Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben buldum bişe.:)
dün merdiven altı imalatından bahsetmiştin yaa...Neler mesela,çok aklıma takıldı..

bir mahalle bakkalına girdiginizde hemen kasanın yanında, böyle çocukları cezbeden janjanlı ürünler olur. Bu ürünleri başka yerlerde görmezsiniz. Ambalajları tanıdığınız markalarınkine çok benzer ama harf farkiyla falan aynisi değildir. Böyle fakir mahallerlerde, çocuk evden 25 kurus alır bakkala koşar. Tek eğlencesi odur çocuğun. Bilmez ki o yedigi şey ne kadar pis koşullarda yapiliyor. Pislikten öte, içinde ne olduğu belli değildir. Adamalar neyi ucuz buluyorsa satmak uğruna ambalajin içini tepiştirir. Çocuk o kadar masumki ambalaja yada içindeki oyuncağa kanarak onu defelaraca alır. Yetiskinler ambalaja kanıp sadece bir kez satın alıryorlar. Buda bilinçli yapilan bir sistem. birkez satması yetiyor. ambalaj değişir yeniden rafa...hazır gidalar çok hijyenik koşullarda imal edilse bile genede içindeki uzun ömrü sağlayan katkilardan dolayı sağlığa çok zararlı.... sizler hiç x marka bebe bisküvisi aldinizmi? ambalaji acinca muz kokar... o kokon nedir biliyormunuz? opp ile aliminyum arasına lamine edilirken koyulan esanstır. yani kokan bisküve değildir. ambalajdir. Hesaplanan şudur, raf ömrü 1 yıl ise koku bisküviye siniyor...ürütimlerin o kadar çok dalaverisi varki... vs vs...
gelelim merdiven altlarına ya anlatilacak gibi değil. adam cips üretimi yapiyor. içine ne koyuduğu belli değil, pelki talaşla unu karıstıyor, hiç bilinmez gönlüne kalmış. izbe bir yerde izbi bir bina önüne park edilmis bir mersedes görürseniz bilinki o izbe binanin içinde meridven altı bir üretim vardır. tek özet bu..

Son düzenleme:
Canım benim eşimin Amcasının evinde de öyle bir orta sehpa var. Mutfakta büyük masaları olduğundan salona geçmişte yemek masası almamışlar ama sonradan bunu bulunca çok rahat ettiğini söylüyordu. Sonuçta Ramazanda falan iftara misafir davet edince mutlaka lazım oluyor hatta ben bile bir ara öyle bir sehpa istiyorum salonda yemek masam olduğu halde :34:
En azından kalabalık misafir geldiğinde onuda açıp yanında diğer yemek masasını çekince baya uzun bir sofra kurulmuş olur ve herkes bir arada yemek yiyebilir :34:
İnşallah gönlüne göre birşey bulursun :34:

Memnun yani..Sevindim valla..
Çok gerekli gerçekten..

Kızlar,

Masa olan sehpa istiyorum ben..Gördünüzmü hiç,çevrenizde kullanan varmı.?Salonumuz küçük olduğundan yemek masamı sattım..
Fakat yemek masasız olmuyor...Misafir gelince çok zorlanıyorum balkonda yuvarlak masam var o da yetmiyor çoğu zaman..

Netten araştırıyorum hoşuma gidenler var...Cumartesi eşimle çıkıp piyasadan inceleyip alalım diye kararlaştırdık..
valla benimde her ikisine ihtiyacım var benüm herüfün orta sehbaya gıcığı var çok lüzümsuzmuşş hayatta alamzmışşş gereksiz bi aksesuarmışş takık işte bende bi masa sandalye gördüm mutfağa alsammı diye düşünüyorum bakalım
eyvah! okudumu yoksa...:17:

görümceye saygılar,hörmetler.:42:
aman okusa ne olur kızz 65 kilocukkk 1 sıkımlık canı varrr haha hhaaaa

okuturmuyum kızz toopp secretttt:)))))))))) her şeyide bilmeyi versinler canımmm
yokluğun bariz hissediliyor canım
görümcek tam hain çıktı sigara da içiyor zaten hiç gözüm tutmadı kendisini:)
ona ne yapsak:63::63::63::20:

evrek everekk:))))))))))))) oda bizim gibi şişsin benle dalga geçmek ne imiş görsünnn niihaahhaa ayy ne kötüü gelinim yaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47:

yena benim orta sehpam çok fonksiyonlu ama sehpa boyunda
çekebilirsem ekliyeyim

ablacım süper oluyor o yapacağın benim arkadaşım yaptı muhteşem oldu hanım dilendi bey beğendi motifi
ben de yılbaşından önce epeyce atkı bere gönderdim doğuya orda öğretmenlik yapan birisi istemişti

Ellerine sağlık canım.Çocuk sevindirmek gibisi yok..Ne mutlu sana...

Benim motiflerde böyle;sadece aradaki fon yeşil değil siyah olacak ki her renge uysun..Çok renkli yapıyorum çünkü...

bana zor konu verdiniz... siz sehba konuşuyorsunuz:5::5::5::5::5:bende sehba istiyorum... banane yaaa..

Son düzenleme:
bir mahalle bakkalına girdiginizde hemen kasanın yanında, böyle çocukları cezbeden janjanlı ürünler olur. Bu ürünleri başka yerlerde görmezsiniz. Ambalajları tanıdığınız markalarınkine çok benzer ama harf farkiyla falan aynisi değildir. Böyle fakir mahallerlerde, çocuk evden 25 kurus alır bakkala koşar. Tek eğlencesi odur çocuğun. Bilmez ki o yedigi şey ne kadar pis koşullarda yapiliyor. Pislikten öte, içinde ne olduğu belli değildir. Adamalar neyi ucuz buluyorsa satmak uğruna ambalajin içini tepiştirir. Çocuk o kadar masumki ambalaja yada içindeki oyuncağa kanarak onu defelaraca alır. Yetiskinler ambalaja kanıp sadece bir kez satın alıryorlar. Buda bilinçli yapilan bir sistem. birkez satması yetiyor. ambalaj değişir yeniden rafa...hazır gidalar çok hijyenik koşullarda imal edilse bile genede içindeki uzun ömrü sağlayan katkilardan dolayı sağlığa çok zararlı.... sizler hiç x marka bebe bisküvisi aldinizmi? ambalaji acinca muz kokar... o kokon nedir biliyormunuz? opp ile aliminyum arasına lamine edilirken koyulan esanstır. yani kokan bisküve değildir. ambalajdir. Hesaplanan şudur, raf ömrü 1 yıl ise koku bisküviye siniyor...ürütimlerin o kadar çok dalaverisi varki... vs vs...
gelelim merdiven altlarına ya anlatilacak gibi değil. adam cips üretimi yapiyor. içine ne koyuduğu belli değil, pelki talaşla unu karıstıyor, hiç bilinmez gönlüne kalmış. izbe bir yerde izbi bir bina önüne park edilmis bir mersedes görürseniz bilinki o izbe binanin içinde meridven altı bir üretim vardır. tek özet bu..

bu konu umuta göre zaten gıcığı var en son hindistan cevizi olayından sona

klasik laf ama eskilerin neden sağlıklı ve çok yaşadığı çıkıyo ortaya gene bizde çok şanslı sayılırızda bizim çocuklar baya şanssız malesef doğardoğmaz hazır mamayla tanışıyolarr zaten gerisii malümmm

deiştirebilirmiyiz hayırrr tabisii yıllardır merdiven altı düzen devam etmekte

Ne korkunç,ürkünç.:( Okul kantinlerin de bile oluyor biliyormusun.?
MEslea şöyle upuzun şekerlemeler kızım da küçükken almıştı arkadaşıyla birlikte..jelbonumsu gibi bişi..
Allah vicdan merhamet versin..MErcedes alırlar ama insan olmazlar şerefsizler..
denetim yetersizliği de etken tabiiii..

Benim motiflerde böyle;sadece aradaki fon yeşil değil siyah olacak ki her renge uysun..Çok renkli yapıyorum çünkü...

Ne güzel model böyle...ellerine sağlık hamarat hatun seni...:nazar:

daficiğim zahmet olmazsa foto eklersen sevinirim..

senin motifler benim dediğimden daha güzelmiş sonuç güzel olacak eminim
Sağol canım..Ablam diye söylemiyorum yüreği çok güzeldir....

kimin ablasıı:16:

yeni değil canım nerden baksan 10 sene önce şimdi farklı modeller var

hahha o fayanslı sehbadan benim evde var hala tokatın bi köyüne çıkmıştı tain köyde bi tek o vardı altında kolu var çeviriyon yükseliyo masa oluyo çeviriyon iniyooo sehba oluyoo kas yaptırıo resmen:)))
atamadık nedense balkonda iyi oldu burda güneşte falan bişey olmuyo ayaklarıda tekerli $tornali-sehpa-kihog-21886.webpahanda bundan bahsediyo yenaaa

hahha o fayanslı sehbadan benim evde var hala tokatın bi köyüne çıkmıştı tain köyde bi tek o vardı altında kolu var çeviriyon yükseliyo masa oluyo çeviriyon iniyooo sehba oluyoo kas yaptırıo resmen:)))
atamadık nedense balkonda iyi oldu burda güneşte falan bişey olmuyo ayaklarıda tekerliEki Görüntüle 621071 ahanda bundan bahsediyo yenaaa

Değişikmiş hiiç görmedim bu modelden...

nursena benim eşim de hiç sevmez orta sehpa..OĞlum doğduğundan beri de kullanmıyoruz orta sehpayı.:)

atamadık nedense balkonda iyi oldu burda güneşte falan bişey olmuyo ayaklarıda tekerliEki Görüntüle 621071 ahanda bundan bahsediyo yenaaa

evet yaa aynen buna benziyordu:) sadece ayakları tekerlekli değildi sanırım

daficiğim zahmet olmazsa foto eklersen sevinirim..

YENACIĞIM;

DAFİ resim yükleyene kadar şuna bak istersen.İnternetten buldum ..Kullanışlı gibi duruyor.Dafi daha çok ayrıntı verir zaten....İnşallah gönlüne göre bulursun..

Son düzenleyen: Moderatör:
MASA OLABİLEN SEHPA TASARIMLARI | Dekorasyon

Benim dediğim böyle

Son düzenleyen: Moderatör:
yenacım birkaç poz çektim. tek tek zigon olarakta kullanabiliyorum
$20130131_011401.webp
$20130131_011430.webp
$20130131_011514.webp
$20130131_011522.webp
$20130131_011528.webp
$20130131_011559.webp
$20130131_011606.webp