süpürgeyle kovalarız
Nuhancım ne şanslısın. İnşallah bir ömür çok mutlu olursunuz sevdiğinle. Eşsiz bir mücevhere sahip gibi hissediyor artık bu devirde kalmayan iyilikte, saflıkta, güzellikte bir eşe sahip olduğunda insan :)
bu arada kararını iyi ayarladığımdan değil canım tadına bakmamam, kaynayan şeyi yemekten hoşlanmıyorum pek. yoksa eşimle tuz yüzünden papaz olmuşluğumuz çoktur :)
kuzumm benimde astımım var , doğumdan anacıığımdan hediye :26::26::26:
iyiyim ama çok şükür , Allahım bundan kötüsünden esirgesinn
olmuyo şekerim malesef , dediğin gibi olmuyo , sen onlara laf yetiştirdiğinde kocanla huzurun kaçıyor , evinde mutsuz oluyorsun ... vs vs .
malesef "bekara karı boşamak kolay geliyor" ama orjinalinde öyle olmuyor canım
Sağol esracığım samimi duyguların için...sen de çok iyi gidiyorsun,hepimiz çok iyiyiz maşallah bu sezon.
umarım bitecek,gidecek hain yağlar....
eşimin ailesi çok üzdü beni ama geçti gitti artık...Hatırlamıyorum bile..İnsan yaşla birlikte tahammül de alıyor sanırım..
Daha empatik yaşıyorum örneğin ben.:)
Ölçü listesinde derece yapanlara ödül varmı.?
Daha iyi olur gibi.. her ay 20 cm.inceliriz belki :))
Çok şeker..ekmeği yiyen kız çocuğuna bayıldım...
ekledim Sultancım :) merak etme sen. bu arada senin de süt beden görece olarak daha ince, ikimizin de basenler sorunlu sanırım :)
ah kaynana kaynana... sonradan nolur bilmem ama benim kavinvalide adayimda çok iyi sanırsam. Bana yemekler gönderir. Ev reçelleri, tarhanaları, köy tereyağı vs hiç kiyamaz. Tabi bende henüz içini bilemiyorum.
Herif çok zor buldum. Ne kataloglar, inceledim benen sonunda hayatı zorlamayı bıraktım tam böyle duruldum o geldi beni buldu. . Zaten da küçük yaşta bu adamı bulsaydım kıymetıni bilemezdim.
Ekonomik olarak 2012yi çok kötü geçirdik. Kasımda işler biraz düzelmeye başladı ve üniversiteye gitmek istedi. Ben simdi hafta içi tek başıma çalışorum. o hafta sonu gelip, fatura , muhasebe felan bakıyor. hafta içi okul dişindada babasının yanında çalışıyor artık. Gerçi 2 yıllık okul. Bir e ticaret projemiz var. Eger o iş tutarsa, bizim için süper olacak. azıcık para toparliyalım ben o zamana 73 olurum zaten. Sonra hemen evleneceğim.
Alacakaranlik iyiydi. Bende beğendim biraz dizi flim kıvamına dönüştü ama olsun. Vampirler ne güzeller varlıklar ya falan oludum. Hepsi taş mermer. Ama genede benim foforim Jocob.
elacim, çok teşekkürederim. Çok haklısın bende bazen hep şunu diyorum istanbulda adam bulmak daha çok zor. Anadolu belki biraz daha şanslı diye düşünüyorum. Ufak tefek gıcıklıkları huysuzlukları vardı ama duyarlı bir insandır.
Kaynana sohbetide başka güzel oluyor...Benimde aklıma eskiler geldi. Üniversiteye giderken erkek arkadasim oldu. Tam 12 yıl çıktık. Nikah günü aldık evlenemedik. Annesi beni istemedi. sorun sorun sorun bitmedi ve nikahta kaldı. Ayrılmak baya sancılı oldu. İyikide olmamış ben o kayinvalide ile bi ömür ne yapacaktım.
ah kaynana kaynana... sonradan nolur bilmem ama benim kavinvalide adayimda çok iyi sanırsam. Bana yemekler gönderir. Ev reçelleri, tarhanaları, köy tereyağı vs hiç kiyamaz. Tabi bende henüz içini bilemiyorum.
Herif çok zor buldum. Ne kataloglar, inceledim benen sonunda hayatı zorlamayı bıraktım tam böyle duruldum o geldi beni buldu. . Zaten da küçük yaşta bu adamı bulsaydım kıymetıni bilemezdim.
Ekonomik olarak 2012yi çok kötü geçirdik. Kasımda işler biraz düzelmeye başladı ve üniversiteye gitmek istedi. Ben simdi hafta içi tek başıma çalışorum. o hafta sonu gelip, fatura , muhasebe felan bakıyor. hafta içi okul dişindada babasının yanında çalışıyor artık. Gerçi 2 yıllık okul. Bir e ticaret projemiz var. Eger o iş tutarsa, bizim için süper olacak. azıcık para toparliyalım ben o zamana 73 olurum zaten. Sonra hemen evleneceğim.
Alacakaranlik iyiydi. Bende beğendim biraz dizi flim kıvamına dönüştü ama olsun. Vampirler ne güzeller varlıklar ya falan oludum. Hepsi taş mermer. Ama genede benim foforim Jocob.
annemde öyle diyor el döver de ağlamaya koymaz diyor her şeyin hayırlısı artık :)
Demek o kadar farkediliyor...Selamun Aleyküm kizlar
Tek mesajlik bile olsa sizlere selam vereyim dedim
Bugun inanilmaz yogundum100 dakika fitnes yaptiktan sonra 60 dakikada yuzme surdu
Felaket yoruldum ama amacima yaklasmak icin her seye degerSalonda hoca bile inanilmaz fark var basladigin gunle bu gunki kilon arasinda dedi :122: :122: Tanimadigim bir kadin beni cevirdi ve ya sen ozel bir seymi yaptin daha cok olmadi baslayali ama baya zayiflamissin dedi Inanilmaz hosuma gitti
Persembeyi iple cekiyorumSali salon kapaliymis yoksa bana kalsa o gun de giderdim
Aksamda alisveris yap,tik, yemek fasli, alinanlari yerlestirme falan derken ancak gelebildim.
Bence de ödül verebiliriz ama ne olsun ki :) sonra gaza gelip victoria secret mankenlerinin ekmeğiyle oynamayalım da
sanırım çoluk çocuk olunca daha az takılıyor geçmişte olanlara insan. ben şu an hem çocuksuzum, hem işsizim. kendimi bıraksam her gün düşünür dert ederim. malesef işimiz gücümüz olmayınca daha çok koyuyor geçmişte olanlar. umarım ben de unuturum ilerde senin gibi canım :)
aynen canim süt bedenim alta göre daha incebendeki basenler kimsede yok mübarek
Yenacim arkadasin niye senin saclarina öyle bir yorum yapti ?
yani kabarmis yün simdi bir hakaretmi oluyor iltifatmi anliyamadim
[/B][/COLOR]
hepinize iyi geceler diliyorum kızlar. pazar sendromu oldu bugün yine. sabah kalkamayacak işe gidenler. doğru yataklara, marş marş
Ela çok sağol..Bende bir ara hiç birşey düzelmiyecek saniyordum. Hayat bu.. herkescikleri affettim..
Aynur sen eşine kavuş biz uslu uslu biraz bekleriz. ama sonra çok ihmal edersen kızarız..
oohh sizin projeler büyükmüş şekerim , hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsunn
kocayı o kadar beklediğini değmiş diyelim o halde , kimsenin kısmetinin ne zaman , nerde , nasıl geleceği belli olmaz , o yüzden bekleyenler katalog bakmaya devam etsinler
evet bende seviyom Jacob'ı , kurtlar harikaydılar ama yaa , hele vampirlerin savaş sahnesi bombaydııı
ama şu gelen misafirlerden BENJAMİN vardı ya ,esmer olan arabic style , ona bayıldım yaaa
vampirler taş gibiler valla ama rada bi tane kilolu vardı , lan dedim benden vampir olsa , ahanda ancak bunu gibi olurr
anacığının ellerinden öperim ,sevgiler & saygılarr
aynur ber filmde şişman birisini göremedim ya... nasıl becerdin onu bulmayı?Sonra bütün savaş aslında yokmuş...
hepinize iyi geceler diliyorum kızlar. pazar sendromu oldu bugün yine. sabah kalkamayacak işe gidenler. doğru yataklara, marş marş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?