Tünaydın kızlarrrrrrrrrr
Aslında çok işim var ama iki dakika da olsa sizlere bakayım ve geçmişi okuyayım dedim

Evde bugünde cadıların kavgası sabahtan başladı
Ufak cadı herşeye maydanoz olunca büyük cadıda sen karışma diyip duruyor

Neyse iki dakika sonra nasılsa öpüşüp boğuşmaya başlarlar o yüzden hiç tepki bile vermiyorum

İşlerimi bitirince yine damlarım nasılsa yanınıza

Spora gidene kadar sohbet ederiz
slmm,,,
bugun temızlıkdı yemekdı derken gelemedım,,ve tabı sporda yapamadım

(
dun usengeclıkden yapmadım spor

keske yapsaydım

ama neysekı dıyetımı hıc bozmadım :))
ya bıse sorcam dıetteyız hanı mısal sabah yedıgım 1 yumurta,bıraz peynır,3 yesıl zeytın cok ınce dılım ekmek ( kı herzamanda deıl) yıyorumm ,sabah kalkınca cevızlı su ıcıorum,,
oglen yesıl salata yogurt sebze yada kurubaklagıl yıyorum 4 kasık falan,aksamda yıne salata yogurt ya sebze yada etlı bı yemek yıyorum,aksam bı meyva bı kase yogurt yıyorum,sularımı ıcıorum falan,,sorun su ;sabahda dahıl olmak uzere yemekden yaklasık yarımsaat veya 1 saat sonra cok uykku bastırıo ,,sızce neden? hanı cok yesem tamam dıcem ama gayet normal yıyorum yag cokk az koyuyorum yemeklere artık,,anlamadım gıttı,,,
Canım acaba yemekten sonra tansiyonun mu düşüyor :44: birde çok fazla kısarsan vucutta eksik birşey olursada halsizlik yapar

Yine sen bilirsin ama bir ara sağlık ocağında bir tahlil yaptır istersen hani belki vitamin eksikliği vardır en azından multivitamin kullanırsın
beni de aranıza alın kızlar.. vermem gerekn 25-30 kg var haziran ayına kadar bunu başarmak istiyorum..
Aramıza hoşgeldin

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı birşekilde hep birlikte hedeflerimize ulaşırız

aminnnnnnnnnnnn
Bende kızlarla aynı fikirdeğim duvaksız olmaz

Bu arada eminim çok hoş bir gelin olursun sen

Kız avrupa yakasında olsaydın gel bizim tükkandan ( kiracımız gelinlikci

) istediğini ayarlayalım derdim

sıkıyorsa indirim yapmasın hatun

Daha dün oradaydım ve kedinin ciğere baktığı gibi baktım yine gelinliklere

Dedim hatta kadına zayıflayayım istediğim gibi bir gelinlikle tekrar resim çektireceğim diye

sağ olsun çok şeker bir bayan aaaa sen şu anda bile çok güzel bir gelin olursun demişti
merhaba bende 90,2 kiloyum maalesef

hamileyken aldığım kiloları(28) bir türlü veremedim kızım 3 yaşında ama kilolar ısrarla duruyor şimdi spora yazıldım bakalım ne ıolacak şu an tek isteğim kilolardan kurtulup 2.bebeğimi kucağıma almak.sizler neler yapıyorsunuz
Sende aramıza hoşgeldin

Rabbim herşeyi gönlüne göre versin... Aminnnnn
Emin ol burada aradığın motivasyonun fazlası var
banucum canım geçmiş olsun diyim evdeki bu tür huzursuzluklar insanı haliyle etkiliyor.canım karışmamakla çok iyi yapmışsın onlar baba kız sorunlarını kendileri iletişim kurarak halletmeliler biz anneler dayanamayıp her şeye burnumuzu soktuğumuz için çocukların babalarıyla iletişimleri olamıyor sonrada tüm hayatları boyunca her ikisi de bizi aracı yapıyorlar kendimden biliyorum
büyük oğlumla babasının çok iletişimi yoktur arada beni kullanırlar zamanında benim yaptığım, her şeye karışma hatalarımdan dolayı,bende küçüktüm oğlumla beraber yaşaya yaşaya öğrendik her şeyi 18 yaşındaydım anne olduğumda.diğer oğlumu 24 yaşımdayken dünyaya getirdim ,daha bilinçlenmiştim babasıyla iletişimine karışmadım onlar her şeylerini beraber iletişim kurarak halledebiliyorlar
çünkü sorun ikisi arasında biz anneler olaya 3.şahıs olarak girdiğimizde olay boyut bile değiştirebiliyor bak ne güzel demişsin 'anam babası kılıklı kodu bozuk ikisininde'
çocuklarımızın o yaşlarda sorunları oluyor tıpkı bizim de zamanında olduğu gibi
yaş itibariyle her şeyi onlar bilir yeri gelir bizi beğenmezler falan
ama bunlar inan içten yaptıkları şeyler değil.ben küçük oğlumun eğitimle ilgili bir tartışmamız sırasında bana ' sen nereden bileceksin öğrenciliği, ders çalışmayı ,üniversiteye bile gitmemişsin ' sözü üzerine 40 yaşında açıköğretime başladım
iyiki de başlamışım
ben ders çalışırken şimdi utanıp dersleriyle daha fazla ilgileniyor
psikolog'a gitmenizde yarar var canım ,konuşurlar içini döker en azından bize söylemedikleri her şeyi anlatabilir mesela belkide küçük kardeşini gerçekten kıskanıyordur hatta seni bile kıskanıyordur bilirsin kız çocukları babalarına aşıktırlar
sen zayıflıyorsun daha güzelleşiyorsun falan
bu kıskançlığı tamamen masumca yapıyorlar aslında
hakkınızda her şey iyi ve güzel olsun inşallah,kendini de üzme onlar baba kız hem ağlarlar hem gülerler
Bak sen söyleyince aklıma geldi bu kız bir kaç aydır bu değişimi abartmış durumda. Acaba dediğin gibi ben zayıfladıkca kendini daha kilolu görüp içten içe kıskançlıkmı yaşıyor. Kardeşide çok zayıf onada yoksa o yüzdenmi sataşıp duruyor :44:
Ne bileyim işin içinden çıkamadım. Demin kardeşi balkondayken oyun yaparcasına kapıyı üzerine kapattı öbür cadıda o an cama doğru gidince bende istem dışı çığlık attım kız kapıyı kapatma Allah korusun ya cama doğru gittiğinde birden kendini yukarı çekerse diye :26: bana hatun bir bağırdı abartıyorsun da sanki atladı da hem atlamaya kalkışsa ben hemen kapıyı açıp onu yakalarım diye :26: Kızım bu tip kazalar saniyelik niye böyle yapıyorsun bak sende sonra üzülüyorsun dedim ama altan alacağına bana yine sesini yükselterek abartıyorsun işte yaaa dedi.
Sonunda baktım uzayacak bende tamam kızım haklısın ben biraz panik yaptım herhalde dedim ve sustum.
Neyse bakalım ben şu psikolog desteği verilen yeri arayayımda en kısa zamanda inşallah bir çare buluruz
MERHABA
Bugün gruba bende katıldım, diyetisyen destekli (diyetkolik takipli bir de) diyet yapmaya çalışacağım. 5 yıl önce 6 ayda 18 kilo almakla başlayan kilo alma sürecim 24 kilo fazlam ile halihazırda devam ediyor

Şu an 92 kiloym. Boyum 1.67. 5 yıl öncesine kadar hamilelik hariç 40-44 beden arası yaşayan bir kadındım. 5 yıldır fazla fazla kilolu ve 48- 50 beden de yaşıyorum. Çok çok mutsuzum,,, ama kilo verme konusunda deneyimsiz ve beceriksizim... Umarım başarırım....umarım....
Canım sende hoşgeldin

İnşallah hep birlikte kurtulacağız bu pis kilolardan

Kendine olan inancın tam olsun burası zaten bağımlılık yapar sonra kilolar isteselerde duramayacak hale gelirler