Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabah kahvaltımı edip her günki olağan Annemle telefon görüşmemizi yaptıktan sonra hemen kendimi buraya attım

Dün gece bağlantım koptu ve bir türlü bağlanamadım :26: sonunda pes edip eşimle biraz sohbet edip film seyrettik. Kücük cimcimede uyumayınca yatakta onunla oyun oynadık
CAdı arkamı dönüyorum anne totoşumu ısırma diye nasıl kızıyor bana

sonunda birbirimize sarılışıp koklaşırken uyudu

Sabahta zorla kahvaltısını ettirdim. Eğer yemezsen yok sana Pepe dedimde o bahaneyle 1 parça ekmek ve peyniri zoraki yedi ama bunada şükür

Geçmişte ne güzel yemek yiyordu ama bu aralar hiç iştahı yok :26: Aslında fazlada ısrar etmiyorum çünkü midesi genişlerse ilerde oda kilolarla çebelleşsin istemiyorum
Eki Görüntüle 606344
yeni pabuçlarımm
dünki sabah kahvaltımmm
Canım Ayakkabılarını güle güle kullan

Çantalarına desen bayıldım

bende de birkaç tane kullanmadığım kot vardı bir ara onlarıda bir elden geçireyimde bir tanede ben kendime yapayım

( kıskanç ceco

)
Kahvaltında harika görünüyor

çoktan erimiştir ama yinede afiyet olsun
Ahanda kaçak yuvaya dönmüş

Üzülme canım inşallah tekrar birlikte veririz hatta bu sefer fazlasını veririz ama bak bir daha karayiplere kaçmak yok

Sürüden ayrılanı kurt kapıyor maalesef
Hedefe ulaşana kadar devam

hatta sonrasında da devam

Özlettin kendini bu arada
lasly 3 mil yaptım kızım uyandı kahvaltısını yaptırayım işlerime bakayımm ohh üzerimden bi yük kalkıyo sporumu yapınca
ceco nası oldunnn bugünn
Çok şükür bugün çok daha iyiyim ama inceden hala bir ağrı var maalesef

Son iğneyi yiyene kadar ağrı tamamen gider diye düşünüyorum
günaydin arkadaslar herkese bol verimli günler diliyorum. nursena ayaginda eskisin ayakkabilarin :) poseidon bizde didisiyoruz bazen esimle, aman bosver erkek milleti iste. ya kizlar bana bir akil verin ben geceleri uyuyamiyorum 2 gecedir, acliktan digil ama. sabah 04.30 civari kalkiyorum 2 gündür, sonrada uyuyamiyorum. aksama kadar pestilim cikiyor yataga ölü gibi gidiyorum ama gene sabah o saatte kalkiyorum

(( gözlerim alti morarmaya basladi
Canım yatmadan evvel tarcınlı süt içerim diyordun ya o sütü bence iyice kaynat

sıcak süt uyku yapar diye biliyorum ben.
Birde benim komşu ablamda gece uykusuzluğu çekerdi sonunda tavsiye üzerine aktardan ısırgan otu kaynatıp çay şeklinde iç demiş ve normalde sabah 4lere kadar uyuyamıyan kadıncağız artık onu içtiğinde çok daha erken uyuyup sabah uykusunu almış bir şekilde uyanıyor

ama senin onu 9 gibi içmen lazım eğer kullanacaksan çünkü çok geç içersen geç teshir eder sonra işe geç kalmana sebep olmim
Selam kızlar,
Nasılsınız? geçmişe şöyle bir göz attım. Mehtap geri dönmüş :) hoşgeldin tekrardan canım. Gulmacım oğlun hastalanmış sanırım, geçmiş olsun. ve yeni gelen tüm arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz aramıza. azminiz daim olsun, çk doğru bir yerdesiniz.
ben iyiyim şükür. dün de gittim sporumu yaptım. vücudumda yerini bilmediğim bir sürü kasım ağrıyor. dün karın hareketleri yapmamış olmama rağmen karın kaslarım çok ağrıyor. kendileri kas denilemeyecek kadar zayıflarmış sanırım :) haftasonu misafirle gelen artılar gitmiş şükür. inşallah cumaya kadar biraz daha gider. bu arada dün bir arkadaşımı gördüm, abartılı olsa da tepkisi çok zayıfladığımı söyledi :) aramızdaki 30 kglık fark onun 10 kg alması benim de 10 kg vermemle 10 kgma düşmüş. ben sadece 1 lahmacum ve salata yerken, o 1 lahmacum, salata, kolayla yaptı öğününü. sanırım o 1 bardak kola ve o kadar küçük farklılıklar ibrenin aşağı ya da yukarı gitmesini belirleyen şeyler oluyor.
başım ağrıyor biraz. suyu da çok içiyorum ama susuz kaldığını hissediyorum vücudumun. tartıda da vücudda suyun az olduğunu söyledi hoca. bir süre kahve ve yeşilçay içme bakalım dedi. sanırım günde 4-5 litre su içmem lazım ki normale dönsün bu vücut suyu.
Canım sanada çok geçmiş olsun

İnşallah başının ağrısı biraz hafiflemiştir

Suyu bende bu ara ihmal ediyorum sanırım

sağ ol canım iyi aklıma getirdin

sende ihmal etme çok önemli sonuçta su
Nursenacım ayakkabıların çok hoşmuş, güle güle kullan :)
benim de istediğim bot geldi dün. çok sevdim. fotosunu çekip ekleyeyim, özendim senden :) bakalım siz de beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 606627
Sende güle güle kullan botlarını Esram

Gerçekten çok hoşmuş ....