Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse bende yatayım bari sonuçta Topiğin elektrik faturası gelince kesin Ceco en geç gidendi çoğunu o ödesin dersiniz :60: :60: :60:
Kocaman öpüyorum gelen olursa :1:

Yarın öğlene doğru uyanırım artık kesin :60: neyse şansımı dener erken kalkamaya çalışırım :1:
Hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :3:

günaydın fıstıklaarr..
hastanedeyim.. bir haftadan sonra başladım çalışmya. ama hala üzerimde bir halsizlik, boğazımda ağrı var.. umarım iyi geçer bu günkü mesai...

herkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....

mutlu, sağlıklı güzel bir ömür dilerim sana...

günayydınnnnnnnnnnnnnnn minik kız uyandıı süüt diye benide uyku tutmadı geri uyudu

nuhan valla süper uyguluyosun öğünlerini falan dediğin gibi çoluk çocuk misafir olunca diyet miyet kalmıyooo neyse vericez inşallah bizde
maşşallahh

dafiii anamm canına hiç acımıyonmuu kızz helak etme bu kadar bence kendini hasta falan olursunn maşşallahh sanada

mehtapp tebrik ederimm o börekleri yememişsinnn

yena kolay gelsin taşınma işi zorr kayınvalidenin evini taşıcakmışsınız sanırım

cecoo böyle devam edersen vericeksin sen bi dahaki tartıya bakalım kaynana gelince ne dicek senin kilolarına

bu arada erken geldim diye heryeri süpürdüm tozları aldım. topiğimiz muhabbete hazır...
çay da ocakta:3::3::3:

günaydın fıstıklaarr..
hastanedeyim.. bir haftadan sonra başladım çalışmya. ama hala üzerimde bir halsizlik, boğazımda ağrı var.. umarım iyi geçer bu günkü mesai...

mutlu, sağlıklı güzel bir ömür dilerim sana...

günayyydınnnnn bu seneki hastalık yapuştımı 1 ay süründürdü milletii sonrasıda öksürükle davam ediyo bizim öksürük geçmedi gece kızlar koro halinde öksürüyo hala biri susuy biri başlıyo

Kızlar bende geldim... Aram-nıa katıldım.. Bir arkadaşımız yönlendirdi beni bu gruba sanırım her cuma yarışmalar oluyormuş. ben haftaiçi sadece akşamları girebiliyorum siteye biraz zorlanıyorum çok fazla başlık var ve ne yapacağımı çok bilmedim yardımlarınızı bekliyorum hem siteyi keşfetme konusunda hem de kilolarımı verirken yanımda olmanız konusunda..:)

Kızlar bende geldim... Aram-nıa katıldım.. Bir arkadaşımız yönlendirdi beni bu gruba sanırım her cuma yarışmalar oluyormuş. ben haftaiçi sadece akşamları girebiliyorum siteye biraz zorlanıyorum çok fazla başlık var ve ne yapacağımı çok bilmedim yardımlarınızı bekliyorum hem siteyi keşfetme konusunda hem de kilolarımı verirken yanımda olmanız konusunda..:)
hoş geldin topigimize inşallah güzel güzel kilo verirsin

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız :34:

Bu arada sana topiğin özetini geçeyim :1:
Hepimiz burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz hatta isteyen menülerinide paylaşabilir. Eğer menüde eksik yada fazla varsa emin ol buradaki herkes birbirini uyarıyor :34:
Her cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz :34: Misal;

Geçen hafta 112 kg
Bu hafta 111.5 kg

Fark: - 0.5 kg gibilerinden :1:

Arkadaşımız Yena her cuma bildirilerimizi listeliyor ve o haftanın ilk üçünü ilan ediyor :34:
Listeye yeni gelen arkadaşlar ikinci bildirimlerinden sonra girebiliyor :34: Birtek bu ufak kuralımız var çünkü maalesef gelenler bazen daimi olmuyor onun önüne geçmek içinde böyle bir karar aldık :34:
Spor yapanlarda cumadan cumaya yaptıkları sporu dakika olarak bildiriyorlar ve onunda listesini Asumanzeynep arkadaşımız yapıyor :34:
Birde isteyen bel ve basen ölçülerini Clutch arkadaşımıza veriyor ama onun bildirimi bir ay arayla yapılıyor :34: İki gün evvel onun bildirimiydi yani bir sonraki ayın başında yine bildireceğiz ölçülerimizi :34:

Akşamdan akşama da olsa fırsat buldukca senide aramızda görmek isteriz :34:
Emin ol kilo vermeye çok daha yardımcı oluyor bu topik :122: :122: :122:

gunaydın kızlar,,,
benım bugun tembellık gunum kesın,,
cok yorulmus hıssedıom kendımı ama yorulcak bısee etmıorum spor edıom bı tek ,,
daha dogrusu uykum var yarım saat once kalktım nerdeyse,,,
yumurta zeytın peynır bı dılım ekmek ama cok ınce bıde yesıl cay ıcdım kahvaltım bıttı gıttı:))
he ama sey ben kuccuk bı kacamak ettım,,
karnım cok actı bı tane muz ama kucuklerden bıde dıl peynırı yedım 3 cm kalınlıkda 10 cm boyunda ekstradan :((
cok acıkdıydım aslında bı yumurta daha yesem yeterdı ama hergun yumurta yıom bı tane pazar ya bıde bugun farklı
bıseyler yıyım dedım:26::26:

Günaydin kizlaaaaaaaaaaaar gerci saat 12 olmus ama :1: tabi daha erken kalktim kahvaltimi da yaptim suan geziniyordum buralarda,
birazdanda hazirlanip cikmam lazim, önce bankaya ugricam,
sonradaaaa arkadasin bebek mevlidine gitcemmmmm,

Egedenizcim ve Nursenacim gecmis olsun kizlar size, hastalik gecmemis pek sanirim, yada halsizlik iste.. :38:

Nuhancim tebrik ederim canim nekadar istikrarlisin herseyin planli programli,
eminim o yaptiginin bütünü cok ise yariyor iste..
Bende sabahlari ilik suyuma daha bi özen gösteriyim artik,
bide malesef su icmeyi kestim yine ve ödemlendim yaniiiii :27:pof :26:

Yenacim sende kendine dikkat et, doktorlar hep uyariyor ki$in yüzünüzü koruyun diye, atki al yüzüne iyice dola, valla ben öle yapiyorum,
almanlar öcüymüsüm gibi bakiyor ama napiiim yaaaaniiiii üsüyemem ben burnum donar hemen :1:

Ceco senin kayinvalide demek singapurdan sonra umre yolcusu ha, hadi hayirlisi bakalim, ama insallah annesinin gönlünü alirda gider,
ben cok üzülüyorum annaannenize gercekten bir anne hic haketmiyor böyle seyleri, tamam her anne muhtesem demiyorum ama yinede o haketmiyordur
neyse hayirlisi

Hepinizi öperim canlar:38:

günaydın mı demeliyim tünaydın mı bilemedim :1: bi uyandım saat 1di. nasıl yorulduysam deliksiz uyumuşum. kalktım öglen yemegimi yedim evi biraz toparladım. hala yorgun gibiyim. :37:
cecoş senin kaynana gene yapmış yapacagını. çok enteresan bir kadın cidden. Allah ıslah etsin ne diyelim. belki gider gelir içine iyilik dolar inşallah. kuşkuluyum ama inşallah öyle olur.

günaydın mı demeliyim tünaydın mı bilemedim :1: bi uyandım saat 1di. nasıl yorulduysam deliksiz uyumuşum. kalktım öglen yemegimi yedim evi biraz toparladım. hala yorgun gibiyim. :37:
cecoş senin kaynana gene yapmış yapacagını. çok enteresan bir kadın cidden. Allah ıslah etsin ne diyelim. belki gider gelir içine iyilik dolar inşallah. kuşkuluyum ama inşallah öyle olur.

pazar rehavetınden olsa gerek bende aynıyım ,,,bır mıydı bıre gelıo mu neydı kalktıgımda ama ogle yemegı zamanıydı ben yınede kahvaltı ettım ,,
walla ben toparlamadım evı duruo tam tekmıl:)))))))))))))))
ıyı gıne en azından umreye gıtcem demıs bakarsın oranın huzuruyla artık daha farklı davranır,

gunaydın kızlar,,,
benım bugun tembellık gunum kesın,,
cok yorulmus hıssedıom kendımı ama yorulcak bısee etmıorum spor edıom bı tek ,,
daha dogrusu uykum var yarım saat once kalktım nerdeyse,,,
yumurta zeytın peynır bı dılım ekmek ama cok ınce bıde yesıl cay ıcdım kahvaltım bıttı gıttı:))
he ama sey ben kuccuk bı kacamak ettım,,
karnım cok actı bı tane muz ama kucuklerden bıde dıl peynırı yedım 3 cm kalınlıkda 10 cm boyunda ekstradan :((
cok acıkdıydım aslında bı yumurta daha yesem yeterdı ama hergun yumurta yıom bı tane pazar ya bıde bugun farklı
bıseyler yıyım dedım:26::26:

Canım oda kaçamakmı sanki :1: zaten geç kahvaltı etmişsin öğlende biraz daha dikkatli olursun olur biter :34:

[/B][/COLOR]Ceco senin kayinvalide demek singapurdan sonra umre yolcusu ha, hadi hayirlisi bakalim, ama insallah annesinin gönlünü alirda gider,
ben cok üzülüyorum annaannenize gercekten bir anne hic haketmiyor böyle seyleri, tamam her anne muhtesem demiyorum ama yinede o haketmiyordur
neyse hayirlisi

Hepinizi öperim canlar:38:

İnşallah canım ama hiç sanmıyorum şimdi döndüğünde eminim bir daha tartışırlar sonuçta Anannede yaşlı kadıncağız ağlayıp duruyor siz analarınıza böyle yapmayın diye eee kadın gelince onada sitem ederse kesin kavga çıkar :34:
Umarım ben yanılıyorumdur :34:

Canım eğer oralara gidince değişecek olsaydı seneler evvel ( ben daha ortada yokken :1: ) zaten rahmetli eşiyle gitmiş hacca. Bu ümre işini damadı kendi annesi ve babasını gönderiyor diye onuda araya sokmuşlar. Bir bayan daha gidecekmiş onlarla ama biz kim olduğunu bilmiyoruz. Bir insanın içinde olucak o güzellik :34: İnan kendi annesi bile 7 yaşında insan neyse 70inde de öyledir diyor ki kadıncağız anlatıyor geçmişte bile ablasına durduk yere sataşırmış hiç arkadaşı bile yokmuş doğru dürüst. Kadın doğuştan sorunlu :1: Neyse günaha girmim daha fazla :60:

Canım oda kaçamakmı sanki :1: zaten geç kahvaltı etmişsin öğlende biraz daha dikkatli olursun olur biter :34:

İnşallah canım ama hiç sanmıyorum şimdi döndüğünde eminim bir daha tartışırlar sonuçta Anannede yaşlı kadıncağız ağlayıp duruyor siz analarınıza böyle yapmayın diye eee kadın gelince onada sitem ederse kesin kavga çıkar :34:
Umarım ben yanılıyorumdur :34:

Canım eğer oralara gidince değişecek olsaydı seneler evvel ( ben daha ortada yokken :1: ) zaten rahmetli eşiyle gitmiş hacca. Bu ümre işini damadı kendi annesi ve babasını gönderiyor diye onuda araya sokmuşlar. Bir bayan daha gidecekmiş onlarla ama biz kim olduğunu bilmiyoruz. Bir insanın içinde olucak o güzellik :34: İnan kendi annesi bile 7 yaşında insan neyse 70inde de öyledir diyor ki kadıncağız anlatıyor geçmişte bile ablasına durduk yere sataşırmış hiç arkadaşı bile yokmuş doğru dürüst. Kadın doğuştan sorunlu :1: Neyse günaha girmim daha fazla :60:

ya ne bılım hanı kacamak gelıo bana yemelıydım yınede ırademe sahıp olmalıydım,,cuma gunu ne hesap vercem ben :50: artık oglen yemegı salata yogurt ceza olsun:52::52::52:
ya benım kaynanam yok o yuzden bu tarz sorunlar yasamadım,,ama olsada sanırım ıyı bırı olurdu cunku herkes cok ıyı bı kadındı dıo,,
ama zor yanı kaynana falan bende de kayınpeder var bazen daralıom ama genel olarak ıyı durumdayız bana bı lafı yok kızım der hep gercı benımde ona bı lafım yok ,,kı aynı evdeyız ,,bızde kalıo ,,ama bazen daralıorum hanı kendın bıle kendıne fazla gelırken esını bılee gormek ıstemezken bıde 3.kısı olunca zor oluyo ,

Kızlar ben kaçtım :3:
Gidip spor yapayım kiloları yakayım sonrada bir güzel yüzüp az da saunada ter atayım gelirim inşallah :1:
Akşam belli değil ama eşimn halalarına gitme ihtimalimiz var olmadı anında buraya damlarım :34:

Kocaman öpüldünüz canlarım :54::54::54::54:

Allah eksik etmesin gelen gideni yine canım seviliyosunuz demekki
elmalıdan tüm topik için 1 tane yerim 2.için ısrar etmeyin yemem
kazandibini ben de severim hem de biminki daha güzel sanki epeydir canım istiyordu ama sürekli bişeyler yediğimiz için onu erteliyorum hep

Allah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin canım

çok teşekkür ederim hepimize inşallah...

Back
X