Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

senin de yolun İzmir'den geçti demek :) Nerede kaldın peki.?

Doğru diyorsun bugün de çok rüzgar var dı..Görümceme gittik kahvaltıya, menemene yakın oturuyorlar..Otobüs,metro yaptık ..
Yollar da çok üşüdüm ben..artizz gibi ince giyindim bir de..

Aklım aacaba yüz felcimi olacağım şüphesi oluştu Allah korusun...

artiz yena seni burası da rüzgarlıydı hatta yarın daha fazla rüzgarlı diyor meteoroloji
yarın iyi koru kendini canım aklına da kötü şeyle getirme

Benim şehir disindan ablam gelmiş. Bana yürüme mesafesinde, esinin yeğeni var oraya nişan merasimine geldiler. Orasi çok kalabaliktir yatmak için bile aramadilar, gelmediler. Sanırım beni görmeden gidecek çok üzüldüm.

Doğru diyorsun bugün de çok rüzgar var dı..Görümceme gittik kahvaltıya, menemen'e yakın oturuyorlar..Otobüs,metro yaptık ..
Yollar da çok üşüdüm ben..artizz gibi ince giyinmiştim bir de..

Aklıma acaba yüz felcimi olacağım şüphesi oluştu Allah korusun...

Benim bütün anne tarafi akrabalirim ve iki ablam izmirde oturuyor.
ben 9eylül güz san. fk. 2 yıl okuyup terk ettim.. o zaman okul alsancaktaydi. alsancakta yurtta kaldım... imkanlarim el verirse ve ömrüm yeterse izmirden bornava bölgesinden küçük bir ev almak istiyorum. Yaslaninca gelip oturayip akrabalarimi gezeyim göreyim die..
Kötü düsünme, yüzünü koru yeter

Son düzenleme:
Benim şehir disindan ablam gelmiş. Bana yürüme mesafesinde, esinin yeğeni var oraya nişan merasimine geldiler. Orasi çok kalabaliktir yatmak için bile aramadilar, gelmediler. Sanırım beni görmeden gidecek çok üzüldüm.

Kalabalık olduğu için arayamamıştır...
Yarın arar veya ziyarete gelir seni..
Üzülme..:38:

çok sağol.... her bünye çok farkli biliyorum. herkezin kendine uygun olan sistemi gelistirmesi gerek. birilerine faydasi olur belki diye yazip duruyorum..

Bende senin gibi düşünüyorum :34: Bir kişiye bile yardımcı olabileceğimiz bir bilgi paylaşabiliyorsak ne mutlu :34: sonuçta biz biliyoruz nasıl zorlu bir yolda olduğumuzu.

Bu arada kızlar eşim 1 ay aradan sonra hele şükür bugün anasıyla görüşebildi :1:
Kadın halinden çok memnun ve elinde olsa dönmeyecek neredeyse :1:
Tam ben Spora gitmek için hazırlanırken görüştüler ve kadın daha oğlum iyimisin demeden geldikten 15 gün sonrada ümreye gideceğini müjdeledi. Birde eşime tembihliyor aman ananneye söyleme diye ( tabi o oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti yapıyor çünkü eşimin teyzesiyle telefonda görüştüğümde söylerim diye korkuyor :1: )
Kendi gelince söyleyecekmiş :27: Eşim teyzesinin tek başına zorlandığını söyledi ama kayınvalide gayet rahat senelerce ben baktım birazda o baksın diyor :27:
Ümreyide damadı ödüyormuş.
Bu arada ben kilo vermeye başladım diye damadada başlamışlar baskı yapmaya ( mazallah ben incecik olursam komplekse girer kaynana gelin bile zayıfladı damat kilolu diye :1: ) adam 1 ayda 6 kilo vermiş :34:
Benim bu Kilo verme kendimi daha bir itinalı ve dikkatli vermem lazım :1: Eğer damat benden önce zayıflarsa kaynana iyice aşağılamaya çalışır beni :1: :1: çokta lülü ama neyse yinede bana gaz olur :1:

Bu arada bugün Spor salonunda 130 dakika spor yaptım :32::32::32: ( 40 dakika cardio, 30 dakika fitness ve 60 dakika yüzme )
İnşallah yarında aynı sistemle yapacağım sporumu :34:
Bu ay pek bir fark göremesemde önümüzdeki ayın tartı gününe kadar çok güzel kilolar vereceğime eminim :34:

Benim bütün anne tarafi akrabalirim ve iki ablam izmirde oturuyor.
ben 9eylül güz san. fk. 2 yıl okuyup terk ettim.. o zaman okul alsancaktaydi. alsancakta yurtta kaldım... imkanlarim el verirse ve ömrüm yeterse izmirden bornava bölgesinden küçük bir ev almak istiyorum. Yaslaninca gelip oturayip akrabalarimi gezeyim göreyim die..

Hadii yaaa..Pasaprtta kahvaltı da etmişsindir sen :)
ne güzel Bornova'yı sevelerdensin...
İnşallah dileğin gerçekleşir canım...Hem kanlı canlı görüşmüş oluruz :)

Doğru diyorsun bugün de çok rüzgar var dı..Görümceme gittik kahvaltıya, menemen'e yakın oturuyorlar..Otobüs,metro yaptık ..
Yollar da çok üşüdüm ben..artizz gibi ince giyinmiştim bir de..

Aklıma acaba yüz felcimi olacağım şüphesi oluştu Allah korusun...

Allah korusun canım aklına öyle şeyler getirme :34:
Mutlaka koru kendini birde şikayetlerin devam ederse doktora bir git istersen biliyorsun Aynur'da geçmişte geçirdiğini söylemişti ve bir ara şüphelendiğinde tekrar gitmişti ( artık olmadan bile anlıyormuş ya doktorlar ) En azından için rahat eder olmadı bir ilaç birşey yazar doktor sana :34:

Canım bencede kalabalıktan fırsat olmamıştır :34:
Eminim bir 5 dakika da olsa seni görmeye gelir üzme tatlı canını :16:

Banucuğum,senin kayınvaliden nerede.?
Ben kaçırmışım orayı :)

Asucuğum,de bakiim semiran'a neler hazırlayacaksın.?
haşhaşlı yapacanmı :)

Çok sağol yenacigim, inşallah...
ankara gidersem asuyu, izmire gelirsem, seni aramayi çok isterim. her iki sehrede uzun araliklarla yolum düşüyor.
cecosum kavinvalideli günler başliyor desene.. hadi hayirlisi damat 1 ayda 6 kiloyu çok iyi vermis valla...
ben biraz kitap okuyip uyimm... hepinizi öptümm.
iiiii geceler..

Kalabalık olduğu için arayamamıştır...
Yarın arar veya ziyarete gelir seni..
Üzülme..:38:
bence de fırsat bulamamıştır canım üzülme sen:16:
Asucuğum,de bakiim semiran'a neler hazırlayacaksın.?
haşhaşlı yapacanmı :)
valla bugün o da geldi aklıma kafamda bir sürü şey var bakalım kısmette ne var
ankara gidersem asuyu, izmire gelirsem, seni aramayi çok isterim. her iki sehrede uzun araliklarla yolum düşüyor.
cecosum kavinvalideli günler başliyor desene.. hadi hayirlisi damat 1 ayda 6 kiloyu çok iyi vermis valla...
iiiii geceler..

aynı şeyi ben de düşündüm şimdi ankaraya yolun düşerse görmek isterim mutlaka canım

iiiii geceler..

İyi geceler canım...
ne okuyorsun.?

Bir aydır kızının yanında Singapurda daha 25 gün falan kalacak döndükten 15 gün sonrada ümreye gidecekmiş :34:

O yüzden pek adı geçmiyor konumuz da :))
umre ye gitmeden önce annesinin de gönlünü alsa çok daha iyi olur...

Kızlar iyi uykular diliyorum size..:16:

Hayatim haftaya gene dereceye gir bakalım...bakalım hediye ne çikacak?
Makasi sakladiniz dimi? 3 tel saçim var zati..

Mehtapcigim seni boyun kaç söylediysen bile hatirlamiyorum.
bi an merakim celp etti...

Az önce, facebookta gezinirken bir sayfa gördüm...
Safanın adı;
"balıketli kadınları koruma derneği"
çok güldüm...:9::9::9::9::9: türk yaraticidir...:1:

şu sayfayı aradım bulamadım merak ettim ya :1: boyum 1.65 nolduuu kim kimi yolar hesabı mı yapıyorsun yoksaaa :4::4::9::9: hediyeler güzel olsun dokunmam söz :34: bu arada hangi kitabı okuyorsun bende ne zamandır okuyamıyorum evde 1-2 tane varda aklım başka kitaplarda:1: kitap alamıyorumda uçmuş kitap fiyatları iyicene:17:

herkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....

iyi ki doğdun canım nice mutlu seneler :34:

Kislar incelmemin sırrını çözdüm...

Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde deney yapmıs. Sonuç omega 3 kullanımı orta derecedeki egzersizle birlikte vücüdun sıkılaşmasına destek veriyormus...
hersey bir bütün bunu çok iyi biliyorum...
ben hergün unutmadan neler yapiyorum yazayim...bir alarm var... unutmamak için herseyi sabah kuruyorum..

uyanır uyanmaz troid ilacimi içiyorum. ve ılık bir bardak suyla bir kaşık ev yapimi elma sirkesi içiyorum. 2. ılık su bardagimin içine bir dilim limon atıyorum onuda içiyorum.
yarim saat sonra diyete uygun kahvaltimi yapiyorum. Kahvatidan sonra, mutli vitamin ve omega 3 içiyorum. Diyete uygun ögle yemegi ve sonrasinda 2 fincan limonlu yesil çay içiyorum. Diyete uygun aksam yemeği ve sonrasi 1 fincan bazen 2 fincan yesil çay...
1gün arayla 1 saat spor yapiyorum. Bir gün bos birgün dolu. Spora gitmeden önce en az 1 saat önce yemek yemiş oluyorum. Spordan gelince 1 saat sonra yemek yiyorum. Spora gitmeden yarim saat önce carnitin içiyorum. Spora gitmedigim ve kimseyle görüsmedigim günler 5 parça sarimsak yutuyorum. gün içinde en az 2.5 -3 litre spora gittigim günler 4 litreye yakın su tüketiyorum. Su bardaklarimin içine sürekli limon dilimleri atiyorum. Günümün yarisi wcde geçiyor:1::1::1::1::1:
ay son bise daha var, spor yaptigim günün aksamı çok kas ağrım olursa aminoasit içiyorum. Kaslarim çabuk onarilsin yeniden spor yapabileyim diye..

ey maşallaaaaaaaaaaahh yazmışta yazmış hatuna bak sen :34: hayatta aklımda tutamam ben bunları unuturum. sabah aç karna su içmeyi bile unutuyorum bazen ya. ama şu sirkeli su olayını denicem yarın inşallah unutmazsam işe yarar umarım ve yine umarım midem sağlamdır :1:

hayırlı geceler canlar,

misafirlerimiz demin gitti. 3 posta geldi bugün misafir öldüm bittim ya. bide sürekli kaynana - gelin - görümce muhabbetleri dinledim tırstım evlilikten iyicene kimsesiz bi adam bulup onla evlenip uzaklara kaçıcam planım bu yönde :9::9:
kardeşimde akşam geldi. özlemişim bacımı yahu. evlat gibi bişey kardeş cidden ya. annemden çok özlüyorsun sen beni diyor bana. şımarık :29:
bu arada beni tebrik edin.:kkk: evde bugün poğacalar simitler tatlılar börekler ne ararsan hepsi havada uçustu agzıma bir lokma almadım. böreğe içim gitti resmen ya. ıspanaklı patatesli çok severimde. ama tuttum kendimi yemedim. bitsin diye herkese servis yaptım ama gene biraz kaldı. ( simit ve poğaçalarda duruyor gene malesef ) akşam yemegi yiyemedim 1 kase zeytinyaglı fasulye yedigimi sanıyordum megersem börülceymiş o :1::1: neyse işte 1 kase ondan yedim bitirememiştim servis yapmaktan. kardeşimde gelince illa balık yapalım dedi. buzluktan balık çıkardım lüferdi sanırım adınıda bilmiyorm :1: fırında onu yaptık. saat 9du yaptıgımızda. üç kişi paylaştık onuda. ekmeksiz öyle yedim. akşam yemeginede onu saydım. bugünü böylece atlattım. çok yoruldum yorgunum öldüm bittim :37:

herkesler uyumuş banada yol göründü. anahtar paspas altında. sabah ilk gelen süpürsün ortalıgı. hiç halim yok sabahçıya kitledim temizliği :54::54:

O yüzden pek adı geçmiyor konumuz da :))
umre ye gitmeden önce annesinin de gönlünü alsa çok daha iyi olur...

Kadın değil malzeme yaratmak oğlunu bile aramıyor :60: :60: :60:
Valla bencede iyi olurdu ama gelince kesin yine kavga eder çünkü ananne yinemi gidiceksin derse bizimki kıyameti kopartır sonuçta Ümre bu işte Allah yoluna gidiyorum falan diye.
Tamam çok güzel ama onun niyeti kendini gezdirmek başka birşey değil.
Anam ölürse gömersiniz olur biter ben gelemem diyen biriyle ilgili nedense Allah için gidiyor diye düşünemiyorum :26: Allah benide af etsin o konuda ama elimde değil :27:

Back
X