merhaba kızlar
bu sabah tartıldım 500 gr gitmiş bu hafta. (bundan böyle cumaları tartılıcam buraya bildirim yapmak için)
bugün itibari ile de spora başlıyorum.
hftaya daha iyi bi sonuç alıcam inşallah, bi de şu sinidirm sorununu çözebilsem..
trafik canavarı adayınız sınavını 80 puan ile kazanarak trafik canavarı olmaya hak kazanmıştırgeçtiiiiiiiiiiiiiiimm yuppiiiiiiiii. her sınava girişte para vermekten bıkmıştım bu sorundan kurtuldum. aslında ben hiç istemiyordum ehliyet almak. korkuyorum çünkü. ilk defa derslerde kullandım araba. sınavı geçecek kadar öğrendim. ileride araba alırsam eğer özel ders felan alırım anca öyle trafige çıkarım. bilinçliyim bu konuda bizim milletimiz malum ehliyeti alınca tam sürücü sanıp kendini akıyor trafige sonra canavarlar türüyor neyse çok şükür oldu bitti sınavlar kurtuldum yahu. bide iş bulursam artık deme keyfime. ( ben sonra evlenmek istiyorum diyede tuttururum ) çok şey isteriz insanoğluyuz
tartı yağ oranınıda ölçüyormuş inceledim şimdi. güzel bir tartı ya beğendim ben. çıplak ayakla tartılmamıştım ama üzerinde öyle bi işaret var sanırım çıplak ayakla oluyor. araştırıcam biraz daha. philips marka modelide HF 390/00 özellikleri şöyleymiş,
Philips HF 390/00 Dijital Banyo Tartısı- 100 gr. Hassasiyet. Vücut yağ ölçüm oranını hesaplar. Kolay anlaşılabilir ve okunabilir gösterge, 4 (kişi) kapasiteli hafıza, Otomatik kapanma. Geniş, sağlam yüzey. 150 kg. taşıyabilme kapasitesi, Philips Alkaline, 100 gr. hassasiyet, %0.1 yağ oranı hassasiyeti ..
tipide şöyle bişey
Eki Görüntüle 616894
hadi kiz insallah kazanirsin dicektim son yazdigini okudum kazanmissin, hadi hayirli olsun
ben burda Sinavda istop ettirseydim kesinlikle vermezlerdi ehliyeti :18: burda gercekten zor ehliyet almak,
cok iyi ve dikkatli kullanmadan alamiyorsun, Ama allahtan ben hep yaziliyi hemde direksiyonu ilk girmemde aldim cok sükür,
bir dünyada para gitti valla...
Umutcum yardimcin dönmüs senin adina sevindim canim
birseyler daha yazcaktim ama unuttum yaa:26:
merhabalarr kızlarr
nasılsınız
UMUTcum hosgeldın cnmm
hava yagmurluu kapandımm
oglusum bıraz grip keyıfsızz evde kalıp odevde yapmayınca sasırdı yavrumm
kabak yemegı yaptım kendıme şimdi de yürüyüşe gidiyorum inş.40 dk yürüyecegimm
DAFİ cım yıyenıne cok uzuldumm gecmıs olsunn sen de yoksun ortalarda oyuzden mı cnmm
MEYRA naptın temızlık bıttımı
neyse hoscakalınn
güzel heycanlar...iyi yolculuklar... hayırlı olsun.
güzel bir albüm olmuş. oğlun süper şeker..hafif gözler çekik.
Hadi bakalım... trafiğe yeni bir canavarmi geliyor. Hangi günler çikiyorsun sen çikinca biz evde oturalım....bana hep bu espiriyi yapmislardi oh olsun bende yaptım...
Bu tartı yağ oraninida gösetriyor mu? ve çiplak ayaklamı tartılıyorsun? Markası ne merak ettim...
iyi egleneceler nursenacıgım.. Islanmadan gelin..
Tebrikler...kabızlık sorunu var sanırım. günde 3 büyük fincan yeşil çay öneriyorum... Hergün düzenli...
teşekkür ederim kızlar.
o halde yaptım yeşil çayımı geçtim bilgisayarın karşısına :) kendimi tanıtabilirim artık.
Şule ismim. geçen cmt tartıldığımda 104,8 kg.dım. boyum da 1,70.
1 yaşında bir kızım var. zaten kilolu hamile kaldım bi de üstüne en son tartıldığımda 26 kilo almış durumdaydım.
neyse işte onların sadece 3-4 kilosu gitti. kalanlar benimle
kendi çağımda başladığım diyetler bana kilo aldırdı malesef çünkü hazır değilmişim. bunu anladım. mutsuz oluyordum yemek yiyemeyeceğimi düşündüğümde. ama bu bir haftadır gayet iyiyim.
20 gündür devam eden ve öksürük krizlerinin eşlik ettiği gribi de geçirebilince evdeki koşu bandında yürümeye de başlayacağım akşamları.
çalışıyorum nbu arada, üniversitede memurum.
merhaba kızlar.. bende aranıza katılmak isitiyorum, hem birbirimize destek oluruz..
çok kilolu değilim ama benimde diyet yapmam lazım ya, bıktım diyet yapmaktan okadra çok yaptım ki yaşım 22 ama ben liseden beri diyet yapıyorum hepimize kolay gelsin işimiz zor ama başarız. Ben çalışıyorum allahtan iş yerinde çobuk geçiyor zaman. neyse iyi hafta sonlar herkese :)
Bakın bakalım kızlar,
Başıma da şu tarz bir siyah nikah şapkası takacağım...
Eki Görüntüle 616135
buradaki elbise ve ben oluyorum :)
Eki Görüntüle 616131
bu da arkası..
Eki Görüntüle 616132
koca popom da fotoğrafa sığmamış görüldüğü üzere
1.xay............................................970dk
2.rüyanaz......................................960dk
3.mehtabb.....................................380dk
4.y.o.l.c.u......................................340dk
5.fadime02.....................................270dk
6.nuhan.........................................240dk
7.asumanzeynep..............................200dk
8.clutch.........................................165dk
9.meyra-SahGizem...........................120dk
10.egedeniz03.................................110dk
11.ceco34......................................105dk
12.gulma........................................100dk
13.dafi...........................................85dk
Ben bu konuyu çoooookk sevdim yaa... :)
Sanırım beni de tetikleyecek bir grup var burada.
cuma yarışmasında 4.olmuşum ilk 3 e giremedim
Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)mezun olmak istiyor ( ay şunu mezun edinnnn)
sebnemguducu ( 64,7 / 63 / 1,7 / 2,63% )
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
xay (99,3/97.1/2,2/%2,22)
Selam forumun fistik bayanlari , umarim herkes iyidirve kilolar erim erim eriyordur , pek giremiyorum kilo bildirimi yapmak adina gelmeyi ihmal etmeden ehh malum devamini getirmemek olmaz simdi degilmi Herkese iyi aksamlar diliyorum kendinize iyi davranmak sartiyla hoscakalin
Baslangic : 109.5 kg
Bugun : 89.8 kg
selamün aleyküm şekerler
tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
bende tüm grubumu kutluyorum
bugün malum yola çıkıyoruz dualarınızı esirgemeyin canlarım
tüm iyi dileklerinize de teşekkür ediyorum,Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hem bizleri hem evlatlarımızı..aminn...
Allaha emanet olun..
Dafi ablam yeğenine çok geçmiş olsun inşallah Rabim hayırlı bir evlat nasib eder ona ve isteyen herkese...
Mehtapçım ehliyetim hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasib olsun...özel hoca en iyisi diyorlar ben eşimle ilk çalışmalrı yaptım kavga kıyamet ama sonra kendim çıktım çünkü eşim çok panik ve sinirli davranıyordu.gerçi ben otomatik vites kullanıyorum yarı şöfor sayılırımşimdi sattım arabamı otobüse talim...manuel vitesi öğrenmek en güzeli tavsiyemdir...
kızlar ben sanırım bu mantoyu alıcamEki Görüntüle 616986
fiyatı görünce dayanamadım bu markayı kullanıyorum genelde değişik bişey olsun diye düşündüm kilo vereceğimde yok bari indirimi kaçırmayayım:26:
ben hemen kaçacağım kızlar, pek vaktim yok....
şöyle bi bakıyım dedim...
yine gelebilirsem gelirim....
gerçekten burası bağımlılık yapıyo
halam vardı işte kahvaltıya geldi, sonrada oturduk, 1-2saat önce gitti işte.
bende artık işler için kalkıcam birazdan, çoğu bitti azı kaldı artıkın şükür:)
birde kızlar, KVler yarın gelcekler ya; onlar gidene kadar çok sık nete giremem, belki hiç giremem haberiniz olsun, onlar gidince ben haber ederim size:)
4-5günlüğüne geliyolar ama bilmiyorum artık gidişat neyi gösterir, neyse ben size yazarım onlar gittikten sonra.....
benim pc oturma odasında o yüzden onlar varken rahat giremeyebilirim....
liseye giden küçük görümcem nereye girdiğimi, ne yazdığıma falan bakar sonra büyük ihtimal; o zamanda ben çok rahatsız olurum, neyse bakıcaz duruma:)
ortadan belli bi süre kaybolursam nedenim belli işte, burdan bilin yani
kilo bildirimi:
bildirim vakti; her cuma en geç 13e kadar canım. YENAya; özel mesajla ve topikten bildirim yapılıyo.
hadi gözünaydın bitanem:)))
hayırlı olsun ehliyetin.....
tebrikler:)
darısı bana artık gelecekte:)
aman çıplak ayak hassas ölçerli, su kas yağ boy kilo vs göstergeli benim tartımda; inan ben tartıyı alalı 3sene oluyo yaklaşık, sadece ilk aldığımda ölçtüm onları
bir daha hiç ölçmedim, bence gereksiz teferruatlar onlar, onlar için bu kadar para çok bence.
tamam MARKASI kaliteli ama, sözüm yok ona canım.
benim tartı SİNBO tartı, işte bu zımbırtı özellikleride vardijital ve ben o zaman indirimdeydi 25e almıştım, şimdide 30-35-40tl falandır bence, 3senedir çok memnunum.
yalnız arkadan kaldırılarak çalıştırılanlar pek iyi olmuyormuş, benimkisi öyle değil; düğmelisi.
istersen kodunu yazarım sana tatlım.
tabi SINBO İLE PHİLİPS kıyaslanamaz, arada dağlar kadar kalite farkı var, PHİLİPS daha kaliteli bence, ama bende memnunum 3senedir, bi sorun çıkarmadı.
almanlar en iyisini yapıyo ama bence.....
çoğu bitti azı kaldı bitanem:)
çok teşekkürler ilgin için:)
öptüm öptüm öptüm
Dafi ablam yeğenine çok geçmiş olsun inşallah Rabim hayırlı bir evlat nasib eder ona ve isteyen herkese...
Mehtapçım ehliyetim hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasib olsun...özel hoca en iyisi diyorlar ben eşimle ilk çalışmalrı yaptım kavga kıyamet ama sonra kendim çıktım çünkü eşim çok panik ve sinirli davranıyordu.gerçi ben otomatik vites kullanıyorum yarı şöfor sayılırımşimdi sattım arabamı otobüse talim...manuel vitesi öğrenmek en güzeli tavsiyemdir...
fiyatı görünce dayanamadım bu markayı kullanıyorum genelde değişik bişey olsun diye düşündüm kilo vereceğimde yok bari indirimi kaçırmayayım:26:
canım teşekkür ederim çok sağol evet gözleri biraz çekik sıpamın
mehtap hadi yine iyisin kaptın ehliyeti hayırlı olsun canım rabbim kaza yapmadan trafiğe çıkmayı nasip etsin diyelim ozaman
tartı hakkaten güzelmiş valla benimde hoşuma gittiiteşekkür ederimmm inşallah inşallaaaaaaaahh amiiiiiiiiiiinnnn:26::26:
tartıyı bende sevdim ya değişik bişey fiyatı cidden biraz uçuk ama güzel bişey. ikinci elleride var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum 90 lira civarında onlarda
renkli yazı deniyim dedim ama ammada büyük yazmışım yahuu
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaarr
geçmişin hepsini okuyamadım henüz
kızlar size birşey söyliycem
ben hani bir ara evdeki kötü kokan zeytinyağını değerlendirmek için bazı bitki yağları yapmaya kara verdim diye yazmıştım.bilmiyorum hatırlayanınız varmı
işte bu bitki yağlarından biriside nar çekirdeği yağıydı.
dün ellerim çok kötü olmuştu biryere dokunsam içim bir tuaf oluyordu. evde el kremide kalmamış. benimde aklıma bu yaptığım bitki yağları geldi. hemen nar çekirdeği yağından bir damla elime damlattım.yağ o kadar yoğunlaşmışkibir damlası hem ellerime, hem yüzüme yetti.sonrada kağıt peçeteyle sildim. sabah kalktığımda ellerim, yüzüm yumuşacık pamuk gibi ve pırıl pırıl olmuş.sanki yüzümde, ellerimde yumuşacık bir tabaka oluşmuş. size tavsiye ederim inanılmaz güzel bir krem oldu bana.tek kusuru benim yağın kötü kokusu hiç kaybolmamış. çürük zeytin gibi kokuyor. şimdi düşünüyorum içine biraz esans katsam kremi bozarmı acaba :44:
merhaba kızlar
bu sabah tartıldım 500 gr gitmiş bu hafta. (bundan böyle cumaları tartılıcam buraya bildirim yapmak için)
bugün itibari ile de spora başlıyorum.
hftaya daha iyi bi sonuç alıcam inşallah, bi de şu sinidirm sorununu çözebilsem..
trafik canavarı adayınız sınavını 80 puan ile kazanarak trafik canavarı olmaya hak kazanmıştırgeçtiiiiiiiiiiiiiiimm yuppiiiiiiiii. her sınava girişte para vermekten bıkmıştım bu sorundan kurtuldum. aslında ben hiç istemiyordum ehliyet almak. korkuyorum çünkü. ilk defa derslerde kullandım araba. sınavı geçecek kadar öğrendim. ileride araba alırsam eğer özel ders felan alırım anca öyle trafige çıkarım. bilinçliyim bu konuda bizim milletimiz malum ehliyeti alınca tam sürücü sanıp kendini akıyor trafige sonra canavarlar türüyor neyse çok şükür oldu bitti sınavlar kurtuldum yahu. bide iş bulursam artık deme keyfime. ( ben sonra evlenmek istiyorum diyede tuttururum ) çok şey isteriz insanoğluyuz
tartı yağ oranınıda ölçüyormuş inceledim şimdi. güzel bir tartı ya beğendim ben. çıplak ayakla tartılmamıştım ama üzerinde öyle bi işaret var sanırım çıplak ayakla oluyor. araştırıcam biraz daha. philips marka modelide HF 390/00 özellikleri şöyleymiş,
Philips HF 390/00 Dijital Banyo Tartısı- 100 gr. Hassasiyet. Vücut yağ ölçüm oranını hesaplar. Kolay anlaşılabilir ve okunabilir gösterge, 4 (kişi) kapasiteli hafıza, Otomatik kapanma. Geniş, sağlam yüzey. 150 kg. taşıyabilme kapasitesi, Philips Alkaline, 100 gr. hassasiyet, %0.1 yağ oranı hassasiyeti ..
tipide şöyle bişey
Eki Görüntüle 616894
ben hemen kaçacağım kızlar, pek vaktim yok....
şöyle bi bakıyım dedim...
yine gelebilirsem gelirim....
gerçekten burası bağımlılık yapıyo
halam vardı işte kahvaltıya geldi, sonrada oturduk, 1-2saat önce gitti işte.
bende artık işler için kalkıcam birazdan, çoğu bitti azı kaldı artıkın şükür:)
birde kızlar, KVler yarın gelcekler ya; onlar gidene kadar çok sık nete giremem, belki hiç giremem haberiniz olsun, onlar gidince ben haber ederim size:)
4-5günlüğüne geliyolar ama bilmiyorum artık gidişat neyi gösterir, neyse ben size yazarım onlar gittikten sonra.....
benim pc oturma odasında o yüzden onlar varken rahat giremeyebilirim....
liseye giden küçük görümcem nereye girdiğimi, ne yazdığıma falan bakar sonra büyük ihtimal; o zamanda ben çok rahatsız olurum, neyse bakıcaz duruma:)
ortadan belli bi süre kaybolursam nedenim belli işte, burdan bilin yani
öptüm öptüm öptüm
Eki Görüntüle 616986
amiiiiiiiin canım inşallah sende al iki canavar takılalımhadi gözünaydın bitanem:)))
hayırlı olsun ehliyetin.....
tebrikler:)
darısı bana artık gelecekte:)
aman çıplak ayak hassas ölçerli, su kas yağ boy kilo vs göstergeli benim tartımda; inan ben tartıyı alalı 3sene oluyo yaklaşık, sadece ilk aldığımda ölçtüm onları
bir daha hiç ölçmedim, bence gereksiz teferruatlar onlar, onlar için bu kadar para çok bence.
tamam MARKASI kaliteli ama, sözüm yok ona canım.
benim tartı SİNBO tartı, işte bu zımbırtı özellikleride vardijital ve ben o zaman indirimdeydi 25e almıştım, şimdide 30-35-40tl falandır bence, 3senedir çok memnunum.
yalnız arkadan kaldırılarak çalıştırılanlar pek iyi olmuyormuş, benimkisi öyle değil; düğmelisi.
istersen kodunu yazarım sana tatlım.
tabi SINBO İLE PHİLİPS kıyaslanamaz, arada dağlar kadar kalite farkı var, PHİLİPS daha kaliteli bence, ama bende memnunum 3senedir, bi sorun çıkarmadı.
mehtap hadi yine iyisin kaptın ehliyeti hayırlı olsun canım rabbim kaza yapmadan trafiğe çıkmayı nasip etsin diyelim ozaman
Mehtapcığım ehliyetin hayırlı uğurlu olsunAllah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnnnnnn
tartı hakkaten güzelmiş valla benimde hoşuma gittii
şu renkli yazıyı nasu yaptun banada öğretiversene renk gelsin hayatıma:)))))))))
ehliyetin hayırlı olsun
çok hoş rengide çok ağırmış güle güle kullannn
valla bende otomatik kullanıyorum eşim kullanamıyo valla her an vitesli araba alabilir alışabilirmiyim bilemiyorum otomatik pek rahat valla
tebrik ederim canim seni, Allah kazasiz belasiz günler göstersin trafikte.(amin)
şimdi şekerümmm yazı sayfasını açıyorsun şunlar çıkıcak. yazı tipi, boyutu, rengi.. istediğini seç. ister sadece renk seç ister hepsini seç.
Eki Görüntüle 617292
bunları seçtiğin zaman color size felan gibi yazılar çıkıyor. zaten imlecin yazı yazacağın yerde olacak yazınıda oraya yazıyorsun
Eki Görüntüle 617294 Eki Görüntüle 617295 işte böyleeeeeee..
ama bunu kaydedemiyoruz sanırım sadece pro üyeler kaydedebiliyor. biz her seferinde tekrar yapıyoruz seçmek zorundayız yani. alıntılardada aynı şekilde teker teker yapıyoruz. o kodların arasında kalınca renkli oluyor işte. olay o tatlım hadi görelim rengini bakemm mor benimdir ona göre
geçmiş olsun canım migren tarzı başağrısına benziyor ağrın Allah kolaylık versin ilaç almada geciktiysen faydası olmuyor malesefherkese iyi aksamlar kizlar, bugün korkunc bir basagrim var akillara zarar birsey(( ilk kez bu kadar korkunc oluyor,ve inanilmazda midem bulaniyor.yediklerimi midemde tutmakta cok zorlaniyorum.en kötüsüde ictigim agri kesiciler bana misin demedi :S cikip evin etrafinda bir kac turmu atsam diye düsünüyorum, temiz hava iyi gelirmi ki diye düsünüyorum.disarisida buz gibi (((
şimdi şekerümmm yazı sayfasını açıyorsun şunlar çıkıcak. yazı tipi, boyutu, rengi.. istediğini seç. ister sadece renk seç ister hepsini seç.
Eki Görüntüle 617292
bunları seçtiğin zaman color size felan gibi yazılar çıkıyor. zaten imlecin yazı yazacağın yerde olacak yazınıda oraya yazıyorsun
Eki Görüntüle 617294 Eki Görüntüle 617295 işte böyleeeeeee..
ama bunu kaydedemiyoruz sanırım sadece pro üyeler kaydedebiliyor. biz her seferinde tekrar yapıyoruz seçmek zorundayız yani. alıntılardada aynı şekilde teker teker yapıyoruz. o kodların arasında kalınca renkli oluyor işte. olay o tatlım hadi görelim rengini bakemm mor benimdir ona göre
canım geçenlerde komşum vermişti kiraz saplı bitki çayı. acayip işe yarıyor. evde elma kromlu bitki çayı var şimdi yeni almıştım. o bitsin. kiraz saplıyı alıcam bende. tavsiye ederim
Tebrikler...kabızlık sorunu var sanırım. günde 3 büyük fincan yeşil çay öneriyorum... Hergün düzenli...
kilo bildirimi:
bildirim vakti; her cuma en geç 13e kadar canım. YENAya; özel mesajla ve topikten bildirim yapılıyo.
arkadaslarin söylediklerinin disinda ac karinla hurma yiyip üzerine su da icebilirsin :) bende cok ise yariyor.Allah dafi abladan ve cecodan razi olsun (amin)
herkese iyi aksamlar kizlar, bugün korkunc bir basagrim var akillara zarar birsey(( ilk kez bu kadar korkunc oluyor,ve inanilmazda midem bulaniyor.yediklerimi midemde tutmakta cok zorlaniyorum.en kötüsüde ictigim agri kesiciler bana misin demedi :S cikip evin etrafinda bir kac turmu atsam diye düsünüyorum, temiz hava iyi gelirmi ki diye düsünüyorum.disarisida buz gibi (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?