Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkesleri tebrik ederim güzel güzel gitmiş kilolar. bende dereceye girmişim anaaaaamm pek sevindiiimm :16::16::16::16: haftaya tacımı devrederim artık :9:

bi kere o +2.5 kedi. hemencecik gitcekki onlar durmucak bile. :54:

Çok sevindim mehtapçım dereceye girmene...:46:
Motivasyonun tavan yapmıştır..

Haftaya göreceğiz kedimi değilmi...

herkesleri tebrik ederim güzel güzel gitmiş kilolar. bende dereceye girmişim anaaaaamm pek sevindiiimm :16::16::16::16: haftaya tacımı devrederim artık :9:

bi kere o +2.5 kedi. hemencecik gitcekki onlar durmucak bile. :54:

Hayatim tacı sadece birincilere veriyoruz... ikincilere paçalı don
$Bayan Don&Jipon&-844143092.webp

Çok sevindim mehtapçım dereceye girmene...:46:
Motivasyonun tavan yapmıştır..

Haftaya göreceğiz kedimi değilmi...

bende sevindim ablacım motivasyon hatsafhada :10::10::10::10: inşallah böyle devam eder sporu biraz daha fazlalaştırmalıyım böyle gidebilmek için. bol bol oturdum bu hafta resmen. haziranda bi akrabamız sünnet düğünü yapcak. kır düğünü tarzında bişey olcakmış o zamana kadar incelsemde güzel güzel ciciler giysem ah ne güzel olur :16::16:

selamun aleyküm kısceleriiiimmmm
ben kaçaklardayım biliyorum ama :54::54::16::16::16: istem dışı

perşembe günü köye gitmek için hazırlandım, eltime yolluk hazırladım. açtım geçmişi okudum beğenme butonuna bastım alıntı yaptım tam cevap yazıyordum eşim geldi hemen çıkıyoruz dedi alıntıları cevaplayamadan çıktım. gece geri dönecektik .gelince tekrar alıntılarım dedim. köye gittim eltimler valizlerini bile hazırlamamışlar :1: seniş bekledik bir bak eksik varmı kontrol ette valizi hazırlayıver dediler. valizleri hazırladım bağladım. üzerlerini yazdım. eve geçtim sobayı yaktım dumanı gören geldi :1: ev doldu. hemen yemek yaptım. kaç sofra oldu hatırlamıyorum. eltimler, yeğenler hep köydeydi. hepside bize geldi yemeğe. bulaşık, çay faslı derken eltimlerin yola çıkmasına iki saat kaldı birazcık oraya geçelim dedik. zaten karşı karşıya evimiz.oraya geçtik. tam oturmuştukkiii haber geldi. uçak kalkış saati değişmiş sabah sekizde gidecekler dediler. mecburen köyde kaldık. sabah erken kalktım kayınpederime kahvaltı yaptırdım. bizimkileri hazırlıyordum kaynımın sesini duydum kapıya çıktım. birşeymi oldu dedim. cumadan sonra gidicekmişiz dedi. cumayı bekledik. cumadan sonra bir telefon geldi gidişler salı güne ertelendi dediler :36::36: bırakıp geldik. eve gelirken yeğen aradı . yenge yarın ayşe meleğin doğum gününü yapıcaz geleyim sarmayı yapalım dedi. gel dedim. kalktım dondurucuda köy tavuğu vardı onu çıkarttım . çocuklar tatilken çullama yapayım yesinler dedim. hepside çok seviyorlar. onlar gelinceye kadar yemekleri ocağa koydum. büyük eltimin oğluda çok seviyor onada telefon ettim.hepsi toplandılar. içini hazırlayım , ben yemekleri hallederken siz sarmayı sarın dedim. gelinler sarmayı sardı. ben yemekleri hazırladım tam sofra hazırdıkii gelinin anne babası kuzenleri gelmiş :9: telefon ettiler biz araba bulmuşken akşamdan geldik doğum gününe dediler :1: eyvah yenge evde yemek yok dedi . ben de gelsinler yemekten sonra eve geçersiniz dedim. onlarda geldi ev fuull :9:
yemekten sonra onları gönderdim. ikram için aşure yapmak istiyorum dedi. onun malzemesini hazırladım. sen bunları götür , sabah annenle aşureyi koyu ocağa kayınvaldende gelir onu yaparsınız, sarmayıda götür pişirin hazırlayın ben sabah poğçaları yapar getiririm dedim. pastayıda küçük aldık yetermi bilmiyorum dedi. hadi sen git ben ilave pasta yaparım dedim. onları gönderdim. çay kahve faslından sonra yeğenler toplanıp, eşleriyle birlikte kızma birader oynamaya oturdular :1: bende pasta yaptım. gce çok geç saatte dağıldılar. kalanların yataklarını yaptım. gece girecek vaktim olmadı. sabah kalktım poğça yoğurdum. koşa koşa geldim netbukun başına. biraz geçmişe bakayım. sonra kahvaltı hazırlıycam. poğçaları hazırlayıp doğum gününe gidicem. beğen butonuna basıp geçicem siz cevap kabul edin olurmu :34: bildirime yetişemedim. yenacım aynı yazmışsındır inşallah . artıdayımdır mutlaka hiç çıkmadım tartıya, bu haftada artı olurum kesin çoook yoğun olucam çünkü. sonrada detox yaparım. esracım ölçülerimi bildirmişmiydim bilmiyorum , son ölçtüğümde beden- 102, bel - 93, basen - 112 çıkmıştı.
anaaaaammmm ne kadar çok yazmışım beeenn oku oku bitmez bu :52:
haydi ben kaçıyorum :3::3:
:38::38::54::54:

canlarımmmm ben geldiimm kusura bakmayın gelemiyoruummm.... amaa aklım hep sizde canlarım. eş durumu ataması olabilir dediler başvuruları yaptık bakalım şubatın 8 inde açıklanacak sonuçlar. lütfen dua edin benim için kocamın yanına Yozgat Yerköye atanayım diye:52::52::52:
şimdilik durumlar böyle işte ayrıca kuzucuğuma bugün aşı yaptırdım biraz keyifsiz bacaklarını kımıldatmıyor yavrum:14::14::14:
canım dualrımız seninle inşallah ataman olur eşinin yanına gidersin biran önce :34::34::34:
[TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]360dk:46::65::54:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]320dk:46::42::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]250dk:46::32::16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]200dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]SahGizem[/TD]
[TD]138dk:46::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]waw[/TD]
[TD]120dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]120dk:46::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]110dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]70dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]45dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar tebrik ediyorum ve sizleri ayakta alkışlıyorum :46::46::46::46:
asu canım eline koluna emeğine sağlık bi gün bende oraya adımı yazdırcam ama söz :3::3::3::3:

koltuk takımı :)
Monet Koltuk Takımı - Bellona Mobilya
bunu çok beğendiimmm:52::52::52:
Bencede istaikbal olan daha hoş duruyo canım ama sen daha iyi bilirsin :34::34::34:
Eki Görüntüle 622684
ben bunu oturma odam olarak alırıııımmmmmm:16::16::16::16::16:
ay bayıldım ben buna renkli şeyleri çok şeviyorum ben :3::3::3:
HAFTANIN 1.si ________ - 2,5 kg. __________ SahGizem :65::65::nazar::46::21::8::32::71:

HAFTANIN 2.si ________ - 1,7 kg. __________ Mehtabb :65::nazar::81::62::64::66::71:

HAFTANIN 3.sü _______ - 1,5 kg. ___________ BEYZUS :65::nazar::46::24::119::71:
anam kızlar tebrik ederim sizleri hep böle devam etmesi dileğiyle
yenacım eline koluna emeğine sağlık :3::3::3:

perşembe günü köye gitmek için hazırlandım, eltime yolluk hazırladım. açtım geçmişi okudum beğenme butonuna bastım alıntı yaptım tam cevap yazıyordum eşim geldi hemen çıkıyoruz dedi alıntıları cevaplayamadan çıktım. gece geri dönecektik .gelince tekrar alıntılarım dedim. köye gittim eltimler valizlerini bile hazırlamamışlar :1: seniş bekledik bir bak eksik varmı kontrol ette valizi hazırlayıver dediler. valizleri hazırladım bağladım. üzerlerini yazdım. eve geçtim sobayı yaktım dumanı gören geldi :1: ev doldu. hemen yemek yaptım. kaç sofra oldu hatırlamıyorum. eltimler, yeğenler hep köydeydi. hepside bize geldi yemeğe. bulaşık, çay faslı derken eltimlerin yola çıkmasına iki saat kaldı birazcık oraya geçelim dedik. zaten karşı karşıya evimiz.oraya geçtik. tam oturmuştukkiii haber geldi. uçak kalkış saati değişmiş sabah sekizde gidecekler dediler. mecburen köyde kaldık. sabah erken kalktım kayınpederime kahvaltı yaptırdım. bizimkileri hazırlıyordum kaynımın sesini duydum kapıya çıktım. birşeymi oldu dedim. cumadan sonra gidicekmişiz dedi. cumayı bekledik. cumadan sonra bir telefon geldi gidişler salı güne ertelendi dediler :36::36: bırakıp geldik. eve gelirken yeğen aradı . yenge yarın ayşe meleğin doğum gününü yapıcaz geleyim sarmayı yapalım dedi. gel dedim. kalktım dondurucuda köy tavuğu vardı onu çıkarttım . çocuklar tatilken çullama yapayım yesinler dedim. hepside çok seviyorlar. onlar gelinceye kadar yemekleri ocağa koydum. büyük eltimin oğluda çok seviyor onada telefon ettim.hepsi toplandılar. içini hazırlayım , ben yemekleri hallederken siz sarmayı sarın dedim. gelinler sarmayı sardı. ben yemekleri hazırladım tam sofra hazırdıkii gelinin anne babası kuzenleri gelmiş :9: telefon ettiler biz araba bulmuşken akşamdan geldik doğum gününe dediler :1: eyvah yenge evde yemek yok dedi . ben de gelsinler yemekten sonra eve geçersiniz dedim. onlarda geldi ev fuull :9:
yemekten sonra onları gönderdim. ikram için aşure yapmak istiyorum dedi. onun malzemesini hazırladım. sen bunları götür , sabah annenle aşureyi koyu ocağa kayınvaldende gelir onu yaparsınız, sarmayıda götür pişirin hazırlayın ben sabah poğçaları yapar getiririm dedim. pastayıda küçük aldık yetermi bilmiyorum dedi. hadi sen git ben ilave pasta yaparım dedim. onları gönderdim. çay kahve faslından sonra yeğenler toplanıp, eşleriyle birlikte kızma birader oynamaya oturdular :1: bende pasta yaptım. gce çok geç saatte dağıldılar. kalanların yataklarını yaptım. gece girecek vaktim olmadı. sabah kalktım poğça yoğurdum. koşa koşa geldim netbukun başına. biraz geçmişe bakayım. sonra kahvaltı hazırlıycam. poğçaları hazırlayıp doğum gününe gidicem. beğen butonuna basıp geçicem siz cevap kabul edin olurmu :34: bildirime yetişemedim. yenacım aynı yazmışsındır inşallah . artıdayımdır mutlaka hiç çıkmadım tartıya, bu haftada artı olurum kesin çoook yoğun olucam çünkü. sonrada detox yaparım. esracım ölçülerimi bildirmişmiydim bilmiyorum , son ölçtüğümde beden- 102, bel - 93, basen - 112 çıkmıştı.

ablacım rabbim sana güç kuvvet versin:34::34:

gunaydin hatunlaaaar :16: 1 bucuk ay nasil gecti hic anlamadim yine bitti sevgilimin izni dondu :50: bende sizin araniza dondum..bu gun diyetime tekrar baslamis bulunmaktayim :16:

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? keyifler nasıl? biz şükür dün atlattık doğumgününü. zor bir geceydi ama geçti gitti. birazdan da kahvaltılarını yapıp çıkacak benim zoraki misafirler. birkaç gün kafam rahat edecek.

Dün akşam kayınpederim maşallah fırtınalar estirdi. adam karısından daha çok kaynana. dün istemediğimiz bir şey için eşimle ikimize emrivaki yapmaya kalktı misafirler gelmeden. ikimiz de karşı çıktık, pes etmek zorunda kaldı tabi. gece boyu yaptıklarını görseniz şaşardınız. adam bildiğin kaynana geni taşıyor. zaten hiç sevmiyordum, iyice soğudum kendisinden. gitseler de kurtulsak artık ya.

masaya oturmadım akşam yemeğinde, yer yoktu. öyle ayakta atıştırdım. akşam yemeğini az yedim. peşine eşimin ısrarıyla 1/4 dilim kadar pasta yedim. iki üç tane de cevizli kayısılı tatlı. şükür hasarsız atlattım yani. bu sabah da 81.9 kg geldim ödül niyetine :)

birazdan kahvaltıyı hazırlarım. eşim de sonra bırakır onları. sonra da anneme uğrayacağız, asker görmeye misafirleri olacak. benden bugünlük bu kadar yani. hepinize güzel bir haftasonu diliyorum kızlar :16:

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]96,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]+2,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]100,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]100,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-2,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,7[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]78,6[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]+1,6[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+1,6[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]nothingg [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]107[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]87,4[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]anathema8[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]94,2[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-2,7[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]flizz[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,6[/TD]
[TD]-2,4[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-3,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]ayşe_C52[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]110,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]101,7[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]101,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]101,1[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]82,1[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,3[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD]96,4[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]-4,6[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]-3,2[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Melikea123[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]bahaaaar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]miyop[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,2[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]84,7[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]84,4[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]-2,9[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]-3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]SahGizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]-2,5[/TD]
[TD]-2,5[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
YENAcım.. ellerine sağlık.. nasıl bir sabırla yapıyorsun herhafta... sağ ol...
HAFTANIN 1.si ________ - 2,5 kg. __________ SahGizem :65::65::nazar::46::21::8::32::71:

HAFTANIN 2.si ________ - 1,7 kg. __________ Mehtabb :65::nazar::81::62::64::66::71:

kutlarım sizi fıstıklar....

AYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay :65::65::46::nazar::71:

AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz :65::46::nazar::71:

AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz :65::nazar::46::71:

olleyyyy... ucundan da olsa bi listedeyim... hastlık sayesinde verdiğim kilolar işe yaradı. geri almam umarım...
HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA :47::67::22:
benim sizden ayrı kalıpda döndüğümde kilon beni şaşırtmış ve sevindirmişti... daha çok kilolar vereceğini biliyorum....
gunaydin hatunlaaaar :16: 1 bucuk ay nasil gecti hic anlamadim yine bitti sevgilimin izni dondu :50: bende sizin araniza dondum..bu gun diyetime tekrar baslamis bulunmaktayim :16:

tekrar hoşgeldin o zaman...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa ben bunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
Manyak birşeymiş bu elbise yaaaaaaaaaaa
Keşke eşimi ikna edebilsemde alsam hayatımda böyle birşey görmedim :1:

Markazen | Yetkili Satış Sitesi

Videosunu mutlaka izleyin harikaaaaaaa :46::46::46::46:

çok işlevselmiş, ben de beğendim. ama kumaşından edinip aynısı diktirilebilir canım ya, 150 lira etmez bence.

canım ben atlattım bugün şükür;)
darısı sana tatlım......

hoşgeldin Meyracım. aklımdaydın hep. şükür atlatmışsın. darısı başıma. bu gün birkaç günlüğüne es veriyorlar. bizimki seninki gibi gittiklerinde tuhafsayacağım kadar güzel geçmiyor malesef. hatta evde eşimle başbaşayken sıkıldığım zamanları anlayamıyorum bugünlerde :)

canlarımmmm ben geldiimm kusura bakmayın gelemiyoruummm.... amaa aklım hep sizde canlarım. eş durumu ataması olabilir dediler başvuruları yaptık bakalım şubatın 8 inde açıklanacak sonuçlar. lütfen dua edin benim için kocamın yanına Yozgat Yerköye atanayım diye:52::52::52:
şimdilik durumlar böyle işte ayrıca kuzucuğuma bugün aşı yaptırdım biraz keyifsiz bacaklarını kımıldatmıyor yavrum:14::14::14:

Canım inşallah olur orası, içini ferah tut sen. her şey Allah'tan, inşallah olur tatlım ya.

[TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]nuhan
[/TD]
[TD]360dk:46::65::54:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]fadime02
[/TD]
[TD]320dk:46::42::21:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]xay
[/TD]
[TD]250dk:46::32::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]gulma
[/TD]
[TD]200dk:46::8:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]asumanzeynep
[/TD]
[TD]180dk:46::32:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.
[/TD]
[TD]SahGizem
[/TD]
[TD]138dk:46::21:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]waw
[/TD]
[TD]120dk:46::32:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
[/TD]
[TD]ceco34
[/TD]
[TD]120dk:46::21:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
[/TD]
[TD]clutch
[/TD]
[TD]110dk:46::8:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
[/TD]
[TD]mehtabb
[/TD]
[TD]70dk:46::8:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.
[/TD]
[TD]nothinggg
[/TD]
[TD]45dk:46::8:
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ellerine sağlık canım benim :) kızlar sizler de harikasınız, tebrikler :16:

Benim hoca bir Program kartı oluşturup veriyor :34: onda ;

İlk başta Cardio yaptırıyor
20 - 25 dakika Koşu bandı
10 - 15 dakika yatay koşu bandı
10 dakika Cross trainer ( merdiven çıkıyormuş gibi bir alet )

Sonrada diğer bütün aletlerde 3 set ( her set 15 hareket ) yapıyorum ( 10 aletten fazla )
3 kglık halterlerle bel hareketleri
En sonda çok yorgun olmazsamda yer hareketleriyle ve gerilmeyle bitiriyorum
Genelde 1.5 saati buluyor Programımım bitmesi :34: kalori olarak kaç kalori yakıyorum ona emin değilim ama hesaplamayı bilen biri varsa sevinirim :1:
En azından cardioda ne kadar yaktığımı bileyim :34:

Banucum benim de programın neredeyse aynısı. sadece yatay koşu bandı yerine kondisyon bisikleti sürüyorum farklı olarak. aynı şey mi acaba iki alet?

biz aletlerin üstünden hesaplayabiliyoruz. toplayınca kardiyoda 300 kalori civarı çıkıyor. muhtemelen de o civarda yakıyoruzdur 45-50 dakikada. yürüyüş bandı yaktığımızdan daha azını veriyor ama diğer iki alet yaktığımızdan fazlasını söylüyor onların da kuvvetini kullandığımız için. ortalama 300-320 kalori falandır bizim kilolarda biri için yani.
dede de der ki: amma da babayiğit torunlarım varmış sulak yerde büyümüş bunlarrr:52::52::52::46::46::46:

buna çok güldüm ya :) ben de aranıza 4. olarak katılacağımdan bu ortak özelliğimiz kesin dikkatini çekecektir :9:

Ellerine sağlık Yenam, gece gece bir sürü uğraştın yine.

sizi de tebrik ederim kızlar :16:

HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ___ + 2,5 kg. _______ YENA :47::67::22:

yeriz biz o topiğin en tatlı üyesini :) yarına kurtulursun sen onlardan, dert etme canım :16:

Yok bütün ennn ler benim bu hafta..
nevzamansız 500 esra 100 gram almış benimkinin yanın da onların lafı bile edilmez....

--

Sen naaptın böyle yaa 10cm. incelirmi insan bir ay da ayıptır yahu..:1::1:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46:

Seni hiç yalnız bırakır mıyız hiç :) dertlenme kuzum benim :16:

ablacım nasıl ödeyecekler acaba senin hakkını. istismar ediyorlar sanki artık diyeceğim ama biliyorum senin kalbin temiz, kondurmazsın hiç. neyse Allah sana sağlık versin de, yaparsın ne olacak. kolay gelsin.

daficim... bu arada sen ne güzel bir insansın... toparlayan, herkesin yardımına koşan, mutluluk dağıtan... ömrün uzun olsun inşallah....

yena sagolasin ne muntazam olmus böyle bu tablo. hakkini helal et canim. bende yaticam arkadaslar. bu eliptik bisiklet konusunda deneyimleri olanlar beni aydinlatirsa cok sevinirim arkadaslar. herkese Allah rahatlik versin, iyi geceler.

canım bendeki bundan DYNAMIC 901 ELIPTIK BİSİKLET ÜCRETSİZ KARGO GittiGidiyor'da 62853822 2 seneden fazla oldu alalı 3 kere çıkmamışımdır üstüne gerçi bende hastalık o ..koşu bandını alalı 14 sene oldu evde askılık yaptı yıllarca :36: sonra tam değerini anladım dedim bakımını yaptım bi çıktım üstüne kalp krizi geçirip öldü:1: cenazesi öylece terasımda duruyor:14: bisiklet çok faydalı alırsan mutlaka kullan canım spor salonunda 10 dakika yapıyorum vücudun her yeri çalışıyor bir ay günde 10 dk yapsan acayip farkediliyor.şimdi özendim bende gidip yapayım birazdan bari:8:

tebrik ediyorum kıslarrr:16::16::54::54:

AYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay :65::65::46::nazar::71:

AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz :65::46::nazar::71:

AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz :65::nazar::46::71:

ayy sevindirik oldum bu hafta bende bişeyde birinçç olmuşumm:1:

HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA :47::67::22:

canımcım kendine haksızlık etme bir haftada 2.5 kilo dünyayı yesen alamassın mutlaka tartıda bir hata oldu sen gönlümüzün birincisisin şekerim:15: ellerine sağlık uğraşıp listeler hazırlıyosun:54:

günaydın millet:)

dün misafirim gittiği için bugün her yer dandini, şöyle bi temizlik istiyo ev....
geçmişede hiiiiç bakmadım henüz:)

daficim hani bir söz gibi birşey vardır;' bu kadınsa biz neyiz.' diye..vallahi okuyunca kendime sordum dafi ev hanımıysa ben neyim diye:1: maşallah sana:nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan saklasın canım:nazar::nazar::nazar:
şoklardayım :52:

rabbim sana güç kuvvet versin,işlerinde kolaylıklar versin, sağlık sıhhat versin ki sen yine herkeze yetişebil.kul bilmesse rabbim bilir mutlaka..seni çok kutluyor ve takdir ediyorum canım benim.Allah seni başlarından eksik etmesin:16::16::16::54::54::54:

selamün aleyküm şekerlerim:3:

dün den itibaren kaçamaksız günler başlıcak derken misafirlerim geldi tabi o kaçamaksız gün başlayamadı :30:

dünkü menülerim:56:

sabah ballı limonlu sirkeli ılık su

kahvaltı:56:

ada çayı
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
çok az kaşar peynir
maydonoz dere otu

sonra spora gittim
arada 7 fındık

öğlende salata yemeği düşünüyordum eltimden telefon geldi sana geliyoruz diye:10:
apar topar patates salatası yaptım çok da güzel olmuştu az yağlı az tuzlu :32:
su böreği aldırdım,poğaça ve tatlı :18: evde malzeme bulundurmuyorum artık yapmıyım diye aniden olunca hazır aldım mecburen:17:

öğlen yemeğimde bunları yedim misafirlerimle beraber:56:

çok da takılmıyorum aslında yediklerime çünkü dr.gürkan kubilaya giderken 16 kilo vermiştim ve her hafta listemde mutlaka 2 öğün kaçamak vardı yani kaçamak ta canımız ne isterse yiyebiliyorduk mesela;1.5 iskender:52: yanında kaymaklı kadayıf:51: hızımızı alamassak 1 tabak ta mantı mesela:40: abartarak yazdım çünkü gerçekten ne istersek yememiz serbestdi:56:
o yüzden arada ufak kaçamaklar yaptığınızda kendinizi suçlamayın hatta vücudu şaşırtmak adına bu kaçamaklar gerekliymiş,yoksa vücud bir süre sonra bakıyomuş yiyecek girişi yok vücuda hemen depolamaya başlıyormuş.eğer canım bir şey çekmişse ucundan falan mutlaka yiyorum,aksi takdirde herşeyi kısarsak daha sonra canımız daha çok ister ve abartırız:40:

ara yapmadım:9:

akşam yemeğinde de patates salatası,birazda börekden falan yedim:56:
aslında salata yapacaktım kendime yağsız tuzsuz yeşilliklerle fakat buzdolabımın lastiği bozulmuştu servis geldi dün akşam lastiği yapıp dolabı sabaha kadar açmıcaksınız dedi ve bantladı mecburen bende olanları yemek zorunda kaldım:50:

aslında buzdolabı hep bantlı mı kalsaydı acaba:44::9:

yemekten 2 saat sonrada 1 portakal yedim:42:

dünü böyle atlattım bugün salata yiyip dengelicem:46:
spora gidemedim bugün :8:küçük oğlan sevgilisiyle kahvaltıya gidecekmiş arabamı aldı :55:yaya kaldım:10: ama eliptik bisikletimle 15 dk ter atmayı düşünüyorum ve sonrada yürüyüşe çıkarım belki:4:

veee dersss çalışmam gerekiyorrrr:52: imdatttttt:18:

selamün aleyküm şekerlerim:3:

dün den itibaren kaçamaksız günler başlıcak derken misafirlerim geldi tabi o kaçamaksız gün başlayamadı :30:

dünkü menülerim:56:

sabah ballı limonlu sirkeli ılık su

kahvaltı:56:

ada çayı
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
çok az kaşar peynir
maydonoz dere otu

sonra spora gittim
arada 7 fındık

öğlende salata yemeği düşünüyordum eltimden telefon geldi sana geliyoruz diye:10:
apar topar patates salatası yaptım çok da güzel olmuştu az yağlı az tuzlu :32:
su böreği aldırdım,poğaça ve tatlı :18: evde malzeme bulundurmuyorum artık yapmıyım diye aniden olunca hazır aldım mecburen:17:

öğlen yemeğimde bunları yedim misafirlerimle beraber:56:

çok da takılmıyorum aslında yediklerime çünkü dr.gürkan kubilaya giderken 16 kilo vermiştim ve her hafta listemde mutlaka 2 öğün kaçamak vardı yani kaçamak ta canımız ne isterse yiyebiliyorduk mesela;1.5 iskender:52: yanında kaymaklı kadayıf:51: hızımızı alamassak 1 tabak ta mantı mesela:40: abartarak yazdım çünkü gerçekten ne istersek yememiz serbestdi:56:
o yüzden arada ufak kaçamaklar yaptığınızda kendinizi suçlamayın hatta vücudu şaşırtmak adına bu kaçamaklar gerekliymiş,yoksa vücud bir süre sonra bakıyomuş yiyecek girişi yok vücuda hemen depolamaya başlıyormuş.eğer canım bir şey çekmişse ucundan falan mutlaka yiyorum,aksi takdirde herşeyi kısarsak daha sonra canımız daha çok ister ve abartırız:40:

ara yapmadım:9:

akşam yemeğinde de patates salatası,birazda börekden falan yedim:56:
aslında salata yapacaktım kendime yağsız tuzsuz yeşilliklerle fakat buzdolabımın lastiği bozulmuştu servis geldi dün akşam lastiği yapıp dolabı sabaha kadar açmıcaksınız dedi ve bantladı mecburen bende olanları yemek zorunda kaldım:50:

aslında buzdolabı hep bantlı mı kalsaydı acaba:44::9:

yemekten 2 saat sonrada 1 portakal yedim:42:

dünü böyle atlattım bugün salata yiyip dengelicem:46:
spora gidemedim bugün :8:küçük oğlan sevgilisiyle kahvaltıya gidecekmiş arabamı aldı :55:yaya kaldım:10: ama eliptik bisikletimle 15 dk ter atmayı düşünüyorum ve sonrada yürüyüşe çıkarım belki:4:

veee dersss çalışmam gerekiyorrrr:52: imdatttttt:18:
selam canım sen beni soladın gidiyorsun
gürkan kubilaya gidince sana verdigi liste varmı ballı sirkeli suyu dr mu önerdi

Back
X