Bizde kız kardeşimle resmen kedi köpek gibiydik

Aramızda 11 ay var hatta annem hep der ikiz gibi büyüttüm sizi diye

İnan bir hafta kavga etmediğimiz görülmemişti hatta ben nişanlıyken bile kapıştığımızda ulen Allahtan evleniyorsunda senden kurtuluyorum senede 1 kere görmek zorunda kalacağım seni diyordu kız kardeşim

ama tabi ben Türkiyeye nikah hazırlıkları için ailemden 15 gün evvel İstanbula gelince ben gittikten iki gün sonra kız kardeşim hastanelik olmuştu

Tabi baştan bana söylemediler üzülmeyeyim diye ama inan hissettim o zamanlar. İçimde anlam veremediğim bir sıkıntı vardı ve en sonunda resmen ortada hiç birşey yokken ağlama krizine tutuldum ve devamlı kötü birşey oldu hissediyorum diye ağlayıp durdum

Meğer eşim biliyormuş o zaman ( Annem ona söyleyip tembihlemiş sakın duymasın üzülür diye )
Sonunda itiraf etmişti eşim ya kardeşin fenalaşmış üzüntüden hastaneye kaldırmışlar ama şu anda iyi eve dönmüşler diye. Yanlış hatırlamıyorsam 2 gece kalmışlar hastanede ve ben o sürede hep aynı sıkıntıyı yaşıyordum

Sonra o oldu bir daha hiç kapışmadık hatta şimdi resmen ara ara bir şeye üzüldüğünde bile ben ondan fazla üzülüyorum sanki evladımmış gibi elimden geleni yapmak için uğraşıyorum.