Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yanı bence yasama bı daha:))) o yuzden dıkkat et yedıklerıne accukda hareketlendın mı hopppp gıtsın kılolar.))))
bu arada ınsallah kırıcı olmamısımdır hanı atesleme ıstedıgın ıcın oyle seyler yazdım ,
onemlı olan kılo deıl saygı sevgı ıyı ınsan ıyı bı es olabılmek,bende evlendıgımde 87 kılo ıdım gayette guzel gelın oldum,,hala bıle gelınlıgımı sorarlar nerde yaptırdın dıe,
o yuzden kıloyu sorun halıne getırme ,,onemlı olan senın mutlu olman:))

mutlaka iyi bir eş iyi bir anne olabilmek en önemlisi ama insanoğlu işte istiyor:1:

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. ben biraz keyifsizim ama mühim değil. bugünümüze de şükür.

Bu arada ölçülerinizi yavaş yavaş bildirmeye başlarsanız çok sevinirim kızlar, akkoyun karakoyun dökülsün :9:

Annene geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir.

Ben geldim ablacım da Aynur bir hafta daha gelemez herhalde. özletti kendini hakikaten.
Senin de günün ertelenmiş, aslında gününü yapman çok güzel bir ceza olurdu sana haber vermedikleri için ama senin için elvermez. neyse ki hazırlıkların boşa gitmeyecekmiş. ne güzel yoğun bir hafta geçireceksin. şimdiden kolay gelsin.

Zehracım tebrikler, etraftakiler farketmeye başladıysa kimse durduramaz bu motivasyonla seni. pişman da olmamamışsın pişmaniye yeyip :)

Canım gün içinde tekrar uyumak metabolizmayı yavaşlatıyor. iyi hissediyorsan uzanma bence :)

bu arada Hürrem gelirse istanbul buluşması yapmak senin fikrindi sanırım, süper olur aslında. Yenasız, Aynursuz, Dafi ablasız, Asumansız, ne biliyim diğer kızlar olmadan eksik olabilir ama yine de tanırdık birbirimizi :) havalar az düzelsin de konuşalım bunu yine :)
Canım çok teşekkür ederim valla çok mutlu oldum iyiki yememişim çünkü sonrasında pişman olacağıma eminim :34::34::34:
işte bu:16: derslerinin GYS lerini de bul onlarada sınav öncesi mutlaka göz at,birde ünite sonundaki testlerede mutlaka bak oralardan da bir kaç soru geliyor:34:

bebişini kucağına al bir hayırlısıyla ondan sonra her şey çok güzel olacak:16:

tatlım günde en az 3 ana öğün 3 de ara öğün yemelisin sağlıklı kilo verebilmenin ve kalıcı olabilmesinin tek seçeneği bu:34:
dediğin hareketi hiç duymamıştım ve okuduğum gibi hemen 20 tane yaptım:1: her gün mutlaka yapıcam teşekkür ediyorum:16:
bende yaptım bende bende valla doğumdan sonra emzirince felaket duruma geldiler benimkilerde valla şu emzirme işini bıraktıktan sonra estetik olmayı bile düşünür hale geldim gördükçe canım sıkılıyo valla :50::50::50::50:
Hoş geldimmmm:9:

Herkescikler iyidir umarım.. Ben pek iyi değilim

Dün iş görüşmesine gittim telekoma. Görüşmem çok iyi geçti. 40dkya yakın sohpet ettik adamla, anamın babamın işinden tutun da eşimin nerde çalıştığına kadar sordu adam. Sohpet havasında geçti. Bana uzun uzun işi ve benden ne beklediğini anlattı. En son da 15 günde bir ya da haftada bir ankaraya gidip gelmeler olursa sorun olur mu diye sordu. Olmaz dedim. Benim gözümde görüşmem kesinlikle olumlu sonuçlanacaktı. Zaten adam beni işe almış gibi konuştu. Derken eve geldim. 2 saat sonra beni telekoma gönderen aracı şirketten mail geldi. Olumsuz sonuçlanmış. Şok oldum resmen. Mail attım ve sordum. Bu kadar iyi geçen görüşmenin neden olumsuz olduğunu onlar da bilmiyormuş. Hatta onlar da çok şaşırmışlar, benim kesin alınacağımı düşünüyorlarmış. Resmen dumura uğradım. Madem almayacan neden bu kadar üstüme düştün be adam. Hayat gerçekten çok acımasız

Hayat bazen insanlara adil davranmıyor. Yapacak birşey yok. Artık kendime ve sağlığıma dikkat etmem lazım. Umarım herkes iyidir. Ben biraz geçmişi okuyayım
canım sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun hakkında rabbim bi açık kapı gösterir elbet moralini yüksek tut sen :34::34::34:
Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:

canım sende hoşgeldin aramıza inşallah düğününe kadar çok güzel kilolar verirsin ve çok daha mutlu bi gelin olursun:32::32::32::32: sen şuan hiçbişey düşünme ve diyetine odaklan rabbim gönlüne göre versin :34::34::34::34:

Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:

aramıza hoşgeldiiinn. arkadaşlar diyecek herşeyi demişler bana bişey kalmamış :1: azim azim azim :kkk::kkk: başaramayacagımız hiçbişey yok :34:

Dün iş görüşmesine gittim telekoma. Görüşmem çok iyi geçti. 40dkya yakın sohpet ettik adamla, anamın babamın işinden tutun da eşimin nerde çalıştığına kadar sordu adam. Sohpet havasında geçti. Bana uzun uzun işi ve benden ne beklediğini anlattı. En son da 15 günde bir ya da haftada bir ankaraya gidip gelmeler olursa sorun olur mu diye sordu. Olmaz dedim. Benim gözümde görüşmem kesinlikle olumlu sonuçlanacaktı. Zaten adam beni işe almış gibi konuştu. Derken eve geldim. 2 saat sonra beni telekoma gönderen aracı şirketten mail geldi. Olumsuz sonuçlanmış. Şok oldum resmen. Mail attım ve sordum. Bu kadar iyi geçen görüşmenin neden olumsuz olduğunu onlar da bilmiyormuş. Hatta onlar da çok şaşırmışlar, benim kesin alınacağımı düşünüyorlarmış. Resmen dumura uğradım. Madem almayacan neden bu kadar üstüme düştün be adam. Hayat gerçekten çok acımasız

Hayat bazen insanlara adil davranmıyor. Yapacak birşey yok. Artık kendime ve sağlığıma dikkat etmem lazım. Umarım herkes iyidir. Ben biraz geçmişi okuyayım

üzülme ya hayırlısı böyleymiş belkide. bende bıktım zaten iş görüşmelerinden. artık öyle bir haldeyimki gidesim bile gelmiyor.bir keresinde hiç unutmuyorum tam 4 kişiyle görüşmüştüm aynı iş yerinden. artık tamam oldu diyordum olumlu olumsuz kesinlikle döneriz diyorlardı, olumlu baktıklarını söylemişlerdi, bizden haber bekle gibi iddialı konuşmaları olmuştu vs. bende oldu diye hiç biyere gitmiyordum görüşmeye sonra ses kesildi. aradım bi kaç gün geçti. o pozisyonda bir başkası başladı dediler. yuh dedim ya o kadar umut veriyorsunuz bizden haber bekle olumluyuz diyorsunuz haber vermekten acizsiniz felan diye baya kızmıştım:47::47: aklıma geldi gene gıcık oldum
hayırlısıı de dua et belki daha güzel bi şans kapısı çıkacak karşına belli mi olur :34:

tatlım hoşgeldin öncelikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin.çok doğru bir yerdesin canım önünde de uzun bir zaman var burada bizimle başaracaksın yeterki vazgeçme ve burayı ihmal etmeden hergün mutlaka gel:32:
arkadaşlarımında dediği gibi iş e kilo çizelgeni yaparak başlayabilirsin,bilmiyorsan yardımcı olacaklardır merak etme:34:

diğer sayfalarda ki başarı hikayelerinide okumanı tavsiye ederim aradığın gaz orada da fazlasıyla var:10:
kilonu bende merak ettim canım,burası kimseye diyemediğimiz kilomuzu rahat rahat söyleyebileceğimiz belkide tek yer:1: ben mesela 103 kilo ile başladım buraya bir ay olmadan şimdi 97 kiloyum:32:
aç kalmadan günde 3 ana 3 de ana öğünle beslenmelisin ve haftada en az 4 gün 40ar dakika yürüyüş.hatta imkanın vaktin varsa sporada başlasan süper olur.sonra pıtır pıtır gitsin kilocuklar:46:

biz her cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz...ve yine her cuma o hafta yaptığımız spor+yürüyüşlerin dakikasını bildiriyoruz..
kendimi tanıtıyım ben ayşe 42 yaşındayım:16:

Canım inşallah çok başarılı geçer sınavın :34:
Tamam bizi ihmal etme ama derslerinede dışına cıkmayacağın bir çalışma planı düzenle :34: emin ol çok faydasını göreceksindir :34:
Hadi bakalım sana kolay gelsin :3:
sağol banucum:54: inşallahh...ihmal edermiyim canımcım bak 3 dk ders 33 dk topik:1:

ayşe ablaa tersi olcaktı sanırım dimii dimiii dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:9::9::9:

tabi canımm ters yazmışım aksi olabilermi:1::37:

burdan ders çalışcam diye çıktım evle uğraştım sonra öğlen güzellik uykuma yattım:32: kalkıncada mutfağa yemek yapmaya giriştim sonra geldim topikimizi okuyorum:24:
amaaa hangi dersten başlıcama karar verdim:9: masanın üzerine dökümanlarımı hazırladım derse başlayacak biri lazım tek eksik o:27::1:

Kızlarrrrrrrrrrrrrr kızımın kuzeni akşam yemeğinden sonra gelecekmiş :1: Allahtan yemeklerin sadece bir çeşidini yapmıştım :1:
Artık akşamlıkda birde ilave çoraba yaparım olur biter :34:
Sütsüz şekersiz kahvemi içtim çok azda ekmeğin arasında peynir yedim :26: çok acıkmıştım ama akşam artık sırf çorba salata yaparım nasılsa 1 saat sonra falan yeriz yemeği :34:

Ay bende bu ara sapıtmaya yakınım nedense :1: ama ne olursa olsun sapıtmayacağım :34: o kilolar gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :19::19::19::19:

S.O.S yardım çağrıma cevap veren güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. bu cuma itibariyle inşallah ben de aranızda olacağım. bana 1 güncük daha müsade edin :44:

Kızlarrrrrrrrrrrrrr kızımın kuzeni akşam yemeğinden sonra gelecekmiş :1: Allahtan yemeklerin sadece bir çeşidini yapmıştım :1:
Artık akşamlıkda birde ilave çoraba yaparım olur biter :34:
Sütsüz şekersiz kahvemi içtim çok azda ekmeğin arasında peynir yedim :26: çok acıkmıştım ama akşam artık sırf çorba salata yaparım nasılsa 1 saat sonra falan yeriz yemeği :34:

Ay bende bu ara sapıtmaya yakınım nedense :1: ama ne olursa olsun sapıtmayacağım :34: o kilolar gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :19::19::19::19:

şu kilo çizelgene bak hele bi hele bakkk sapıtılırmı hiççç dettt. ne kilolar gitmiş yahuu bunlar mı gitmicek pehhh :1::1: ben kendi çizelgeme bakmıyorum zaten cumaya kadarda bakmayı planlamıyorum seninkine bakıyorum heves geliyor böyle bi gaza geliyorum bildigin gibi değil cecoş :60::60::62::62:

yavaş yavaş sebzemi ısıtayım bende. 6da yemegimi yiyorum kural yaptım kendime. yavaş yavaş yarım saatten fazla yiyorum 1 tabakçık yemeği doyma hissime ulaşayım diye :1::1:

Son düzenleme:
şu kilo çizelgene bak hele bi hele bakkk sapıtılırmı hiççç dettt. ne kilolar gitmiş yahuu bunlar mı gitmicek pehhh :1::1: ben kendi çizelgeme bakmıyorum zaten cumaya kadarda bakmayı planlamıyorum seninkine bakıyorum heves geliyor böyle bi gaza geliyorum bildigin gibi değil cecoş :60::60::62::62:

yavaş yavaş sebzemi ısıtayım bende. 6da yemegimi yiyorum kural yaptım kendime. yavaş yavaş yarım saatten fazla yiyorum 1 tabakçık yemeği doyma hissime ulaşayım diye :1::1:

Bende zaten çizelgeye baktıkca o rakam düşecek diye kendi kendime telkinde bulunuyorum :1:
Son hedefime varana kadar başlangıç kilomu sabit tutacağım :1: aradaki fark büyüdükce belki şevkim artar :1: :1: :1:
Belkide bu ay bir 10 gün spora ara verdiğim için öyle bir tembellik çöktü üzerime ama eminim cumadan sonra bomba gibi geliceğim :34:
Korkun benden eylemlerim devam edicek moduna giriyorum :60:

Bende zaten çizelgeye baktıkca o rakam düşecek diye kendi kendime telkinde bulunuyorum :1:
Son hedefime varana kadar başlangıç kilomu sabit tutacağım :1: aradaki fark büyüdükce belki şevkim artar :1: :1: :1:
Belkide bu ay bir 10 gün spora ara verdiğim için öyle bir tembellik çöktü üzerime ama eminim cumadan sonra bomba gibi geliceğim :34:
Korkun benden eylemlerim devam edicek moduna giriyorum :60:

anarşik cecoş :60::60:

Selamün aleykümmm..

ben geldimm...

çok vaktim yok size bi bakıp kaçam dedim ama çok sayfa birikiş okuyamıcam şimdi....

nasılsınızz....

biz ameliyatı sorunsuz atlattık çok şükür...öncesinde verdikleri sakinleştirici bütün korkularımızın üstesinden geldi...sonrasındada çok sıkıntı yaşamadık çok şükür arada ağrısı oluyo ama genede ayakta geçiriyo kardeşiyle oynuyo...çocuğu hasta olur korkusuyla soğuk yemekten okadar çok alıkoymuşuzki...dünden beri ne yedirmeye çalışsam anneeee bu soğuk yiyemem hasta olurum sonraa diye ağlıyoo...neyse ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi ama en zorunu atlattık çok şükür..şimdilik bizden bukadar...

ilk fırsatta gene dönerim aranıza inş Allaha emanet olun...

Selamün aleykümmm..

ben geldimm...

çok vaktim yok size bi bakıp kaçam dedim ama çok sayfa birikiş okuyamıcam şimdi....

nasılsınızz....

biz ameliyatı sorunsuz atlattık çok şükür...öncesinde verdikleri sakinleştirici bütün korkularımızın üstesinden geldi...sonrasındada çok sıkıntı yaşamadık çok şükür arada ağrısı oluyo ama genede ayakta geçiriyo kardeşiyle oynuyo...çocuğu hasta olur korkusuyla soğuk yemekten okadar çok alıkoymuşuzki...dünden beri ne yedirmeye çalışsam anneeee bu soğuk yiyemem hasta olurum sonraa diye ağlıyoo...neyse ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi ama en zorunu atlattık çok şükür..şimdilik bizden bukadar...

hadi geçmiş olsun çok çok :54::54: Allah saglık sıhhat versin her daim

KIZLAR GÜNAYDIN

herkeşlere huzurlu mutlu ve bol eksili az kaçamaklı bi gün diliyorum:32::32::32::32::3::3::3:
dün ben ananemlere gittim valla herkeşler ordaydı dedem bütün torunlarını kızlarını oğullarını topladı süper bi ortam oldu:1::1::1: pişmaniye çektiler:27::27::27: ama ağzıma bile sürmedim veeee herkes bana zayıflamışsın çok belli oluyo dedi:32::32::32: çok hoşuma gitti valla demekki emeklerimin karşılığını alıyorum:34::34::34::34: neyse sabah sabah fazla kafa şişirmeyim bana müsade işlerimi hallediyim yine gelirim arada sizi yoklamaya öpüldünüz :54::54::54::54:
amaaamm pişmaniyemi dediiiinnnn :27: bizdede çekmece helvası derlerdi :56:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :3:

Hepinize günaydın :3:

Hele şükür zorlada olsa erken uyandım bugün :1: eşim her ne kadar sabah sinirlensemde bu sabah sırf beni uyandırmak için odanın ışığını yakmaktan tutun her türlü patırtıyı yaptı :1: kapıdan geçirirkende dalga geçer gibi hadi sen kapat kapıyı git yat diyor uyuz yaa :1: dedim kapatmıyorum len inat değilmi uyumuyacağım :60: sabahları kızımın dediği gibi aniden fırlayarak uyanınca az birşey huysuz oluyorum gerçekten :60: :60: :60:

Kahvaltı etmeye başlamadan sizlere bir günaydın diyeyim dedim :3:

Canım hepimiz aynı dertten muzdaripiz maalesef. Bazılarımız iradeli davranamadığı bazılarımızda çeşitli rahatsızlıklar yüzünden zor kilo veriyoruz ama emin ol kusarak zayıflayıpta ay ben çok mutluyum diyen biriyle biz şimdiye kadar karşılaşmadık.
İnan ben bir ara nasıl aklımı bozduysam kiloyla ilgili kusarak zayıflamayı bile düşündüm :47: düşündüm diyorum çünkü ben hamileliğimde bile kustuktan sonra yere yılıp dakikalarca ağlayıp kendime gelemeyen bir tipim :1: çok şükür diyorum tabi şimdi çünkü o şekilde çok büyük tehlikelere sebep olurdum. Sonra burayı keşfettim ve çok şükür arkadaşlarımızında destekleriyle çok güzel bir kilo verdim ve vermeyede devam ediyorum :34:
Rabbim sağlığımızı elimizden almasın :34: Kilo nasılsa geç te olsa verilebilir :34: Sen yeterki devamlı paylaşımda bulun :34: Emin ol buradaki arkadaşlar hem destek oluyor hemde motivasyonunu öyle bir yükseltiyorlar ki hani neredeyse Olympiyatlara bile katılabilirim moduna geliyorsun :1: :1: :1:
Hadi gazan mübarek olsun seninde :3:

Bizde kız kardeşimle resmen kedi köpek gibiydik :60:
Aramızda 11 ay var hatta annem hep der ikiz gibi büyüttüm sizi diye :1:
İnan bir hafta kavga etmediğimiz görülmemişti hatta ben nişanlıyken bile kapıştığımızda ulen Allahtan evleniyorsunda senden kurtuluyorum senede 1 kere görmek zorunda kalacağım seni diyordu kız kardeşim :60: ama tabi ben Türkiyeye nikah hazırlıkları için ailemden 15 gün evvel İstanbula gelince ben gittikten iki gün sonra kız kardeşim hastanelik olmuştu :27:
Tabi baştan bana söylemediler üzülmeyeyim diye ama inan hissettim o zamanlar. İçimde anlam veremediğim bir sıkıntı vardı ve en sonunda resmen ortada hiç birşey yokken ağlama krizine tutuldum ve devamlı kötü birşey oldu hissediyorum diye ağlayıp durdum :1:
Meğer eşim biliyormuş o zaman ( Annem ona söyleyip tembihlemiş sakın duymasın üzülür diye )
Sonunda itiraf etmişti eşim ya kardeşin fenalaşmış üzüntüden hastaneye kaldırmışlar ama şu anda iyi eve dönmüşler diye. Yanlış hatırlamıyorsam 2 gece kalmışlar hastanede ve ben o sürede hep aynı sıkıntıyı yaşıyordum :27:
Sonra o oldu bir daha hiç kapışmadık hatta şimdi resmen ara ara bir şeye üzüldüğünde bile ben ondan fazla üzülüyorum sanki evladımmış gibi elimden geleni yapmak için uğraşıyorum.

Yaaa ben ne zamandır bilgisayara msn indirmek istiyorum ama son formattan sonra eksik birşeyler var herhalde bir türlü indiremedim msni yoksa bende toksini taciz operasyonuna seve seve katılırdım :1:
Bir ara tamire göndereyim bari şu laptobuda bende msne kavuşayım :1:

Hele şükür ablacığım yaaa özledik valla yaa :34:
İnşallah bu misafirlere koşturmaktan eksileride görmüşsündür :34: Sonuçta eve 1 misafir bile gelse insan daha fazla koşturuyor ev içinde :1:
ablalıkta böyle birşey işte küçük kardeşi insanın çocuğu gibi oluyor

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. ben biraz keyifsizim ama mühim değil. bugünümüze de şükür.

Bu arada ölçülerinizi yavaş yavaş bildirmeye başlarsanız çok sevinirim kızlar, akkoyun karakoyun dökülsün :9:

Annene geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir.

Ben geldim ablacım da Aynur bir hafta daha gelemez herhalde. özletti kendini hakikaten.
Senin de günün ertelenmiş, aslında gününü yapman çok güzel bir ceza olurdu sana haber vermedikleri için ama senin için elvermez. neyse ki hazırlıkların boşa gitmeyecekmiş. ne güzel yoğun bir hafta geçireceksin. şimdiden kolay gelsin.

Zehracım tebrikler, etraftakiler farketmeye başladıysa kimse durduramaz bu motivasyonla seni. pişman da olmamamışsın pişmaniye yeyip :)

Canım gün içinde tekrar uyumak metabolizmayı yavaşlatıyor. iyi hissediyorsan uzanma bence :)

bu arada Hürrem gelirse istanbul buluşması yapmak senin fikrindi sanırım, süper olur aslında. Yenasız, Aynursuz, Dafi ablasız, Asumansız, ne biliyim diğer kızlar olmadan eksik olabilir ama yine de tanırdık birbirimizi :) havalar az düzelsin de konuşalım bunu yine :)
yok esracım bana yakışmazdı :50: herkes yaptığından utansın :23:
bende yavaş yavaş yapıyorum günümün hazırlıklarını bugün üç tepsi su böreği yaptım. birisini akşam için pişirdim. ikisini attım dondurucuya. hemen dondurucudan çıkartıp fırına atıveririm.

Selamün aleykümmm..

ben geldimm...

nasılsınızz....

Canım çok şükür atlatmışsınız ameliyatı çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın sağlık sıhhat versin bütün bebişlere kendine iyi bak Allaha emanet ol canım :34::34::34:

amaaamm pişmaniyemi dediiiinnnn :27: bizdede çekmece helvası derlerdi :56:

ablalıkta böyle birşey işte küçük kardeşi insanın çocuğu gibi oluyor

yok esracım bana yakışmazdı :50: herkes yaptığından utansın :23:
bende yavaş yavaş yapıyorum günümün hazırlıklarını bugün üç tepsi su böreği yaptım. birisini akşam için pişirdim. ikisini attım dondurucuya. hemen dondurucudan çıkartıp fırına atıveririm.

ay dafi abla sen böle yazıyosunya valla imrenerek okuyorum valla ne beceriklisin ya bizde ilerde böle olurmuyuz dicem ama kendim için söleyim hiç umudum yok yani rabbim sana güç kuvvet versin herzaman böle kal :3::3::3::3:

hayırlısı olsun özlemcim. hakkında hayırlı olan neyse karşına gelsin

Selamün aleykümmm..

ben geldimm...

nasılsınızz....

geçmiş olsun canım . hadi gözünüz aydın atlatmışsınız

ay dafi abla sen böle yazıyosunya valla imrenerek okuyorum valla ne beceriklisin ya bizde ilerde böle olurmuyuz dicem ama kendim için söleyim hiç umudum yok yani rabbim sana güç kuvvet versin herzaman böle kal :3::3::3::3:
ne becerisi zehracım bir günde yetiştiremem diye günde günde ahesteee aheste yapıyorum işte :9:

hadi geçmiş olsun çok çok :54::54: Allah saglık sıhhat versin her daim

Aminn canım çok sağol...

Canım çok şükür atlatmışsınız ameliyatı çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın sağlık sıhhat versin bütün bebişlere kendine iyi bak Allaha emanet ol canım :34::34::34:

Amin amin canım...hep çok dayanıklı olduğumu sanırdım meğer söz konusu evlat olunca öyle olmuyomuş onu anladımm....

geçmiş olsun canım . hadi gözünüz aydın atlatmışsınız

çok çok sağol ablacımm....

misafir gelceeeeeeeeeeeekkkk :52::52::52: pekte yayılmışım eve azcık toparlanayım, evide toparlıyım.:1: yatıya gelcekler giremem sanırım daha bugün. bilgisayarda oğlanda olur artık. umarım eli boş gelirlerrrr sapıtmıyım Allahım noluurrr :26::26:

hepinizi öpüyorum :54::54: görüşmek üzere..

Son düzenleme:
Back
X