Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben öyle gıcık laf söyleyen kişilere karşı çok çirkefleşiyorum sanırım kaynana falan dinlemezdim direk cevabını verirdim

çok özlücez zaten kuzum :) topiğin neşesi, rengisin sen. neyse dayanırız artık o kadan

Sağol esracığım samimi duyguların için...sen de çok iyi gidiyorsun,hepimiz çok iyiyiz maşallah bu sezon.
umarım bitecek,gidecek hain yağlar....

eşimin ailesi çok üzdü beni ama geçti gitti artık...Hatırlamıyorum bile..İnsan yaşla birlikte tahammül de alıyor sanırım..
Daha empatik yaşıyorum örneğin ben.:)

Ölçü listesinde derece yapanlara ödül varmı.?
Daha iyi olur gibi.. her ay 20 cm.inceliriz belki :))

Benim de saçlarım bayağı uzadı uçlar kırıldı vb.Çok bakımsız görünüyor..
Geçen pek vaktim yoktu yıkanıp hemen saçlarımı kuruttum toplayıp çıktım..
Servisten inince arkadaş yanıma geldi nilüfer saçlarına ne yaptın.? kabarmış yün gibi görünüyor dedi :)
Ben de çırpıp çıktım o yüzden böyle görünüyor dedim :)

Baharcığım 106 ları görmüştüm yine...Çok şükür zayıflıyorum yavaş bir şekilde..
94 kiloyum şu an..
İşe başladım evet geçici bir iş ama hala devam ediyorum :)
Ben de 17:00-01:00 arası çalışıyorum..

İş konusunda üzülme hatırlarsan çalışmayı çok istiyordun..
Samsun'a taşınmayla ilgili planlarınız var dı,yokmu o konuda bir değişkilik.?

Hoşgeldin canım...
Biz de seni özledik ve merak ediyorduk.Arada kulaklarını çınlatıyorduk hatta..
3 çocuğa rağmen,diyetine sadık olmanı..
Kolay gelsin sana, çocuklarına sevgilerimi iletiyorum..

Aynurcuğum seninle birlikte asker yolu gözledik biz de..
Allah bir daha ayrılık göstermesin...

Aman maşallah de. Hakikaten şanslısın bu konuda...

Ahhhh Beyzuşum yaaa...
Seni çok özledim ben ama

nursenacığım,yaza değil 70 - 65 olursun sen...
eşinin anneside söylediğine çok pişman olur umarım o zaman...

şurdaki tombik olanın yalandan ağlaması ve o anda bile önündeki nutellalı ekmeğe bakış atması süper. geleceğin +90ı kendisi

Hey Jimmy Kimmel, I Told My Kid I Ate All Their Halloween Candy Again - YouTube

Çok şeker..ekmeği yiyen kız çocuğuna bayıldım...

Son düzenleme:

kuzumm benimde astımım var , doğumdan anacıığımdan hediye :26::26::26:

iyiyim ama çok şükür , Allahım bundan kötüsünden esirgesinn

ben öyle gıcık laf söyleyen kişilere karşı çok çirkefleşiyorum sanırım kaynana falan dinlemezdim direk cevabını verirdim

olmuyo şekerim malesef , dediğin gibi olmuyo , sen onlara laf yetiştirdiğinde kocanla huzurun kaçıyor , evinde mutsuz oluyorsun ... vs vs .

malesef "bekara karı boşamak kolay geliyor" ama orjinalinde öyle olmuyor canım

ah kaynana kaynana... sonradan nolur bilmem ama benim kavinvalide adayimda çok iyi sanırsam. Bana yemekler gönderir. Ev reçelleri, tarhanaları, köy tereyağı vs hiç kiyamaz. Tabi bende henüz içini bilemiyorum.
Herif çok zor buldum. Ne kataloglar, inceledim ben en sonunda hayatı zorlamayı bıraktım tam böyle duruldum o geldi beni buldu.. Zaten da küçük yaşta bu adamı bulsaydım kıymetıni bilemezdim.
Ekonomik olarak 2012yi çok kötü geçirdik. Kasımda işler biraz düzelmeye başladı ve üniversiteye gitmek istedi. Ben simdi hafta içi tek başıma çalışorum. o hafta sonu gelip, fatura , muhasebe felan bakıyor. hafta içi okul dişindada babasının yanında çalışıyor artık. Gerçi 2 yıllık okul. Bir e ticaret projemiz var. Eger o iş tutarsa, bizim için süper olacak. azıcık para toparliyalım ben o zamana 73 olurum zaten. Sonra hemen evleneceğim.

Alacakaranlik iyiydi. Bende beğendim biraz dizi flim kıvamına dönüştü ama olsun. Vampirler ne güzeller varlıklar ya falan oludum. Hepsi taş mermer. Ama genede benim foforim Jocob.

elacim, çok teşekkürederim. Çok haklısın bende bazen hep şunu diyorum istanbulda adam bulmak daha çok zor. Anadolu belki biraz daha şanslı diye düşünüyorum. Ufak tefek gıcıklıkları huysuzlukları vardı ama duyarlı bir insandır.

Kaynana sohbetide başka güzel oluyor...Benimde aklıma eskiler geldi. Üniversiteye giderken erkek arkadasim oldu. Tam 12 yıl çıktık. Nikah günü aldık evlenemedik. Annesi beni istemedi. sorun sorun sorun bitmedi ve nikahta kaldı. Ayrılmak baya sancılı oldu. İyikide olmamış ben o kayinvalide ile bi ömür ne yapacaktım.

annemde öyle diyor el döver de ağlamaya koymaz diyor her şeyin hayırlısı artık :)

Bence de ödül verebiliriz ama ne olsun ki :) sonra gaza gelip victoria secret mankenlerinin ekmeğiyle oynamayalım da

sanırım çoluk çocuk olunca daha az takılıyor geçmişte olanlara insan. ben şu an hem çocuksuzum, hem işsizim. kendimi bıraksam her gün düşünür dert ederim. malesef işimiz gücümüz olmayınca daha çok koyuyor geçmişte olanlar. umarım ben de unuturum ilerde senin gibi canım :)

ekledim Sultancım :) merak etme sen. bu arada senin de süt beden görece olarak daha ince, ikimizin de basenler sorunlu sanırım :)

aynen canim süt bedenim alta göre daha ince bendeki basenler kimsede yok mübarek

Yenacim arkadasin niye senin saclarina öyle bir yorum yapti ?
yani kabarmis yün simdi bir hakaretmi oluyor iltifatmi anliyamadim

Nuhancim 12 senelik sevgilinle nikah günü alip evlenememek eminimki cok zor olmustur,
herkesi imtihani farkli oluyor iste, bende kendiminkine dert diyorum ama herkesin kendine zor geliyor.
Iyiki atlatmissin o günleri, ne güzel ruh esini bulmussun, darisi basima en kisa zamanda insallah

Zamanında çok üzüldüğümüz şeyler bizim için hayırlı olanlar oluyor. çok sonra farkediyoruz ama bir ömür üzüleceğimize o an üzülüyoruz. seninki de tam böyle olmuş canım. inşallah bir ömür mutlu olursun müstakbel eşinle bundan sonra.

Ela çok sağol..Bende bir ara hiç birşey düzelmiyecek saniyordum. Hayat bu.. herkescikleri affettim..

Aynur sen eşine kavuş biz uslu uslu biraz bekleriz. ama sonra çok ihmal edersen kızarız..

oohh sizin projeler büyükmüş şekerim , hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsunn

kocayı o kadar beklediğini değmiş diyelim o halde , kimsenin kısmetinin ne zaman , nerde , nasıl geleceği belli olmaz , o yüzden bekleyenler katalog bakmaya devam etsinler

evet bende seviyom Jacob'ı , kurtlar harikaydılar ama yaa , hele vampirlerin savaş sahnesi bombaydııı

ama şu gelen misafirlerden BENJAMİN vardı ya ,esmer olan arabic style , ona bayıldım yaaa

vampirler taş gibiler valla ama rada bi tane kilolu vardı , lan dedim benden vampir olsa , ahanda ancak bunu gibi olurr

annemde öyle diyor el döver de ağlamaya koymaz diyor her şeyin hayırlısı artık :)

anacığının ellerinden öperim ,sevgiler & saygılarr

Son düzenleme:
Demek o kadar farkediliyor...
Ne güzel banucuğum.

Çoluk çocuğun etkisi,bir de karşı tarafın da artık seni aileden biri görmesi,kabullenmesi,sevmesi yada...

Senin de canım hayırlı bir işin ve bebişin olur inşallah çok hakediyorsun çünkü...
Ve tüm isteyenlerin.

aynen canim süt bedenim alta göre daha ince bendeki basenler kimsede yok mübarek

Yenacim arkadasin niye senin saclarina öyle bir yorum yapti ?
yani kabarmis yün simdi bir hakaretmi oluyor iltifatmi anliyamadim

[/B][/COLOR]

bilemiyorum ki canım ne demek istedi..
Ama hakaret değildir ya..Öyle bir ifadesi yoktu...
bir de gerçekten o gün çok kötü görünüyordu :)

Son düzenleme:
Ela çok sağol..Bende bir ara hiç birşey düzelmiyecek saniyordum. Hayat bu.. herkescikleri affettim..

Aynur sen eşine kavuş biz uslu uslu biraz bekleriz. ama sonra çok ihmal edersen kızarız..

tamam şekerim , hele ben bi kavuşayım , bakarız sonrasına

tam büyük kızıda uyuttum bende yatmaya niyetlenmiştimkii küçüğüm uyandı yamyam nolcak sırıta sırıta yanıma geldi kucağıma tırmanmaya çalışıyo....biraz onunla oynıyayım sonra belki uyur...

size doyum olmuyo ama müsadenizle ben kaçar...
Allah rahatlık versin..

aynur ber filmde şişman birisini göremedim ya... nasıl becerdin onu bulmayı? Sonra bütün savaş aslında yokmuş...

aynur ber filmde şişman birisini göremedim ya... nasıl becerdin onu bulmayı? Sonra bütün savaş aslında yokmuş...

bi tane vardı kuzum yaa, o taşlara göre gayet balık etliydii

evet ben savaşın olmadığını biliyordum , o itogli itler volturiler tırssınlar deyi göstertti Alice

Asuuu,okuyup okuyup çıkıyormusun naapıyorsun.??

yine yürüyüşlerine başladın ne güzel..
Kıskanıyorum seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…