- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Meyracim güle güle kullanne kullancaksin bilmiyorum ama herkes öyle demis bende öyle diyim bari
Esracim insallah yakinda sizi daha fazla cildirtmadan giderler, sabirli davranmaya calis canim, ya sabiiiir diye söyle durmadan
Banucum üzüldüm senin kizina, ergenlikte bende hicmi hic anlasamazdim annemle, hele kizkardesimle sürekli didisirdim ciddi anlamda,
ama yas ilerledikce hepsi geciyor, annemle cok cok daha yakin oldum, onu daha iyi anladim,
insallah seninkininde bir an önce akli basina gelir, cocuk iste birazda sabirli davranmak gerekiyor,
ama konusma konusunda onu biraz uyarman lazim, bende babamla hayatta böyle konusamam yani tamam sivri dilliyimdir yine malesef ama,
öyle diklenmekde olmuyor, baba sonucta,
bide kendini yaralamasi benimde hosuma gitti, umarim bir an önce danisacak bir yer bulursun canim![]()
Barıştı dengesizler şimdi

Bu sefer hiç karışmadım eşimede dedim karışmıyorum ne yaparsanız yapın diye

Önceki tartışmalarında hep başlardı bana git konuş şu kızla falan diye hatta bazen hızını alamaz sen yetiştiriyorsun onu işte bana nasıl bu şekilde konuşur çek kenara sen uyar falan diye fakat bu sefer kendi gitti kızıyla odasında konuştu.
Bizimki bu sefer hiç karşılık bile vermemiş sonrada hiç birşey yokmuş gibi yine konuşmaya başladılar

Bakalım yarın o yeri bir arayayımda ona göre bir tavır sergilerim belki gitmemize bile gerek kalmadan telefonda yönlendirirler beni