Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracım ölçü tablomuz için ellerine sağlık canım:16:
hepimiz inceliriz inşallah
aynur nuhan ve yena tebrikler kızlar :46:

eee hiç kimse yılbaşı gecesi kaçamaklarından bahsetmiyor? :19::19::19:
derin bir sesizlik var gibi?

:1::1::1:walla canım hiç bi hazırlık falan yapmadım zaten diğer günlerden tek farkı çok fazla meyve tükettim kendi adıma:34::34::34:
Akşam yemeğini 6 da yemiştik....9 gibi falanda baya bi karışık meyve yedim...tek kaçamağım bu:34::34::34::34:

ya bu spor beni çok halsiz bırakıyo...önceden böyle değildi bu sıra spor sonrası kuzumu kucağıma alıcak takatim kalmıyo...
bide bi haftadır durduk yere tansiyonum çıkıyo bi titreme falan vuruyo kafam kaynıyo çarpıntı falan...normalde düşüktür tansiyonum...oyüzden biraz yükselmesi bile çok etkiliyo...niye olabilirki acaba...

he söylemeyi unuttum bugün kızımı okuldan babasıyla aldık ordan parka gittik kimsecikler yoktu...fırsattan istifade edip bende salıncağa bindim... çok eğlenceliydi özlemişim...:49::49::1::1::1:
budan 3 ay önce gene böyle sallanmıştım ama ozaman salıncağa zor sığdığım için yan taraflarım çok acımıştı hatta bikaç gün geçmemişti acısı...:43::43::43:
bugünse çok rahat oturdum...hiç zorlanmadan sallandım çok hoşuma gittii...:27::27:

Günaydınnnn

Hergünden farkı olmayan bir şekilde yılbaşına girmiş bulundum. Kulaklık kulağımda çağrı başında yeni yıla merhaba dedim. Ne tv izleyebildim ne bir aktivite :43: hiç güzel bir yılbaşı değildi. Ben eve geldiğimde TV de hiç programda kalmamıştı. Zaten milli piyangoda çıkmadı amortiyle idare yine :ssz: :43: :50:

Dün akşam yine fena oldum noluyor bana anlamıyorum yarın ilk iş kulak burun boğaza gidicem o kadından rapor alıcam sonra dahiliyeye gidip tahlil yaptırıcam. Öyle fena oluyorum ki 1-2 saat sürüyor sonra normale dönüyorum.

Dün akşam sinirim çok bozuldu öyle fena olunca canımın derdine düşüp tatlı tuzlu ne bulursam yiyorum. Yanımdaaki arkadaşımın yanına tanımadığım bir kız oturmuştu oturduk konuştuk kaynaştık falan. Molaya inerken kantinden ne alsamda şu halim düzelse diye düşünürken kız bana demezmi akşamları birşey yemesene sen biraz zayıflasana dedi sonra benim yengemde senin gibi ŞİŞMAN dedi 6 kilo verebilmiş şaşırdım dedi. Bende dönüp dedimki nolmuş ben 27 kilo verdim dedim g.t oldu salak :47: Böyle şeyler duyunca o an kendimi öldüresim geliyor. Nasıl insanlardan nasıl sözler duyuyoruz. Kimene ya benim kilomdan kimeneeee :84::84::84:

selam bence moralini basklari yüzünden hiccc bozma deymez bosver gitsin sen önüne bak
hem bak yeni bi yila girdik yeni bi sayfa acmak lazim
senin bu topicte deki eski yazilarini da okumustum ve ayni problem bende de oldugu icin seni unutmadim
hani erkek arkdasin kilondala ilgili problem felan yapyiormus ayni sey bende de var da o yüzden :S :S

oğlanlar ve eşim uyumaya gitti bende biraz ingilizce çalışıyorum. ne zamandır boşlamıştım...
bi yandan da katra kara düşünüyorum.. yarın sabah kimbilir kaç kilo çıkıcam...:18::18::18::18::18:

sadece dün gece değil b u sabah kahvaltı ve akşam yemeğpi de bol kalorili idi. artık yeniden önüme hedef koyup ilerleme vaktiii:72::72::72:

yeni yıl.... her şeye yeniden başlama zamanı...

iii akşamlar kızlar herkese yeni yıl boool boool sağlık diliyorum:54::54::54:
6 gümdür evde yoktum yaaa evime kavuştum snundaa:16::16:
ilk 3 gün anamdaydım sonrada eltimdeydik:23::23:
yılbaşım hiç güzel geçmediii:50: iğrenç kasvetli bi ortamdı her neyseeee
CİNSİYETTE GELİNCEEEEEE:1::1:
pazrtsi günü annemim ,radyoloji uzmanı olan bi arkadaşı var ona rica ettim baarmısın diye
sağolsun baktı cihazlar çok kötüydü bu ayda bile el ayak ayırt etmek zordu
kesin değil ama bişey görmedim kızçennnnn olabilir dedi :52::52::52:
sevindirik oldum kesin olarak kaptırmak istemiyorum şimdilik kızçeeeem olacaaaakmıııışşş:9::9::9:

slm kızlar artık bende geldım. kılo vermelıyım bebısım olmalıııı bende bu çizelgeyi yapmak istiyorum.. bana yardımcı olabılecek varmı

pazrtsi günü annemim ,radyoloji uzmanı olan bi arkadaşı var ona rica ettim baarmısın diye
sevindirik oldum kesin olarak kaptırmak istemiyorum şimdilik kızçeeeem olacaaaakmıııışşş:9::9::9:

canım tebrikler kızcenı saglıkla kucagına alırsın ınsaallah

Canim Rabbim herseyden onfe sana saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin suan hangi duygulara sahip oldugunu cok iyi biliyorum cunku benim kuzum daha 3 aylik kendini cok kaptirma cinsiyet noktasinda ama kizceenn olursaa coooooooooookkk sanslisinnnnn:54:

ateşim vaaaar:(
eşim dünden beri grip oldu çok kötü, bende ondanmı aldım ne, bişeyim yoktu 1saate kadar,
yeni yeni ateşim çıkar oldu:((
her yerimde ağrıyo aynı eşimin dediği gibi....
neyse...
ben kaçıyım kızlar, hepinizi öpüyorum....

slm kızlar artık bende geldım. kılo vermelıyım bebısım olmalıııı bende bu çizelgeyi yapmak istiyorum.. bana yardımcı olabılecek varmı

hoşgeldin o zaman sende aramıza:))
bende kilo verip sonrada hayırlısı ile hemen bebek isteyenlerdenim senin gibi:)))
bakarsın aynı zamanlarda hamile kalırmışız:))))
bu arada nikin çok hoş.....

günaydıııııııııııııııııııııııııııın
hayırlı sabahlar herkese uyuyan güzeller:16:
poğaçalarımı yaptım da fırına attım bile pişsinler de gidelim kv ne

Hamarat hatun seni..:)
Bir hamur manyağı olaraktan soruyorum neli yaptın poğaçayı.?

herkeze musmutlu yıllar diliyorummmmmmmm
ve benimmm bilmmem kaçıncı kez yılbaşından sona diyetteyim diyişimin yine yeni bir yıl dönümüüü
inşallah bu yıl olacak

herkeze iyi geceler

ahahaha değilmi nursena.?
Geleneksel diyete başlama bilumum günler serisi.:1::1:

Günaydın kızlar,

şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuzdur siz. ben de sabaha karşı 4'te yatmama rağmen 10'da uyandım. gece boyunca tabu oynadık, eğlendik, yedik içtik. uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirmemiştik. güzel bir yılbaşı akşamıydı benim için. umarım siz de çok eğlenmişsinizdir. hepinize güpgüzel bir yıl diliyorum tekrardan.

dün tartıma pil taktırdım, gün içinde tok karna 85.0 kg gelmiştim. gece o kadar çok yemişim ki bu sabah aç karna 85.1 kg geldim. yılbaşına 85 kgla girdim anlayacağınız. inşallah sonuna doğru 55 kgmı görmek nasip olur.

KEsinlikle olacak canım..Hep birlikte göreceğiz.
55 kiloyu ben de çok istiyorum...

AYIN 1.si ____________ -10 cm. ____________ Chickpeas :65::65::nazar::46::21::32::71:

AYIN 2.si ___________ -8 cm. ________Nuhan :65::nazar::46::24::122::71:

AYIN 3.sü __________ -7 cm. ________________YENA :65::nazar::64::119::71:

Hepinizi tebrik ediyorum kızlar. Üçünüz için de ayrı ayrı çok sevindim. görülüyor ki dukan amca çok işe yarıyor. Yenam sen ayrıca takdire şayansın bu arada.

Yenacım mesaj formatını kullandım iznin olmadan, umarım kızmazsın :16:

:32::32::32::21::21: Yaşasın çok sevindim...
PArmaklarına sağlık esracığım..

Ne demek şekerim, format senin kopeen olsun...:)

Günaydınnnn

Hergünden farkı olmayan bir şekilde yılbaşına girmiş bulundum. Kulaklık kulağımda çağrı başında yeni yıla merhaba dedim. Ne tv izleyebildim ne bir aktivite :43: hiç güzel bir yılbaşı değildi. Ben eve geldiğimde TV de hiç programda kalmamıştı. Zaten milli piyangoda çıkmadı amortiyle idare yine :ssz: :43: :50:

Dün akşam yine fena oldum noluyor bana anlamıyorum yarın ilk iş kulak burun boğaza gidicem o kadından rapor alıcam sonra dahiliyeye gidip tahlil yaptırıcam. Öyle fena oluyorum ki 1-2 saat sürüyor sonra normale dönüyorum.

Dün akşam sinirim çok bozuldu öyle fena olunca canımın derdine düşüp tatlı tuzlu ne bulursam yiyorum. Yanımdaaki arkadaşımın yanına tanımadığım bir kız oturmuştu oturduk konuştuk kaynaştık falan. Molaya inerken kantinden ne alsamda şu halim düzelse diye düşünürken kız bana demezmi akşamları birşey yemesene sen biraz zayıflasana dedi sonra benim yengemde senin gibi ŞİŞMAN dedi 6 kilo verebilmiş şaşırdım dedi. Bende dönüp dedimki nolmuş ben 27 kilo verdim dedim g.t oldu salak :47: Böyle şeyler duyunca o an kendimi öldüresim geliyor. Nasıl insanlardan nasıl sözler duyuyoruz. Kimene ya benim kilomdan kimeneeee :84::84::84:

Git baharcığım ihmal etme...
Boşver sen o dangalakları..KEndi desin kendi duysun...
O kadar çok ki onlardan...
yeni yilin ilk gununden selamlar hatunlar :16:sagligima kavustum cok sukur o arada sevgilimde geldi cifte kavusma oldu :1: 1 ay daha listede olmamayi dusunuyorum tam diyetime geri donmedim kilo almamaya calisiyorum gecmisede yavas yavas goz aticam ins hersey yolundadir :13:

Herşey yolunda demek.:nazar:
fazla kilo almadan dönersin inşallah...

zaten dereceyi gösteren kalplerin takıntısı oldu bende bu aralar, şu 3kalbimde olamadı gitti zaten 4tane kalp:))))
neyse ilerde olur belki 4tane kalbim benimde:))) bekliyorum bakalım:)

kiminin ne güzel 5tane kalbi var yaaaa:31::1::1::1:
yenanın mesela 5tane heralde:))

)

5000 mesajın olunca 5 kalbin oluyor meyracığım..
2500 den sonra 4 kalbin olacak...
Hadi parmaklarını çalıştır :))

Asumanzeynep canım yine maşallah fazla kaçırmamışsın :34:
Kaçıranlar görünmüyor sanırım :1:
Baya bir sessiz buraları sabahtan beri :34:

Buyrun benim...:1::27:

eee hiç kimse yılbaşı gecesi kaçamaklarından bahsetmiyor? :19::19::19:
derin bir sesizlik var gibi?

Derin devlet gibi :))

oğlanlar ve eşim uyumaya gitti bende biraz ingilizce çalışıyorum. ne zamandır boşlamıştım...
bi yandan da katra kara düşünüyorum.. yarın sabah kimbilir kaç kilo çıkıcam...:18::18::18::18::18:

sadece dün gece değil b u sabah kahvaltı ve akşam yemeğpi de bol kalorili idi. artık yeniden önüme hedef koyup ilerleme vaktiii:72::72::72:

yeni yıl.... her şeye yeniden başlama zamanı...

benim de öyle oldu sanırım :)

Ben geldiiimmmmmm ;)))

Hoşgeldin katrem...
arada uğrayıp gidiyorsun...

hayırlı olsun canım...
Allah gönlünüze göre versin...

Son düzenleme:
eşim dünden beri grip oldu çok kötü, bende ondanmı aldım ne, bişeyim yoktu 1saate kadar,
neyse...

.

Canım geçmiş olsun...dikkat et kendine..

neyse...

hoşgeldin o zaman sende aramıza:))
bende kilo verip sonrada hayırlısı ile hemen bebek isteyenlerdenim senin gibi:)))
bakarsın aynı zamanlarda hamile kalırmışız:))))
bu arada nikin çok hoş.....

az önce bunuda eklicektim unutmuşum, kilo çizelgesi için şu link işine yarar heralde;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...cizelgesi-nasil-yapilir-126.html#post28001545

canım teşekkür ederım bu arada cok gecmıs olsun . Bende grıp oldum ve cenem dahıl tum vvucudum sızlıyo :(
canım bende pko var o yuzden kılo ver dedı doktor ınşaallah zayıflayıp bebişlere kavusuruz.

5000 mesajın olunca 5 kalbin oluyor meyracığım..
2500 den sonra 4 kalbin olacak...
Hadi parmaklarını çalıştır :))

ayyy beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim yenacım benim:))
ehh 4 kalbe az kalmış:))
2000 küsür mesajım var şuan:1:

Canım geçmiş olsun...dikkat et kendine..

çok saol yenam benim....
ben kaçayım, gidiyim bir limon suyu içip, sonrada bir soğuk algınlığı hapı atıp yatıyım...
koccaman öpüyorum tatlı yanaklarından:))):16::16::16:
görüşürüz:3:

Back
X