Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cok zor oldu düzene sokmak ama basardım :) suan uykum geldi hatta hemen koşuyorum yatağa :17:

banada az gibi geldi aslında yarın 20den başlayayım en iyisi :26:

Evet cnm bantta yürüyorum 10 dk lık programlar var o programda yürüyorum bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor bazen eğim artırıyor herseyi kendi ayarlıyo ama 10 dkda bile terletiyor insanı :16:

Masallaaaahhhhh :)) ablanı tebrik ederim valla helal olsun.. ben Atatürk mahallesinden osmangaziye kadar yürüyebiliyorum en fazla:) yada çay mah. var oraya.. en fazla 40 dk sürüyo ama canım cıkıyo :) Özkanlara gittiğimi hayal bile edemiyorum :52:

Buda sonunda bitirdiğim ve giydiğim anda sıcacık saran kapşonlu yeleğim El emeğim göz nurum :6:
Eki Görüntüle 621010 Eki Görüntüle 621012 Eki Görüntüle 621014
güzel olmuş ellerine sağlık

yenaciğim, annenede gani gani rahmet eğlesin.
konuyu hemen değistiyorum...
him him himm bise bulamadım..

Ben buldum bişe.:)
dün merdiven altı imalatından bahsetmiştin yaa...Neler mesela,çok aklıma takıldı..

nursena,

görümcek uyudumu :)))

asuuu,

sana çok güldüm yaaa :)))
nuhanın resmine yorumuna koptum valla.. Allahta seni güldürsün..
Demişsin ya simit yiye yiye simit gibi olduk..:60::60:

Son düzenleme:
ay yenaaa ben de afyona gittiğimde altılı takım aldım leopar
:60:

dafi ikili takım yetmiyomu :)))

Sana herşey yakışır manken gibi oldun valla..:nazar:

Son düzenleme:
evet cok zor oldu düzene sokmak ama basardım :) suan uykum geldi hatta hemen koşuyorum yatağa :17:

banada az gibi geldi aslında yarın 20den başlayayım en iyisi :26:

Evet cnm bantta yürüyorum 10 dk lık programlar var o programda yürüyorum bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor bazen eğim artırıyor herseyi kendi ayarlıyo ama 10 dkda bile terletiyor insanı :16:

Masallaaaahhhhh :)) ablanı tebrik ederim valla helal olsun.. ben Atatürk mahallesinden osmangaziye kadar yürüyebiliyorum en fazla:) yada çay mah. var oraya.. en fazla 40 dk sürüyo ama canım cıkıyo :) Özkanlara gittiğimi hayal bile edemiyorum :52:

Buda sonunda bitirdiğim ve giydiğim anda sıcacık saran kapşonlu yeleğim El emeğim göz nurum :6:
Eki Görüntüle 621010 Eki Görüntüle 621012 Eki Görüntüle 621014

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
ben de şal örüp duruyorum şöyle işime yarayacak baharlık bir hırka öreyim ben de heves ettim şimdi
bir ara şallarımın resmini çekeyim ben de

Kızlar,

Masa olan sehpa istiyorum ben..Gördünüzmü hiç,çevrenizde kullanan varmı.?Salonumuz küçük olduğundan yemek masamı sattım..
Fakat yemek masasız olmuyor...Misafir gelince çok zorlanıyorum balkonda yuvarlak masam var o da yetmiyor çoğu zaman..

Netten araştırıyorum hoşuma gidenler var...Cumartesi eşimle çıkıp piyasadan inceleyip alalım diye kararlaştırdık..

koca bebeklerimi yatırdım :)
yenacım valla simit gibisi yok ne diyim:1:
yarın kardeşlerimden gelen olabilir gelirlerse epey şenlikli geçer günüm yine
gelmezlerse de azcık dinleneyim belimde ağrı var hafiften gözüm korktu

geçmiş olsun yenacım dikkat et kendine

bende dayanamadım zaten iki dilim yedim.:17:

beyzuş geçmiş olsun
kızlaarr bu günlerde nursenayı göremiyorum ben

daficiğim,nursenanın görümcesi geldi ondan pek gelemiyordur..

eveet ben onu unutmuşum yaşlılık işte :1:

nursena,

görümcek uyudumu :)))

yena
nursena duymuş bizi
dafi soru sormuşsun yena sen cevaplamışsın teşekküürler aay yokluğum belli oluyor demek 85 kilo oluncanak sıvışamıyorum aradan :))))))))))))))
görümce uyumadı adamı uyuttuk bebelerle
yanımda brovni yiyo görümcek hain görümcek:)))))))napayım sizce ona

Kızlar,

Masa olan sehpa istiyorum ben..Gördünüzmü hiç,çevrenizde kullanan varmı.?Salonumuz küçük olduğundan yemek masamı sattım..
Fakat yemek masasız olmuyor...Misafir gelince çok zorlanıyorum balkonda yuvarlak masam var o da yetmiyor çoğu zaman..

Netten araştırıyorum hoşuma gidenler var...Cumartesi eşimle çıkıp piyasadan inceleyip alalım diye kararlaştırdık..

kayınvalidemin vardı önceden canım dikdörtgen orta sehpası şeklinde açılıp kocaman masa oluyordu üst yüzeyi de fayans gibi bişeydi gerçekten çok kullanışlı oluyor
gönlüne göre bişey bulursun sen de inşallah

koca bebeklerimi yatırdım :)
yenacım valla simit gibisi yok ne diyim:1:
yarın kardeşlerimden gelen olabilir gelirlerse epey şenlikli geçer günüm yine
gelmezlerse de azcık dinleneyim belimde ağrı var hafiften gözüm korktu

Benim koca bebeğim hala dolanıyor..

dafi soru sormuşsun yena sen cevaplamışsın teşekküürler aay yokluğum belli oluyor demek 85 kilo oluncanak sıvışamıyorum aradan :))))))))))))))

eyvah! okudumu yoksa...:17:

görümceye saygılar,hörmetler.:42:

Son düzenleme:
MUTLULUKYOLUNDA;

Yeleğin çok güzel olmuş;ellerine sağlık;iyi günlerine olsun inşallah...

ASUCUĞUM;

Ben de bu ara evde kalmış ne kadar yün varsa 2 renkli motifler yapıyorum.Siyahla birleştirip;TV karşısında otururken örtünmek için battaniye gibi bir şey yapacağım.Bakalım ne zaman bitecek,,2 poşet motif doldu...

Ablam da bir sürü yün almış,haldır haldır çocuk şapkası ve kaşkolu yapıyormuş.''Müge Anlı'ya göndereceğim.İhtiyacı olan çocukları sevindirsin ''dedi..Canım benim ...Çok hoşuma gitti...

yokluğun bariz hissediliyor canım
görümcek tam hain çıktı sigara da içiyor zaten hiç gözüm tutmadı kendisini:)
ona ne yapsak:63::63::63::20:

kayınvalidemin vardı önceden canım dikdörtgen orta sehpası şeklinde açılıp kocaman masa oluyordu üst yüzeyi de fayans gibi bişeydi gerçekten çok kullanışlı oluyor
gönlüne göre bişey bulursun sen de inşallah

Fayansmı.???
Benim dediğim normal mobilya..

Kızlar,

Canım benim eşimin Amcasının evinde de öyle bir orta sehpa var. Mutfakta büyük masaları olduğundan salona geçmişte yemek masası almamışlar ama sonradan bunu bulunca çok rahat ettiğini söylüyordu. Sonuçta Ramazanda falan iftara misafir davet edince mutlaka lazım oluyor hatta ben bile bir ara öyle bir sehpa istiyorum salonda yemek masam olduğu halde :34:
En azından kalabalık misafir geldiğinde onuda açıp yanında diğer yemek masasını çekince baya uzun bir sofra kurulmuş olur ve herkes bir arada yemek yiyebilir :34:
İnşallah gönlüne göre birşey bulursun :34:

MUTLULUKYOLUNDA;

ASUCUĞUM;

Ben de bu ara evde kalmış ne kadar yün varsa 2 renkli motifler yapıyorum.Siyahla birleştirip;TV karşısında otururken örtünmek için battaniye gibi bir şey yapacağım.Bakalım ne zaman bitecek,,2 poşet motif doldu...

Ablam da bir sürü yün almış,haldır haldır çocuk şapkası ve kaşkolu yapıyormuş.''Müge Anlı'ya göndereceğim.İhtiyacı olan çocukları sevindirsin ''dedi..Canım benim ...Çok hoşuma gitti...

ablacım süper oluyor o yapacağın benim arkadaşım yaptı muhteşem oldu hanım dilendi bey beğendi motifi
ben de yılbaşından önce epeyce atkı bere gönderdim doğuya orda öğretmenlik yapan birisi istemişti

MUTLULUKYOLUNDA;

ASUCUĞUM;

Bravo ablana.:46::46:.Ne kadar yardımsever..

Back
X