- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
aaa ne çabuk bitti iznin yenacım iyiydik gece muhabbetleri felan wengemiydi neydi naptın o masa işini
Bugün gidemedik...eşimin nedense işi uzadı..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ne çabuk bitti iznin yenacım iyiydik gece muhabbetleri felan wengemiydi neydi naptın o masa işini
senin de yolun İzmir'den geçti demek :) Nerede kaldın peki.?
Doğru diyorsun bugün de çok rüzgar var dı..Görümceme gittik kahvaltıya, menemene yakın oturuyorlar..Otobüs,metro yaptık ..
Yollar da çok üşüdüm ben..artizz gibi ince giyindim bir de..
Aklım aacaba yüz felcimi olacağım şüphesi oluştu Allah korusun...
Doğru diyorsun bugün de çok rüzgar var dı..Görümceme gittik kahvaltıya, menemen'e yakın oturuyorlar..Otobüs,metro yaptık ..
Yollar da çok üşüdüm ben..artizz gibi ince giyinmiştim bir de..
Aklıma acaba yüz felcimi olacağım şüphesi oluştu Allah korusun...
Benim şehir disindan ablam gelmiş. Bana yürüme mesafesinde, esinin yeğeni var oraya nişan merasimine geldiler. Orasi çok kalabaliktir yatmak için bile aramadilar, gelmediler. Sanırım beni görmeden gidecek çok üzüldüm.
çok sağol.... her bünye çok farkli biliyorum. herkezin kendine uygun olan sistemi gelistirmesi gerek. birilerine faydasi olur belki diye yazip duruyorum..
Benim bütün anne tarafi akrabalirim ve iki ablam izmirde oturuyor.
ben 9eylül güz san. fk. 2 yıl okuyup terk ettim.. o zaman okul alsancaktaydi. alsancakta yurtta kaldım... imkanlarim el verirse ve ömrüm yeterse izmirden bornava bölgesinden küçük bir ev almak istiyorum. Yaslaninca gelip oturayip akrabalarimi gezeyim göreyim die..
Doğru diyorsun bugün de çok rüzgar var dı..Görümceme gittik kahvaltıya, menemen'e yakın oturuyorlar..Otobüs,metro yaptık ..
Yollar da çok üşüdüm ben..artizz gibi ince giyinmiştim bir de..
Aklıma acaba yüz felcimi olacağım şüphesi oluştu Allah korusun...
Benim şehir disindan ablam gelmiş. Bana yürüme mesafesinde, esinin yeğeni var oraya nişan merasimine geldiler. Orasi çok kalabaliktir yatmak için bile aramadilar, gelmediler. Sanırım beni görmeden gidecek çok üzüldüm.
Banucuğum,senin kayınvaliden nerede.?
Ben kaçırmışım orayı :)
bence de fırsat bulamamıştır canım üzülme senKalabalık olduğu için arayamamıştır...
Yarın arar veya ziyarete gelir seni..
Üzülme..![]()
valla bugün o da geldi aklıma kafamda bir sürü şey var bakalım kısmette ne varAsucuğum,de bakiim semiran'a neler hazırlayacaksın.?
haşhaşlı yapacanmı :)
Çok sağol yenacigim, inşallah...
ankara gidersem asuyu, izmire gelirsem, seni aramayi çok isterim. her iki sehrede uzun araliklarla yolum düşüyor.
cecosum kavinvalideli günler başliyor desene.. hadi hayirlisi damat 1 ayda 6 kiloyu çok iyi vermis valla...
ben biraz kitap okuyip uyimm... hepinizi öptümm.
iiiii geceler..
Çok sağol yenacigim, inşallah...
ankara gidersem asuyu, izmire gelirsem, seni aramayi çok isterim. her iki sehrede uzun araliklarla yolum düşüyor.
cecosum kavinvalideli günler başliyor desene.. hadi hayirlisi damat 1 ayda 6 kiloyu çok iyi vermis valla...
ben biraz kitap okuyip uyimm... hepinizi öptümm.
iiiii geceler..
Bir aydır kızının yanında Singapurda daha 25 gün falan kalacak döndükten 15 gün sonrada ümreye gidecekmiş![]()
Hayatim haftaya gene dereceye gir bakalım...bakalım hediye ne çikacak?
Makasi sakladiniz dimi? 3 tel saçim var zati..
Mehtapcigim seni boyun kaç söylediysen bile hatirlamiyorum.
bi an merakim celp etti...
Az önce, facebookta gezinirken bir sayfa gördüm...
Safanın adı;
"balıketli kadınları koruma derneği"
çok güldüm...türk yaraticidir...
![]()
herkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....
Kislar incelmemin sırrını çözdüm...
Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde deney yapmıs. Sonuç omega 3 kullanımı orta derecedeki egzersizle birlikte vücüdun sıkılaşmasına destek veriyormus...
hersey bir bütün bunu çok iyi biliyorum...
ben hergün unutmadan neler yapiyorum yazayim...bir alarm var... unutmamak için herseyi sabah kuruyorum..
uyanır uyanmaz troid ilacimi içiyorum. ve ılık bir bardak suyla bir kaşık ev yapimi elma sirkesi içiyorum. 2. ılık su bardagimin içine bir dilim limon atıyorum onuda içiyorum.
yarim saat sonra diyete uygun kahvaltimi yapiyorum. Kahvatidan sonra, mutli vitamin ve omega 3 içiyorum. Diyete uygun ögle yemegi ve sonrasinda 2 fincan limonlu yesil çay içiyorum. Diyete uygun aksam yemeği ve sonrasi 1 fincan bazen 2 fincan yesil çay...
1gün arayla 1 saat spor yapiyorum. Bir gün bos birgün dolu. Spora gitmeden önce en az 1 saat önce yemek yemiş oluyorum. Spordan gelince 1 saat sonra yemek yiyorum. Spora gitmeden yarim saat önce carnitin içiyorum. Spora gitmedigim ve kimseyle görüsmedigim günler 5 parça sarimsak yutuyorum. gün içinde en az 2.5 -3 litre spora gittigim günler 4 litreye yakın su tüketiyorum. Su bardaklarimin içine sürekli limon dilimleri atiyorum. Günümün yarisi wcde geçiyor
ay son bise daha var, spor yaptigim günün aksamı çok kas ağrım olursa aminoasit içiyorum. Kaslarim çabuk onarilsin yeniden spor yapabileyim diye..
O yüzden pek adı geçmiyor konumuz da :))
umre ye gitmeden önce annesinin de gönlünü alsa çok daha iyi olur...