Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inanmiyorum sanaama bak ne güzel yeni bir yılın gelisini 2 kez kutlamış oldun mutlu yıllar canım
AYIN 1.si ____________ -10 cm. ____________ Chickpeas
AYIN 2.si ___________ -8 cm. ________Nuhan:122:
AYIN 3.sü __________ -7 cm. ________________YENA:119:
![]()
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar. Üçünüz için de ayrı ayrı çok sevindim. görülüyor ki dukan amca çok işe yarıyor. Yenam sen ayrıca takdire şayansın bu arada.
Yenacım mesaj formatını kullandım iznin olmadan, umarım kızmazsın![]()
Günaydınnnn
Hergünden farkı olmayan bir şekilde yılbaşına girmiş bulundum. Kulaklık kulağımda çağrı başında yeni yıla merhaba dedim. Ne tv izleyebildim ne bir aktivitehiç güzel bir yılbaşı değildi. Ben eve geldiğimde TV de hiç programda kalmamıştı. Zaten milli piyangoda çıkmadı amortiyle idare yine
![]()
![]()
![]()
Dün akşam yine fena oldum noluyor bana anlamıyorum yarın ilk iş kulak burun boğaza gidicem o kadından rapor alıcam sonra dahiliyeye gidip tahlil yaptırıcam. Öyle fena oluyorum ki 1-2 saat sürüyor sonra normale dönüyorum.
Dün akşam sinirim çok bozuldu öyle fena olunca canımın derdine düşüp tatlı tuzlu ne bulursam yiyorum. Yanımdaaki arkadaşımın yanına tanımadığım bir kız oturmuştu oturduk konuştuk kaynaştık falan. Molaya inerken kantinden ne alsamda şu halim düzelse diye düşünürken kız bana demezmi akşamları birşey yemesene sen biraz zayıflasana dedi sonra benim yengemde senin gibi ŞİŞMAN dedi 6 kilo verebilmiş şaşırdım dedi. Bende dönüp dedimki nolmuş ben 27 kilo verdim dedim g.t oldu salakBöyle şeyler duyunca o an kendimi öldüresim geliyor. Nasıl insanlardan nasıl sözler duyuyoruz. Kimene ya benim kilomdan kimeneeee :84::84::84:
155555 Tane beğenim var :)) güzel rakam paylaşmak istedim![]()
Selam kizlar bi meraba demek istedim hemen cikcam geri,
dün aksam aslinda bi programim yoktu, pek yilbasi gibi de degildi aslinda,
kizkardesim dedi, bi arkadas var onuda al gelin bana otururuz dedi, kocasi yoktu evde,
e iyi dedim ciktim azcik süslendim bir iki yere ugradim, sonrada arkadasla bulustuk,
yicek biseyler aldik, ne yalan söylim menü aldim fast food
sonra kizkardesime gittik orda yedik ictik,
tv izledik bu arada
dün gece gülmekten kusuyorduk az daha, ögürmeye basladik gülmekten,
okadar kahkaha dolu bi gece gecirdik
neye güldük diye soracak olursaniz, tv de cikan komik ne varsa onla dalga gecip güldük
yanimdaki arkadas catlak, e ben catlak, hepimizde böyle tuhaf olunca gülmekten bi haller gecirdik
bugunde simdi kizlar gelcek bana, mamalari henüz hazirlamadim ama cok mesakatli seyler secmedim zaten, hallederim onlari hemen
6 da gelcekler, 4 saatim kaldi
temizlige devammmm :) öptüm herkesi
canlarım uzun zamandır size gelemıyordum hem depresyon hem kendimi diyeti hayatı önemsememe...
artık yeni bir yıl baslıyor silkelendim bu yıla daha umutla bakacagım
şükür 2012 bitiyor umarım 2013 çok daha güzel geçer
hepimiz hayal bile edemeyecegimiz mutluluklara boğuluruz..
öncelikle sevdiklerinizle birarada,sağlıklı,mutlu ve incelecegimiz bir yıl diliyorum
bu arada nursenacım gurbettekilere baklava benzetmeni çok iyi anlıyorum
benim babam geldi cuma günü acayip bir sürpriz olduuu
hiç birsey sölemeden noel baba gibi düştü bacadan
ama fazla durmaz bikaç güne giderim diyor sonra tamamen sizinleyim..hepinizi öpüyorum![]()
Günaydınnnnnn Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Dünden beri bir türlü fırsat bulupta uğrayamadım
Sabah dışarı işlerimi hallettim ondan sonrada eve gelip temizlikle uğraştımyeni yıla temiz temiz gireyim hesabı
Komşu ablam bizim akşam yemeğine de geleceğimizi düşünüp bir sürü hazırlık yapınca nasılsa eşimin halalarına çat kapı yapacaktık haberleri yok diye onlara gitmekten vazgeçtik
İyikide vazgeçmişiz inanılmaz bir geceydi gerçekten
Kadıncağız bir sürü hazırlık yapmış sofrada bardak koyacak yer yoktubende tabi eli boş gitmemek için ufak iki oval tabağa salatalar yaptım ( az birşey amerikan salatası birde kırmızı marullu mayonezli salata )
Hepbirlikte çok güzel sohbetler ederek yemeğimizi yedik ve ben çok şükür hiç fazla kaçırmadım
Yediklerim;
1 ufak parça tavuk
2 Yk pilav
2 yk patlıycan salatası
1 Yk makarna salatası
1 Yk amerikan salatası
Yemekten sonrada ufak bir kase karışık çerez yedim, 2 KK kadar büyüklükte 1 parça peynirli börek ve en son 1 adet mandalina
Tek fazla işte içtiğim iki biraama şükür sabah kendimi çok çok hafif hissederek uyandım ve tahminim geceden artı kalmamıştır
Gece bol kahkahalı geçti bizimdekomşu ablamın benden 2 yaş ufak oğlu var çok kafa dengi
Japon eşiyle beslenme üzerine çok güzel sohbetlerimiz oldu hatta oda bir ara dukan yapmış
ama maalesef Japonyaya annesinin yanına gidince bırakmak zorunda kalmış annesine yaptığı yemekleri yemeyerek saygısızlık yapmış olmasın diye
( İnanılmaz saygıya önem veren insanlar şu Japonlar
Heleki büyüklerine karşı saygıları hat safhada
)
Benim kücük cimcime gecenin yıldızıydı resmenonun o halleri herkesi kopardı
Japon gelin bir ara ona birşeyler söyledi japonca
bizimki de o an bir dumura uğrayıp baktı ki koptuk
Gece 12den sonra tombala oynadık ama tabi komşu oğlu ve ben birbirimize sataştıkca gülmekten yerlere yattı milletBir ara eşim sırf büyük kızım sıkılmasın diye ona sataşmaya başladı ben kazanacağım gibilerinden
kah ayakkta heycanla sıplayarak kah birbirlerini dürtükleyerek tombala oynadılar
![]()
Gerçekten süper geçtiinşallah hepinizin aynı şekilde güzel geçmiştir
Biraz geç uyandık ama okadar olacaksabahın 4ünde yattık
Akşam üzere belki biraz dışarı atarız kendimizi hem yürümüş olurumolmadı yarın zaten oturup kızımla spor yapacağım
Perşembede yine yüzme ve fitness var
![]()
Büyük ihtimalle Cumartesi salonda tartılacağım diye düşünyorumo günü iple çekiyorum
Hele şükür iddadaşım yaw özlettin kendini
İnşallah bir daha hedeflerimize varana kadar hiç birşekilde bizlerden uzak kalmadan devam ederiz güzelim
Kocaman öpüyorum seni canım
Bu arada baban gelmiş gözün aydın
Birkaç gün de olsa hasret giderirsiniz![]()
diyetine uygun bi şekilde güzel bi akşam geçirdiğinizde sevindim canım:)))
japon gelin ha, ilginç:)))
tombala oynamayı bende çok seviyorum, heyecanlı oluyo
geçen eşimle oynadık, adam strese girdi ben yenecem, önden önden gidiyorum diye
yalnız ne o yendi ne ben; çünkü tombalanın 73numarası eksik çıktı
çok güzel yapmışlar 1tlye almıştım, ama 73rakamı eksik çıktı, neyse bitmeden gidip bi daha alıcam 73için:)))
nede olsa 1tl, 1tlye görede baya güzel bişey yapmışlar.....
![]()
Asumanzeynep canım yine maşallah fazla kaçırmamışsın
Kaçıranlar görünmüyor sanırım![]()
Baya bir sessiz buraları sabahtan beri![]()
![]()
Asumanzeynep canım yine maşallah fazla kaçırmamışsın
Kaçıranlar görünmüyor sanırım![]()
Baya bir sessiz buraları sabahtan beri![]()