- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nette görmüştüm sanki margarinsiz kurabiye tarifleri bir araştır istersen canım
Sen diyete başliyali ne kadar oldu... kilo listesine bu hafta giriyor musun? Dogum günün nezaman?
(merakli kedi)
sıvı yağ koyunca daha çok un koymak gerekebilir. toparlanmaz çünkü kolay kolay. kıyır kıyır da olmayabilir. sen o çeşidi hiç yapma bence canım, herkese zararlı zaten.
selamün aleyküm hayırlı cumalar şekerler
kilo bildirimimi yapıyım sonra misafirim gelecek
kilo bildirimim: 96.4 (700 gr giden bunada şükür üstelik regl haftamdı )
spor : 250 dk
bel basen ölçüsü de bildiriliyormuş onu da yazıyım bari eksik kalmıyım
bel: 105
basen: 120
teşekkür ederimKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum geçmişin hepsini okuyamadım çünkü inanılmaz işim çok malesef kilo bildirimini yapıp kaçıcam gerçi ortada bildirilecek bi kiloda yok ama çünkü tartılamadım annemde olduğum için neyse haftaya inşallah
Yenacım beni bu hafta izinli yazarsan çok sevinirim şimdiden eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et
canım öncelikle çok geçmiş olsun dikkat et kendine ayrıca eşinle birlikte daha nice mutlu senelere canım![]()
teşekkürederim.. gerçekten biz daha çok karşılaşıyoruz...sürekli ayaktan geçiriyoruz hafif hafif. ama hastalandıkmı gerçekten zor oluyor.. en dirençli enfeksiyonlar bizi yatağa düşürüyor..geçmiş olsun, dikkat etmek lazım. siz zaten daha çok karşı karşıya geliyorsunuz hastalık tehlikesiyle.
Allah ağzınızın tadını bozmasın, bir ömür mutlu olun beraberce![]()
![]()
eşiniz ne safmış, aynı benim ki :) bana nedense her yıl düzenli olarak böyle günleri hatırlayan kocalar pek güven vermiyor. çok flörtöz, güvenilmez tiplermiş gibi geliyorlar :) o yüzden koca dediğin hatırlamamalı,hatırlıyorsa da mütevazi şeyler yapmalı :) böylesi daha içten sanki.
çok teşekkürler canım :)
bu arada aynı boydayız, 10 kg eksiğim senden ama basenler 2 cm daha fazla senden :) haksızlık etme kendine canım
ayrıca o " hepiniz daş gibi olacaksınız" değil, "hepimiz daş gibi olacağız" :)
Seni de ekledim canım :)
ekledim ablacım, gayet iyisin sen merak etme. bu arada aylık yapıyoruz bu listeyi.
kızlar sürekli seni sorup duruyordu sen yokken. ben de merak ediyordum kim olduğunu, bu merakın sebebini :) geldiğinden beri gece muhabbetleri daha bir canlı, çok keyifli. iyi ki döndün bence. bir daha hiç gitme
ASUMANCIM alıntılamayı unutmuşum; huysuzluk yapasın varmış ya :) sen yap biz seni nazlarız, boşver kocayı![]()
ben hep sıvı yağ ile yaparım.. güzel oluyor..gecmis olsun kuzuna ,Allah sifa versin (amin)
kizlar ben sey icin geri geldim ya , margarin yerine siviyag koysam tuzlu kurabiyeye nasil olur dersiniz.bizim evde margarin kullanmiyorum ben artik, almayida unutmusum ya cikmayada simdi vaktim yok, ev isi yetismicek o zaman, hi ne dersiniz olur mu siviyag , tecrübesi olan var mi ?
Şimdi bende bildirim yapiyorum....
Geçen hafdaki kilo: 83.8
Bugun: 82.7
dünde 82.7ydi bu sabah 82.6 olmayı bekliyordum...
giden: 1.1
Spor: 360dak.
Ben bu günlerde yolun tam ortasina geldim...geriye dönüp baktigimda gelecek 2.5 ayımı görebiliyorum. Geri kalan %50 dahamı zor olacak dahami kolay olacak bilemiyorum. hele dukan amcanın önerdiği 73 kiloya geleyim.. duruma bakıp 2-3 kilo daha hedefi indirmek istiyorum.
Ben en çok üst kisimdan verdim kiloyu, kollarım boyumdaki gıdigim, sirtim, yüzüm kuçüldü. Asunun kavinvalidesi benide görse acaba omuzlarından azcik gitmis dermiydi
Hala armut modeliyim.![]()
teşekkür ederim
teşekkürederim.. gerçekten biz daha çok karşılaşıyoruz...sürekli ayaktan geçiriyoruz hafif hafif. ama hastalandıkmı gerçekten zor oluyor.. en dirençli enfeksiyonlar bizi yatağa düşürüyor..
ben hep sıvı yağ ile yaparım.. güzel oluyor..
ne güzelyolun tam ortasına gelmek.. hem de bu kadar kısa sürede... ben tan ortaya 1.5 yılda geldim... geri kalanını da 1.5 yılda versem bana yeter.. umarım veririz...
ben de oğlumun giyemediği 32 beden kiremit rengi kadife dar kesim pantalona taktım... o giyemiyor çünkü biraz daha büyüdü... uzadı ve kilo aldı.. ben giriyorum ama göbek ve bel taşıyor... şubat ortasında rahat olur belki...
Merhaba hatun kısmısı...
Geç kalkıldı,geç kahvaltı edildi kiloları not aldım erkenden listeyi hazırlayacağım çünkü evlatlarımla yine dışarıdayız. bu hafta her gün program yaptık ve uyguladık.. :)
Tartıldım kızlar..Domatesleri hazırlıayın ben kendimi korumaya alıyorum hemen...
2,5 kg. artıdayım.Oha yani diimii..
Neysseee önemli diil ben sizler için varım.
siz zayıflayın yeter..:)
----
Nuhan,karteme elleşmeyin o emziriyor..Yarış falan yapamaz sizinle...
Derya,ben de sıvıyağla yapıyorum kurabiye bazen de tereyağ eklerim azıcık..
BEYZUŞ,canım çok sevindim inan..baak ne güzel gitmiş öcü yağlar..![]()
Waw tebrikler....
esracim insallah direk 80li bise olsun... ben koşarım... evet ya32 giyemeyenler gelmesinay olmaz ya kıyamam kimseye...
sakanın dozunu artırıp Esracagim biz ayrı oturuz diyim..
Yolcu 2 kilomu verdin? süper haftanin biricisi sen olacaksin ozaman? tebrikler...
gecmis olsun kuzuna ,Allah sifa versin (amin)
kizlar ben sey icin geri geldim ya , margarin yerine siviyag koysam tuzlu kurabiyeye nasil olur dersiniz.bizim evde margarin kullanmiyorum ben artik, almayida unutmusum ya cikmayada simdi vaktim yok, ev isi yetismicek o zaman, hi ne dersiniz olur mu siviyag , tecrübesi olan var mi ?
çizelgedeki geçen haftaki kilon mu canım eğer öyleyse 2kg mu verdin maşallah
slmmm
ya ben sızın yuzunuzden yemek yıyemedıgımı fark ettım
sankı tam kacamak yapacakken enseme bırı bı saplak atıo bırak lan onu dıo sankı
4. gunum hala bozmadım ne gaza gelmısım beeeeeeeee
hatta dun aksam su boregı ettıydım dedıydım ya sıze,,pısırdım sabah kocam dıo yesene bı dılım canın ceker
yok dedım cekmez ye sen
sabah bı yumurta 3 yesıl zeytın bıraz peynır ve ceyrek sımıt yedım o kadar :))
selam kızlar bu hafta pek görüşemedik çok hastaydım yataktan dahi kalkamadım kac gündür bugun iş başı yaptım oda hani yapmasam ıyımıs. şu hastalık zamanlarında en çok canımı sıkan yalnızlık oluyor kimsesizlik nekadarda zor kendi çorbanı bile kendin yapıyorsun oda kendını biraz toparladıktan sonrafena... yena ablacım ben bu hafta tartılamadım malesef beni aynı kabul edebilirsen, asumanzeynep abla sporda yapamadım artık bu haftada böyle olsun... sevdiklerinizi ne kadar uzakta olursa olsun yalnız bırakmayın.
sevgiler.
kızlarrrrr hani ölçüleriniz![]()
![]()
hepinize sıfır vecem bak![]()
ve bu gece 18. evlilik yıldönümümüzdü... canım kocam bir haftadır beni perişan halde görüyor... sırtıma havlu koyuyur, bana yiyecek birşeyler getiriyor... hatta ev çok kirlendi dedim diye evi süpürmeye kalktıçok baktı bana çoookkk. sağ olsun...
neyse, işte bende bu gün değişik bi şey yapayım istedim... dünden şeker hamurunu hazırlamıştım... bu gün de pastayı yaptım... benim de ilk denemem ki.. ama pastayı hiç sevmeyen kocacım bile çok beğendi
bir de pizza pisirdim... yanında da ayran. bende 1 haftadır ilk defa doydum... çünkü boğaz ağrısı ve dilimde çıkan o koca aft yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum..
duşumu alıp süslenip püslenip çayı koyunca bizimki yüzüme şaşkın şaşkın baktı.. sonra "bu gün ayın kaçı" dediardından da "haaaa. hasta hasta pasta yapma telaşın bundanmıydı ???" dedi...
canım kocam bu 18 yılda evlilik yıldönümümüzü 3 kez hatırlamıştı... bunun birini bi arkadaşım ikisini ise o zamanlardaki sekreteri hatırlatmıştı... 3-4 kez de doğum günümü hatırladı... o kadar... ama mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir baba, çok iyi de kocadır.. beni hiç kırmaz...
Merhaba hatun kısmısı...
Geç kalkıldı,geç kahvaltı edildi kiloları not aldım erkenden listeyi hazırlayacağım çünkü evlatlarımla yine dışarıdayız. bu hafta her gün program yaptık ve uyguladık.. :)
Tartıldım kızlar..Domatesleri hazırlıayın ben kendimi korumaya alıyorum hemen...
2,5 kg. artıdayım.Oha yani diimii..
Neysseee önemli diil ben sizler için varım.
siz zayıflayın yeter..:)
----
Nuhan,karteme elleşmeyin o emziriyor..Yarış falan yapamaz sizinle...
Derya,ben de sıvıyağla yapıyorum kurabiye bazen de tereyağ eklerim azıcık..
BEYZUŞ,canım çok sevindim inan..baak ne güzel gitmiş öcü yağlar..![]()
selam kızlar bu hafta pek görüşemedik çok hastaydım yataktan dahi kalkamadım kac gündür bugun iş başı yaptım oda hani yapmasam ıyımıs. şu hastalık zamanlarında en çok canımı sıkan yalnızlık oluyor kimsesizlik nekadarda zor kendi çorbanı bile kendin yapıyorsun oda kendını biraz toparladıktan sonrafena... yena ablacım ben bu hafta tartılamadım malesef beni aynı kabul edebilirsen, asumanzeynep abla sporda yapamadım artık bu haftada böyle olsun... sevdiklerinizi ne kadar uzakta olursa olsun yalnız bırakmayın.
sevgiler.
herkese merhabalar
yillardir yasadigim kilo problemini artik kesin cozume kavusturmaya karar verdim
ve bunu ayni sorunlari yasayanlarla beraber paylasarak ve destek olarak daha iyi basaricagimi dusunuyorum
boyum 174cm kilom 108 civari tartim bozuldu yarin yenisini alicam ozaman en dogrusunu yazarim
kilo almamdaki en buyuk neden iradesizligim ayrica stresli ve mutsuz oldugumda yiyerek mutlu olmaya calismam
ve tabiiki tembelligim birde kola bagimlisi olmam
bunlarin ustune gitmeyi dusunuyorum
kosu bandi almistim gecen sene bu zamanlarda hic kullanmadim desem yeridir ama yarindan itibaren duzenli bir sekilde
kullanmak istiyorum ama bunlari kendi kendime soyledigimde pek bi ise yaramadi bugune kadar belki burda paylasmak daha ise yarar
deneyip gorucem bakalim
hepinize incecik saglikli mutlu gunler!!
=)
Kızlar hoşgeldiniz aramıza doğru yerdesiniz emin olunBen tam 120 kiloyum bu aralar baya taktım kilo vermeye çünkü 3 gün önce bileğmi burktum ve daha 19 yaşındayım böyle olmak cok zor ve artık vücudum beni taşımıyor 1,70 boyum ve çok iradesizim nolur bana yardım edin :18::18::18:
canım sen beni bu ayda sabit yaz ama bidahaki ay kesin bildircem söz vallateşekkürler, umarım veririz hepimiz.
bana yapıyorsunuz, akşama kadar yapabilirsin. bir de cuma günleri kilo bildirimi dışında da topiği takip edersen haberdar olabilirsin bunlardan. hafta başından beri hatırlatmaya çalışıyorum ben çünkü.