Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derya seninde daha iyi olmana çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın inşallah :71::71::71:

cok tesekkür ederim canim, amin kimsenin basina gelmez insallah.

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi gün diliyorum:1::1::1: ama maleseffff ben o bol eksililer arasında olamıcam malesef bol artılılar arasındayım valla sinir oluyorum kendime bi türlü motive olamıyorum kafayı yicem valla bazen diyorum yok ya ben yaza kadar bu işin üstesinden gelemicem sanırım diye:50::50::50: kaka zehra kötü zehra ne olacak

GEÇEN HAFTA : 97,9
BU HAFTA :99,1
BANA GERİ DÖNEN : 1,2

şu tabloya bi bakın hele ya çıldırcam valla benim hemen detoks felan yapmam lazım böle olmıcak yoksa :50::50::50::50:

güzelim sen ne yapiyorsun böyle? hic degilse kilo alma bari.onca emek veriyoruz bosuna mi gitsin bebegim hepsi.onca cektigin eziyet aclik, terleme hic mi acimiyorsun harcadigin emege.ya kusura bakma ben sana böyle cikisiyorum ama belki biraz kamcilar seni, bu gercekler. :((((

Günaydın kızlar,

bildirimi yapayım sonra hasbihal ederiz :) kilom geçen hafta 82.2 kgdı, bu hafta 81.1 kgmım. giden 1100 gr. aslında ilk çıkışımda 80.8 çıktım ve fotosunu da çektim ama sonraki tartılmalarımda ısrarla 81.1 kg dedi. doğru o demek ki. sporum da 110 dakika.

Asumanım & YENAm şimdiden ellerinize sağlık.

Eki Görüntüle 627401

canim tebrik ederim seni, cok sevindim .)))

ya kizlar kizmayin bana lütfen, ben istiyorum ki burdaki herkes yaza bambaska biri olsun, bunun icinde cok cooook ama coooook calismamiz ve midemize sahip cikmamiz lazim.ben dün gece sevdigim moda sitesine girip bir elbise begendim.kizmizi cok zarif, cok agirbasli ama ayni zamanda heeeyyy ben burdayim diyen bir elbiseydi.esimle iddiaya tutstuk, yazin agustos ayinda o elbisenin 40 bedenine giricem diye :)))) eger ben kazanirsam beni türkiyeye göndericek 1 haftaligina :D cok istiyorum kazanmayi iddiayi, biliyorsunuz yoksa ben 2013 senesinde türkiyeyi göremicem :((( eger iddiayi o kazanirsa ona ücüncü bir cocuk dogurucam :DDD adam ölüp bitiyor ücüncü cocuk diye :DDD

canım bende arkadaşlara katılıyorum okadar hediyeyle bu fiyata mümkün değil ama okudum sen zaten dogru kararı vermişsin tatlım :34::34::34:
YOK CANIM ZATEN VAZGEÇTİM ALMAKTAN DIŞARIDA YÜRÜMEYE DEVAM.

akşam sohbetleriniz ne kadar güzel hoş eğlenceli insanı güldürüyosuz Allah sizleride güldürsün. ben akşamları pek giremiyorum ama geçmişi takip etmeye çalışıyorum .işten çıkıp eve yemek v.s eşimle pc kavgası yapmaya gör Allah muhafaza :1:

GEÇEN HAFTA KG:107
BU HAFTA KG:105,8
GİDEN KG:1,2

SPORUM:120 KG

YENA& ASUMANZEYNEP ŞİMDİDEN ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK

Esram tebrikler kuzum:46::46::46::46::46:
ben bu sabah tertıya çıkınca üstünde baylacaktımmmmmmmm şoookk olduummm:53::53::53::53::53::53::53: 85kg olmuşum artık her hafta kesinlikle bildirim yapmalıyımmmmm:17::17::17::17::17::17:

ben bu sabah tertıya çıkınca üstünde baylacaktımmmmmmmm şoookk olduummm:53::53::53::53::53::53::53: 85kg olmuşum artık her hafta kesinlikle bildirim yapmalıyımmmmm:17::17::17::17::17::17:

senin ki süt olsun olayını aşmış bitanem birazcık
aynı benim gibi yani
sende artık toparlarsın tatil de oluyor işte eşin de yanında tabii

canim tebrik ederim seni, cok sevindim .)))

ya kizlar kizmayin bana lütfen, ben istiyorum ki burdaki herkes yaza bambaska biri olsun, bunun icinde cok cooook ama coooook calismamiz ve midemize sahip cikmamiz lazim.ben dün gece sevdigim moda sitesine girip bir elbise begendim.kizmizi cok zarif, cok agirbasli ama ayni zamanda heeeyyy ben burdayim diyen bir elbiseydi.esimle iddiaya tutstuk, yazin agustos ayinda o elbisenin 40 bedenine giricem diye :)))) eger ben kazanirsam beni türkiyeye göndericek 1 haftaligina :D cok istiyorum kazanmayi iddiayi, biliyorsunuz yoksa ben 2013 senesinde türkiyeyi göremicem :((( eger iddiayi o kazanirsa ona ücüncü bir cocuk dogurucam :DDD adam ölüp bitiyor ücüncü cocuk diye :DDD

canım ölçü bildirmiştin hatırlıyorum. senin basen değil de göbek sorunlu sanırım. bel ve göbekde de çok daha çabuk ve kolay sonuç alınıyor, yeter ki kötü karbonhidratlardan uzak dur. ben inanıyorum 40 beden olacağına o zaman. çünkü ben de o tarihlerde 38 beden olmayı planlıyorum. senle bmi miz ve beden ölçülerimiz yakın :) yapabileceğimize inanıyorum, sonra da gelsin bebişler :)

Sağol Aytenim :) sen diyet yapmasan da her hafta bildirimde bulun canım. kilo almamak için dikkat edersin o zaman. sonuçta kile verme ama sütün olsun diye kilo alman da gerekmiyor :34:

Günaydın güzel hanımlar....

Hayırlı cumalar olsun....

KİLOM: 97.00

Hiç spor yapamadığım için sonuç pek iç açıcı değil ama yine de 300 gr gitmiş .Buna da şükür....

Öyle Bir Dua Et Ki;
Günahın Tövbenin Büyüklüğünden Ağlasın!
Seytandan YARADANA Sığın Ki;
Nefsin Seni Değil,
Sen Nefsini Yakasın.!

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR...

YENACIM 1 KG ARTIDAYIM...:47::17::43:

107.9

burdan kopmanın cezası işte...:4::17:gündüz saatlerinde hiç problem yok hiç kaçamak yok ama akşam eve gittiğimde içimde doymak bilmeyen bir öküz var sanki ne olacak halim bilmiyorum..
uzun zamandır troid ve diğer kan değerlerime baktırmadım belirtilerden ( yemek sonrası uyku ağırlık yemek arasında çabuk acıkma adeta açlıktan ölecekmiş gibi mide kazınması vs )kendimce yaptığım tesbitlere göre insülin direncim olabilir en kısa zamanda baktırsam iyi olacak...vee bir türlü başlayamadığım yürüyüş...:47:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Herkese günaydınnnnnnnnnn

Ben dün kilomu söylemiştim zaten ama yinede bildirim yapayım istedim :34:

Geçen hafta 101 kg
Bu hafta 101.8 kg

Fark; + 800 gr :27::27:

Bu hafta sporum 280 dakika :32::32::32:

Bu hafta artı çıktım ama tek tesellim sporumun düzenli olması :34: İnşallah bir sonraki haftalarda eksilerde bildirimler yaparım ( önümüzdeki hafta beklemiyorum malum regl olucağım :34: )
Allahın izniylede yaza çok güzel bir farkla gireceğim :34:

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi gün diliyorum:1::1::1: ama maleseffff ben o bol eksililer arasında olamıcam malesef bol artılılar arasındayım valla sinir oluyorum kendime bi türlü motive olamıyorum kafayı yicem valla bazen diyorum yok ya ben yaza kadar bu işin üstesinden gelemicem sanırım diye:50::50::50: kaka zehra kötü zehra ne olacak

GEÇEN HAFTA : 97,9
BU HAFTA :99,1
BANA GERİ DÖNEN : 1,2

şu tabloya bi bakın hele ya çıldırcam valla benim hemen detoks felan yapmam lazım böle olmıcak yoksa :50::50::50::50:

Canım üzülme belki ödem vardır yada regl öncesi şişlik :34:
Bende şu regl bir başlayıp bitsin iki günde olsa bir detoks yapmayı düşünüyorum motivasyon açısından :34: Ondan sonra kaldığımız yerden devam edip şu fazlalıklardan Allahın izniyle kurtulacağız :34:
Üzülmek yok yola devam :34:
Sen başarırsın sana inanıyorum canım :54:

Canım üzülme hem bebişini emziriyorsun hemde ödemde olabilir :34:
Sen yediklerinden çok kısma ama ne yediğine dikkat edersen eminim önümüzdeki hafta o rakamı bir daha görmemek üzere arkanda bırakcaksın :34:

canım ölçü bildirmiştin hatırlıyorum. senin basen değil de göbek sorunlu sanırım. bel ve göbekde de çok daha çabuk ve kolay sonuç alınıyor, yeter ki kötü karbonhidratlardan uzak dur. ben inanıyorum 40 beden olacağına o zaman. çünkü ben de o tarihlerde 38 beden olmayı planlıyorum. senle bmi miz ve beden ölçülerimiz yakın :) yapabileceğimize inanıyorum, sonra da gelsin bebişler :)

Sağol Aytenim :) sen diyet yapmasan da her hafta bildirimde bulun canım. kilo almamak için dikkat edersin o zaman. sonuçta kile verme ama sütün olsun diye kilo alman da gerekmiyor :34:

Esra sence ben istedigim kiloya indigimde bir daha cocuk dogururmuyum ? haaayiiiiiiiiirrrrr, haaaaaaayyiiiiiiiiiiirrrrrr :DDDDDD zaten esimde o kiloya indigimde ücüncü cocuk istemicek emin ol ;) yillardir dombik bir karisi var, eminim oda cok özlemistir benim 65 kilo olan halimi :D zaten kendisi belirledi 65 kilo hedefini.60 kiloyken evlenmistim, o zaman zayiftin cok 65 cok iyiydi diyor :DDD

Bu arada şimdiden listeye giren arkadaşların hepsini kutluyorum :71:
İnşallah bir sonraki haftalarda bende yine o listeye girebilirim :1:

Yena & Asumanzeynep sizlerede şimdiden teşekkürler :71: Ellerinize ve emeğinize sağlık :34:

Neyse sizlerle sohbet etmeyi çok isterdim ama çok işim var çooooooook :1:
Birazdan akşam için böreği hazırlamaya başlayacağım birde çayın yanına marmelatlı turta yapacağım :34: uzun zamandır yapmamıştım hem çok ağırda olmuyor fazla şeker eklenmediğinden :34:

$marmelatlı turta.webp

Bunun gibi olucak ama ben erik marmelatı yerine böğürtlen kullanacağım ( Annem kendi yapmış hiç şekersiz :34: )

İşim biterse misafirler gelmeden hemen damlarım :1:

Kocaman öpüyorum hepinizi :54:
İnşallah çok daha güzel bildirimler yapacağız bir sonraki hafta :34:

Merhaba kızlar.
o kadar yoğun ki bu ara, pek okuyamadım bile açıkçası :26:
işte hem eğitim hem işler, evde de minik sıpa yüzünden bilgisayarı açamıyorum bile, bi iki haftaya normale döner sanıyorum ama.
neyse bu sabah itibariyle 103.7 kg. aslında dün 200 gr daha azdı ama anlamadım, bişe şişlik yaptı galiba, neyse...
104.5tü geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam. -800 denebilir yani...

Esra sence ben istedigim kiloya indigimde bir daha cocuk dogururmuyum ? haaayiiiiiiiiirrrrr, haaaaaaayyiiiiiiiiiiirrrrrr :DDDDDD zaten esimde o kiloya indigimde ücüncü cocuk istemicek emin ol ;) yillardir dombik bir karisi var, eminim oda cok özlemistir benim 65 kilo olan halimi :D zaten kendisi belirledi 65 kilo hedefini.60 kiloyken evlenmistim, o zaman zayiftin cok 65 cok iyiydi diyor :DDD

aslında eşini çok iyi anlıyorum. benim eşim de zayıfladığımı gördükçe bebek planlarını ötelemeye çalışıyor :) ama şimdi 29um, 31in başında anne olmak istiyorum ben de :) 1 yıl kadar vaktimiz var, inşallah ondan sonra yanaşır bebek fikrine :) malum pko var, çok fazla ertelememek lazım.

siz daha yapmayın zaten ya, iki çocukla bile kendinize zor vakit ayırıyorsunuzdur :)

ben bugün siteye giriş yaptım ama 2 yıldan beri hep sitenin takipçisiyim.. buradaki samimiyete güveniyorum.. bende bugün 1 hafta oluyor hablife kullanıyorum. bakalım işe yaricakmı. kilo vermem lazım bıktım artık şu fazlalıklardan. kilo 104.10 bakalım bugün ne çıkıcak.. üff inşallah biraz zayıflamışımdır..

kilo bildirimi 83.2 çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr...

spor...2 saat.... döncem yine dışardayım kızlarrr.....

ben bugün siteye giriş yaptım ama 2 yıldan beri hep sitenin takipçisiyim.. buradaki samimiyete güveniyorum.. bende bugün 1 hafta oluyor hablife kullanıyorum. bakalım işe yaricakmı. kilo vermem lazım bıktım artık şu fazlalıklardan. kilo 104.10 bakalım bugün ne çıkıcak.. üff inşallah biraz zayıflamışımdır..

hoşgeldin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
biz sana sağlıklı beslenme ve spor öneririz

selamun aleyküm kısceleeerrr
bugün yorgunluktan yataktan çıkasım gelmiyor. ama çıkmalıyııımmm.
her taraf dandin oynuyor. akşama kadar ancak toparlarım . toparlama gerekiyor yarında günüm var. pazarteside eşimin arkadaşları gelecek. işler ayna çal çal oyna :1:
ya kızlar akşamki yediklerimden sonra tartıya çıkmayada korkuyorum :1: ama korkunun ecele faydası yok çıkmak zorundayım. neyse gidipte çıkayım barii

egedeniz çookk teşekkür ederim canım. bizim kocişler birgün arayla doğmuş :1:

kızlaaar çizelgemi değiştiremiyorum.. sık kullanılanlara yüklediğim link giriş sayfası olmuş :( şifre vs girdiğim kısıma ulaşamıyorum. bulamadım da nasıl yapılıyor

aslında eşini çok iyi anlıyorum. benim eşim de zayıfladığımı gördükçe bebek planlarını ötelemeye çalışıyor :) ama şimdi 29um, 31in başında anne olmak istiyorum ben de :) 1 yıl kadar vaktimiz var, inşallah ondan sonra yanaşır bebek fikrine :) malum pko var, çok fazla ertelememek lazım.

siz daha yapmayın zaten ya, iki çocukla bile kendinize zor vakit ayırıyorsunuzdur :)

yok kuzum sen istedigin hedefe ulasir ulasmaz yap bebegini, yas ilerledikce daha zor oluyor , kromozomlar bozuluyor vücüt yoruluyor.bebek yasinda güzel. ben dogumlarimin ikisinide sezeryanla yaptim sezeryanlardan sonra birinde 5 saat digerinde 6 saat sonra ayaktaydim dogum bölümündeki ebelerin hepsi parmak isirmisti.30 yasimin altindaydim ikisindede.benden 4 ay sonra dogum yapan 37 yasinda bir arkadasim var nerdeyse 4 günde zor kalkti ayaga.(oda sezeryandi) gerci Allah verince 40 yasindada bebek bakabiliyorsun ama ya 6 senedir kesintisiz 6 saat uykum yok. insan zorlaniyor cok günü kurtarmak icin.bir ara gün icinde pilim bitiyor mesela :DDD yeter diyorum bakin babaniz orada, sizde mantar gibi yerden bitmediniz hadi babaniza diyorum cocuklara :DD bende yarim saat kitap filan okumak icin yatak odasina cekiliyorum. yani ücüncü cocugu esim unutsun , hic düsünmüyorum yapmayi, gerci kazayla olursada baska care yok dünyaya getirmekten baska ama planlanan bir bebek olmucak artik :)) ama sana tam zamaninda güzel güzel bebekler diliyorum, anne olmak cok baska birsey.yanimda davul calsalar uyanmayan ben cocuklarimin nefes ritimleri degistiginde uyanirim mesela.uyurken bile anne tarafin uyanik oluyor yani, güzel birsey.burda bebek isteyen senin ve tüm arkadaslarimin dilegi kabul olsun bu mübarek günde.

Back
X