nice senelere yenacım uzuuuuuuuuunca bir ömür beraber olun inşallah çocuklarınızla torunlarınızla beraber
sürprizlerine de bayıldım ayrıca çok güzel düşünmüşler
amin asucuğum.hep beraber inşallah tabi zayıf olarak :)
Bir de hani geçen de bir şarkı linki paylaşmıştım ya ha bire dinlediğimi söylemiştim..
Kızım bir de onu açtı eve girdiğim de ama çok güldüm yaa şarkıyı duyunca :)
Asuucuğum neden uyumadın,uykumu tutmadı.?
biz hepimiz ayaktayız çocuklar dahil..
Oğlanı babası uyutmuş bayağıda geç kalkmış hala cin gibi valla :)
Ben de bir hafta izin aldım..Çocuklarla birlikte olmak için...
çok sevimli ama yaaa sen seviyorsun diye onu da düşünmüş ben bile duygulandım şimdi
kızlar uyudu büyük uyumamış olabilir:)
küçüğümün dersanesi var sabah biz de haftasonları geç yatıyoruz genelde
uykum da geldi aslında
izin almana ben de sevindim çocuklar gibi bize de yarar belki
yatayım ben de canım sabah uyanamam yoksa siz de ailecek takılın
iyi geceler yenacım
selamun aleyküm kısceleeeerrr
hayırlı sabahlar
kalkmadınızmı dahaaa
tabiii bu gün pazar tatil yapıyorsunuz
yapın bakalım yapın
bende biraz sonra köye gidicem. dünkü yorgunluğumun üzerine bugünde köy kaymaklı ekmek kadayıfı
dün akşama kadar çarşıdaydım. uzun süred,r insanlar 'köydeki eltin umreye mi gidiyor ? imam olan oğlunuz anne babasını umreye gönderiyormuş '' diyorlardı. bende '' haberimiz yok öyle birşey olsa söylerlerdi. herkesin duyduğu birşeyi bizden neden saklasınlar'' diyordum. meğerse milletin söylediği doğruymuşkaynım evvelsi gün aramış '' biz çarşamba veya perşembe günü gidiyoruz, alışveriş için gelicez evde olun '' demiş. biraz kırıldım ama yinede belli etmedim. dün bütün gün çarşıdaydım. diz kemiklerim iflaslarda . bugün köyde neyaparım bilmiyorum.
İyi geceler,iyi uykular diliyorum sevgili yoldaşlar..
Bugün İzmir'de yağmur hiç dinmedi sayılır.ıpıslak bir gündü :)
Dün evlilik yıldönümüz dü bizim. tam tamına 18 yıldır sevgili kocamla aynı evi,aynı hayatı paylaşıyoruz..Allah ayırmasın inşallah..
Dün malum geç geldiğim için pazar günü kutlarız diye planladık..Bugün de saat 15:00 te gidip 23:00 te evde oluyorum...
Eve girdiğim de ışıklar kapalıydı ama yer de oklar ve mumlar salonu gösteriyor du :)
Müzik eşliğin de salona geçtim ki oda ne, nefis bir pasta eşliğin de eşim kızım ve oğlum koltukta oturmuş gülümseyerek beni bekliyorlar :)
böyle işte :)
Nursena, ben pro üyeyim bir seferlik ücret ödeniyor adına kk kart ve yanında bir kaç hediye daha geliyor...
Mehtapçığım,ehliyetin hayırlı olsun canım...
kızlar alıtı yaptım hepsi gitti. zaten çok geç oldu selam verecek kimsede kalmamış.
geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşların hepsine sonsuz teşekkür ederim
Mehtapcım,ehliyetin hayırlı olsun canım.
mehtap ehlıyetın hayırlı olsun Rabbım kaza bela vermesınn cnmm
oyyyy allahh mutluluğunuzu bozmasın benim tanıdığım yena izmirin yağmurlarıyla birlikte akıtmıştır göz yaşlarını ben bile duygulandım ne güzel düşünceli yavruların var allah ayırmasın siiziİyi geceler,iyi uykular diliyorum sevgili yoldaşlar..
Bugün İzmir'de yağmur hiç dinmedi sayılır.ıpıslak bir gündü :)
Dün evlilik yıldönümüz dü bizim. tam tamına 18 yıldır sevgili kocamla aynı evi,aynı hayatı paylaşıyoruz..Allah ayırmasın inşallah..
Dün malum geç geldiğim için pazar günü kutlarız diye planladık..Bugün de saat 15:00 te gidip 23:00 te evde oluyorum...
Eve girdiğim de ışıklar kapalıydı ama yer de oklar ve mumlar salonu gösteriyor du :)
Müzik eşliğin de salona geçtim ki oda ne, nefis bir pasta eşliğin de eşim kızım ve oğlum koltukta oturmuş gülümseyerek beni bekliyorlar :)
böyle işte :)
Nursena, ben pro üyeyim bir seferlik ücret ödeniyor adına kk kart ve yanında bir kaç hediye daha geliyor...
Günaydın,
Yenacigim, 18yıl uzun bir zaman maşaşallah. Allah bir ömür boyu ayırmasın ve multulukla, sağlıkla, rahat ve huzur içinde zayıf olarak yaşayın. Güzel bir süpriz olmuş.
Bende biraz önce uyandım ve şimdi tattildim. 82,9u gördüm. acayıp mutluyum. 7 yi rakamlara az kaldı. Bu hafta 82,4u görürsem toplam 10 kilo vemiş olacağım..
oyyyy allahh mutluluğunuzu bozmasın benim tanıdığım yena izmirin yağmurlarıyla birlikte akıtmıştır göz yaşlarını ben bile duygulandım ne güzel düşünceli yavruların var allah ayırmasın siizi
süper bitmiş günün nice senelere
oyyyy valla süper tebrik ederimmm
yya benim kilo alma problemimin sigaradan kaynaklandığını keşfettimm
nette şöyle yazıyor:
Sigarayı bıraktıktan sonra pek çok farklı sebebe bağlı olarak kilo almak sık karşılaşılan bir durumdur. Ortalama 2,5-5 kilo arası artış gösterebilen bireyler, bazı istisnai durumlarda yedi kiloya kadar alabiliyorlar. Ancak akciğer hasarının ciddiyetini, geri dönüşü olmadığını, ölümcül tehlike arz ettiğini düşünecek olursak, karşılaştırıldığında birkaç kilo almanız çok büyük bir tehlike getirmeyecektir
inşallahh bitirdim şu sigarayı kilolarımıda bitire bilirsem süper olacak
sigara burakmamda ki sebebide utanarak yazıyorumm minik kızım balkonda içiyorum ama görüyo neticede eline kalanleri almış sigara içiyodu çizgi flim izlerken aay ne utandm kendimden ben nası bi yola sürüklüyorum yavrularıı diye üzüldümm evey dumansız hava sahasıı istiyoruz artık çok konuştum mutlu pazarlar
yya benim kilo alma problemimin sigaradan kaynaklandığını keşfettimm
nette şöyle yazıyor:
Sigarayı bıraktıktan sonra pek çok farklı sebebe bağlı olarak kilo almak sık karşılaşılan bir durumdur. Ortalama 2,5-5 kilo arası artış gösterebilen bireyler, bazı istisnai durumlarda yedi kiloya kadar alabiliyorlar. Ancak akciğer hasarının ciddiyetini, geri dönüşü olmadığını, ölümcül tehlike arz ettiğini düşünecek olursak, karşılaştırıldığında birkaç kilo almanız çok büyük bir tehlike getirmeyecektir
inşallahh bitirdim şu sigarayı kilolarımıda bitire bilirsem süper olacak
sigara burakmamda ki sebebide utanarak yazıyorumm minik kızım balkonda içiyorum ama görüyo neticede eline kalanleri almış sigara içiyodu çizgi flim izlerken aay ne utandm kendimden ben nası bi yola sürüklüyorum yavrularıı diye üzüldümm evey dumansız hava sahasıı istiyoruz artık çok konuştum mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?