Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarı sabah uyandigimda, iki burun deligim ortasında kocaman bir sivilce ile uyanacağım. nası açıyor bir bilseniz..:2:

iiii geceler kovalasın tavşanlar...:16:

merhaba zeynep :) bende Derya. 31 yasindayim ben.sen kac yasindasin ?

memnun oldum canımm...28 yaşındayım..evhanımıyım iki tane kızım varr...rahat durmadıkları için kaçmak zorunda kalmıştım ama hala uyumadılar ve durmuyolar...

oyüzden gene kaçıyorum...hayırlı gecelerr

herkese günaydıııııın:16:
akşam erken yattım dayanamadım uykusuzluğa hala da uykum var sanki:)
umutcum geçmiş olsun ilerlemeden atlatırsın inşallah
atıştırmak kötü ve çabuk edinilen bir alışkanlık benim için de bırakması daha zor oluyor nedense bence sen yine de başarılıymışsın dün bugün yürüyüşünü de yapabilirsin belki
benim bugün evdne çıkasım yok hiç bir planım da yokaslında evde olmak istiyorum ama bakalım durumlar ne gösterecek

günaayyydıınn bende dün yorgunluktan sızdım koltukta resmen

diyet açısından sabah süperdii otlu motlu yedim dışarıda eşim kızım döner yediler dürüm bende 1 simit yedim dönerden iyidir diye suyla:)) en uygun o anda o geldi aklıma yoksa götürürüm hiç acımam dürüme:)

neyse 4 saatlik bi alışveriş ten sonra ayaklarım ağrıdı
akşama kızı okuldan aldıktan sonra bu sefer yemek yapma pizza yicez dediler eşimle çıkmaya başladığımızın 17 . yılı şerefine malesef 1 dlm yedim pizzadan akşam yemeği olarak daha fazla yemedim bide üzerine yaş pasta almış kızı ama hiç yemedimmm ağzıma sürmedim

gece acıktım malesef bu sefer 2 adetpetibörbisküvi arası lokum yedimm bu kötüydü

dışarı olunca ne sağlıksız bi beslenme oldu evdekilere her öğün ıvır zıvır yemek yedir yemem demiyolar valla bende sulu yemek olmadan doymam nedense

şimdi kabak var yemeğini yapayım içim kurudu resmen

eşim bana istiyodum topuksuz rahat bi düz taban ayakkabu hediye almış
genelde özel günlerden önce ihtiyacım olanları dile getiririmki hediye almakta zorlanmasın diye:) resmini atarım pabuçlarımın hiç tarzım deil ama hoşuma gitti alışmışım siyah ayakkabıya kotun altına hoş durdu

cantalarıma çıtçıt bastırıp süslemesini yaptım kot olanda süper oldu resimlerini çekeyim onundaa

dün 3 mil lasly yaptım çok şükür şimdide yapayım sabahtan yapmazsam kalıyo hemen başlayayım yeşil çayımı içiyorum şuan

$CIMG5507-horz-horz.webp

yeni pabuçlarımm

dünki sabah kahvaltımmm

herkeze hayırlı günler diliyorummm 3 mil laslmi yapayımmm hemencecik kızım uyanmadan

asuuu uyumaya gittin sanıırımm kayboldunnn

bu arada haftaya çarşamba mevlid kandiliymiş hatırlatayım dedimmm

Son düzenleme:
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çılgın deli kızınız geldiiiiiiiiiiiiiiii en çok kim özledi beni bakim kim kim kim :1::1::1::1::1: kızlar ben kendimi aştım gidiyorum verdigim 6 kilocugumu geri almış bulunmaktayım habire yiyorum duramıyorum yaaaa yaşasın yemek yemek modundayım tutun beni anaaaaaammmm oyy oyyy :56::56::56: son şişmanlıkk neye yaraaaaaaaaaaarrr :ssz::ssz: ( şarkının devamını unuttum yaaaa ) adam gibi bi diyet yapmanın ve diyetisyene gitmenin zamanı geldi. isveçle rusla olcak iş değil bu onu anladım geçte olsa :17:

acil kahvaltı önerisi isticektim sizden hemen bir resim gördüm nursenadan ( çok temiz kalpliyim yaaaaa keşke başka bişi isteseydimmmm ) :1: o kahvaltıyı yapıcam şimdik.

birde sorularım var size maltepe tıp merkezinde elif keskin diye bir diyetisyen duydum gideniniz var mı ? arkadaşım gitmiş gayet iyi dedi verdiği diyetle haftada 2 kilo vermiş felan filan. sizede sormak istedim. birdeee ümraniye üsküdar bulgurlu civarında önerebileceginiz bir diyetisyen var mı ?

bu arada ben iyiiyim hala işsizim hala ev kızı modundayım ( yani hala bekarım ) :1: sorunlar bitti gibi çok şükür geri döndüm :49:

maltepe tıp merkezini aradım şimdi şubatın 12sine kadar full dolu diyetisyenin randevuları. eneeemm netcem bennn önümde koca 1 ay var kocamanda bir beden var. kim aylık diyet önerisi sunmak ister :54:

KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere mutlu huzurlu güzel haberler alacağı bi gün diliyorum :3::3::3::3: benim yine 1-2 gündür kaçamaklarım oluyodu ama buğün tam anlamıyla başladım:52::52::52: hayatta artık kimse beni döndüremicek bu yoldan zaten kendimde bu anı bekliyodum kaçılın ben geliyorum kızlar :4::4::4:neyse bu aralar gece sohbetleri azalmış neyse çok şey kaçırmıyorum demekki hepinizi çok öpüyorum kolay gelsin herkeselere öpüldünüz :54::54::54::54:

Hadi sana kolay gelsin canım :3:
Bir nebze katkım olabildiyse ne mutlu bana :34:
Hee ya adamlar önce kendi göbişlerine baksın :1:
Eşim benden uzun olduğu için kilosunu hiç göstermiyor sağ olsun :1: ama ben kilo vermeye başladığımdan beri ( nasıl şımarmaya başladıysam :1: ) ha bire laf dokunduruyorum :1: eşime kilo almışsın diyenlere hee sağ olsun son hamileliğimde benim yerime aldı diyorum :1: yada evin içinde yanından geçerken totoşunu çek maşallah benimki kadar oldu diyorum :60:
Hakkını yemim ama hiç bir zaman için bana kilomla ilgili laf sokmadı aksine ben moralim bozulup yaw gitmeyecek bu kilolar galiba diye ağladığımda ( ne manyakmışım :1: ) ya bence böylede çok güzelsin ama sağlığın için gayret et diyordu ancak :34:
Regl zamanı oda ben aranmaya başladığımda ertesi gün mutlaka bir sürü şey alırdı :1: hatta nasıl bir agresive kompleksliye bağlıyorsam o zaman recep ivedik gibi :1: adamcağıza birde fırça atardım sen bilmiyormusun ben regl olucağım eve niye gelirken iki çikolata almıyorsun diye :1:
Şimdi şükür bende bıraktım o huylarımı :34: tamamen piskolojikmiş hatta benimki biraz şımarıklıkmış o zamanlar :1:
Artık regl zamanı hiç yaşamıyorum o krizleri :34: aksine o kadar ağrımda olsa spora gidiyorum iki aydır ve ondan sonra kendimi çok daha rahat hissediyorum :34:

Bu gün gitmedim tabi hatta bu haftayıda atlatmam lazım ama ufak ufak kaşıntım tutmaya başladı :1: acaba evdeki epileptik bisikletime bir 20 dakikada olsa binsem bir zararı olurmu sizce kızlar :44::44::44:
Çok zorlamadan oturduğum yerde pedal çevireyim diyorum en azından :34: ne dersiniz :34:

ablacım arkadaşlar fikirlerini sunmuş onlara katılıyorum kesinlikle bencede biraz daha bekle sağlığın daha önemli:34::34::34:
Eki Görüntüle 606344

yeni pabuçlarımm

dünki sabah kahvaltımmm

canım güle güle kullan cicilerini:34::34::34:

Günaydın kızlar...
Güne kocamla atışarak başladım o yüzden moral sıfır :(
Birazdan 4.kata merdivenle 2kere çıkıp, inecegim sonrada markete yürür eve gelinceye egzersiz yaparım

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çılgın deli kızınız geldiiiiiiiiiiiiiiii en çok kim özledi beni bakim kim kim kim :1::1::1::1::1: kızlar ben kendimi aştım gidiyorum verdigim 6 kilocugumu geri almış bulunmaktayım habire yiyorum duramıyorum yaaaa yaşasın yemek yemek modundayım tutun beni anaaaaaammmm oyy oyyy :56::56::56: son şişmanlıkk neye yaraaaaaaaaaaarrr :ssz::ssz: ( şarkının devamını unuttum yaaaa ) adam gibi bi diyet yapmanın ve diyetisyene gitmenin zamanı geldi. isveçle rusla olcak iş değil bu onu anladım geçte olsa :17:

acil kahvaltı önerisi isticektim sizden hemen bir resim gördüm nursenadan ( çok temiz kalpliyim yaaaaa keşke başka bişi isteseydimmmm ) :1: o kahvaltıyı yapıcam şimdik.

birde sorularım var size maltepe tıp merkezinde elif keskin diye bir diyetisyen duydum gideniniz var mı ? arkadaşım gitmiş gayet iyi dedi verdiği diyetle haftada 2 kilo vermiş felan filan. sizede sormak istedim. birdeee ümraniye üsküdar bulgurlu civarında önerebileceginiz bir diyetisyen var mı ?

bu arada ben iyiiyim hala işsizim hala ev kızı modundayım ( yani hala bekarım ) :1: sorunlar bitti gibi çok şükür geri döndüm :49:

canım hoşgeldin tekrar aramıza ozaman gazan mübarek olsun bi yerden başlamak gerekiyo:34::34::34: istanbulda oturmadığım için yardımcı olamıcam sana ama madem daha 1 ay var önünde bence önce kendini alıştır yemeklerden kısarak zaralı şeyleri yemeyerek vücudunu alıştır sonrası senin için daha kolay olur bence :3::3::3:

Günaydın kızlar...
Birazdan 4.kata merdivenle 2kere çıkıp, inecegim sonrada markete yürür eve gelinceye egzersiz yaparım

günaydın canım
takma kafana bidenem nasıl olsa düzelir keşke olmasa ama oluyo işte böyle şeyler :50::50::50: sen biran önce kendine odaklan sporunu yapmaya başla unutur gidersin o arada :34::34::34:

hoşgeldin canımmm...:46::46:çayy olmazmııı....su koydum birazdan demlicemm...çocuklarla uğraşıyom bir yandan anca sıra geldi çayaa...:34::34:

ya bu arada küçük kızımın poposu fena pişik oldu bugün ilaç kullanıyorum ama yaramıyo gibi...zeytinyağıda sürüyorum ama yaramıyo benim kuzuya ne yapmalıyım....:26::26:

he bide buraya resim nasıl ekleniyo...bende bi anormallik var galiba beceremedim dün akşammm:26::26:

ellerine sağlık cnmmm gecmıs olsun kızınaa benım kullandıgım bır ılac var cabuk gecırıyor 1 sürmede etkili özelden yazayım sana

ganaydınn kızlarr

hafta ıcı de pek bı sakın topıkk needesınız yahuu

nursena ayakkabını güle güle giy cnmm cantaları senmı dıktın cnmm elıne saglık

hoşş geldin ne güzel bir ayda 4 kilocuk verebilirsin meselaa
evde spor yaparak hafif hafif başlarsın bide burayı burakırsan alırsın tabiii kilocuklarııı
motivasyon çokk önemliiii
haydii sende yaza merhaba deee
Günaydın kızlar...
aman takma ben takılırım eşime bazen size neden koca dendini anlıyorum bir an önce kocayın diyee yoksa herlafa bi cevabınız var çok şükür bide her zaman koca haklıdır düşüncesi
kocayasın sen emii derimmm onun için takmıcan
verelim kilocuklarrııı takarsan kendini dolabın önünde yemek yerken bulursunnn

ganaydınn kızlarr

hafta ıcı de pek bı sakın topıkk needesınız yahuu

nursena ayakkabını güle güle giy cnmm cantaları senmı dıktın cnmm elıne saglık

evet ben diktimmmm çantalarımı teşekkürederim

lasly 3 mil yaptım kızım uyandı kahvaltısını yaptırayım işlerime bakayımm ohh üzerimden bi yük kalkıyo sporumu yapınca

ceco nası oldunnn bugünn

hoşş geldin ne güzel bir ayda 4 kilocuk verebilirsin meselaa
evde spor yaparak hafif hafif başlarsın bide burayı burakırsan alırsın tabiii kilocuklarııı
motivasyon çokk önemliiii
haydii sende yaza merhaba deee

aman takma ben takılırım eşime bazen size neden koca dendini anlıyorum bir an önce kocayın diyee yoksa herlafa bi cevabınız var çok şükür bide her zaman koca haklıdır düşüncesi
kocayasın sen emii derimmm onun için takmıcan
verelim kilocuklarrııı takarsan kendini dolabın önünde yemek yerken bulursunnn

doğru söylüyorsun canım. yemek yemek yok kilocuklar gideceek.
canım pabuçlarını gule güle giy :)

Back
X