Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın... geç yattım, geç kalktım... 14 yıldır ilk defa... çocuklar ve koca tatilde olunca sabah kaldıran olmuyor:40::40::40::40: bana da bir nevi tatil oldu bu:1::1::1:

şimdi kahvaltımı yaparım... omlet yapmayı düşünüyorum bu sabah...1 bardak süt içtim 1 saat önce..

sonra günlük işler ve ingilizce kursum var...

nursena güle güle kullan cicişlerini...
mehtab hoş geldin yeniden... bende kendimi toparlayıp ciddi bir şekilde başlayalı 5 gün oldu... iyi gidiyor şimdilik... haydi sen de katıl.... ben ekmek ve tatlıyı kestim.. suyu ve hareketi arttırdım...

günaydin arkadaslar herkese bol verimli günler diliyorum. nursena ayaginda eskisin ayakkabilarin :) poseidon bizde didisiyoruz bazen esimle, aman bosver erkek milleti iste. ya kizlar bana bir akil verin ben geceleri uyuyamiyorum 2 gecedir, acliktan digil ama. sabah 04.30 civari kalkiyorum 2 gündür, sonrada uyuyamiyorum. aksama kadar pestilim cikiyor yataga ölü gibi gidiyorum ama gene sabah o saatte kalkiyorum :((( gözlerim alti morarmaya basladi :(

Selam kızlar,

Nasılsınız? geçmişe şöyle bir göz attım. Mehtap geri dönmüş :) hoşgeldin tekrardan canım. Gulmacım oğlun hastalanmış sanırım, geçmiş olsun. ve yeni gelen tüm arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz aramıza. azminiz daim olsun, çk doğru bir yerdesiniz.

ben iyiyim şükür. dün de gittim sporumu yaptım. vücudumda yerini bilmediğim bir sürü kasım ağrıyor. dün karın hareketleri yapmamış olmama rağmen karın kaslarım çok ağrıyor. kendileri kas denilemeyecek kadar zayıflarmış sanırım :) haftasonu misafirle gelen artılar gitmiş şükür. inşallah cumaya kadar biraz daha gider. bu arada dün bir arkadaşımı gördüm, abartılı olsa da tepkisi çok zayıfladığımı söyledi :) aramızdaki 30 kglık fark onun 10 kg alması benim de 10 kg vermemle 10 kgma düşmüş. ben sadece 1 lahmacum ve salata yerken, o 1 lahmacum, salata, kolayla yaptı öğününü. sanırım o 1 bardak kola ve o kadar küçük farklılıklar ibrenin aşağı ya da yukarı gitmesini belirleyen şeyler oluyor.

başım ağrıyor biraz. suyu da çok içiyorum ama susuz kaldığını hissediyorum vücudumun. tartıda da vücudda suyun az olduğunu söyledi hoca. bir süre kahve ve yeşilçay içme bakalım dedi. sanırım günde 4-5 litre su içmem lazım ki normale dönsün bu vücut suyu.

Nursenacım ayakkabıların çok hoşmuş, güle güle kullan :)

benim de istediğim bot geldi dün. çok sevdim. fotosunu çekip ekleyeyim, özendim senden :) bakalım siz de beğenecek misiniz?

$IMG_20130116_111755.webp

Hurremsultan2012 merhaba az önce doktorumla görüstüm önümüzdeki pazartesi sabah randevu aldim.ne demek istedigimi anladilar . pazartesi gerekli olan hersey yapilacak, ondan sonra sana neyin ne oldugunu ne yapildigini ve ne yapilacagini ayrintili olarak buraya yazicam. ama buradada yapilabilcek birseyler varmis, birden fazla secenek hatta. hadi canim insallah pazartesi ögrencez hemen yazarim sana. merak etme vericez bu kilolari.

acil kahvaltı önerisi isticektim sizden hemen bir resim gördüm nursenadan ( çok temiz kalpliyim yaaaaa keşke başka bişi isteseydimmmm ) :1: o kahvaltıyı yapıcam şimdik.

birde sorularım var size maltepe tıp merkezinde elif keskin diye bir diyetisyen duydum gideniniz var mı ? arkadaşım gitmiş gayet iyi dedi verdiği diyetle haftada 2 kilo vermiş felan filan. sizede sormak istedim. birdeee ümraniye üsküdar bulgurlu civarında önerebileceginiz bir diyetisyen var mı ?

bu arada ben iyiiyim hala işsizim hala ev kızı modundayım ( yani hala bekarım ) :1: sorunlar bitti gibi çok şükür geri döndüm :49:
canımm hoşgeldinn..bende yakın muhitte oturuyorum bende bulamadımm bi diyetisyenn..bi ara ümreniye afiyet hastanesinde ayşenur yılmaz diye bi diyetisyene gitmiştimm..şimdi sanırım medipole geçmişşş...güzel biyer bulursan tavsiyelerini bekliyorumm...keşke açık daha yakın olaydıkk birlikte yürüyüş yapar kamçılardık birbirimizii..bence hemen başla diyetee..örnek liste istemişsinn buyurr...

GÜNE BAŞLARKEN: 2 bardak su + 2 kuru kayısı + 1 ceviz

KAHVALTI
* Haftada 2 gün: 2 yumurta beyazı + 1 yumurta sarısı ile yapılmış sebzeli omlet/ menemen
1 dilim tam buğday ekmek (kepek/çavdar/çok tahıllı)
Söğüş sebzeler
Haftada 3 gün: 1 dilim tam buğday ekmek+ 2 kaşık lor peynir + Söğüş sebzeler
1 yumurta beyazı
*Haftada 2 gün: 1 kase yoğurt + 1 meyve + 2 ceviz

ARA: 1 meyve + 8 fındık/badem

ÖĞLE: Yemeğe başlarken— 1/2 kabuklu elma+ su
*Haftada 4 gün
1 kase çorba
1 kase yoğurt/cacık
Salata
Haftada 3 gün
Izgara et/ köfte / tavuk/ ton balık / balık
Salata (elma sirkesi, limon tercih edebilirsiniz)

1. ARA: 1 fincan kahve (sütlü ve tatlandırıcılı olabilir)
2. ARA: 2 adet grisini veya ½ paket diyet bisküvi + 1 bardak ayran

AKŞAM: Yemeğe başlarken— 1/2 kabuklu elma+ su
Haftada 4 gün: Sebze yemeği + yoğurt/cacık + salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Yeşil mercimek + cacık + salata
Haftada 1 gün: Izgara/buğulama/fırın balık (Ton balık)+salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Izgara/ sote/ haşlama tavuk + salata

ARA
1 meyve + 1 su bardağı tarçınlı light veya az yağlı süt

LÜTFEN;
 Örnek diyet programınızı 2- 3 saat aralıklar ile bir şeyler yenecek şekilde düzenleyiniz
 Gün içinde
o 2- 2,5 litre su tüketmelisiniz.
 Sebze yemeklerine 1 kg sebze için 1 çorba kaşığı sıvıyağ ilave ederseniz dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz.
 Öğle ve akşam yemeklerinin yerini değiştirebilirsiniz.

 “Ziya Mocan Özel Karışımı”
2 elma, 1 portakal, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 3-4 karanfil; 2 litre suda 5- 10 dakika kaynatılır, süzülerek gün içinde en az 4 bardak tüketilir.

olur elbet canım , zaten akşama yüz vermeyince yanaşır :)

amann hiç takmaaaa...can sıkmaya üstlerine yok maşallahh...gecen bizdede hiçbişi yokken bi laf etti cinlerimi tepeme fırlattı..öyle saçma sapan kii..şimdi geçti mecburennn...o yüzdenn hiç takmaa tınlamadaa....

nursena ve clucht ikinizinn ayakkabılarıda çokk güzel güzel günlerde güle güle kullanın inşallahh....

Son düzenleme:

benim de istediğim bot geldi dün. çok sevdim. fotosunu çekip ekleyeyim, özendim senden :) bakalım siz de beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 606627

CANIM sende güle güle giyin ayakkabılarını valla hoş duruyo aslında bende istiyorum şöyle hafif topuklu bişey ama ayak deve ayağı :27::27::27:gibi olunca malesef bulmakta zor oluyo neyse bi denk gelir belki bi yerden :3::3::3::3:

güne güzel başladımm hep böle başlarım bundan sonra inşallahhhh.... sabah uyumadım eşimden sonraa...vee uzun bi aradan sonra platese başladımm..daha öncede çok faydasını görmüştümm..beyaz tv de ebruli varr...bugun karın çalıştıı ve hala hissediyorumm karnımda acısınıı...ve güzel bi kaç galete omlet bir kaşıkda yoğurtla kahvaltımı yaptımm...bakalımm güsel devam eder inşallahh...

Haklısın aslında ama işte 1 kilo bile fazla versem kardır diye düşünmeye başladım artık nedense :1: 3lü rakamlardan olabildiğince çabuk ve uzak olmak istiyorum :1:

nefret ediyorum şu üçlü rakamlardan bende:47: ne güzel kurtulmuştum 89 dum :14: ne diyim ben kendime neee:43: pis ayşe tü kaka

Eki Görüntüle 606344

yeni pabuçlarımm

dünki sabah kahvaltımmm

güle güle giy tatlım:16:

Eki Görüntüle 606627

güle güle giy canımcım:16:

Gulma çok geçmiş olsun..

Eki Görüntüle 606344

yeni pabuçlarımm

dünki sabah kahvaltımmm
kahvaltı muhteşem... ayakkabilar çok ciciş, çantalar ise enfes...

Mehtapp, hoşgeldin. niye kilolarini geri aldin anlat dinliyelim. bizde aynı hatayi yapmiyalim....

Günaydın kızlar...
Güne kocamla atışarak başladım o yüzden moral sıfır :(
Birazdan 4.kata merdivenle 2kere çıkıp, inecegim sonrada markete yürür eve gelinceye egzersiz yaparım

Atışmak yasak... :20: hemen gidip öpüyor ve mendiver inip çikma olayını x4 yapısorsun...:9:

Eki Görüntüle 606627

mutlu mutlu giy....

bende spordan geldim....anam anam bugun soyunma odasinda ne dedikodu vardi ne dedikodu :1::1::1::1: hatun hatuna olunca herkesizcikler çok rahat oluyor tabi...

sevgiler..

selamünaleykümmm....

bugün bende güzel başladım güne....nerdeyse aylar sonra kuzucumun gece uyuyacağı tuttu tabi bende uyudum bigüzell ve sabah çok dinç uyandımm...hasret kalmışım güzel bi uykuyaa:34::34:

güne güzel başladımm hep böle başlarım bundan sonra inşallahhhh.... sabah uyumadım eşimden sonraa...vee uzun bi aradan sonra platese başladımm..daha öncede çok faydasını görmüştümm..beyaz tv de ebruli varr...bugun karın çalıştıı ve hala hissediyorumm karnımda acısınıı...ve güzel bi kaç galete omlet bir kaşıkda yoğurtla kahvaltımı yaptımm...bakalımm güsel devam eder inşallahh...

diyete ilk başladığım da platesede başlamıştım bir ayda çok güzel sonuçlar aldım...güzel sıkıştırdı topladı vücudumu ama sonra kuzular hastalandı sonraki bir ayda 5 yada 6 kere anca yapabildim...sonra tekrar silkelenip kendime geldim ve düzenli yapıyorum şimdi vee artı olarak lesli 1 mil yapıyorum...dışarı çıkamayınca evde yürüyüş olsun hesabıı:1::1:

ellerine sağlık cnmmm gecmıs olsun kızınaa benım kullandıgım bır ılac var cabuk gecırıyor 1 sürmede etkili özelden yazayım sana
Afiyet olsun canımm..:37:o ilaçları bende kullandım canım...özelden cevap yazdım sana ama mesaj kutun dolu olduğu için gitmedii:50::50:

lasly 3 mil yaptım kızım uyandı kahvaltısını yaptırayım işlerime bakayımm ohh üzerimden bi yük kalkıyo sporumu yapınca

ceco nası oldunnn bugünn

canım ayakkabıların ayağında paralansın güle güle kullan...yaa 3mil sıkıcı olmuyomu ben bazen bir milde bile sıkılıyorum...gerçi ben önce plates yapıp arkasından bir mil yapıyorum:34:vakit yetmiyo yoksa onuda artırmayı düşünmüştüm ama olmadı....:26:

esracımm sende güle güle kullan canım ayağında paralansınlarr:34::34:

Gulma çok geçmiş olsun..

Mehtapp, hoşgeldin. niye kilolarini geri aldin anlat dinliyelim. bizde aynı hatayi yapmiyalim....

Atışmak yasak... :20: hemen gidip öpüyor ve mendiver inip çikma olayını x4 yapısorsun...:9:

mutlu mutlu giy....

bende spordan geldim....anam anam bugun soyunma odasinda ne dedikodu vardi ne dedikodu :1::1::1::1: hatun hatuna olunca herkesizcikler çok rahat oluyor tabi...

sevgiler..

merdiveni 4ledim canım. 40dk da yürüdüm. geldim eve brokoli salatası yaptım yoğurtlu yedim. bide brokoliyi kaynattigim suyuda bardağa doldurdum ictim. şimdi dizimizin izliyorum :)
belki 1 saat sonrada mekik çekerim :)

merdiveni 4ledim canım. 40dk da yürüdüm. geldim eve brokoli salatası yaptım yoğurtlu yedim. bide brokoliyi kaynattigim suyuda bardağa doldurdum ictim. şimdi dizimizin izliyorum :)
belki 1 saat sonrada mekik çekerim :)

oh oh maşallah...
brokolinin kaynatma suyu, ilk kez duyuyorum... zayıflatma özelligimi var yoksa sadece vitamin mi?
ben brokoliyi buharda pişiriyorum...

selamün aleyküm şekercikler:3:

yoğun bir hafta olacak benim için bu pazar dünürcüklerim:16: bize geliyorlar ben haftaya demiştim işleri varmış sanırım isteme sözü de bi sonraki hafta yapıcaz iki ayağım bi papuçta yani:24: aman Allah böyle telaş versin:34: eskiden olsa hayatta kabul etmezdim her şeyi ayarlamak isterdim artık boş veriyorum mevlam yardım ediyor:16: su yolunu bulur nasıl olsa:1: uzun yaşamak için biraz geniş olmak lazım galiba :21:ben 40 dan sonra öğrendim:37:

dünkü menümü de yazıyım:56:
dün spora gidemedim sırtım tutulmuştu daha fena olmıyım diye evde bişiler yaptım

ballı limonlu sirkeli ılık su
bitki çayı (rejimde normal çay kansızlık yapıyor,hergüne değişik bitki çayı içmek çok faydalı)

ayy unuttum ne yediğimi :30:
b12 eksikliğim var galiba ciddi ciddi unuttum şaka gibi :44:
vitaminlerime ve demirime baktırmam lazım acil:52:
baya bi düşündüm :44:

1 haşlanmış yumurta
domates
light beyaz peynir
2 zeytin
1 ince dilim kepekli ekmek

arada yarım nar,1 kaşık yoğurt

öğle:56:

3 ızgara köfte,bir tabak makarna.1 bardak ayran (etin yanında ayran içilmiyormuş bu sabah öğrendim demiri alıyormuş,salata ve limon tüketilmeliymiş etle)

yeşil çay

akşam :56:

1 tabak zeytinyağlı ıspanak yemeği,1 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek(çok acıkmıştım :17:)

yeşil çay

canımm hoşgeldinn..bende yakın muhitte oturuyorum bende bulamadımm bi diyetisyenn..bi ara ümreniye afiyet hastanesinde ayşenur yılmaz diye bi diyetisyene gitmiştimm..şimdi sanırım medipole geçmişşş...güzel biyer bulursan tavsiyelerini bekliyorumm...keşke açık daha yakın olaydıkk birlikte yürüyüş yapar kamçılardık birbirimizii..bence hemen başla diyetee..örnek liste istemişsinn buyurr...

GÜNE BAŞLARKEN: 2 bardak su + 2 kuru kayısı + 1 ceviz

KAHVALTI
* Haftada 2 gün: 2 yumurta beyazı + 1 yumurta sarısı ile yapılmış sebzeli omlet/ menemen
1 dilim tam buğday ekmek (kepek/çavdar/çok tahıllı)
Söğüş sebzeler
Haftada 3 gün: 1 dilim tam buğday ekmek+ 2 kaşık lor peynir + Söğüş sebzeler
1 yumurta beyazı
*Haftada 2 gün: 1 kase yoğurt + 1 meyve + 2 ceviz

ARA: 1 meyve + 8 fındık/badem

ÖĞLE: Yemeğe başlarken— 1/2 kabuklu elma+ su
*Haftada 4 gün
1 kase çorba
1 kase yoğurt/cacık
Salata
Haftada 3 gün
Izgara et/ köfte / tavuk/ ton balık / balık
Salata (elma sirkesi, limon tercih edebilirsiniz)

1. ARA: 1 fincan kahve (sütlü ve tatlandırıcılı olabilir)
2. ARA: 2 adet grisini veya ½ paket diyet bisküvi + 1 bardak ayran

AKŞAM: Yemeğe başlarken— 1/2 kabuklu elma+ su
Haftada 4 gün: Sebze yemeği + yoğurt/cacık + salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Yeşil mercimek + cacık + salata
Haftada 1 gün: Izgara/buğulama/fırın balık (Ton balık)+salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Izgara/ sote/ haşlama tavuk + salata

ARA
1 meyve + 1 su bardağı tarçınlı light veya az yağlı süt

LÜTFEN;
 Örnek diyet programınızı 2- 3 saat aralıklar ile bir şeyler yenecek şekilde düzenleyiniz
 Gün içinde
o 2- 2,5 litre su tüketmelisiniz.
 Sebze yemeklerine 1 kg sebze için 1 çorba kaşığı sıvıyağ ilave ederseniz dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz.
 Öğle ve akşam yemeklerinin yerini değiştirebilirsiniz.

 “Ziya Mocan Özel Karışımı”
2 elma, 1 portakal, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 3-4 karanfil; 2 litre suda 5- 10 dakika kaynatılır, süzülerek gün içinde en az 4 bardak tüketilir.

..

teşekkür ederimmm :16::16: keşke yakın olaydık iyi olurdu ya yürürdük valla. dışarı cıkasım gelmiyor hiç tek basıma. leslie bacı var evde takılıyoruz onla :1:

Gulma çok geçmiş olsun..

bolll boooooooll yedim :56: ramazan ayından önce yapmıştım isveç diyeti. 3 hafta felan yapmıştım 6 kilo vermiştim. ( ah ahh ne az görünüyor ne azimle ne zorluklarla vermiştim ben onu halbuki :43: ) sonra araya ramazan girdi. ramazan bitti ben hala devam yemeye. kilo verebildigimide gördüm ya nasılsa veriyorum başlarım haftaya diye diye sürekli erteledim. ha başladım ha başlıcam diyete derken bugünlere geldik, hepsini geri almışım. üstünede çıkmışım sanırım. 95 kiloydum en son tartıldıgımda, tartının pilide bitti. tartılamıyorumda. ya bu piller nerde bulunuyor bilen varmı yuvarlak metal bişi. bulamadım yaa bi türlü..

Bende her mesaja atlıyormuş gibi oldum ama söylemezsem çatlarım :60:

Canım iyi diyorsun hoş diyorsun ama bugün kilo vermek için her gün 5 km yürürsen ilerde duraklamaya girince vucudun ( çünkü zamanla alışacak ve aaa olağın birşey diyip kilo vermeyi kesecek :34: ) kilo vermek için 10 km mi yürüyeceksin :44:
Çok bilmişlik yapmak değil amaçım ama benim spor hocamın dediği gibi ufak ufak başlayıp kilo verme duyurnca süreyi uzatmak gerekiyormuş :34: ilk etapta 20 dakikayla başlamak gerekiyormuş baktın 1 ay sonra kilon durdu onu 30 yada 40 dakikaya çıkartabilirsin :34: İşe gidiyorsan mesela 3 durak önce inip eve yürürsen yürüyüşünde aradan cıkmış olur ( bakınız obeziteyle mücadelenin kamu spotu :1: )
Kadın sadece porsiyonlarını biraz ufaltıp birde otobüsten erken inerek başlamış kilo verme macerasına :34:
Eeeeeee biz ne duruyoruz hadi gitsin kilolar :1:

ablacım (yaş kaç bilmiyorum ama yolda büyüksün saygımdan dolayıdır) haklısın söylediklerinde ben senin dediğin gibi yapayım duraktan erken ınıyım 1 ay 3 durak yapıyorsan 2 ay 4 durak vs vs en guzeli. bu arada küçük bişey ama yüzüğümün hafif bolardığını hissediyorum :) çok heyecanlıyım galiba :)

Selaamm cücüşlerrr , ben geldiimm :16::16::16:

dün akşam saat 10a geliyordu , uyuyakalmışım, baktımki sabah olmuşşş :9::9::9:
uzun zamandır böyle güzel uyumamıştımmm :32::32::32: ama hala çok yorgun hissediyom kendimi , nedendir bilemedim , 5 ayın uykusuzluğu yorgunluğu çöktü üstümee :25::25::25:

sizler naptınızzz yavrularr ? ESOŞŞ & NURSENAA ciciş ayakkabılarınız hayırlı uğurlu olsun kuzularımm , ikiside ayrı güzeller :16::16:

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çılgın deli kızınız geldiiiiiiiiiiiiiiii en çok kim özledi beni bakim kim kim kim :1::1::1::1::1: kızlar ben kendimi aştım gidiyorum verdigim 6 kilocugumu geri almış bulunmaktayım habire yiyorum duramıyorum yaaaa yaşasın yemek yemek modundayım tutun beni anaaaaaammmm oyy oyyy :56::56::56: son şişmanlıkk neye yaraaaaaaaaaaarrr :ssz::ssz: ( şarkının devamını unuttum yaaaa ) adam gibi bi diyet yapmanın ve diyetisyene gitmenin zamanı geldi. isveçle rusla olcak iş değil bu onu anladım geçte olsa :17:

acil kahvaltı önerisi isticektim sizden hemen bir resim gördüm nursenadan ( çok temiz kalpliyim yaaaaa keşke başka bişi isteseydimmmm ) :1: o kahvaltıyı yapıcam şimdik.

birde sorularım var size maltepe tıp merkezinde elif keskin diye bir diyetisyen duydum gideniniz var mı ? arkadaşım gitmiş gayet iyi dedi verdiği diyetle haftada 2 kilo vermiş felan filan. sizede sormak istedim. birdeee ümraniye üsküdar bulgurlu civarında önerebileceginiz bir diyetisyen var mı ?

bu arada ben iyiiyim hala işsizim hala ev kızı modundayım ( yani hala bekarım ) :1: sorunlar bitti gibi çok şükür geri döndüm :49:

canımm hoşgeldin tekrardann , burdan kaçanlar kilo alıp dönüyorlarr , bi daha bu hatayı yapma bebeemm :20::20::20::20:

şarkı sana gelsinn ;
SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETE KADAARRRRR :27::27::27::27:

Son düzenleme:
öğlen menüm;
1 kase çorba
2 tane ufak biber dolması
yoğurt (sanırım 1 bardaktan azdır) hayatımın en iğrenç yemeklerini bu iş yerinde yiyorum:1:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sabah kahvaltımı edip her günki olağan Annemle telefon görüşmemizi yaptıktan sonra hemen kendimi buraya attım :1:
Dün gece bağlantım koptu ve bir türlü bağlanamadım :26: sonunda pes edip eşimle biraz sohbet edip film seyrettik. Kücük cimcimede uyumayınca yatakta onunla oyun oynadık :1:
CAdı arkamı dönüyorum anne totoşumu ısırma diye nasıl kızıyor bana :1: sonunda birbirimize sarılışıp koklaşırken uyudu :1:
Sabahta zorla kahvaltısını ettirdim. Eğer yemezsen yok sana Pepe dedimde o bahaneyle 1 parça ekmek ve peyniri zoraki yedi ama bunada şükür :34:
Geçmişte ne güzel yemek yiyordu ama bu aralar hiç iştahı yok :26: Aslında fazlada ısrar etmiyorum çünkü midesi genişlerse ilerde oda kilolarla çebelleşsin istemiyorum :34:

Eki Görüntüle 606344

yeni pabuçlarımm

dünki sabah kahvaltımmm

Canım Ayakkabılarını güle güle kullan :34:
Çantalarına desen bayıldım :34: bende de birkaç tane kullanmadığım kot vardı bir ara onlarıda bir elden geçireyimde bir tanede ben kendime yapayım :1: ( kıskanç ceco :1: )
Kahvaltında harika görünüyor :34: çoktan erimiştir ama yinede afiyet olsun :1:

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çılgın deli kızınız geldiiiiiiiiiiiiiiii en çok kim özledi beni bakim kim kim kim :1::1::1::1::1: kızlar ben kendimi aştım gidiyorum verdigim 6 kilocugumu geri almış bulunmaktayım habire yiyorum duramıyorum yaaaa yaşasın yemek yemek modundayım tutun beni anaaaaaammmm oyy oyyy :56::56::56: son şişmanlıkk neye yaraaaaaaaaaaarrr :ssz::ssz: ( şarkının devamını unuttum yaaaa ) adam gibi bi diyet yapmanın ve diyetisyene gitmenin zamanı geldi. isveçle rusla olcak iş değil bu onu anladım geçte olsa :17:

Ahanda kaçak yuvaya dönmüş :1:
Üzülme canım inşallah tekrar birlikte veririz hatta bu sefer fazlasını veririz ama bak bir daha karayiplere kaçmak yok :1:
Sürüden ayrılanı kurt kapıyor maalesef :1:
Hedefe ulaşana kadar devam :34: hatta sonrasında da devam :34:
Özlettin kendini bu arada :3:

lasly 3 mil yaptım kızım uyandı kahvaltısını yaptırayım işlerime bakayımm ohh üzerimden bi yük kalkıyo sporumu yapınca

ceco nası oldunnn bugünn

Çok şükür bugün çok daha iyiyim ama inceden hala bir ağrı var maalesef :30: Son iğneyi yiyene kadar ağrı tamamen gider diye düşünüyorum :34:

günaydin arkadaslar herkese bol verimli günler diliyorum. nursena ayaginda eskisin ayakkabilarin :) poseidon bizde didisiyoruz bazen esimle, aman bosver erkek milleti iste. ya kizlar bana bir akil verin ben geceleri uyuyamiyorum 2 gecedir, acliktan digil ama. sabah 04.30 civari kalkiyorum 2 gündür, sonrada uyuyamiyorum. aksama kadar pestilim cikiyor yataga ölü gibi gidiyorum ama gene sabah o saatte kalkiyorum :((( gözlerim alti morarmaya basladi :(

Canım yatmadan evvel tarcınlı süt içerim diyordun ya o sütü bence iyice kaynat :34: sıcak süt uyku yapar diye biliyorum ben.
Birde benim komşu ablamda gece uykusuzluğu çekerdi sonunda tavsiye üzerine aktardan ısırgan otu kaynatıp çay şeklinde iç demiş ve normalde sabah 4lere kadar uyuyamıyan kadıncağız artık onu içtiğinde çok daha erken uyuyup sabah uykusunu almış bir şekilde uyanıyor :34: ama senin onu 9 gibi içmen lazım eğer kullanacaksan çünkü çok geç içersen geç teshir eder sonra işe geç kalmana sebep olmim :1:

Selam kızlar,

Nasılsınız? geçmişe şöyle bir göz attım. Mehtap geri dönmüş :) hoşgeldin tekrardan canım. Gulmacım oğlun hastalanmış sanırım, geçmiş olsun. ve yeni gelen tüm arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz aramıza. azminiz daim olsun, çk doğru bir yerdesiniz.

ben iyiyim şükür. dün de gittim sporumu yaptım. vücudumda yerini bilmediğim bir sürü kasım ağrıyor. dün karın hareketleri yapmamış olmama rağmen karın kaslarım çok ağrıyor. kendileri kas denilemeyecek kadar zayıflarmış sanırım :) haftasonu misafirle gelen artılar gitmiş şükür. inşallah cumaya kadar biraz daha gider. bu arada dün bir arkadaşımı gördüm, abartılı olsa da tepkisi çok zayıfladığımı söyledi :) aramızdaki 30 kglık fark onun 10 kg alması benim de 10 kg vermemle 10 kgma düşmüş. ben sadece 1 lahmacum ve salata yerken, o 1 lahmacum, salata, kolayla yaptı öğününü. sanırım o 1 bardak kola ve o kadar küçük farklılıklar ibrenin aşağı ya da yukarı gitmesini belirleyen şeyler oluyor.

başım ağrıyor biraz. suyu da çok içiyorum ama susuz kaldığını hissediyorum vücudumun. tartıda da vücudda suyun az olduğunu söyledi hoca. bir süre kahve ve yeşilçay içme bakalım dedi. sanırım günde 4-5 litre su içmem lazım ki normale dönsün bu vücut suyu.

Canım sanada çok geçmiş olsun :71:
İnşallah başının ağrısı biraz hafiflemiştir :34:
Suyu bende bu ara ihmal ediyorum sanırım :34: sağ ol canım iyi aklıma getirdin :34: sende ihmal etme çok önemli sonuçta su :34:

Eki Görüntüle 606627

Sende güle güle kullan botlarını Esram :34: Gerçekten çok hoşmuş ....

Back
X