derya seninde daha iyi olmana çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın inşallah![]()
cok tesekkür ederim canim, amin kimsenin basina gelmez insallah.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi gün diliyorumama maleseffff ben o bol eksililer arasında olamıcam malesef bol artılılar arasındayım valla sinir oluyorum kendime bi türlü motive olamıyorum kafayı yicem valla bazen diyorum yok ya ben yaza kadar bu işin üstesinden gelemicem sanırım diye
kaka zehra kötü zehra ne olacak
GEÇEN HAFTA : 97,9
BU HAFTA :99,1
BANA GERİ DÖNEN : 1,2
şu tabloya bi bakın hele ya çıldırcam valla benim hemen detoks felan yapmam lazım böle olmıcak yoksa![]()
güzelim sen ne yapiyorsun böyle? hic degilse kilo alma bari.onca emek veriyoruz bosuna mi gitsin bebegim hepsi.onca cektigin eziyet aclik, terleme hic mi acimiyorsun harcadigin emege.ya kusura bakma ben sana böyle cikisiyorum ama belki biraz kamcilar seni, bu gercekler.

Günaydın kızlar,
bildirimi yapayım sonra hasbihal ederiz :) kilom geçen hafta 82.2 kgdı, bu hafta 81.1 kgmım. giden 1100 gr. aslında ilk çıkışımda 80.8 çıktım ve fotosunu da çektim ama sonraki tartılmalarımda ısrarla 81.1 kg dedi. doğru o demek ki. sporum da 110 dakika.
Asumanım & YENAm şimdiden ellerinize sağlık.
Eki Görüntüle 627401
canim tebrik ederim seni, cok sevindim .)))
ya kizlar kizmayin bana lütfen, ben istiyorum ki burdaki herkes yaza bambaska biri olsun, bunun icinde cok cooook ama coooook calismamiz ve midemize sahip cikmamiz lazim.ben dün gece sevdigim moda sitesine girip bir elbise begendim.kizmizi cok zarif, cok agirbasli ama ayni zamanda heeeyyy ben burdayim diyen bir elbiseydi.esimle iddiaya tutstuk, yazin agustos ayinda o elbisenin 40 bedenine giricem diye :)))) eger ben kazanirsam beni türkiyeye göndericek 1 haftaligina