Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi ablam yeğenine çok geçmiş olsun inşallah Rabim hayırlı bir evlat nasib eder ona ve isteyen herkese...

Mehtapçım ehliyetim hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasib olsun...özel hoca en iyisi diyorlar ben eşimle ilk çalışmalrı yaptım kavga kıyamet ama sonra kendim çıktım çünkü eşim çok panik ve sinirli davranıyordu.gerçi ben otomatik vites kullanıyorum yarı şöfor sayılırım şimdi sattım arabamı otobüse talim...manuel vitesi öğrenmek en güzeli tavsiyemdir...

kızlar ben sanırım bu mantoyu alıcam

fiyatı görünce dayanamadım bu markayı kullanıyorum genelde değişik bişey olsun diye düşündüm kilo vereceğimde yok bari indirimi kaçırmayayım:26:

Son düzenleme:
ben hemen kaçacağım kızlar, pek vaktim yok....
şöyle bi bakıyım dedim...
yine gelebilirsem gelirim....
gerçekten burası bağımlılık yapıyo

halam vardı işte kahvaltıya geldi, sonrada oturduk, 1-2saat önce gitti işte.
bende artık işler için kalkıcam birazdan, çoğu bitti azı kaldı artıkın şükür:)

birde kızlar, KVler yarın gelcekler ya; onlar gidene kadar çok sık nete giremem, belki hiç giremem haberiniz olsun, onlar gidince ben haber ederim size:)
4-5günlüğüne geliyolar ama bilmiyorum artık gidişat neyi gösterir, neyse ben size yazarım onlar gittikten sonra.....
benim pc oturma odasında o yüzden onlar varken rahat giremeyebilirim....
liseye giden küçük görümcem nereye girdiğimi, ne yazdığıma falan bakar sonra büyük ihtimal; o zamanda ben çok rahatsız olurum, neyse bakıcaz duruma:)
ortadan belli bi süre kaybolursam nedenim belli işte, burdan bilin yani

kilo bildirimi:

bildirim vakti; her cuma en geç 13e kadar canım. YENAya; özel mesajla ve topikten bildirim yapılıyo.

hadi gözünaydın bitanem:)))
hayırlı olsun ehliyetin.....
tebrikler:)
darısı bana artık gelecekte:)

aman çıplak ayak hassas ölçerli, su kas yağ boy kilo vs göstergeli benim tartımda; inan ben tartıyı alalı 3sene oluyo yaklaşık, sadece ilk aldığımda ölçtüm onları
bir daha hiç ölçmedim, bence gereksiz teferruatlar onlar, onlar için bu kadar para çok bence.
tamam MARKASI kaliteli ama, sözüm yok ona canım.
benim tartı SİNBO tartı, işte bu zımbırtı özellikleride var dijital ve ben o zaman indirimdeydi 25e almıştım, şimdide 30-35-40tl falandır bence, 3senedir çok memnunum.
yalnız arkadan kaldırılarak çalıştırılanlar pek iyi olmuyormuş, benimkisi öyle değil; düğmelisi.
istersen kodunu yazarım sana tatlım.
tabi SINBO İLE PHİLİPS kıyaslanamaz, arada dağlar kadar kalite farkı var, PHİLİPS daha kaliteli bence, ama bende memnunum 3senedir, bi sorun çıkarmadı.

almanlar en iyisini yapıyo ama bence.....

çoğu bitti azı kaldı bitanem:)
çok teşekkürler ilgin için:)
öptüm öptüm öptüm

canım teşekkür ederim çok sağol evet gözleri biraz çekik sıpamın

mehtap hadi yine iyisin kaptın ehliyeti hayırlı olsun canım rabbim kaza yapmadan trafiğe çıkmayı nasip etsin diyelim ozaman

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabahtan beri ancak fırsat bulup gelebildim
Kahvaltı faslı temizlik derken kendimi sonunda öğleden sonra Spora attım
Bir saat fitnessimi yaptım çok şükür ve hiç belim ağrımadı
Yarın artık yine eski programıma döner spordan sonra yüzmeyede giderim

Akşam yemeği hazırlamadan size bir bakayım dedim ama maşallah geçmiş baya uzun sürdü

Aramıza hoşgeldin canım
Gazan mübarek olsun
Bu arada bende banu 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim evhanımıyım ve istanbuldayım

Canım sende aramıza hoşgeldin
İnşallah en kısa zamanda hep birlikte hedeflerimize ulaşırız

Canım elbisen gerçekten çok hoş arkadaşlarında dediği gibi keşke biraz daha acık bir renk alsaydın ama bence bu elbisenin üzerine şapkanı, ayakkabını ve kücük bir çantayıda beyaz alırsan eminim çok daha canlı görünürsün
Aslında herşey boş sonuçta senin en mutlu günün ve inşallah en kötü gününde öyle olur

Harikasınız kızlarrrrrrrrr
Bu hafta sporumdan ben memnun değilim ama inşallah haftaya çok daha güzel bir sonuçla o listede olacağım
İnşallah her hafta çok daha kalabalık olur sporcu grubu

Asumanzeynep canım seninde ellerine sağlık canım okadar uğraşıyorsunuz bizler için Yenayla birlikte hakkınızı helal edin

Ben bu konuyu çoooookk sevdim yaa... :)
Sanırım beni de tetikleyecek bir grup var burada.

Eeee sende hoş geldin o zaman

canım yüzde olarak 4.cü olmuş olabilirsin ama baktığında sen en çok kiloyu vermişsin üsteliköbürleride kilolumu sanki azerikızının çoktannnnnnn mezun olması gerekirmiş ne işi var onun orada
Neyse güzelim üzme kendini eminim bir sonraki hafta sen ilk 3e girersin

Sende bizleri fazla ihmal etmeden sık sık uğramaya çalış bak ne güzel kilolar vermişsin hem birbirimize destek olalım hemde işin sırrını öğrenelim

CAnım eminim gittiğiniz yere varmışsınızdır ama ben yinede hayırlı yolculuklar dilemek istedim
Sağ sağlım gidip gelin inşallah....Aminnnnnnn
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve çok hoş vakit geçirirsin
Bu arada bilmiyorum mimkinmi ama resim isterük

güzelmiş canım, ama kol modeli biraz tuhaf gibi?
değilmi?

Mehtapcığım ehliyetin hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnnnnnn

Meyracigim, eve ajan geliyor desene.. biz sensiz ne yapacağız...

ben rengini beğendim... açık koyu bej kahve bütün tonlari sevirim... kitaplar, iş görüşmelerinde, toplantılarda bu renklerin olumsuz olduğunu yazar bende giyerim sonrada kafama takarim..

canım teşekkür ederim çok sağol evet gözleri biraz çekik sıpamın

mehtap hadi yine iyisin kaptın ehliyeti hayırlı olsun canım rabbim kaza yapmadan trafiğe çıkmayı nasip etsin diyelim ozaman

Bayılırım çekik gözlere. büyünce çok yakışıklı olacak.

tartı hakkaten güzelmiş valla benimde hoşuma gittii
şu renkli yazıyı nasu yaptun banada öğretiversene renk gelsin hayatıma:)))))))))
ehliyetin hayırlı olsun

çok hoş rengide çok ağırmış güle güle kullannn
valla bende otomatik kullanıyorum eşim kullanamıyo valla her an vitesli araba alabilir alışabilirmiyim bilemiyorum otomatik pek rahat valla

hava bi yağmur bi dolu kama karışık resmen öyle karma karışık ruh halindeyimki ağlaya ağlaya gülesim var yaneee

az dolaştık ailecek
iztuzuna slm söledim asu senden rüzgarlıydı ama oksijen deniz insanın ruhunu dinlendiriyoo

kociş pc sırsı bekliyo uydu çekmiyo tw izleyemiyoruz yağmurdan nöbetleşe kullanıyoruz bilgisayarı:))
şimdilik iyi geceler

Son düzenleme:

dafi abla benimde ellerimde cok ciddi sorunlar var , yani cok catliyorlar, cok kurular, hatta cok soguk oldugunda havalar bazen kanadiklari bile oldu ((( doktora gittim denemedigim krem kalmadi ama hic biri kalici cözüm yapmiyor düzenli kullanmama ragmen, bana bu yagin ve diger önerebilcegin yaglari nasil yaptigini anlatabilirmisin lütfen?

arkadaslarin söylediklerinin disinda ac karinla hurma yiyip üzerine su da icebilirsin :) bende cok ise yariyor.Allah dafi abladan ve cecodan razi olsun (amin)

tebrik ederim canim seni, Allah kazasiz belasiz günler göstersin trafikte.(amin)

meyracim kolayliklar diliyorum sana, seninkisi nasil bilmiyorum ama benim kayinvalidem bendeyken diken üzerinde dururum hep, bu yüzden gazan mübarek olsun diyesim geldi :)

herkese iyi aksamlar kizlar, bugün korkunc bir basagrim var akillara zarar birsey (( ilk kez bu kadar korkunc oluyor,ve inanilmazda midem bulaniyor.yediklerimi midemde tutmakta cok zorlaniyorum.en kötüsüde ictigim agri kesiciler bana misin demedi :S cikip evin etrafinda bir kac turmu atsam diye düsünüyorum, temiz hava iyi gelirmi ki diye düsünüyorum.disarisida buz gibi (((

derslerde ögrendigim kadar benimde işte. ehliyeti aldık anneme diyorum al bi ara boşunamı aldık diyorum hee oldu diyor o zaman bi ufak çerçeve alda masaya koyalım dedim terlik yicem sanırım özel hoca bncede mantıklı. yakının olunca olmuyor ister istemez samimiyetten tepki gösteriyorlar belki birgün müstakbel bulunamayan eşim bana öğretedebilir itirazım yok yaniii

rengi bende begendim kıyafetin hoşmuş cidden

amiiiiiiiin canım inşallah sende al iki canavar takılalım

bende aldım philipsin bi tartısını 25liraya almıştım ama bozuldu. sanırım birazda şans işi. okadarda gözüm gibi bakıyordum sakınan göze çöp batar misali ilk dijital tartım çöp oldu.

amiiiiiiiiiinnn :26: ssağol canımm

Mehtapcığım ehliyetin hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnnnnnn

amiiinnn cecoşumm. iyicene kullanmayı ögreneyim Foruma götürcem seni

sağol canım renkli yazı için sanada bi güzellik yapıcıgıımmm hazırlayım eklerim bebeeemm

tebrik ederim canim seni, Allah kazasiz belasiz günler göstersin trafikte.(amin)

Amiiiiin canım sağolasın akalım bi trafige görcezz

şimdi şekerümmm yazı sayfasını açıyorsun şunlar çıkıcak. yazı tipi, boyutu, rengi.. istediğini seç. ister sadece renk seç ister hepsini seç.

bunları seçtiğin zaman color size felan gibi yazılar çıkıyor. zaten imlecin yazı yazacağın yerde olacak yazınıda oraya yazıyorsun
işte böyleeeeeee..

ama bunu kaydedemiyoruz sanırım sadece pro üyeler kaydedebiliyor. biz her seferinde tekrar yapıyoruz seçmek zorundayız yani. alıntılardada aynı şekilde teker teker yapıyoruz. o kodların arasında kalınca renkli oluyor işte. olay o tatlım hadi görelim rengini bakemm mor benimdir ona göre

Son düzenleme:
şah gizem geçmiş olsun. Ben baş ağrısından hiç anlamam sana tavside bulunamiyorum. benim baş ağrımm uyunca geçer. bende renk yaptım... bakalım olacak mi? hehe

Son düzenleme:

canım cım onu bende yapıyomda kalıcı olanı dediydim onada açıklama yapmışsın zatiii aslında yıllardı burda dirsek çürütüyom amma bu topikten başka bi yere geçemedim 6 yıldır nedense
ayrıca ben yazdıktan sona mausun sağ tuşuyla yazdıklarımı işaretleyip sona baıyom istediğim renge toptan oluveriyoo öle ortasını mortasını bulmaya uğraşamıyorum çocuklardan

geçmiş olsun canım migren tarzı başağrısına benziyor ağrın Allah kolaylık versin ilaç almada geciktiysen faydası olmuyor malesef

mor benimdi amaaaa listeleri hep mor yaparım ben:)ama senin de olabilir tabisi

canım geçenlerde komşum vermişti kiraz saplı bitki çayı. acayip işe yarıyor. evde elma kromlu bitki çayı var şimdi yeni almıştım. o bitsin. kiraz saplıyı alıcam bende. tavsiye ederim

teşekkür ederim ben de deneyeyim bi ara :) ben emziriyorum bi de pimpirikliyim, o zararlı mı bu bilmemne mi die :)

Tebrikler... kabızlık sorunu var sanırım. günde 3 büyük fincan yeşil çay öneriyorum... Hergün düzenli...

teşekkür ederim, içerim yeşil çay,severim de ama bu ara işler yoğun, eğitim falan, aksattım galiba. teşekkür ederim

tebrik ederim, ben direksiyon hocasıym, izmirdeysen ya da yolun düşerse yardımcı olurum seve seve :)

kilo bildirimi:

bildirim vakti; her cuma en geç 13e kadar canım. YENAya; özel mesajla ve topikten bildirim yapılıyo.

tamamdır :) inşallah bol bol verip kilocukları yazıcam size

bildiğimiz medine hurması mı yoksa cennet elması da denen meyve mi ?
geçmiş olsun bu arada, geçer inşallah bi an önce

bizim aynur cücüşü pro üye sanırım aceba ne gibi bi işe yrıyo bu üyelik bi okuyam bulursam ana sayfadan
zeki mürende bizi görecekmi pro üye olursam:)))))

Mor
Mor duygu rengidir, çok özel bir renktir, mistik bir yücelik getirir ve metafizik gücü simgeleştirir. Mor imparatorlukların, dinlerin, ölümün, cazibenin ve sevginin sembol rengi olarak yüzyıllar boyu kullanılmıştır. Mor rengi mistikler, büyük sanatçılar, düşünürler, toplumları düşünce ve ideallerle yönlendirenler tarafından seçilir ve kullanılır. Büyük, ölümüne ve çok özel aşklar mor rengin aşklarıdır onlardan sürekli mor renk yayılır. Bu renk nedeni anlaşılmaz bir bütünlük ve birlik sağlar çünkü bu gizemli gücün önünde mor bir sis ve buğu vardır. Müzikte mor rengi veren nota si'dir.
İstemediğiniz sorumluluklar sizin için çekilmezdir, bu duruma zorunlu olarak düşerseniz asla mutlu olamazsınız. Çevrenizde bu rengi yayan bir ortam bir şekilde muhakkak olmalıdır, yoksa yaşama küsebilirsiniz. Siz zor karar veren ve aslında çevreye yani sıradanlığa uyumsuz birisiniz. bu da ayrıcalığınızdır. Bütün yeni çağ aktiviteleri başta astroloji olmak üzere, parapsikoloji, kristaller ve ruhsal şifa sizin için doğal ve uygun konulardır.
Eflatun seçilmiş ve mükemmeliyetçi bir renktir, seçilmişler içindir. Manevi enerjiyi simgeler, ruhsal yetenekleri geliştirir, sır küpü olmanızı sağlar. Zeka düzeyinizi arttırır.
Mavinin ve kırmızının karışımı olan mor size korunma güdüsü sağlar, kendinizi sanki sağlam bir kalkanın arkasında gibi hissedersiniz. Bu renk kokteyli sizi sakinleştirebileceği gibi aynı zamanda da uyarıcıdır. Örneğin bu renklerin yani mavi tonların ve kırmızının yani morun hakim olduğu odalarda sevişmeyi deneyin; göreceksiniz ki çokşey farkli olacaktir.
Mor renk size güç verir, yeteneklerinizi pozitif olarak etkiler. Konsantrasyonu arttırır aynı zamanda da meditasyon için çok uygun bir renktir. Mor renkli bir ışığın veya enfraruj bir lambanın yandığı bir odada oturup kendinizi dinlemeniz ve sizi yoran düşünceleri yarım saat için olsa da kafanızdan atmanız tahmininizden öte size dinlendirecek ve sakinleştirecektir. Yanlız şunu hiç unutmayin, bu renk sizi ancak rahatsız etmediği sürece kullanmalısınız; bunun göstergesi ise uykularınızdır.
Mor renk sizi rahatsiz ediyor ve sevmiyorsaniz sizi korkutan güçler demektir; beklenmedik tehlikeler düşlüyorsunuz ve ani sürprizlerden korkuyorsunuz. İlişkilerinizin daima dengeli ve dozunda olmasını istiyorsunuz; çok sıcak ve çok soğuk ilişkiler size göre değil. kendinizi dengelemek için çevrenizde ve gardrobonuzda çimen yeşili ve pembe renkleri bulundurun.

Kaynak: Renkterapi - Renkler ve Anlamları

nikah elbisesini paylaşan arkadaşım bak elbisen için böle aksesuarlar ne hoş olurrr siyah elbisene renk kat benceresmi kesmeye uğraşamadım olduğu gibi kopyaladım ondan ilk resim de başka resimde çıkmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…