Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benimm üzmek istemezdim senii :26::26::26:

ama napayım 5 ayda çook zorlandım , düşünki kocam cuma sabah çıkıyor ama bende hala şaşkınlık var :44::44::44:
hele bi geeeellssiinnnnn :16::16::16:

askerlik sorununuzu evlenmeden önce hallederseniz sizin açınızdan daha iyi olur , inan evlendikten sonra çooook zoorr :25::25::25:

cok zor ama bitirmissiniz iste :)) simdi zor günleri düsünüp bu güzel günleri gölgeleme. Allah kovusturucak iste kocana. gün senin günün :))

Hee yaaa sorma Kaynanatör hala ümitli oğluşunu bir gün boşatabilecek diye :60: hayal dünyası işte ne yapacaksın :1:
10 gün önce kızıyla Singapura gitti ( kızı orada yaşıyor şimdilik eşinin işinden dolayı ama yaza Canadaya geçeceklermiş :1: )
Şimdi eşimin teyzesini aradım Ananneye pazar uğrayamadım ne yapıyorlar diye de o söyledi Kv gider gitmez orada hastalanmış ve 1 haftadır iğne yiyormuş :1: :1: :1: hatun okadar hava atıyordu orası sıcacık siz burada donarken biz balkonda keyif yapacağız her gün gezeceğim dışarda yemeklere gideceğiz diye ama gittiği günden beri hiç bir yere gidememiş :1: :1: :1:
Ablası bile diyor iyi oldu ona havasından geçilmiyordu Annemin ahını alıp gitti kadıncağız gittiğinden beri ağlıyor ölsem umuru değil diye :47: gitmeden evvel öyle bir mevzu olmuş ben singapurdayken ölürsede artık gömersiniz benim kızım babasına yetişemedi de ne oldu bende gelemem gömersiniz olur biter demiş :47::47::47::47: Kadıncağız hakkımı helal etmiyorum diyip duruyormuş yattığı yerde.
Dedim belim haftasonuna kadar iyileşsin ben gelirim biraz moralini düzeltirim diye :34:
Yazık kadıncağızın ertesi güne bile çıkıp çıkmayacağı belli değil ne gerek var üzmeye :30:
Allah islah etsin diye dua ediyorum ama o bu saaten sonra değişmez bence.
Düşünsene gittiğinden beri oğlunu bile aramıyor ( hastalandığından bile haberi yok eşimin ) ki burdayken devamlı sitem ediyordu eşime iki gün aramazsa :27:

Canım üzüldüm eşinle tartışmana ama bazen bende heheyleniyorum :1: yalan yok :1:
Sen iyisimi bir mesaj at en azından uykusuzluktan çok sinirlerim bozuldu aşkım kusura bakma diye :34: bir ikide güzel söz oturt sonuna ki gelene kadar azcık yumuşasın enişte gelene kadar :1:
Sonrası nasılsa kolay :1:
Korkma korkma benimki boşamadıysa seninki hiç boşamaz :1: :1: :1:huysuzlukta yapsak seviyor herifler bizi yaa :1: benimki hatta hep der şeytantüyü var kız sende istesemde sana gerçek anlamda kızamıyorum diye :60: birde cümlenin sonuna maymun derse tamamdır barıştığımızın sinyalidir :60: :60: :60:

kayinvaliden icin birsey diyemeyecegim, Allah herkese hayirli evlat nasip etsin, ama söylede birsey var , herkes ektigini bicer, Mevlam bu dünyadada hic birseyi kimsenin yanina birakmiyor. esime gelincede onun icin tasalanmiyorum , bana kizginligi uzun sürmez, ama dedigini yapip mesaj aticam o zaman kesin okur nasilsa, uykusuzluk iste , biliyor bu zamanlarda sinirli oldugumu.aksama cocuklari uyutunca gönlünü alirim nasil olsa :PP yesil cayida icmicem artik gece, tavsiye eden arkadasima tesekkür ederim. bilmiyordum uyku kacirdigini.

Cuma gününü aynur cücüş:16: için resmi bayram tatil ilan ediyorum. şahsen ben çalismayacagim...o gün sizle burada sohbet etmeyi planliyorum. :1:
güzel bir buluşma olacağına eminim.. allah birdaha sebebi devlet bile olsa ayırmasın.:48:
kartem'in tayinini için her gec dua ediyor dimi? Cumaya örtmenler yok yaziliyi ben yapacağım...:1: ona göre....:20::20::20::20:

:DDDD ay öldüm gülmekten , ama benim esim gibi biri numunelik oldugu icin kimse tahmin edemez onu :D normal biri olsaydi kocacim dediklerini severek yapardim ama bundan 1,5 yil önce eve tahtadan yapilmis bir fil figürü almistim. yaklasik 60.cm uzunlugunda oturdugumuz salonda balkon kapisina dogru biryere yerlestirdim ve esim o fili 5 ay sonra fark ettiginde aynen söyle demisti, aaaa ne güzel birsey bulmussun öyle :)))) sanirim hos seyler yazip biryerlere koysam ben öldükten sonra bulur onlari :DDDD bir keresindede sevdigi birseyi pisirmistim onada söyle demisti hadi hadi senin canin cekti diye yaptin demi :DDD

gizemmm çok güldüm yemek olayı neysede eve alınan 60 cm boyundakı eşyayı nasıl göremez. anam sen en guzelı ozurunu dıle o naz yapsın özürdileyeceksen yapmıcaksın desın en azından bılsın :) yanı özürdilediğini, benim dediğimi yapsan görmeyecek :)

asuuuu gene kaçıroyosun heralde uğramadığına göreeee günahınıda almayayımda nirelerdesinn kızzzz angaralım alyazmalım selvi boylum

90,1 kiloyum...Ama şu an bebişi emzirdiğim için diyet yapamıyorum....Yinede bu konuya abone olmalıyım dedim...

Sevgiler...

mERHABA,

Sağlıklı kilo vermenin önemi çok büyük bu konuda detaylı bilgi alamak ve araştırmak önemli .Kadın olmak ayrıcalık ve bunun farkında olmak lazım.
Fazla kilolardan nasıl kurtulacağınıza dair bir link'in faydalı olabiliceğini düşündüm,
PusulaYaşam.com,Büyük beden, büyük beden elbise, büyük beden abiye, hamile kıyafetleri, büyükbeden giyim

Renklerin mucezi ile daha zayıf nasıl gözükürsünüz
HEmen zayıf görünmenin püf noktaları neler?

PusulaYaşam.com,Büyük beden, büyük beden elbise, büyük beden abiye, hamile kıyafetleri, büyükbeden giyim

zararsiztugba,
Google tiklama basina bilmem kaç kuruş talep ediyor... ben sizin yaziniz üzerinden tiklarsam direk ödemeyi banami yapacaksiniz?:1:

mraba ben yenı geldım braz acemiyım :( ama kılo vermem lazım bnıde aranıza alırmısınız

gizemmm çok güldüm yemek olayı neysede eve alınan 60 cm boyundakı eşyayı nasıl göremez. anam sen en guzelı ozurunu dıle o naz yapsın özürdileyeceksen yapmıcaksın desın en azından bılsın :) yanı özürdilediğini, benim dediğimi yapsan görmeyecek :)

ismim Derya :) az önce cektim mesaji, okumustur , birazdan da kalkip biraz özenerek giyinicem, hic degilse kot pantolon görmesin ayagimda :) birazda makyaj filan yaparim, eve geldigindede kulagina birseyler fisildadim mi tamamdir :))) ama herseye ragmen o klasik diyolugumuzu yapmak zorundada oldugumuzu biliyorum :)) 12 yildir kocam hic degismedi , ilk gün neyse hala o :))) seviyorum ondaki bu istikrari :DDD

mraba ben yenı geldım braz acemiyım :( ama kılo vermem lazım bnıde aranıza alırmısınız

asma yüzünü bende yeniyim, bugün 3.günüm , sende 3.güne girdiginde kendini burda haftalardir takiliyormussun gibi hissediceksin merak etme:) herkes cok sicak kanli , kesinlikle yabancilik cekmezsin .hosgeldin . karar vermek basarmanin yarisidir. gazamiz mübarek olsun, ben derya :)) 31 yasindayim iki canavar annesiyim :D

Eki Görüntüle 606344

yeni pabuçlarımm

dünki sabah kahvaltımmm

Canim ayakkabin hayirli olsun, aslinda banada lazim bu tür bi ayakkabi, ama simdilik havalar daha cok cok soguk, karda yagiyor arada bi,
cizme giyoruz,
ancak marttan sonra felan böyle spor lazim,
chucks aliyim diyorum allstar, ama o uzunlu olanindan degilde, bu boyutunda olanini düsünüyorum bakalimmmmm emin degilim

Nursenacım ayakkabıların çok hoşmuş, güle güle kullan :)

benim de istediğim bot geldi dün. çok sevdim. fotosunu çekip ekleyeyim, özendim senden :) bakalım siz de beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 606627

Esracim sende güle güle kullan botlarini inan bunlara cok bayildim :)
tam benim aradigim tarzda bisey aslinda bu, hafif topuklu, $IK ve yinede cok rahatsiz etmeyen cinsten,
banada lazim bu ayakkabidan, ama böyle güzelini henüz hic göremedim :))

Hurremsultan2012 merhaba az önce doktorumla görüstüm önümüzdeki pazartesi sabah randevu aldim.ne demek istedigimi anladilar . pazartesi gerekli olan hersey yapilacak, ondan sonra sana neyin ne oldugunu ne yapildigini ve ne yapilacagini ayrintili olarak buraya yazicam. ama buradada yapilabilcek birseyler varmis, birden fazla secenek hatta. hadi canim insallah pazartesi ögrencez hemen yazarim sana. merak etme vericez bu kilolari.

canim sendemi yaptiracaksin insulin direnci testini ?? ne dedi yani kanmi alacaklarmis,
ne dedinde anladilar, benim doktorlar malum biraz safta anlamiyorlar hic dedigimi :))
burdada yapilabilecek biseyler varmis dedin onu anlamadim neyi kastettin canim?

bu aradaa mery ve sultan napıyor. ( hurrem emine sultanı diyorum hee :1: ) merak ettim onları.

oooooooooo kimleri görüyorummmmmmm :)))
hosgeldin kiz kacak nerelerdeydinnnn
ben hala buralardayim ama gidim gidim pek ilerliyemedim ne yalan söylim :))
98 de takili kaldim, ne aliyorum ne veriyorum, bi adim ileri gitsem bi adim geri gidiyorum,
yapisti kaldi lanet kilolar

bu arada evlenmedim merak etme :9:
ama senide benden önce vermem :20: hem herifmi var giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :47: :9:

Bizim macerelar ful devam :60: hakikaten şu zayıflama maratonunu bitireyimde ufak ufak başlıyayım maceraları bir kenara yazayım :60: özellikle kaynanayla ilgili olanları :60: eşime bile diyorum bunları hep yazıp kitap haline getireceğim ve bir kaynana kabusu gibi bir isim bulup yayınlayacağım diye :60: gülüyor valla anam sağken yaparsan ikinci kitabını çıkarmadan seni öldürür diye :60:

Sultanımız iyi maşallah :nazar: buralarda oluyor genelde :1:
Merryciğim çok şükür kendini toparladı oda döndü aramıza :34: bu ara devamsızlık yapsada kendini iyi hissettiğini bile bilmek yetiyor bize :34:
Yenacığım zaten topiğimizin demir başı :1: onsuz olmaz buralar :34: Barış biraz rahatsızdı birkaç gündür ama şükür oda iyileşti :34: Yena işe başladığından ( gece çalışıyor ) fırsat buldukca aramıza katılıyor ve tabiki listemizide o kadar yoğunluğuna rağmen ihmal etmiyor sağ olsun :34:

senin 20 kılo verdını gormek benı heyecanlandırdı.
bende 105 kıloym suanda 3-4 gundur dıyetteyım dıyemem ama ekmek seker kullanmıorum..

bugun sabah sımıt sekersız cay

oglen tarhana corbası

dolma

bıraz borek yedım :17:
ara olarak yulaflı bıskuvı 3-4tane :17:

aksam hafıf salata yada mercımek yemegı yerım :ssz:

neolcak halım bılmıorum :30:

Canim ayakkabin hayirli olsun, aslinda banada lazim bu tür bi ayakkabi, ama simdilik havalar daha cok cok soguk, karda yagiyor arada bi,
cizme giyoruz,
ancak marttan sonra felan böyle spor lazim,
chucks aliyim diyorum allstar, ama o uzunlu olanindan degilde, bu boyutunda olanini düsünüyorum bakalimmmmm emin degilim

Esracim sende güle güle kullan botlarini inan bunlara cok bayildim :)
tam benim aradigim tarzda bisey aslinda bu, hafif topuklu, $IK ve yinede cok rahatsiz etmeyen cinsten,
banada lazim bu ayakkabidan, ama böyle güzelini henüz hic göremedim :))

canim sendemi yaptiracaksin insulin direnci testini ?? ne dedi yani kanmi alacaklarmis,
ne dedinde anladilar, benim doktorlar malum biraz safta anlamiyorlar hic dedigimi :))

oooooooooo kimleri görüyorummmmmmm :)))
hosgeldin kiz kacak nerelerdeydinnnn
ben hala buralardayim ama gidim gidim pek ilerliyemedim ne yalan söylim :))
98 de takili kaldim, ne aliyorum ne veriyorum, bi adim ileri gitsem bi adim geri gidiyorum,
yapisti kaldi lanet kilolar

bu arada evlenmedim merak etme :9:
ama senide benden önce vermem :20: hem herifmi var giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :47: :9:

Hürremcigim benim eski bir lafim var...
aa sen niye yanlızsın halami evlenmedin? diyenlere;
Bütün iyi adamları kapmışlar...
Şuan piyasada olanlarda arzalı, ikinci el...

ay canim ben su doktor dilini bir türlü aklimda tutamiyorum , yalniz dedigim gibi türk calisanla konustum hani kilo vermek istedigimi ama veremedigimi bir arkadasimdan bir kac tahlil oldugunu duydugumu insulinle ilgili oldugunu anlattim iste, sonra pazartesi icin ac karinla gelip gelemiycegimi sordu, bir kac test ismi saydi. bakicaz iste, ben bana yapilan testlerin isimleri yazdiririm bir kagida unutmayayim diye , sana yazarim onlari. sadece bir test degil ama bir kac test varmis yapilabilcek olan.birde ben Schilddrüse tabletlerimin mg. nin yükseltilmesini isticem,100 den 125 yapilmasini isticem. doz degisimide cok ise yariyormus.

Kızlar napıyosunuz bakimmm

Asayiş berkemal miii... Dün kendime koyu yeşil bir mont, lacivert düz bir elbise(bez) ve bot aldım. İş görüşmelerinde giyecek birşeyim yok demiştim ya. Bugün iş görüşmesine gittim İTÜ plazalarda İNG bankasına. Biraz canım sıkıldı orda. Bana soru bile soramadılar gerçi. Mülakat yapan kadın tam bi beyinsizdi. 10 aylık bi prokeymiş. Normalde İNG bankasına girmek çok zormuş, çok zeki olmak ya da çok iyi bi okuldan mezun olmak gerekirmiş. Bu sefer kadroları dolu olduğu için "insan kiralamak" istemişler. Kadın suratıma suratıma on kez insan kiralamak dedi ya. Ben de yani "outsource" dedim. Bozdugumu anlamadı mal kadın. Bana pek soru soramadılar,ben anlattım zaten kendimi. İş güya avrupa yakasındaydı ama ümraniyede çalışılcakmış. Ben beylikdüzündeyim biliyosunuz. Zaten hoş bu işe kabul edilirsem hem maaşı düşük olucak hem de bebek olursa barındırmazlar. Zaten 10 aylık projeymiş. İşi doğru düsürt anlatamadı bile kadın. Neyse yarın aynı firmayla başka bi görüşmeye gidicem. Eski çalıştığım yere çok yakın gayrettepede. Hatta eski iş arkadaşlarımla da görüşücem. Bu hayatta dayın olucakki düzgün bir iş bulasın. Arkadaşım hiç zorlanmadan bi bankada genel müdürlüğe girdi geçen. Çalışma endüstrisi ve ekonomisi mezunu. Ablası o bankada çalışıyor çünkü. Patronu hamile kalırsan hiç sorun olmaz burda demiş.

Umarım bu sene içinde atanırım kızlar, yoksa valla gözümü karartıp öss'ye hazırlanıp öğretmenlik kazanmaya çalışıcam.

Hürremcigim benim eski bir lafim var...
aa sen niye yanlızsın halami evlenmedin? diyenlere;
Bütün iyi adamları kapmışlar...
Şuan piyasada olanlarda arzalı, ikinci el...

hakikaten öyle be nuhancim,
ben simdiden biktim inan bu laflardan,
25 olcam yakinda, ama insanlar evde kalmis muamelesine coktaaaan basladi..

canım benimm üzmek istemezdim senii :26::26::26:

ama napayım 5 ayda çook zorlandım , düşünki kocam cuma sabah çıkıyor ama bende hala şaşkınlık var :44::44::44:
hele bi geeeellssiinnnnn :16::16::16:

askerlik sorununuzu evlenmeden önce hallederseniz sizin açınızdan daha iyi olur , inan evlendikten sonra çooook zoorr :25::25::25:

:) sorun yok canım benım anlıyorum ben seni. hem alışkınım ben uzaklara yol gitmelere... ne kadar alışkın olsamda bazen kopuyor film :)) askerliği beklersem ben 3 sene evlenemem :D kurumda çalışıyor kendı kurumu 3 sene erteletti askerliği garip işler bu işler :) hayırlısı allahtan diyorum.

ay canim ben su doktor dilini bir türlü aklimda tutamiyorum , yalniz dedigim gibi türk calisanla konustum hani kilo vermek istedigimi ama veremedigimi bir arkadasimdan bir kac tahlil oldugunu duydugumu insulinle ilgili oldugunu anlattim iste, sonra pazartesi icin ac karinla gelip gelemiycegimi sordu, bir kac test ismi saydi. bakicaz iste, ben bana yapilan testlerin isimleri yazdiririm bir kagida unutmayayim diye , sana yazarim onlari. sadece bir test degil ama bir kac test varmis yapilabilcek olan.birde ben Schilddrüse tabletlerimin mg. nin yükseltilmesini isticem,100 den 125 yapilmasini isticem. doz degisimide cok ise yariyormus.

ha anladim canim,
bende schilddrüse icin 75 mg hap kullaniyorum,
en son iste eylüldemi ne kan testi yaptirdim, doktorum dedi bu iyi simdilik böyle kalsin dedi,
yoksa aslinda bencede biraz yüksek kullansam kesin verirdim kilo,
peki bu testleri sana bedavami yapcaklar ? Yani duydumki extra test istedimmi parasini kendin ödemek zorunda kaliyormussun,
krankenkassemi ödicekki ??

bu arada hangi eyalette kaliyorsun?

bu arada özlemcim allah yardimcin olsun canim, is bulmak gercekten cok zor, burdada öyle..

Son düzenleme:
Back
X